Πώς να διορθώσετε "Ένα τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify"

Πώς να διορθώσετε «το τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify» (6 μέθοδοι)

Το Spotify είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για ακρόαση μουσικής σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Ενώ το Spotify διαθέτει μια εφαρμογή για υπολογιστές για Windows/Mac, η εφαρμογή για κινητά εξακολουθεί να είναι πιο δημοφιλής. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για υπολογιστές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλήρη έκδοση web του Spotify για να ικανοποιήσετε τις μουσικές σας ανάγκες.

Η εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή του Spotify έχει πολλά σφάλματα και δυσλειτουργίες και οι χρήστες αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα. Πολλοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα ένα ασυνήθιστο μήνυμα σφάλματος στο Spotify που εμποδίζει τη σύνδεση.

Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται κατά το άνοιγμα της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι έλαβαν το σφάλμα κατά τη σύνδεση στους λογαριασμούς τους στο Spotify. Το πλήρες μήνυμα σφάλματος αναφέρει:

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας στα Windows 11

Ένα τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify. Ενημερώστε το τείχος προστασίας σας για να επιτρέψετε το Spotify. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή (κωδικός σφάλματος:auth:3)

Πώς να διορθώσετε “Ένα τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify”

Ο κωδικός σφάλματος στο τέλος του μηνύματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα. Για παράδειγμα, μπορεί να λάβετε “Κωδικός σφάλματος Spotify: auth:39″ ή “Κωδικός σφάλματος Spotify: auth:30”, κ.λπ. Εάν λαμβάνετε αυτό το μήνυμα σφάλματος στο Spotify, ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το επιλύσετε.

1. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας

το τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify

Η επανεκκίνηση του υπολογιστή δεν είναι μια αλάνθαστη λύση για το μήνυμα σφάλματος, αλλά και πάλι, είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε. Ίσως το Spotify να σας εμφανίζει το μήνυμα σφάλματος λόγω σφάλματος ή σφάλματος και δεν έχετε τίποτα λάθος.

Επομένως, εάν δεν χρησιμοποιείτε καμία υπηρεσία VPN/Proxy, είναι καλύτερο να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας. Για να επανεκκινήσετε έναν υπολογιστή με Windows, κάντε κλικ στο Κουμπί Έναρξη των Windows > Επιλογή λειτουργίας και επιλέξτε Επανεκκίνηση.

Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify για υπολογιστές και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Απενεργοποιήστε το VPN

το τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify

Το ίδιο το μήνυμα σφάλματος συνιστά να τροποποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις του διακομιστή μεσολάβησης. Ενώ υπάρχει μια επιλογή τροποποίησης των ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης στον υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή του Spotify, εάν χρησιμοποιείτε VPN, πρέπει να το διατηρήσετε απενεργοποιημένο.

Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, ο πελάτης Spotify επιχειρεί να συνδεθεί σε διακομιστή σε διαφορετική περιοχή. Εάν ο διακομιστής βρίσκεται μακριά από την τοποθεσία σας, ο υπολογιστής-πελάτης υπολογιστή δεν θα συνδεθεί και θα εμφανίσει το μήνυμα σφάλματος.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα VPN στον υπολογιστή σας με Windows, είναι καλύτερο να το αποσυνδέσετε για λίγο. Μόλις αποσυνδεθείτε, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και εκκινήστε ξανά το πρόγραμμα-πελάτη Spotify. Το μήνυμα σφάλματος είναι πιθανό να διορθωθεί αυτή τη φορά.

3. Επιτρέψτε το Spotify μέσω τείχους προστασίας

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε τον κωδικό σφάλματος Spotify: 39, η εφαρμογή τείχους προστασίας αποκλείει το πρόγραμμα-πελάτη Spotify. Επίσης, το μήνυμα σφάλματος υποστηρίζει ότι “Ένα τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το Spotify”. Ως εκ τούτου, πρέπει είτε να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα τείχους προστασίας είτε να επιτρέψετε την εφαρμογή Spotify.

Είναι πολύ εύκολο να επιτρέψετε μια εφαρμογή μέσω ενός τείχους προστασίας στα Windows. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου από τη λίστα.

Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου

2. Στην οθόνη Τείχος προστασίας και προστασία δικτύου, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο ‘Επιτρέψτε μια εφαρμογή μέσω τείχους προστασίαςεπιλογή.

Επιτρέψτε μια εφαρμογή μέσω τείχους προστασίας

3. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Αλλαξε ρυθμίσεις κουμπί.

Αλλαξε ρυθμίσεις

4. Στη συνέχεια, βρείτε το Spotify Music και επιλέξτε το πλαίσιο και για τα δύο “Ιδιωτικός‘ και ‘Δημόσιο‘.

Δημόσιο

5. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Εντάξει κουμπί.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιτρέψετε το Spotify μέσω του Τείχους προστασίας σε υπολογιστή με Windows.

4. Απενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στην εφαρμογή Spotify

Αυτή η μέθοδος θα απενεργοποιήσει τις Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στον υπολογιστή-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή του Spotify για να επιλύσει το μήνυμα σφάλματος “Ένα τείχος προστασίας μπορεί να αποκλείει το Spotify”. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Spotify. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify από τη λίστα.

Εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω αριστερή γωνία.

τρεις τελείες

3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από Επεξεργασία και επιλέξτε ‘Προτιμήσεις‘.

Προτιμήσεις

4. Στις Προτιμήσεις Spotify, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης. Στον Τύπο διακομιστή μεσολάβησης, επιλέξτε ‘Χωρίς πληρεξούσιο‘.

Χωρίς πληρεξούσιο

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις Ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στην εφαρμογή υπολογιστή σας Spotify.

5. Επιλέξτε τη σωστή περιοχή στον λογαριασμό σας Spotify

Δεν γνωρίζουμε πώς λειτουργεί, αλλά πολλοί χρήστες του Spotify ισχυρίστηκαν ότι διόρθωσαν το σφάλμα “Ένα τείχος προστασίας μπορεί να αποκλείει το Spotify” επιλέγοντας τη σωστή χώρα ή περιοχή στον λογαριασμό τους. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε επίσης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Spotify, κάντε κλικ στο Προφίλ εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

Προφίλ

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ.

Επεξεργασία προφίλ

4. Τώρα κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω Χώρα ή Περιοχή και επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο Αποθήκευση προφίλ.

Αποθήκευση προφίλ

Αφού κάνετε την αλλαγή, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Spotify στον υπολογιστή σας. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

6. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Spotify

Εάν έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα σωστά, το μήνυμα λάθους “Το τείχος προστασίας μπορεί να αποκλείει το Spotify” ενδέχεται να έχει ήδη επιλυθεί. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος, συνιστάται να ελέγξετε ξανά τις αλλαγές σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Spotify. Η επανεγκατάσταση δεν έχει σύνδεσμο με διακομιστή μεσολάβησης ή VPN, αλλά θα αποκλείσει τα κατεστραμμένα αρχεία εφαρμογής. Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν τον κωδικό σφάλματος Spotify 39 ή “Το τείχος προστασίας μπορεί να μπλοκάρει το spotify” μήνυμα σφάλματος με την επανεγκατάσταση της εφαρμογής.

Ωστόσο, η επανεγκατάσταση θα καταργήσει όλες τις ρυθμίσεις και τα δεδομένα χρήστη σας. Για να επανεγκαταστήσετε το Spotify, ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου και απεγκαταστήστε την εφαρμογή Spotify. Μόλις απεγκατασταθεί, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Spotify στον υπολογιστή σας.

«Το τείχος προστασίας μπορεί να αποκλείει το Spotify» ή “Σημείο πρόσβασης κωδικού σφάλματος Spotify 39” συνήθως συνδέεται με μια εφαρμογή VPN, διακομιστή μεσολάβησης ή τείχους προστασίας. Το σφάλμα μπορεί να διορθωθεί εύκολα αν βρείτε τον ένοχο. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση του κωδικού σφάλματος του Spotify Firewall, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Γιατί το Instagram λέει «Ο χρήστης δεν βρέθηκε»;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *