10 καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για iPhone το 2022

Πώς να παρακολουθείτε κλήσεις WhatsApp (3 Μέθοδοι)

Τόσο το WhatsApp όσο και το Messenger είναι εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκουν στη Meta. Ενώ το Messenger έχει σχεδιαστεί για χρήστες του Facebook, το WhatsApp είναι πιο προσωπικό και εξαρτάται από τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που το WhatsApp είναι πιο δημοφιλές από το Messenger και προσφέρει καλύτερες δυνατότητες. Έχετε διάφορες επιλογές επικοινωνίας στο WhatsApp. μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω συνομιλιών, φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων, να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες/κλήσεις κ.λπ.

Μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις WhatsApp ατελείωτες φορές και είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται για να ξεκινήσετε κλήσεις φωνής και βίντεο στο WhatsApp είναι μια ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Εάν όλοι στο σπίτι σας χρησιμοποιούν το WhatsApp για κλήσεις, κάποια στιγμή, ίσως θελήσετε να παρακολουθείτε τις κλήσεις WhatsApp. Μπορεί να έχετε παιδιά που χρησιμοποιούν το WhatsApp και θέλετε να παρακολουθείτε τις κλήσεις τους στο WhatsApp για λόγους ασφαλείας.

Παρακολούθηση κλήσεων WhatsApp – Είναι δυνατή;

Η παρακολούθηση κλήσεων WhatsApp είναι αδύνατη και δεδομένου ότι οι κλήσεις είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο, δεν μπορείτε να κατασκοπεύετε ζωντανές κλήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές λύσεις που σας επιτρέπουν να ελέγξετε το ιστορικό κλήσεων του ατόμου-στόχου σας.

Το WhatsApp διαθέτει μια ειδική ενότητα κλήσεων όπου σας δείχνει το ιστορικό κλήσεων. Το ιστορικό κλήσεων στο WhatsApp σάς δείχνει κάθε εισερχόμενη και εξερχόμενη κλήση WhatsApp στον αριθμό σας.

Πώς να παρακολουθείτε κλήσεις WhatsApp (3 Μέθοδοι)

Δεν υπάρχει τρόπος παρακολούθησης κλήσεων WhatsApp, αλλά ορισμένες εφαρμογές κατασκοπείας προσφέρουν λειτουργίες παρακολούθησης κλήσεων WhatsApp.

Πρέπει να προσθέσετε τον λογαριασμό σας WhatsApp σε τέτοιες εφαρμογές κατασκοπείας. Μόλις προστεθεί, θα μπορείτε να δείτε το ιστορικό κλήσεων. Αλλά δεν συνιστάται η παρακολούθηση κλήσεων WhatsApp με κακές προθέσεις. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να παρακολουθείτε τις κλήσεις WhatsApp.

1. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Spy

Εφαρμογή κατασκοπείας ή εφαρμογές γονικού ελέγχου έχουν μεγάλη χρήση? όχι μόνο παρακολουθούν την τοποθεσία ενός τηλεφώνου, αλλά σας παρέχουν επίσης το ιστορικό κλήσεων του WhatsApp.

Δεν παρέχει κάθε εφαρμογή γονικού ελέγχου το ιστορικό κλήσεων WhatsApp. Επομένως, ελέγξτε τα χαρακτηριστικά του πριν το αγοράσετε.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τις εφαρμογές Spy είναι ότι θα πρέπει να εγκατασταθούν στο τηλέφωνο του στόχου, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο.

Μόλις εγκατασταθεί, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ιστορικού κλήσεων WhatsApp. Η εφαρμογή κατάσκοπος/γονικός έλεγχος εκτελείται αθόρυβα στο παρασκήνιο και στέλνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που ο στόχος πραγματοποιεί ή λαμβάνει μια κλήση WhatsApp.

2. Αποκτήστε το αντίγραφο ασφαλείας του WhatsApp

 

Ας υποθέσουμε ότι ένα άτομο χρησιμοποιεί το Google Drive για την αποθήκευση αρχείων αντιγράφων ασφαλείας WhatsApp. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αντίγραφα ασφαλείας τους, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων WhatsApp.

Ομοίως, εάν το άτομο-στόχος χρησιμοποιεί iOS και έχετε τα διαπιστευτήριά του iCloud, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό του iCloud και να βρείτε το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WhatsApp είναι πιθανό να έχει τις εγγραφές του ιστορικού κλήσεων WhatsApp. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε το ιστορικό κλήσεων WhatsApp του παιδιού σας, μπορείτε να ελέγξετε τα αντίγραφα ασφαλείας του WhatsApp.

3. Ελέγξτε τον λογαριασμό τους WhatsApp

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp Εμφανίζει μια ξεχωριστή καρτέλα κλήσεων στην κύρια οθόνη. Εάν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο smartphone του στόχου, μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή WhatsApp που μπορεί να μεταβεί στο κλήσεις αυτί.

Η καρτέλα κλήσεων θα εμφανίσει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις WhatsApp. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος παρακολούθησης κλήσεων WhatsApp σε Android και iOS. Μπορείτε να κάνετε κύλιση στη λίστα κλήσεων WhatsApp και να πατήσετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη εγγραφή.

Με αυτόν τον τρόπο θα παρέχονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιλεγμένες κλήσεις, όπως η διάρκεια, το εύρος ζώνης του Διαδικτύου κ.λπ.

Δεν συνιστούμε την παρακολούθηση κλήσεων WhatsApp επειδή είναι ανήθικο. Ωστόσο, εάν είστε γονιός, εάν χρειάζεται, μπορείτε να παρακολουθείτε τις κλήσεις του παιδιού σας για τη βελτίωσή τους. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για δίκαιους στόχους και μην τις κάνετε κατάχρηση.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να παρακολουθείτε τις κλήσεις WhatsApp με απλά βήματα. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

μετατροπείς YouTube σε MP3

περιαγωγη δεδομενων

ηχοι κλησης δωρεαν

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *