Πώς να απενεργοποιήσετε τα Shorts YouTube

Πώς να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts το 2024 (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

Ας το παραδεχτούμε: Το TikTok έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει ο κόσμος τα βίντεο τα τελευταία χρόνια. Αυτές τις μέρες, οι άνθρωποι προτιμούν να παρακολουθούν σύντομα βίντεο παρά να παρακολουθούν ολόκληρα.

Η τεράστια επιτυχία του TikTok δεν χωνεύτηκε καλά από κορυφαίους ιστότοπους βίντεο και άρχισαν να εφαρμόζουν την ίδια ιδέα στις εφαρμογές τους. Σήμερα, το Instagram και το YouTube διαθέτουν μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels & Shorts.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα σορτς YouTube. Τα σορτς YouTube είναι λιγότερο δημοφιλή από τα καρούλια του Instagram και έχουν λιγότερο περιεχόμενο. Επιπλέον, καθώς το YouTube είναι γνωστό για τα μοναδικά βίντεο μεγάλου μήκους του, πολλοί χρήστες θέλουν να αποφύγουν να δουν την εμφάνιση των Shorts στην εφαρμογή YouTube.

Επομένως, εάν δεν είστε λάτρης των σορτς YouTube, πρέπει να το απενεργοποιήσετε. Αν και δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα Shorts στην εφαρμογή YouTube, υπάρχουν μερικές λύσεις.

Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube Shorts

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σορτς YouTube

Επομένως, αυτό το άρθρο θα παραθέσει μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts σε κινητά. Όλες οι μέθοδοι είναι εύκολες. μπορείτε να εγκατασταθείτε στο σωστό.

1. Επισημάνετε τα σορτς ως μη ενδιαφερόμενα

Εάν δεν θέλετε να βλέπετε σορτς YouTube στην εφαρμογή για κινητά, επισημάνετε τα σορτς ως Δεν ενδιαφέρομαι. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα καταργηθούν οριστικά τα βίντεο Shorts από την εφαρμογή YouTube, αλλά η ενότητα Shorts θα παραμείνει κρυφή μέχρι να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή.

Πρέπει να επισημάνετε κάθε βίντεο Shorts ως Δεν σας ενδιαφέρει. Δείτε πώς να επισημάνετε το βίντεο Shorts ως Δεν ενδιαφέρομαι.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο Android ή το iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, παίξτε οποιοδήποτε βίντεο και κάντε κύλιση προς τα κάτω. Θα δείτε την ενότητα Shorts με πολλά βίντεο.

3. Πρέπει να πατήσετε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του βίντεο.

τρεις τελείες

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Δεν ενδιαφέρομαι.

Δεν ενδιαφέρομαι

Αυτό είναι! Πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για όλα τα βίντεο Shorts στην εφαρμογή YouTube για κινητά.

2. Υποβαθμίστε την εφαρμογή YouTube

Το YouTube κυκλοφόρησε το Shorts στα τέλη του 2020, επομένως αν δεν θέλετε να βλέπετε Shorts, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής YouTube.

Μπορείτε να αφαιρέσετε τα Shorts κατεβάζοντας την εφαρμογή YouTube στην έκδοση 14.12.56. Δείτε πώς μπορείτε να υποβαθμίσετε την εφαρμογή YouTube.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής YouTube στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε το τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

3. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε Απεγκατάσταση ενημερώσεων

Απεγκατάσταση ενημερώσεων

Αυτό είναι! Έτσι μπορείς υποβαθμίστε την εφαρμογή YouTube. Ωστόσο, σημειώστε ότι εάν έχετε ενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση για τις εφαρμογές σας, αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει.

3. Sideload παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής YouTube

Εάν η υποβάθμιση της εφαρμογής YouTube δεν βοήθησε, θα πρέπει να φορτώσετε την παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής YouTube στο Android σας.

Πώς να απενεργοποιήσετε τα Shorts YouTube

Όπως αναφέρθηκε στο παραπάνω βήμα, πρέπει να υποβαθμίσετε την εφαρμογή YouTube σε έκδοση 14.12.56 για την εξάλειψη των σορτς YouTube.

Επομένως, κατεβάστε την έκδοση 14.12.56 της εφαρμογής YouTube από ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου μέρους και φορτώστε την στο Android σας. Μόλις εγκατασταθεί, απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση για εφαρμογές και συνεχίστε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube. Δεν θα βλέπετε Shorts στην εφαρμογή.

4. Απόκρυψη του YouTube Shorts στο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού για κινητά

Εάν χρησιμοποιείτε τη διεύθυνση URL m.youtube.com για πρόσβαση στο YouTube, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αποκρύψετε τα σορτς YouTube. Δείτε πώς μπορείτε να αποκρύψετε τα YouTube Shorts χρησιμοποιώντας το YouTube σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στο smartphone σας.

2. Τώρα, επισκεφθείτε το m.youtube.com ιστοσελίδα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube.

3. Τώρα, θα δείτε την ενότητα Shorts. Πατήστε στο Χ (σταυρό σημάδι).

Πώς να απενεργοποιήσετε τα Shorts YouTube

4. Το Το ράφι σορτς θα παραμείνει κρυφό για 30 ημέρες. Μετά από 30 ημέρες, πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για να αποκρύψετε ξανά τα σορτς YouTube.

Το ράφι σορτς θα παραμείνει κρυφό για 30 ημέρες

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε τα σορτς YouTube χρησιμοποιώντας το YouTube σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

5. Χρησιμοποιήστε το YouTube Vanced ή τις εναλλακτικές του

Πώς να απενεργοποιήσετε τα Shorts YouTube

Το YouTube Vanced ήταν το καλύτερο mod YouTube για Android. Η τροποποιημένη εφαρμογή YouTube τρίτων κατασκευαστών για Android διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και μια επιλογή απενεργοποίησης του YouTube Shorts.

Ωστόσο, το YouTube Vanced έχει διακοπεί λόγω νομικών απειλών από την Google. Αν και δεν συνιστούμε τη χρήση του YouTube Vanced, αν θέλετε απεγνωσμένα να καταργήσετε τα Shorts, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τροποποιημένες εφαρμογές.

Το YouTube Vanced δεν είναι πλέον διαθέσιμο, αλλά ορισμένες εναλλακτικές λύσεις κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που παρέχει μια επιλογή για να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η χρήση τροποποιημένων εφαρμογών οδηγεί συχνά σε απαγόρευση λογαριασμού. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε τέτοιες εφαρμογές, αντιμετωπίστε αρνητικά αποτελέσματα. Μπορεί να χάσετε τον λογαριασμό σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε νομικά προβλήματα.

6. Απενεργοποιήστε το YouTube Shorts στην επιφάνεια εργασίας

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα YouTube Shorts στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts στην επιφάνεια εργασίας.

Απενεργοποίηση Shorts YouTube στο Chrome (με βάση το Chromium)

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού που βασίζεται σε Chromium, όπως Chrome, Edge κ.λπ., πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση για να απενεργοποιήσετε το YouTube Shorts σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που βασίζεται σε Chromium, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Απόκρυψη σορτς YouTube επέκταση για να απαλλαγείτε από Σορτς. Η επέκταση δεν είναι πολύ δημοφιλής, αλλά απενεργοποιεί το YouTube Shorts στο σπίτι, τα Trending, την προτεινόμενη λίστα, τα αποτελέσματα αναζήτησης, τις ροές συνδρομών και πολλά άλλα.

Επίσης, η επέκταση έχει την επιλογή να αφαιρέσει την καρτέλα Shorts και τα Shorts βίντεο από τις σελίδες του καναλιού επίσης. Η επέκταση είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και σας επιτρέπει να επιλέξετε πού να εμφανίζονται ή να αποκρύπτονται τα σύντομα βίντεο.

Απενεργοποιήστε το YouTube Shorts στον Firefox

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox για πρόσβαση στον ιστότοπο του YouTube, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αποκλειστικό πρόσθετο. Ένα πρόσθετο Firefox με όνομα Καταργήστε το Youtube Shorts που αναπτύχθηκε από τον Raven Liu, καταργεί την καρτέλα σορτς YouTube στην καρτέλα πλοήγησης.

Η επέκταση δεν είναι πολύ δημοφιλής, αλλά κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί. Εκτός από την κατάργηση της καρτέλας Shorts, διαθέτει επίσης μια δυνατότητα ανακατεύθυνσης βίντεο Shorts στο αρχικό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο YouTube.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του πρόσθετου Remove YouTube Shorts Firefox είναι η κατάργηση της καρτέλας Shorts στη σελίδα καναλιού, η κατάργηση των Shorts στη σελίδα συνδρομής κ.λπ.

Πώς να ενεργοποιήσετε το YouTube Shorts;

Εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής YouTube, τα Shorts είναι ήδη ενεργοποιημένα. Ωστόσο, εάν, για οποιονδήποτε λόγο, αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως το να μην εμφανίζονται τα σορτς YouTube, δείτε τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

  • Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή YouTube είναι ενημερωμένη στη συσκευή σας.
  • Ελέγξτε εάν έχετε ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • Επανεκκινήστε το Android/iPhone και δοκιμάστε ξανά.
  • Εκκαθαρίστε τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής YouTube.
  • Ελέγξτε αν οι διακομιστές του YouTube είναι εκτός λειτουργίας.
  • Βεβαιωθείτε ότι ζείτε σε χώρα όπου το YouTube δεν είναι αποκλεισμένο.
  • Επανεγκαταστήστε μια διαφορετική έκδοση της εφαρμογής YouTube.
  • Αναφέρετε το πρόβλημα στην ομάδα υποστήριξης του YouTube.

Μπορείτε να κάνετε αυτά τα λίγα πράγματα για να ενεργοποιήσετε τα σορτς YouTube αν δεν εμφανίζονται.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δημοσιεύσετε σορτς YouTube από υπολογιστή

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι απενεργοποιήστε τα σορτς YouTube με εύκολα βήματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση του YouTube Shorts σε κινητά, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας YouTube Shorts για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *