εφαρμογές για μεγιστοποίηση της απόδοσης του Android

10 καλύτερες εφαρμογές για μεγιστοποίηση της απόδοσης του Android το 2024

Όταν κάτι πάει στραβά και το τηλέφωνό μας αρχίζει να καθυστερεί, όλοι σκεφτόμαστε να καθαρίσουμε τα ανεπιθύμητα αρχεία της συσκευής μας, τα αρχεία προσωρινής μνήμης κ.λπ. Αν και τα smartphone Android δεν χρειάζονται τακτική συντήρηση, η βελτιστοποίηση των smartphone μας είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Πολλά προγράμματα βελτιστοποίησης Android είναι διαθέσιμα στο Google Play Store, αλλά δεν ανταποκρίνονται όλοι στις υποσχέσεις τους. Το κόλπο είναι να βρείτε πιο καθαρές εφαρμογές που καθαρίζουν αποτελεσματικά το smartphone σας. Έτσι, κάναμε τη σκληρή δουλειά για εσάς και αναφέραμε την εφαρμογή που εξυπηρετεί καλά τον σκοπό σας.

1. Greenify

Πρασινοποιήστε

Το Greenify είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας που αναγνωρίζει και θέτει τις εφαρμογές που δεν συμπεριφέρονται σωστά σε κατάσταση αδρανοποίησης. Η εφαρμογή βγαίνει από τη λειτουργία αδρανοποίησης όταν τη χρησιμοποιήσετε ξανά στη συσκευή σας.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Πώς να βρείτε ένα χαμένο τηλέφωνο Android

Κάθε φορά που το Greenify εντοπίζει κάποια εφαρμογή που δεν συμπεριφέρεται σωστά, την εμποδίζει αυτόματα να καθυστερήσει τη συσκευή σας και να εξαντλήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να σταματήσετε όλες τις περιττές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

2. Activity Monitor

Παρακολούθηση δραστηριότητας

Το Activity Monitor είναι μια ελαφριά και εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για Android. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα εφαρμογών του Android smartphone σας. Ως εφαρμογή διαχείρισης εργασιών, το Activity Monitor σάς δείχνει την Κατάσταση μπαταρίας, τη χρήση RAM και CPU και μερικές άλλες λεπτομέρειες.

Μπορείτε εύκολα να βρείτε εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολλούς πόρους RAM και CPU και να τις σκοτώσετε για να βελτιώσετε την απόδοση του τηλεφώνου σας. Το Activity Monitor σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και WiFi.

3. CCleaner

CCleaner

Το CCleaner είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές καθαρισμού αποθήκευσης τηλεφώνου στο Google Play Store. Αυτή η εφαρμογή είναι ήδη μια κορυφαία εφαρμογή καθαρισμού σκουπιδιών για υπολογιστή και είναι τώρα διαθέσιμη για Android.

Με το CCleaner, μπορείτε να αφαιρέσετε περιττά αρχεία, να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία και να διαγράψετε το πρόχειρο, το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης, τα δεδομένα που υπολείπονται εφαρμογών κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να αναλύσετε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο smartphone σας και να βρείτε αυτές που εξαντλούν την μπαταρία του τηλεφώνου σας. Συνολικά, το CCleaner είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android που μεγιστοποιεί την απόδοση.

4. AVG Cleaner

Καθαριστικό AVG

Το AVG Cleaner δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλες εφαρμογές στη λίστα. εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ενίσχυσης απόδοσης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή για να καθαρίσουν τις συσκευές τους από ανεπιθύμητα αρχεία, υπολείμματα εφαρμογών κ.λπ.

Το AVG Cleaner μπορεί επίσης να σαρώσει φωτογραφίες και βίντεο για διπλότυπα. Η λειτουργία του αναλυτή εφαρμογών σάς επιτρέπει να αναγνωρίζετε εφαρμογές που εξαντλούν τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή καταλαμβάνουν πολύ χώρο αποθήκευσης.

5. SD Maid

Υπηρέτρια SD

Το SD Maid είναι μια ελαφριά εφαρμογή βελτιστοποίησης Android στο Google Play Store. Είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή All-in-one Toolbox που αναφέρεται παραπάνω.

Προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων για τη βελτιστοποίηση της συσκευής σας Android. Με το SD Maid, μπορείτε εύκολα να βρείτε και να διαγράψετε αρχεία που έχουν απομείνει, να βελτιστοποιήσετε τη βάση δεδομένων, να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία κ.λπ.

6. Norton Clean

Norton Clean

Το Norton Clean προσφέρει λιγότερες δυνατότητες από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Απλώς καθαρίζει τα ανεπιθύμητα αρχεία για να ελευθερώσει λίγο χώρο αποθήκευσης. Αυτό που κάνει το Norton Clean μοναδικό είναι ο διαχειριστής εφαρμογών του.

Ο διαχειριστής εφαρμογών του Norton Clean έχει τη δυνατότητα απεγκατάστασης bloatware, εφαρμογών παρασκηνίου κ.λπ. Επίσης, σας στέλνει προτάσεις για την κατάργηση των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε σπάνια.

7. G-CPU

G-CPU

Η G-CPU είναι λίγο διαφορετική από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή είναι μια ισχυρή εφαρμογή που παρέχει πλήρεις πληροφορίες για το smartphone Android σας.

Εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε όλες τις πληροφορίες που παρέχει η G-CPU, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση του τηλεφώνου σας.

Παρόλο που δεν επιταχύνει τη συσκευή σας, σας λέει πληροφορίες όπως το φορτίο της CPU, η διαθέσιμη μνήμη RAM, ποιες εφαρμογές καταλαμβάνουν πόρους RAM/CPU κ.λπ.

8. Ancleaner, Android cleaner

Ancleaner, καθαριστικό Android

Το Ancleaner, ένα καθαριστικό Android, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android για να επιταχύνετε τη συσκευή σας. Με το Ancleaner, Android cleaner, μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε ανεπιθύμητα αρχεία, να σταματήσετε εφαρμογές που εξαντλούν την μπαταρία κ.λπ.

Διαθέτει επίσης ένα εργαλείο WhatsApp που τοποθετεί όλα τα αρχεία πολυμέσων που λαμβάνονται στην εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σε ένα μέρος.

9. Storage Analyzer & Disk Usage

Αναλυτής αποθήκευσης & χρήση δίσκου

Είναι μια εφαρμογή καθαρισμού δίσκου που αναλύει και καθαρίζει χώρο στο δίσκο για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του Android.

Η εφαρμογή εμφανίζει πληροφορίες SDCard, USB Devices, εξωτερικό και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και αποθήκευσης cloud σε απλή γραφική μορφή. Διαθέτει επίσης ένα καθαριστικό cache που διαγράφει γρήγορα το αρχείο προσωρινής μνήμης της εφαρμογής.

10. 3C All-in-One Toolbox

Εργαλειοθήκη 3C All-in-One

Το 3C All-in-One Toolbox είναι πολύ παρόμοιο με την εφαρμογή All-in-One Toolbox που αναφέρεται παραπάνω. Συνδυάζει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών σε μια τεράστια εργαλειοθήκη.

Διαθέτει διαχειριστή συσκευών, διαχειριστή αρχείων, διαχείριση εφαρμογών, διαχείριση μπαταρίας, καθαριστικό σκουπιδιών, Διαχείριση εργασιών, Διαχείριση CPU, αναλυτή αποθήκευσης κ.λπ. Όλα αυτά χρειάζονταν για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του Android.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να επιταχύνετε τη συσκευή σας Android. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για να βελτιώσετε την απόδοση του Android σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *