Είναι το Remotasks νομικό

Είναι το Remotasks νομικό ή απάτη; (Εδώ είναι η αλήθεια)

Πολλαπλές διαδικτυακές πλατφόρμες παρέχουν ευκαιρίες εργασίας εξ αποστάσεως, αλλά η εύρεση μιας νόμιμης και αξίζει τον κόπο είναι μια δύσκολη δουλειά.

Το Remotasks είναι ένα από αυτά, αλλά προτού συμμετάσχουμε σε αυτό, ας διερευνήσουμε πρώτα αν είναι νόμιμο και ποιες είναι οι κοινές ανησυχίες που εγείρουν οι υπεύθυνοι του.

Έτσι, διαβάζοντας αυτό το άρθρο, θα μπορείτε να πάρετε μια καλά ενημερωμένη απόφαση εάν θα εγγραφείτε στο Remotasks ή θα μείνετε μακριά.

Ας αρχίσουμε.

Είναι νόμιμο το Remotasks;

Το Remotasks είναι μια νόμιμη διαδικτυακή πλατφόρμα εργασιών για την επισήμανση δεδομένων ως έχει που ανήκει στην Scale AIμια αμερικανική πλατφόρμα δεδομένων για AI, ιδρύθηκε το 2016.

Επιπλέον, το Scale AI έχει εμφανιστεί σε κορυφαία μέσα ενημέρωσης, όπως το in Washington Post, CNBC, PR Newswireκι αλλα.

Επίσης, η Scale AI έκανε πρόσφατα ένα Συμβόλαιο 249 εκατομμυρίων δολαρίων με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για την παροχή μιας σειράς τεχνολογίας AI στο υπουργείο Άμυνας.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι μια πλατφόρμα που ανήκει σε μια τόσο γνωστή εταιρεία (Scale AI) μπορεί σίγουρα να είναι νόμιμη.

Ως εκ τούτου, το Remotasks είναι μια νόμιμη πλατφόρμα που παρέχει ευκαιρίες εργασίας που σχετίζονται με την επισήμανση δεδομένων παγκοσμίως.

Αλλά για στάσου λίγο!

Παρόλο που το Remotasks είναι νόμιμο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα 3 σημαντικά πράγματα πριν ξεκινήσετε να συμμετέχετε ως υπεύθυνος εργασίας:

1. Η παρακολούθηση μαθημάτων και η επιτυχία στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική για το Tasking

Το Remotasks δεν είναι σαν άλλες πλατφόρμες όπου μπορείτε να λάβετε μια εργασία, να αρχίσετε να την εργάζεστε και όταν η εργασία γίνεται με ακρίβεια, πληρώνεστε.

Αλλά στο Remotasks, όταν παραλαμβάνετε ένα έργο, θα εμφανιστεί μια λίστα με μαθήματα κατάρτισης που πρέπει πρώτα να ολοκληρώσετε και να περάσετε πριν το εργαστείτε.

εκπαιδευτικά σεμινάρια απομακρυσμένων εργασιών

Η Remotasks έχει καταστήσει υποχρεωτική την ολοκλήρωση και την παρακολούθηση αυτών των εκπαιδευτικών μαθημάτων προκειμένου να σας εκπαιδεύσει πώς να εκτελείτε τις εργασίες της.

Επιπλέον, αν και άλλα έργα δεν χρειάζονται ολοκλήρωση μαθημάτων κατάρτισης, απαιτείται η επιτυχία των εξετάσεων πιστοποίησης πριν αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα έργα.

εξετάσεις πιστοποίησης απομακρυσμένων εργασιών

Εδώ, μία από τις κύριες ανησυχίες που εγείρουν οι υπεύθυνοι εργασίας είναι ότι δυσκολεύονται πολύ να περάσουν μια εξέταση πιστοποίησης ή μια δοκιμασία κατάρτισης λόγω των πολύπλοκων οδηγιών δοκιμής και του ελάχιστου χρόνου δοκιμής.

Επομένως, θα πρέπει να είστε πλήρως προετοιμασμένοι και να έχετε πλήρη βασική γνώση του έργου στο οποίο πρόκειται να εργαστείτε για να κατανοήσετε εύκολα σύνθετους όρους και να περάσετε το τεστ.

Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς αναφέρουν ότι εξακολουθούν να βρίσκουν την ουρά εργασιών κενή για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τα έργα τους αφού περάσουν τις δοκιμασίες κατάρτισης για αυτά τα έργα.

απομακρυσμένες εργασίες άδεια ουρά

Επομένως, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να περιμένετε να λάβετε μια εργασία, ειδικά την πρώτη σας εργασία, καθώς μερικές φορές χρειάζεται λίγος χρόνος για να λάβετε μια εργασία αφού περάσετε το εκπαιδευτικό σεμινάριο.

2. Χαμηλές αμοιβές

Το ποσό που θα σας πληρώσει το Remotasks εξαρτάται από τη δυσκολία και το επίπεδο ακρίβειας της εργασίας και την κατάστασή σας ως υπεύθυνος εργασίας.

πόσο πληρώνουν τα remotasks ανά εργασία

Το σημαντικότερο μειονέκτημα του συστήματος πληρωμών του είναι ότι το Remotasks δεν σας ξεκαθαρίζει πριν εκτελέσετε μια εργασία πόσο θα πληρωθείτε.

Μόλις υποβάλετε μια εργασία, ελέγχεται από τον ελεγκτή για να ελέγξει εάν είναι ακριβής και πληροί τις απαιτήσεις του έργου. Όσο μεγαλύτερη ακρίβεια εκτελείτε μια εργασία, τόσο περισσότερο θα πληρώνεστε.

Αλλά οι υπεύθυνοι εργασίας, ειδικά οι αρχάριοι, έχουν εγείρει μεγάλες ανησυχίες σχετικά με το ποσοστό αμοιβής των Remotasks επειδή συνήθως πληρώνει χαμηλά στους υπεύθυνους εργασίας.

Είναι δυσαρεστημένοι με το χαμηλότερο ποσοστό αμοιβής που αμείβονται παρά το γεγονός ότι διακρίνονται σε μεγάλες προσπάθειες για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Για να λάβετε ένα καλό ποσοστό αμοιβής, πρέπει να προβιβαστείτε στις επόμενες βαθμίδες της Remotasks, π.χ., στις προτιμώμενες και ελίτ βαθμίδες της, και να προβιβαστείτε στην ιδιότητα του Αναθεωρητή και, στη συνέχεια, του Super Reviewer.

Αλλά η λήψη προαγωγών δεν είναι εύκολη δουλειά, αλλά απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά και περισσότερες εργασίες και απαιτεί πολύ χρόνο.

Εκτός από τις χαμηλές αμοιβές, ορισμένοι από τους υπεύθυνους αναφέρουν ότι οι πληρωμές τους καθυστερούν ή παρακρατούνται από την Remotasks για λόγους ανακρίβειας και καθυστερημένης υποβολής.

3. Το Remotasks ενδέχεται να σας αφαιρέσει ή να τερματίσει τον λογαριασμό σας

Ορισμένοι από τους υπεύθυνους έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι τους απαγορεύεται να πραγματοποιήσουν τα έργα λόγω μικρών ανακρίβειων.

Αναφέρουν ότι αντί να τους δίνουν σχόλια για να αφαιρέσουν τα λάθη και ένα τελεσίγραφο για να βελτιώσουν τη δουλειά τους, οι Remotasks τους διώχνουν από τα έργα στα οποία έχουν αποκτήσει εμπειρία.

Ορισμένοι υπεύθυνοι εργασίας αναφέρουν επίσης ότι όταν πηγαίνουν να υποβάλουν μια καταγγελία εναντίον του αναθεωρητή αφού απομακρυνθούν από το έργο ή πληρωθούν χαμηλά, οι λογαριασμοί τους τερματίζονται από την Remotasks.

Όταν ο λογαριασμός τους τερματιστεί, δεν θα μπορούν να υποβάλουν εισιτήριο για παράπονα, καθώς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου Remotasks.

Αλλά αυτές οι περιπτώσεις συμβαίνουν σπάνια και δεν φταίνε πάντα οι Remotasks, αλλά οι ίδιοι οι υπεύθυνοι διαπράττουν λάθη και παραβιάζουν τους κανόνες του.

Επομένως, εκτελέστε την εργασία σας με ακρίβεια και μην χρησιμοποιείτε απαγορευμένα εργαλεία κατά την εκτέλεση μιας εργασίας, διαφορετικά μπορεί να σταματήσετε να κάνετε έργα και να τερματιστεί ο λογαριασμός σας.

Αυτό είναι!

Αυτά είναι λοιπόν τα 3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν χρησιμοποιήσετε το Remotasks για την εκτέλεση εργασιών.

Λοιπόν, πρέπει να εργάζεστε σε Remotasks;

Η κύρια ανησυχία λόγω της οποίας είστε απρόθυμοι να συμμετάσχετε στο Remotasks ήταν αν είναι νόμιμη ή απάτη. Τώρα, είναι σαφές ότι είναι πράγματι μια νόμιμη πλατφόρμα.

Ωστόσο, είτε αξίζει τον κόπο να χρησιμοποιήσετε το Remotasks είτε όχι, θα πρέπει να λάβετε υπόψη άλλους παράγοντες όπως το ποσοστό αμοιβής του, τις προσπάθειες που απαιτούνται για να ξεκλειδώσετε και να εκτελέσετε εργασίες ως αρχάριος, τη δέσμευσή σας και τον χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε και ορισμένα άλλα ζητήματα που συζητήθηκαν παραπάνω.

Ως αρχάριος, η χρήση του Remotasks για να κερδίσετε ένα καλό ποσό μπορεί να μην αξίζει τον κόπο για εσάς.

Αλλά αν βρείτε έργα που σχετίζονται με τις δεξιότητές σας στο Remotasks, θα συνιστούσα να συμμετάσχετε σε αυτό εάν έχετε επιπλέον χρόνο, καθώς αυτό θα βελτιώσει τις δεξιότητές σας και επίσης θα σας κερδίσει κάποια χρήματα.

Επιπλέον, καθώς εκτελείτε συνεχώς περισσότερες εργασίες με ακρίβεια, η θέση σας ως υπεύθυνος εργασίας θα αναβαθμιστεί, οδηγώντας σε αυξημένο ποσοστό αμοιβής, αλλά χρειάζεται συνέπεια, υπομονή και σκληρή δουλειά για να φτάσετε σε μια καλή θέση.

Αλλά ακόμα κι αν κερδίζετε ένα καλό ποσό από αυτό, και πάλι δεν συνιστώ να βασίζεστε στα Remotasks ως τη μόνη πηγή εισοδήματος, αλλά ως πηγή παράπλευρου εισοδήματος.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πληρώνει σχετικά χαμηλότερες τιμές για την ποσότητα της εργασίας που κάνετε και η διαθεσιμότητα των εργασιών μπορεί να κυμαίνεται ανά πάσα στιγμή.

Τώρα το βασικό ερώτημα είναι: πώς να περάσετε τις εξετάσεις εκπαίδευσης ή πιστοποίησης και αφού πιστοποιηθείτε, προβιβαστείτε στις επόμενες βαθμίδες της Remotasks για να κερδίσετε ένα καλό ποσό.

Υπάρχουν λοιπόν 8 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε πριν και κατά την εκτέλεση εργασιών στο Remotasks:

8 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ εργάζεστε σε Remotasks

Το πρώτο είναι:

1. Διαβάστε και ακολουθήστε τις οδηγίες εργασίας προσεκτικά

Πριν εκτελέσετε μια εργασία ή κάνετε ένα τεστ, διαβάστε το οδηγίες που σχετίζονται με εργασίες που σας ενδιαφέρουν είναι απαραίτητο.

Κατανοήστε καλά τους οδηγούς που σχετίζονται με κάθε εργασία και, στη συνέχεια, εκτελέστε την εργασία σας σύμφωνα με αυτούς τους οδηγούς.

2. Μάθετε καλά πριν από την εργασία

Είτε κάνετε τεστ πιστοποίησης για μια εργασία είτε εκτελείτε μια εργασία, είναι υποχρεωτικό να μάθετε πρώτα τις σχετικές δεξιότητες.

Πρέπει να μάθετε καλά αυτά που διδάσκεστε στα μαθήματα κατάρτισης που προσφέρει η Remotasks για να περάσετε αυτά τα μαθήματα και στη συνέχεια να αποδώσετε καλά στην εκτέλεση των εργασιών.

Ωστόσο, πριν συμμετάσχετε στα μαθήματα κατάρτισης, θα πρέπει να έχετε βασικές γνώσεις σχετικά με τον σχολιασμό και την τμηματοποίηση εικόνων και βίντεο, τις μεταγραφές και την τμηματοποίηση και τον σχολιασμό lidar.

3. Διαβάστε Σημαντικά Άρθρα

Υπάρχουν μερικά σημαντικά άρθρα δημοσιεύτηκε από την Remotasks που θα πρέπει να διαβάσετε καθώς αυτά τα άρθρα σας δίνουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το Remotasks και αντιμετωπίζουν ορισμένες κοινές ερωτήσεις και ανησυχίες που εγείρονται συχνά από τους υπεύθυνους της.

4. Ενημερώστε τον εαυτό σας για τις νέες κατευθυντήριες γραμμές

Οι Taskers μερικές φορές δεν γνωρίζουν τις οδηγίες που ενημερώνονται από το Remotasks και εκτελούν εργασίες σύμφωνα με τις παρωχημένες οδηγίες.

Λάβετε υπόψη ότι το Remotasks ενημερώνει συχνά τις οδηγίες σχετικά με εργασίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν εκτελέσετε μια εργασία.

Η εργασία σας θα απορριφθεί και δεν θα πληρωθεί εάν δεν την εκτελέσετε σύμφωνα με τις ενημερωμένες οδηγίες.

5. Μην χρησιμοποιείτε απαγορευμένα εργαλεία

Κατά την εκτέλεση μιας εργασίας, μην χρησιμοποιείτε εργαλεία που απαγορεύονται από το Remotasks, διαφορετικά, είτε θα αποβληθείτε από το έργο είτε ο λογαριασμός σας θα τερματιστεί.

6. Ξεκλειδώστε περισσότερα έργα

Όπως έχουμε συζητήσει, υπάρχουν διάφορα έργα στα οποία μπορείτε να εργαστείτε μόνο εάν ολοκληρώσετε τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά τους μαθήματα.

Έτσι, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πρέπει να παρακολουθήσετε μαθήματα κατάρτισης σε άλλα διαφορετικά έργα με την πάροδο του χρόνου για να ξεκλειδώσετε περισσότερα έργα.

Και αν ολοκληρώσετε μαθήματα εκπαίδευσης των Bootcamps της Remotasks, θα έχετε πρόσβαση στις εργασίες με τις υψηλότερες πληρωμές.

Μάθημα remotasks Bootcamps

Έτσι, το ξεκλείδωμα περισσότερων έργων θα σας επιτρέψει να εργαστείτε σε περισσότερες εργασίες, αυξάνοντας το εισόδημά σας και αναβαθμίζοντας τη θέση σας στο επόμενο επίπεδο της Remotasks.

7. Έμφαση στην Ακρίβεια

Η ακρίβεια έχει μεγαλύτερη σημασία από οποιοδήποτε άλλο πράγμα ενώ εργάζεστε σε Remotasks καθώς πληρώνεστε και προβιβάζεστε στην επόμενη βαθμίδα ανάλογα με την ακρίβεια που εκτελείτε τις εργασίες σας.

Για να εξασφαλίσετε υψηλή ακρίβεια, γυαλίστε τις δεξιότητές σας πριν εργαστείτε σε ένα σχετικό έργο, ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται από το Remotasks και αφαιρέστε τυχόν σφάλματα εξετάζοντας τις εργασίες σας.

8. Υποβάλετε την εργασία εντός της προθεσμίας

Το να είστε ακριβείς στη δουλειά σας καθορίζει τη δέσμευσή σας, την πειθαρχία και το ενδιαφέρον σας και έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας ως υπεύθυνος εργασίας.

Επομένως, προσπαθήστε πάντα να υποβάλετε την εργασία σας εντός της καθορισμένης προθεσμίας, καθώς δεν έχει σημασία πόσο αποτελεσματικά έχετε εκτελέσει μια εργασία εάν δεν την υποβάλετε εντός της προθεσμίας.

Αυτό είναι όλο!

Αυτές είναι λοιπόν οι 8 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ εργάζεστε σε έργα στο Remotasks.

συμπέρασμα

Το Remotasks είναι μια νόμιμη διαδικτυακή πλατφόρμα εργασιών για την επισήμανση δεδομένων, καθώς ανήκει στην Scale AI, μια πλατφόρμα δεδομένων τεχνητής νοημοσύνης με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία ιδρύθηκε το 2016.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πιστεύετε μόνο στη νομιμότητά του, αλλά και να λάβετε υπόψη ορισμένους άλλους παράγοντες πριν συμμετάσχετε ως υπεύθυνος εργασίας, όπως:

  • Η Remotasks πληρώνει σχετικά χαμηλότερες χρεώσεις στους υπεύθυνους εργασίας της.
  • Απαιτείται η ολοκλήρωση μαθημάτων κατάρτισης ή η επιτυχία σε εξετάσεις πιστοποίησης πριν από την εργασία σε έργα.
  • Παρόλο που συμβαίνει σπάνια, υπάρχει πιθανότητα να σταματήσετε να εκτελείτε έργα ή ο λογαριασμός σας να τερματιστεί από το Remotasks.

Εκτός από την εξέταση αυτών των θεμάτων, πρέπει να ακολουθήσετε το προαναφερθείσες 8 συμβουλές που θα σας βοηθήσει να περάσετε δοκιμές και να προωθηθείτε εύκολα στις επόμενες βαθμίδες της Remotasks για να κερδίσετε ένα καλό ποσό.

Όλα αυτά λοιπόν αφορούσαν το Remotasks. Εάν εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις ή θέλετε να μοιραστείτε την προσωπική σας εμπειρία, μην διστάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Οφέλη από τη χρήση VPN

Revolut ειναι απάτη;

Πώς να αναγνωρίσετε τον αριθμό τηλεφώνου του απατεώνα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *