8 καλύτερα εξωτερικά ηχεία για χρήση σε ανοιχτούς χώρους

Ακριβώς επειδή βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε πίσω την τεχνολογία σας ή το πάρτι! Με ένα καλό σετ ηχείων εξωτερικού χώρου για επαγγελματική ή προσωπική χρήση, μπορείτε να αυξήσετε την εμπλοκή ανεξάρτητα από τον καιρό.

Ψάξαμε στα εικονικά ράφια της Amazon για να βρούμε τα καλύτερα ηχεία εξωτερικού χώρου σε διαθέσιμες τιμές. Αλλά πρώτα, εδώ είναι τι ψάχνουμε σε αυτά τα προϊόντα.

Τι να αναζητήσετε σε ένα ηχείο εξωτερικού χώρου

Όταν ψάχνετε για υπαίθρια ηχεία, είναι σημαντικό να βρείτε αυτά που μπορούν να χειριστούν διαφορετικούς τύπους καιρού, ειδικά αν ζείτε κάπου με ιδιαίτερα υγρές, κρύες ή ζεστές εποχές του χρόνου. Βεβαιωθείτε ότι έχουν βαθμολογία IPX τουλάχιστον IPX4 για να αντέχουν τη βροχή και τις άμεσες πιτσιλιές με αυτό το αρχικό αδιάβροχο πρότυπο.

Αν ψάχνετε για ηχεία που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνιμα, θα θέλετε κάτι με πιστοποίηση IPX7. Θα μπορούσατε επίσης να εξετάσετε τα ηχεία με αδιάβροχα καλύμματα.

Δεδομένου ότι οι εξωτερικοί χώροι είναι (συνήθως) μεγαλύτεροι από τους εσωτερικούς, θα χρειαστείτε ηχεία που μπορούν να παράγουν αρκετό ήχο για να γεμίσουν την περιοχή. Αναζητήστε ηχεία με έξοδο υψηλής ισχύος και ηχητικό επίπεδο μεσαίου έως μακριού πεδίου. Θυμηθείτε να ελέγξετε την βαθμολογία RMS αντί για την βαθμολογία PMPO για πιο ακριβή μέτρηση της πραγματικής ισχύος εξόδου του ηχείου.

Τα εξωτερικά ηχεία θα πρέπει επίσης να παρέχουν καθαρό, καθαρό ήχο με ισορροπημένη απόκριση συχνότητας. Εάν θέλετε να ενισχύσετε την απόκριση χαμηλού επιπέδου, σκεφτείτε χαρακτηριστικά όπως θερμαντικά σώματα μπάσων ή ενσωματωμένα υπογούφερ, τα οποία είναι συχνά βασικά για να έχετε εξαιρετικό ήχο από αυτές τις μικρές μονάδες ηχείων.

Τα ηχεία εξωτερικού χώρου μπορεί να χτυπήσουν ή να χτυπήσουν, γι’ αυτό επιλέξτε μοντέλα κατασκευασμένα από σκληρά υλικά όπως πλαστικά βαρέως τύπου ή μέταλλα.

Οι μεγαλύτεροι εξωτερικοί χώροι ενδέχεται να απαιτούν μεγαλύτερα ηχεία ή πολλά ηχεία, ενώ οι μικρότερες περιοχές μπορεί να χρειάζονται μόνο μερικά μικρότερα ηχεία. Σκεφτείτε εάν θα τοποθετήσετε ή θα χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα ηχεία και δώστε προσοχή στο πόσο περίπλοκο μπορεί να είναι το σύστημα τοποθέτησης για ένα συγκεκριμένο μοντέλο ηχείων.

Τέλος, αυτά τα ηχεία συνήθως δεν συνοδεύονται από ενισχυτές, γι’ αυτό θυμηθείτε να έχετε προϋπολογισμό για έναν ενισχυτή που μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των ηχείων που θέλετε να εγκαταστήσετε ή να αγοράσετε ένα κιτ που περιλαμβάνει ενισχυτή.

Αν ψάχνετε για ενσύρματα ηχεία για να φέρετε ήχο στον εξωτερικό σας χώρο, τα ηχεία Polk Audio Atrium 4 είναι μια εξαιρετική επιλογή. Παράγουν εντυπωσιακό ήχο για το μέγεθός τους, είναι σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση και μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε, από γκαζόν μέχρι αίθρια. Ο μηχανισμός κλειδώματος ταχύτητας καθιστά εύκολη την τοποθέτησή τους οπουδήποτε, ενώ μπορείτε ακόμη και να γείρετε τα ηχεία έως και 180 μοίρες. Αυτό το εύρος κίνησης σάς επιτρέπει να κάνετε τους ομιλητές να αντιμετωπίσουν το κοινό σας και προσθέτει κάποια ευελιξία σε χώρους όπου οι άνθρωποι μπορούν να συγκεντρωθούν σε διαφορετικά σημεία, ανάλογα με τον τύπο της εκδήλωσης.

Τα ηχεία Polk Audio Atrium 4 έχουν πολλά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν εξαιρετική επιλογή για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Είναι συμπαγή και έχουν πιο στρογγυλεμένη σχεδίαση από πολλά ηχεία σε στυλ βιβλιοθήκης. Τα ηχεία διαθέτουν πρόγραμμα οδήγησης 4,5 ιντσών και tweeter 0,75 ιντσών. Όσον αφορά την αντοχή στις καιρικές συνθήκες, πληρούν τα πρότυπα ASTM D5894-UV Salt Fog, Mil Standard 810 Immersion και Mil Standard 883 για αλάτι και διάβρωση. Ιδανικό για παραθαλάσσιους χώρους!

Τα ηχεία είναι όμορφα σχεδιασμένα για να ταιριάζουν σε κάθε εξωτερικό χώρο. Από κάθε άποψη, εντυπωσιάζουν τόσο ακουστικά όσο και αισθητικά. Χάρη στο περίβλημα μπάσων πολλών θαλάμων, το ντουλάπι ηχείων έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει χαμηλές συχνότητες με ελάχιστη παραμόρφωση ήχου. Διαθέτουν εξαιρετικά ευρύ ηχητικό πεδίο για μεγαλύτερους εξωτερικούς χώρους.

Να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε ένα ζευγάρι από αυτά τα ηχεία, καθώς ένα βασικό ζευγάρι δεν συνοδεύεται από ενισχυτή. Θα πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε έναν ενισχυτή που έχετε ήδη ή να αγοράσετε έναν για να οδηγείτε αυτές τις μονάδες. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πλήρες κιτ με δύο ηχεία, έναν ενισχυτή και ένα καλώδιο ηχείου.

Τα Sonos Outdoor Architectural Speakers By Sonance είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να εγκαταστήσει ηχεία όπου αναμένετε δύσκολες καιρικές συνθήκες και χρειάζεστε τον ήχο σας να λειτουργεί όλο το χρόνο χωρίς να εγκαθιστάτε και να απεγκαθιστάτε συνεχώς υλικό.

Αυτά τα ηχεία δημιουργήθηκαν μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ της Sonos και της Sonance, ενός από τους μεγαλύτεροι και πιο σεβαστοί κατασκευαστές ηχείων εξωτερικού χώρου στις ΗΠΑ. Είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν την υγρασία, το νερό, το σπρέι αλατιού, τη θερμότητα, τις ακτίνες UV, ακόμη και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Έχουν μια μοναδική εμφάνιση που τα ξεχωρίζει από τα άλλα ηχεία εξωτερικού χώρου, αν νιώθετε λίγο τολμηροί και θέλετε να τραβήξετε την προσοχή στο σύστημα ηχείων αντί να το κρύψετε.

Όσον αφορά την ποιότητα του ήχου, αυτά τα ηχεία αποδίδουν ελαφρώς πληρέστερο ήχο από άλλα εξωτερικά ηχεία, περισσότερο σύμφωνο με τα παραδοσιακά ηχεία σε ράφια. Αν θέλετε ηχεία εξωτερικού χώρου να είναι σκληρά, κομψά και να ακούγονται υπέροχοι, τότε αξίζει να τα ελέγξετε, αν και σε ελαφρώς κορυφαία τιμή. Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να παρέχετε έναν ενισχυτή για αυτά. Ο προτεινόμενος ενισχυτής Sonos μπορεί να τροφοδοτήσει έως και έξι από αυτά τα ηχεία.

Τα ηχεία Klipsch AW-650 είναι μερικά από τα πιο ισχυρά μη εμπορικά ηχεία εξωτερικού χώρου που έχουμε δει. Παρέχουν μεγαλύτερο ήχο από τα μικρότερα ενσύρματα εξωτερικά ηχεία, με πολύ περισσότερα μπάσα και ευρύτερο ηχητικό πεδίο. Παρέχουν επίσης καλύτερη λεπτομέρεια από τα περισσότερα ηχεία εξωτερικού χώρου με βάση αυτά που λένε οι αναθεωρητές πελατών.

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, ο Klipsch λέει ότι αυτά τα ηχεία είναι “παντός καιρού”, αλλά δεν παρέχουν αξιολόγηση IP για να υποστηρίξουν αυτόν τον ισχυρισμό. Ωστόσο, διαθέτουν περίβλημα ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και αντισκωριακή σχάρα. Ακόμη και ο σφιγκτήρας ψευδαργύρου έχει επίστρωση πούδρας ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Για να ολοκληρώσετε τα πράγματα, το ηχείο μπορεί να βαφτεί, ώστε να μπορείτε να τα συνδυάσετε οπουδήποτε.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτά τα ηχεία είναι απροσδόκητα μεγάλα σε σύγκριση με τα περισσότερα ηχεία εξωτερικού χώρου, με ύψος 15 ίντσες, πλάτος 9,5 ίντσες και βάθος 11 ίντσες. Ως εκ τούτου, η μόνιμη τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να είναι ένα πρόβλημα εάν δεν έχετε αρκετό χώρο κάτω από τη στέγη σας για να τα τοποθετήσετε. Μετρήστε δύο φορές, όπως λένε!

Τα ηχεία JBL Professional Control 23 είναι μια εξαιρετική επιλογή για συμπαγή και ελαφριά ηχεία εξωτερικού χώρου. Παρά το μικρό τους μέγεθος, προσφέρουν καλή ποιότητα ήχου και μπορούν να γίνουν εκπληκτικά δυνατά. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτών των ηχείων είναι το σύστημα στερέωσης InvisiBall, το οποίο σας επιτρέπει να τα τοποθετείτε χωρίς αντιαισθητικούς βραχίονες.

Το Control 23 είναι το πιο συμπαγές της σειράς Control Contractor της JBL Professional. Είναι λοιπόν μια τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να κρύψουν τα ηχεία εξωτερικού χώρου τους, ώστε να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη διακόσμησή σας. Διαθέτουν περιβλήματα και μορφοτροπείς ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως καταστραφούν από τα στοιχεία.

Το περίβλημα βάφεται για να ταιριάζει με τη διακόσμησή σας. Όσον αφορά την ποιότητα του ήχου, τα ηχεία Control 23 διαθέτουν γούφερ από υφαντό ύφασμα 3 ιντσών. Σύμφωνα με κριτικές χρηστών, αυτά τα ηχεία προσφέρουν μια ευχάριστη ηχητική σκηνή με άφθονο ταξίδι.

Αν ψάχνετε για ένα μπαμ για το χρήμα σας, τα ηχεία Yamaha NS-AW150BL μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Αυτά τα ηχεία εσωτερικού/εξωτερικού χώρου είναι μια δημοφιλής επιλογή από τη Yamaha, παρόλο που είναι παλαιότερης σειράς.

Αν και μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερα και ακριβότερα από κάποιες άλλες επιλογές, προσφέρουν ποιότητα ήχου με πολύ καλή απόδοση μπάσων με βάση τις κριτικές των πελατών.

Πολλοί πελάτες έχουν αφήσει θετικές κριτικές για αυτά τα ηχεία. Ωστόσο, ενδέχεται να μην χειρίζονται ακραίες καιρικές συνθήκες και ορισμένα άλλα ηχεία εξωτερικού χώρου με βάση μερικές από τις πιο αρνητικές κριτικές. Επίσης, παρόλο που προσφέρουν καλή ποιότητα ήχου για το εύρος τιμών τους, δεν είναι μακροσκελής ποιότητας ήχου. Εάν θέλετε απλώς λίγη μουσική υπόκρουση για τα υπαίθρια τραπέζια ενός εστιατορίου ή για τον χώρο του πάρτι στην πισίνα σας, δεν πειράζει, αλλά όχι για έναν ειδικό χώρο ακρόασης μουσικής.

Αυτά τα ηχεία Dual Electronics είναι από τα πιο δημοφιλή ηχεία εξωτερικού χώρου που πωλούνται στο διαδίκτυο, με χιλιάδες κριτικές χρηστών. Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένων των προδιαγραφών, των θετικών κριτικών και της πολύ λογικής τιμής.

Με ένα γούφερ 4 ιντσών και έναν κώνο πολυπροπυλενίου μεσαίας εμβέλειας 1,6 ιντσών και το tweeter με θόλο τριών τετάρτων, απολαμβάνετε έναν καλά στρογγυλεμένο ήχο από αυτά τα κουτάβια.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η ποιότητα ήχου και ο σχεδιασμός τους τα καθιστούν κατάλληλα για εσωτερικούς χώρους, ώστε να μπορείτε απλά να αγοράσετε τα ίδια ηχεία για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κτιρίου σας. Είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες με επίστρωση ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία για προστασία από τα στοιχεία. Και ο συμπαγής σχεδιασμός τους σημαίνει ότι μπορείτε να τα τοποθετήσετε σχεδόν οπουδήποτε.

Οι περιστρεφόμενοι βραχίονες που επιτρέπουν εύρος κίνησης 120 μοιρών κάνουν την εγκατάσταση και τη ρύθμιση αυτών των ηχείων σχετικά εύκολη. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε τοίχους ή οροφές για να έχετε την τέλεια γωνία για βέλτιστη προβολή ήχου.

Τα ηχεία Dual Electronics LU43PB έχουν εξαιρετική αξία για την τιμή τους. Παρέχουν ήχο υψηλής ποιότητας σε συμπαγή, ανθεκτικό σχεδιασμό που μπορεί να αντέξει τις εξωτερικές συνθήκες. Μπορεί να μην είναι από μια ευρέως γνωστή μάρκα, αλλά αν δεν είστε σνομπ της ετικέτας, δεν υπάρχει λόγος να τα αποφύγετε.

8. Φορητή ισχύς σε κάθε καιρό: JBL Boombox 2

Το JBL Boombox 2 Bluetooth Το ηχείο είναι μια φορητή υποδοχή όλων των επαγγελμάτων, σε αντίθεση με τα πιο μόνιμα ή ημιμόνιμα ηχεία εξωτερικού χώρου που έχουμε εξετάσει μέχρι τώρα. Τα μεσαία και πρίμα εύρη του είναι αρκετά καλά ισορροπημένα, ώστε να μπορεί να αναπαράγει καθαρά τα φωνητικά και τα βασικά όργανα. Ωστόσο, του λείπει λίγο χαμηλό μπάσο, οπότε μπορεί να μην αισθάνεστε τον βαθύ χτύπημα των βαρέων ειδών μπάσου όπως το EDM. Ωστόσο, αυτό είναι αναμενόμενο σε ένα φορητό σύστημα ηχείων εξωτερικού χώρου αυτού του μεγέθους.

Υπάρχει ένα γραφικό EQ στη συνοδευτική του εφαρμογή, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε τον ήχο του σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η σχεδίαση του Boombox 2 είναι παρόμοια με την αρχική. Αισθάνεται αρκετά μοντέρνο και αυτό το σχέδιο το κάνει εύκολο να το πάρετε μαζί σας, όπως ακριβώς και τα κλασικά boombox της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Όπως κάθε ηχείο, το Boombox 2 έχει το σημείο καμπής του και τελικά εμφανίζεται η παραμόρφωση. Ωστόσο, σύμφωνα με κριτικές πελατών, το ηχείο είναι ήδη πολύ δυνατό πριν φτάσει σε αυτό το σημείο.

Αυτό είναι ένα πλήρες σύστημα ηχείων IPX7, ώστε να μπορείτε να το βυθίσετε κατά λάθος στην πισίνα ή να το μεταφέρετε στην παραλία χωρίς καμία ανησυχία, αρκεί να θυμάστε να έχετε όλα τα βύσματα της θύρας στη θέση τους! Η ισχυριζόμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 24 ώρες, αλλά όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε φορητό ηχείο Bluetooth που λειτουργεί με μπαταρία, θα ποικίλλει ανάλογα με την ένταση καθώς και τον τύπο της μουσικής που παίζετε.

Πάρτε λίγο φρέσκο ​​αέρα (από τον Bach)

Το να βγάλετε τον ήχο σας έξω δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο και τα ηχεία που επισημάναμε παραπάνω έχουν κάτι το ιδιαίτερο, καθιστώντας το μια εξαιρετική σύντομη λίστα ηχείων που μπορεί να ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας. Αν ψάχνετε για κάτι πιο σχετικό με τον υπολογιστή,

Τα καλύτερα αδιάβροχα ηχεία Bluetooth

Τα ηχεία σταμάτησαν να λειτουργούν;

Τα  καλύτερα φορητά ηχεία Bluetooth

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *