Ένας οδηγός για το πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το YouTube

Ένας οδηγός για το πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το YouTube

Ένας στόχος πολλών YouTubers είναι τελικά να δημιουργήσουν έσοδα από τα βίντεό τους. Η δημιουργία εσόδων σημαίνει ότι κερδίζετε χρήματα από τα βίντεο που ανεβάζετε. Το ποσό των χρημάτων που βγάζει κάποιος σε ένα βίντεο εξαρτάται από τις προβολές, τις διαφημίσεις, τις χορηγίες ή άλλες συνθήκες. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δημιουργήσετε έσοδα από ένα κανάλι YouTube, ακόμα κι αν δεν συμμετέχετε στο πρόγραμμα συνεργατών YouTube.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων στο YouTube, τρόπους δημιουργίας εσόδων, πότε μπορεί να αφαιρεθεί η δημιουργία εσόδων, καθώς και πώς να κερδίσετε χρήματα στο YouTube με άλλους τρόπους. Επίσης, λάβετε υπόψη ότι το να κερδίζετε μεγάλα χρηματικά ποσά στο YouTube είναι αρκετά σπάνιο και πραγματικά οφείλεται στην τύχη και στην επιμονή στη δημιουργία βίντεο.

Πώς να στείλετε σύνδεσμο YouTube με χρονική σήμανση

Τι είναι το SunMiner και πώς να εξορύξετε κρυπτονομίσματα

Οδηγός για το πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το YouTube εικόνα 5

Πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το YouTube

Η δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο στο YouTube ξεκινά όταν μπορέσετε να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube. Εκτός από τη δημιουργία εσόδων, οι συνεργάτες λαμβάνουν επίσης υποστήριξη συνομιλίας ή email, καθώς και εργαλεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων. Για να συμμετάσχει σε αυτό το πρόγραμμα, ένας δημιουργός πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις καταλληλότητας καθώς και να ακολουθεί τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων. Ακολουθούν οι απαιτήσεις για το πρόγραμμα.

  • Ακολουθήστε τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων
  • Ζήστε σε μια περιοχή όπου είναι διαθέσιμο το Πρόγραμμα Συνεργατών
  • Δεν έχετε ενεργές προειδοποιήσεις παραβίασης οδηγιών κοινότητας στο κανάλι σας
  • Ενεργοποιήστε την επαλήθευση σε 2 βήματα
  • Έχετε πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες
  • Έχετε ενεργό λογαριασμό Google Adsense

Αφού πληροίτε όλες αυτές τις απαιτήσεις, θα πρέπει στη συνέχεια να ικανοποιήσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών και προβολών για να γίνετε συνεργάτης YouTube. Μπορείτε είτε να έχετε 1.000 συνδρομητές με 4.000 έγκυρες ώρες δημόσιας παρακολούθησης τους τελευταίους 12 μήνες ή να αποκτήσετε 1.000 συνδρομητές με 10 εκατομμύρια έγκυρες δημόσιες προβολές Shorts τις τελευταίες 90 ημέρες. Αφού πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για συνεργασία μέσω του YouTube Studio κάνοντας κλικ στο Κερδίζω.

Οδηγός για το πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων YouTube εικόνα 1

Τι συμβαίνει όταν είστε συνεργάτης

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δημιουργήσετε έσοδα από το κανάλι σας μέσω του Προγράμματος Συνεργατών αφού γίνετε αποδεκτοί εκτός από τη διαφήμιση. Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα στο κανάλι σας για να αγοράσουν οι συνδρομητές σας, επιπλέον έσοδα από μέλη του YouTube Premium, συνδρομές καναλιού, καθώς και δωρεές συνομιλίας σε ζωντανή ροή.

Οδηγός για το πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το YouTube εικόνα 2

Αυτές οι επιλογές δημιουργίας εσόδων έχουν επίσης τις δικές τους απαιτήσεις καταλληλότητας, τις οποίες μπορείτε να βρείτε Κέντρο βοήθειας του YouTube. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το κανάλι σας στο YouTube συμμορφώνεται πάντα με τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων.

Ποιες είναι οι πολιτικές δημιουργίας εσόδων;

Οι πολιτικές δημιουργίας εσόδων είναι ένα σύνολο οδηγιών που πρέπει να ακολουθούνται προκειμένου να διατηρηθεί η δημιουργία εσόδων στα βίντεο καθώς και στο κανάλι σας στο σύνολό του. Οι πολιτικές δημιουργίας εσόδων περιλαμβάνουν τις Οδηγίες κοινότητας του YouTube, τις πολιτικές προγράμματος του AdSense, την ευθύνη του δημιουργού, την ακεραιότητα του δημιουργού και άλλα. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πολιτικές στο το Κέντρο βοήθειας.

Οδηγός για το πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το YouTube εικόνα 3

Υπάρχουν μερικά διαφορετικά πράγματα που μπορεί να συμβούν εάν δεν ακολουθείτε τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τα χρήματα που κερδίζετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει παρακράτηση ή προσαρμογή κερδών, περιορισμό εσόδων από διαφημίσεις, αναστολή της συνεργασίας σας στο YouTube Partner ή ακόμη και αναστολή ή κατάργηση του καναλιού σας στο YouTube. Όλα αυτά εξαρτώνται από τη σοβαρότητα της παράβασης πολιτικής και τη συνεργασία σας με το YouTube.

Όταν το κανάλι σας στο YouTube ελεγχθεί για να διαπιστωθεί εάν ακολουθείτε ή όχι τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων, το YouTube θα εξετάσει διάφορα πράγματα. Αυτό θα περιλαμβάνει το θέμα του καναλιού σας, τίτλους βίντεο, μικρογραφίες κ.λπ., καθώς και τα βίντεό σας με τις περισσότερες προβολές και τα πιο πρόσφατα βίντεο. Εάν κάποιο από αυτά αγνοήσει τις πολιτικές δημιουργίας εσόδων, είτε θα σας αρνηθεί τη δημιουργία εσόδων (αν υποβάλετε αίτηση για αυτό) είτε θα περιορίσει τη δημιουργία εσόδων.

Άλλοι τρόποι δημιουργίας εσόδων από ένα κανάλι YouTube

Εκτός από τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο YouTube, που μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν δεν έχετε καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις που απαιτούνται για μια συνεργασία. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει εμπορεύματα, χορηγίες και δωρεές.

Οδηγός για το πώς λειτουργεί η δημιουργία εσόδων από το YouTube εικόνα 4

Η επιλογή να παρέχετε εμπορεύματα για να αγοράσουν οι συνδρομητές σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να βγάζετε έσοδα από το YouTube, καθώς και να προσφέρετε στον εαυτό σας κάποια δωρεάν διαφήμιση εκτός YouTube. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό να αξίζει τον κόπο, αν δεν έχετε ακόμα πολλούς ακόλουθους.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να λάβετε χορηγίες. Αυτό συμβαίνει όταν συνεργάζεστε με μια συγκεκριμένη επωνυμία και την προωθείτε στο κανάλι σας στο YouTube. Ενδέχεται επίσης να λάβετε έναν ειδικό κωδικό για χρήση από τους συνδρομητές σας για οποιοδήποτε προϊόν προσφέρεται. Ακολουθώντας αυτήν τη διαδρομή, θα λάβετε μια πληρωμή από την επωνυμία για να τις εμφανίσετε στο κανάλι σας.

Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να κατευθύνετε τους θεατές σε έναν άλλο ιστότοπο, όπως το Patreon ή το Ko-Fi, όπου μπορούν να αγοράσουν μια συνδρομή ή να κάνουν δωρεές σε εσάς. Ένα πλεονέκτημα αυτής της επιλογής είναι ότι μπορείτε να παρέχετε στα μέλη/δωρητές ειδικό περιεχόμενο που δεν θα μπορούσαν να λάβουν διαφορετικά, δίνοντάς τους ένα μεγάλο κίνητρο για να δωρίσουν σε εσάς.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε έσοδα από ένα κανάλι YouTube και να αρχίσετε να δημιουργείτε έσοδα από αυτό, ακόμα κι αν δεν είστε ακόμη συνεργάτης του YouTube. Να είσαι δημιουργικός!

Κερδίστε χρήματα στα βίντεό σας στο YouTube με τη δημιουργία εσόδων

Πολλοί άνθρωποι έχουν ένα όνειρο να βγάλουν χρήματα μέσω του YouTube. Μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο να φτάσετε σε αυτό το σημείο όταν έχετε συγκεκριμένους στόχους στο μυαλό σας. Το YouTube έχει πολύ απλές οδηγίες και απαιτήσεις, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε για την ολοκλήρωσή τους καθώς προχωράτε στο ταξίδι σας στο YouTube. Επίσης, εν τω μεταξύ, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε έσοδα από ένα κανάλι στο YouTube για να κάνετε το μπαλάκι.

Ποια εμπόδια πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε τη δημιουργία εσόδων από το YouTube; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YouTube για να κερδίσετε χρήματα

Ezoic Κριτική (Απαιτήσεις εφαρμογής, RPM, Τιμολόγηση)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *