Τα κορυφαία 7 αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια για κρυφή πληκτρολόγηση και παιχνίδια

Ψαχνετε για ένα αθόρυβο μηχανικό πληκτρολόγιο για να σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενώ παίζετε ή χρειάζεστε κάτι που να επιτρέπει ώρες άνετης πληκτρολόγησης χωρίς να ενοχλεί τους άλλους; Τότε, ένα αθόρυβο μηχανικό πληκτρολόγιο θα μπορούσε να είναι ιδανικό. Μέχρι πρόσφατα, μηχανικά πληκτρολόγια χρησιμοποιήθηκαν μόνο λόγω νοσταλγίας, αλλά σήμερα, τα αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια προσφέρουν στους παίκτες και τους δακτυλογράφους την αποτελεσματικότητα που χρειάζονται χωρίς να δημιουργούν πολύ θόρυβο κλικ.

Παρά τη νοσταλγία, οι υπόλοιποι χρήστες δεν άργησαν να συνειδητοποιήσουν τα πλεονεκτήματα ενός μηχανικού πληκτρολογίου σε σχέση με τα μη μηχανικά αντίστοιχα. Εκτός από τον ήχο τους, είναι τα πιο ανθεκτικά πληκτρολόγια, ικανά να προσφέρουν απτική ανάδραση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για γρήγορη, τυφλή πληκτρολόγηση. Ωστόσο, εάν επιλέξετε το λάθος, τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι δυνατά, μερικές φορές ακόμη και ενοχλητικά δυνατά. Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα σας δείξουμε τα καλύτερα και των δύο κόσμων για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το ιδανικό πληκτρολόγιο.

Διαβάστε επίσης:7 καλύτερα πληκτρολόγια gaming για αγορά το 2023

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγια

Η διάταξη είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε όταν αναζητάτε το καλύτερο αθόρυβο μηχανικό πληκτρολόγιο. Λάβετε υπόψη τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας όταν αναζητάτε πληκτρολόγια. Τα πλήρους μεγέθους είναι συχνά τα πιο ελκυστικά, αλλά μπορεί να χρειαστείτε ένα μικρότερο tenkeyless (TKL) ή ένα πληκτρολόγιο 60%. Αυτές είναι εξαιρετικές επιλογές για μικρά γραφεία και συμπαγείς χώρους εργασίας ή gaming. Αλλά αν προτιμάτε μια μικρότερη επιλογή, βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρειαστείτε επιπλέον κλειδιά. Τα πληκτρολόγια πλήρους μεγέθους έχουν 104 πλήκτρα, ενώ το TKL έχει 87 και το 60% έχει 61 πλήκτρα.

Οι διακόπτες πλήκτρων (τα πραγματικά κουμπιά κάτω από τα πλήκτρα) των τυπικών μηχανικών πληκτρολογίων σας είναι δυνατά. Εάν χρειάζεστε μια πιο αθόρυβη επιλογή, οι διακόπτες είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε. Υπάρχουν τρεις τύποι διακοπτών στα μηχανικά πληκτρολόγια: γραμμικοί διακόπτες (οι πιο αθόρυβοι), διακόπτες αφής (σχεδόν αθόρυβοι) και διακόπτες με κλικ (δυνατά). Παρόλο που το Cherry MX Blue είναι μια από τις καλύτερες επιλογές εκεί έξω, είναι ασταθές και όχι πολύ ήσυχο. Αντίθετα, επιλέξτε Cherry MX Brown (απτική), Cherry MX Red ή Razer Yellow (αθόρυβο) και παρόμοιους διακόπτες. Είναι πολύ πιο σιωπηλοί.

Ο οπίσθιος φωτισμός είναι ένας άλλος παράγοντας που θέλετε να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Είναι πιο εύκολο να πληκτρολογήσετε σε ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι ατελείς. Φαίνονται επίσης όμορφα, είτε πρόκειται για λευκά πληκτρολόγια γραφείου με οπίσθιο φωτισμό είτε για πληκτρολόγια παιχνιδιών με οπίσθιο φωτισμό RGB. Ορισμένα μηχανικά πληκτρολόγια προηγμένης τεχνολογίας έχουν ακόμη και διάφορα εφέ φωτισμού που μπορείτε να προσαρμόσετε.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι τα κορυφαία αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγιά μας.

Τιμή: $80

 • Συντελεστής μορφής πλήρους μεγέθους
 • Cherry MX Κόκκινοι διακόπτες με κλειδί
 • Λευκός οπίσθιος φωτισμός

Logitech G610 Orion

Η Logitech είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία που κατασκευάζει κάθε είδους περιφερειακά για υπολογιστές. Το Logitech G610 Orion είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν θέλετε κάτι μινιμαλιστικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδια.

Αυτό το πληκτρολόγιο έχει διάταξη πλήρους μεγέθους και ίσως να μην υπάρχουν καλύτερες επιλογές για μικρότερα γραφεία. Οι διακόπτες είναι ίδιοι με το πολύ πιο ακριβό πληκτρολόγιο, το Cherry MX Red. Ωστόσο, είναι χαμηλού θορύβου και μπορούν να προσφέρουν πιο γραμμικό πάτημα πλήκτρων. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στις συνεδρίες παιχνιδιών σας, εάν χρειάζεται να πατάτε το ίδιο πλήκτρο συχνά και γρήγορα.

Το μόνο μειονέκτημα του Logitech G610 είναι ότι, αν και φωτίζεται από πίσω, δεν είναι RGB αλλά περιορίζεται στο λευκό. Δεν επηρεάζει την απόδοση του πληκτρολογίου, αλλά μπορεί να μην ταιριάζει στιλιστικά σε όλες τις ρυθμίσεις υλικού.

Τιμή: 114 $

 • Συντελεστής μορφής πλήρους μεγέθους
 • Cherry MX Κόκκινοι διακόπτες με κλειδί
 • Προσαρμόσιμος οπίσθιος φωτισμός

CORSAIR K68

Εάν χρειάζεστε ένα υψηλής ποιότητας αλλά οικονομικά αθόρυβο μηχανικό πληκτρολόγιο, ρίξτε μια ματιά στο CORSAIR K68. Η CORSAIR είναι γνωστή για την κατασκευή πληκτρολογίων παιχνιδιών και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Διαθέτει προσαρμόσιμο οπίσθιο φωτισμό RGB και χρησιμοποιεί τους κόκκινους διακόπτες Cherry MX. Υπάρχει εγγύηση 2 ετών για την ηρεμία σας, καθώς το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από συμπαγή, υψηλής ποιότητας υλικά.

Αυτό το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, με βαθμολογία IP32. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε ακόμα κι αν χύσετε κατά λάθος το ποτό σας πάνω του. Μην το αφήνετε για πολύ, διαφορετικά θα καταλήξετε με κολλώδη κλειδιά. Έρχεται επίσης με λογισμικό CORSAIR iCUE που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον οπίσθιο φωτισμό και να τον συγχρονίσετε με άλλα περιφερειακά, ψύκτες και ανεμιστήρες CORSAIR, εάν τα έχετε.

Τιμή: $120

 • παράγοντας μορφής TKL
 • Κίτρινο διακόπτη ξυραφιού
 • Φωτισμός RGB

Razer Blackwidow TE V2

Η Razer είναι μια πολύ αξιόπιστη μάρκα όσον αφορά τα περιφερειακά υπολογιστών. Κατασκευάζουν premium ποντίκια, πληκτρολόγια, ακουστικά, κάμερες ροής web, joysticks παιχνιδιών και πολλά άλλα. Τα αθόρυβα μηχανικά πληκτρολόγιά τους είναι κορυφαία και αν ψάχνετε για gaming, το Razer Blackwidow TE V2 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αυτό το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί σχέδιο TKL με εξαιρετική λειτουργικότητα και αφήνει αρκετό χώρο για τα άλλα περιφερειακά σας για παιχνίδια. Οι διακόπτες Razer Yellow εξασφαλίζουν μια αθόρυβη εμπειρία πληκτρολόγησης, ώστε να μην ξυπνάτε ολόκληρο το νοικοκυριό όταν αποφασίσετε να παίξετε μέχρι αργά το βράδυ. Χάρη στη σχεδίαση χωρίς κλειδί και το αποσπώμενο καλώδιο USB, αυτό το πληκτρολόγιο είναι επίσης φορητό. Επίσης, μπορείτε να εξατομικεύσετε το παιχνίδι ή τη ροή εργασίας σας με πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα macro.

Τιμή: $115

 • παράγοντας μορφής TKL
 • Κόκκινοι μηχανικοί διακόπτες κλειδιών
 • Έξυπνη οθόνη OLED
 • Κατασκευή από κράμα αλουμινίου

SteelSeries Apex 7 TKL

Το SteelSeries Apex 7 TKL είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του μηχανικού πληκτρολογίου. Διαθέτει πολλές δυνατότητες, σχεδιασμό χωρίς κλειδί και φανταστικό συνοδευτικό λογισμικό. Οι μηχανικοί διακόπτες SteelSeries Red είναι εύκολο να πατηθούν, όλα τα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα μακρο- και παρέχουν εξαιρετική απτική ανάδραση. Η οθόνη OLED σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου, ώστε να μην χρειάζεται να διακόψετε το παιχνίδι σας. Σας ειδοποιεί επίσης για οποιαδήποτε εντός παιχνιδιού ή Ειδοποιήσεις διαφωνίας.

Ο πλήρης οπίσθιος φωτισμός RGB προσαρμόζεται εύκολα. Κάθε πλήκτρο φωτίζεται ξεχωριστά και υποστηρίζει 16,8 εκατομμύρια χρώματα. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική καθώς η SteelSeries επέλεξε να χρησιμοποιήσει κράμα αλουμινίου για αεροπλάνο, επομένως το πληκτρολόγιο θα σας εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, το premium μαγνητικό στήριγμα καρπού προσφέρει υποστήριξη για την παλάμη σας, ώστε να μην πονάει μετά από πολύωρες συνεδρίες παιχνιδιού.

Τιμή: $90

 • Απλός σχεδιασμός
 • Ιδανικό για παραγωγικότητα γραφείου
 • Γνήσιοι διακόπτες Cherry MX
 • Φωτισμός RGB

Cherry MX G80-3000

Εάν πιστεύετε ότι τα πληκτρολόγια παιχνιδιών είναι επιτηδευμένα και χρειάζονται ένα απλό αλλά αθόρυβο μηχανικό πληκτρολόγιο, το Cherry MX G80-3000 είναι το μόνο πράγμα. Θα ενσωματωθεί εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό γραφείο ή σπίτι, δίνοντάς του μια διασκεδαστική αλλά καλόγουστη εμφάνιση. Ο σχεδιασμός είναι απλός, μινιμαλιστικός και έχει μια ρετρό αίσθηση. Αυτό το πληκτρολόγιο είναι βαρύ, ζυγίζει 2 λίβρες και είναι άφθαρτο. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι θα σας κρατήσει πάνω από 50 εκατομμύρια πατήματα πλήκτρων.

Οι γραμμικοί μηχανικοί διακόπτες Cherry MX είναι αθόρυβοι, ομαλοί και με υψηλή απόκριση. Οι τυχαίες πρέσες είναι σχεδόν αδύνατες. Τούτου λεχθέντος, αυτό το πληκτρολόγιο δεν έχει πρόσθετα, θύρες USB, χειριστήρια πολυμέσων ή προγραμματιζόμενες μακροεντολές. Το Cherry MX G80-3000 είναι μια απλή αλλά αξιόπιστη επιλογή για εισαγωγή δεδομένων, προγραμματιστές και δακτυλογράφους. Αν και έχει φανταχτερό οπίσθιο φωτισμό RGB, αυτό το πληκτρολόγιο δεν προορίζεται κυρίως για παιχνίδια. Είναι επίσης λίγο ακριβό για αυτό που προσφέρει και ορισμένα πληκτρολόγια παιχνιδιών μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή εάν χρειάζεστε επιπλέον λειτουργικότητα.

Τιμή: $60

 • Πολύ προσιτό
 • 60% συντελεστής μορφής
 • Ασύρματος
 • Διακόπτες Gateron με δυνατότητα ανταλλαγής

Royal Kludge RK61 Pro

Το Royal Kludge RK61 Pro είναι το πιο προσιτό πληκτρολόγιο σε αυτήν τη λίστα, αλλά είναι καλοφτιαγμένο. Είναι μια στιβαρή συσκευή από αλουμίνιο CNC που προσθέτει υφή στη θήκη και στα πλήκτρα και συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών. Η χαμηλή τιμή θα μπορούσε να οφείλεται στο ότι η Royal Kludge είναι μια μικρή και σχετικά νέα μάρκα. Το RK61 Pro είναι η πιο συμπαγής επιλογή στη λίστα με συντελεστή μορφής 60%, αλλά έχει σχεδιαστεί για παιχνίδια και οι μηχανικοί διακόπτες Gateron επιτρέπουν πολλαπλά γρήγορα πατήματα πλήκτρων.

Το RK61 διαθέτει ασύρματη και ενσύρματη συνδεσιμότητα. Χρησιμοποιεί Bluetooth για σύνδεση σε έως και 5 συσκευές ταυτόχρονα. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία 1850mAh που διασφαλίζει ότι θα παραμείνετε συνδεδεμένοι ακόμα και σε μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια ή σε περιόδους παιχνιδιού. Εάν προτιμάτε την ενσύρματη επιλογή, αυτό το πληκτρολόγιο συνοδεύεται από καλώδιο USB Type-C. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό RGB και προσφέρει 18 λειτουργίες φωτισμού συν 8 μονόχρωμες λειτουργίες φωτισμού.

Τιμή: $170

 • Συντελεστής μορφής πλήρους μεγέθους
 • Cherry MX καφέ διακόπτες κλειδιών
 • Εξαιρετική εμπειρία πληκτρολόγησης
 • Ενσωματωμένος διανομέας USB και κουμπί έντασης ήχου

Das Keyboard 4 Professional

Το Das Keyboard 4 Professional είναι ένα ακριβό πληκτρολόγιο, αλλά προσφέρει την καλύτερη ποιότητα και μια κορυφαία εμπειρία πληκτρολόγησης. Μια φόρμα πλήρους μεγέθους επιτρέπει την εύκολη πληκτρολόγηση και σχεδόν κανένα τυχαίο πάτημα. Σε αντίθεση με τα άλλα στη λίστα, αυτό το πληκτρολόγιο διαθέτει μηχανικούς διακόπτες Cherry MX Brown. Τα καφέ είναι η μέση λύση, ανάμεσα στο μπλε και το κόκκινο. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι η πιο ήσυχη επιλογή, αλλά δεν είναι και τόσο δυνατά και ασταθή. Οι καφέ διακόπτες εξακολουθούν να πέφτουν στο πλάι των αθόρυβων πληκτρολογίων.

Ο σχεδιασμός του Das Keyboard 4 Professional είναι απλός. Δημιουργήθηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα, καθώς πρόκειται κυρίως για ένα πληκτρολόγιο γραφείου. Ωστόσο, οι παίκτες μπορεί να εκτιμήσουν ότι αυτό το πληκτρολόγιο υποστηρίζει πλήρη ανατροπή N-Key. Μπορείτε να πατήσετε πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα και να εξακολουθείτε να λαμβάνετε σωστά στοιχεία εισαγωγής από κάθε πλήκτρο.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια μπορούν επίσης να είναι αθόρυβα!

Εάν θέλετε ένα καλής ποιότητας, αθόρυβο μηχανικό πληκτρολόγιο που θα σας εξυπηρετεί καλά τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι, όλα τα πληκτρολόγια στη λίστα μας θα πρέπει να κάνουν το κόλπο. Είναι όλα ανθεκτικά, έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά και το πιο σημαντικό, δεν θα κάνουν πολύ θόρυβο όταν τα χρησιμοποιείτε. Διαλέξτε λοιπόν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και πείτε μας πώς λειτουργεί στα παρακάτω σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *