επεξεργασία YouTube Shorts

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας YouTube Shorts για Android το 2023

Η ενότητα ροής βίντεο έχει δει τεράστιες αλλαγές το 2016, ειδικά μετά την άφιξη του TikTok. Η εφαρμογή άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες παρακολουθούσαν βίντεο, εισάγοντας πιο σύντομα βίντεο.

Μετά την άφιξη του TikTok, πολλές ροή βίντεο ακολούθησαν το ίδιο αποτύπωμα. Ένας ιστότοπος που κατάφερε να δημιουργήσει ένα αντίγραφο TikTok είναι το YouTube που ονομάζεται Shorts.

Τα σορτς YouTube είναι λιγότερο δημοφιλή από τους τροχούς του TikTok ή ακόμα και του Instagram, αλλά εκατομμύρια χρήστες εξακολουθούν να τα βλέπουν. Το YouTube Shorts είναι βασικά μια δυνατότητα που επιτρέπει στους δημιουργούς να δημιουργούν και να μοιράζονται βίντεο σύντομης μορφής διάρκειας έως και 60 δευτερολέπτων.

Αν και τα σορτς YouTube είναι δωρεάν, δεν διαθέτουν πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο. Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου και θέλετε να γίνει viral το βίντεό σας στο Shorts, θα πρέπει να αρχίσετε να επεξεργάζεστε τα βίντεό σας με Πρόγραμμα επεξεργασίας σορτς YouTube.

Διαβάστε επίσης:Πώς να απενεργοποιήσετε τα Shorts YouTube

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας YouTube Shorts για Android

Στο Google Play Store είναι διαθέσιμες αρκετές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για σορτς YouTube. Πρέπει να εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές, να επεξεργαστείτε σύντομα βίντεο του YouTube και να τις ανεβάσετε μη αυτόματα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας βίντεο σορτς. Ας τσεκάρουμε.

1. Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush

Αν θέλετε μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο μεταξύ συσκευών για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Adobe Premiere Rush. Το Adobe Premiere Rush είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με κορυφαία βαθμολογία για Android που σας παρέχει πολλά χρήσιμα και ισχυρά εργαλεία.

Με το Adobe Premiere Rush, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση και ήχο. Ενώ το Adobe Premiere Rush έχει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, τα περισσότερα ξεκλειδώνονται πίσω από ένα paywall.

Μπορείτε να αγοράσετε τα premium στοιχεία καθώς αξίζουν τον κόπο. Έτσι, αν ψάχνετε για μια λύση για εύκολη επεξεργασία και εφέ βίντεο, μαζί με εξαιρετικές δυνατότητες βίντεο για συγκεκριμένους ιστότοπους, το Adobe Premiere Rush θα μπορούσε να είναι η απόλυτη επιλογή σας.

2. Filmora

Filmora

Η Filmora έχει κορυφαία βαθμολογία εφαρμογή επεξεργασίας και δημιουργίας βίντεο για αντρόιντ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ελκυστικά σύντομα βίντεο YouTube, βίντεο Reels κ.λπ.

Ενώ το TikTok είναι απαγορευμένο σε πολλές περιοχές, εάν ζείτε σε υποστηριζόμενες χώρες, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε βίντεο TikTok.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, μπορείτε να περιμένετε όλα τα είδη των δυνατοτήτων επεξεργασίας βίντεο με το Filmora. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να περικόψει βίντεο, να προσαρμόσει το μέγεθός τους, να περικόψει, να προσθέσει φίλτρα, να συνδυάσει βίντεο κ.λπ.

3. PowerDirector

PowerDirector

Το PowerDirector είναι μια τέτοια εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι παρέχει επαγγελματική εμπειρία επεξεργασίας βίντεο σε κινητά. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο όπως και οι άλλες δύο εφαρμογές.

Με λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI, η εφαρμογή σάς βοηθά να ανεβάσετε την επεξεργασία βίντεο στο επόμενο επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να ξεκλειδώσετε τη δημιουργική σας πλευρά και να μετατρέψετε τα συνηθισμένα βίντεο σε εξαιρετικά.

Με το PowerDirector, μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα των βίντεο, να εφαρμόσετε φίλτρα, να δημιουργήσετε εκπληκτικές εισαγωγές & outros, να πειραματιστείτε με ηχητικά εφέ, να περικόψετε/περικόψετε/μιξάρετε βίντεο κλιπ κ.λπ.

Το PowerDirector διαθέτει μια premium έκδοση που ξεκλειδώνει πολλά άλλα επαγγελματικά εργαλεία για εύκολη επεξεργασία βίντεο. Επίσης, θα έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και εμπειρία επεξεργασίας χωρίς διαφημίσεις.

4. Promeo

Promeo

Το Promeo δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο το άλλο Εφαρμογές δημιουργίας βίντεο μικρού μήκους YouTube στη λίστα, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε. Μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικές ιστορίες και βίντεο με τροχούς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η εφαρμογή φέρνει πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα για να ξεκινήσετε την επεξεργασία. Διατίθενται εκατοντάδες πρότυπα για το YouTube Shorts. απλά επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και ξεκινήστε να το επεξεργάζεστε αμέσως.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή σάς παρέχει πρόσβαση σε 10.000+ πρότυπα, μουσική χωρίς δικαιώματα, στοκ φωτογραφίες και βίντεο, φίλτρα, εκατοντάδες γραμματοσειρές κ.λπ.

5. Mojo

Mojo — Δημιουργός ιστοριών και τροχών

Ενώ η εφαρμογή Mojo έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία κυλίνδρων και ιστοριών Instagram, μπορεί επίσης να δημιουργήσει εκπληκτικά βίντεο μικρού μήκους YouTube. Είναι μια εφαρμογή δημιουργίας βίντεο μικρού μήκους YouTube για Android που είναι πολύ χρήσιμη.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βίντεο για τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν πάνω από 500 μοναδικά, κινούμενα πρότυπα διαθέσιμα για εύκολη επεξεργασία.

Εάν έχετε προεγγεγραμμένο βίντεό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Mojo για να προσθέσετε εφέ κειμένου, φίλτρα και κινούμενα αυτοκόλλητα.

Το Mojo έχει επίσης μια premium παραλλαγή που ονομάζεται Mojo Pro που δίνει πρόσβαση σε κάθε πρότυπο και στυλ κειμένου. Επίσης, η premium έκδοση ξεκλειδώνει μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως το εργαλείο αφαίρεσης φόντου.

6. KineMaster

KineMaster

Το KineMaster είναι μια κορυφαία εφαρμογή δημιουργίας και δημιουργίας βίντεο για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Δεδομένου ότι είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο, έχετε πολλά ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο.

Μαζί με το εργαλείο, το KineMaster φιλοξενεί εκατοντάδες λειτουργίες που δεν εμφανίζονται σε καμία άλλη εφαρμογή. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε την ποιότητα του βίντεο, να κόψετε/περικόψετε/συναρμολογήσετε/συγχωνεύσετε βίντεο κλιπ, να εφαρμόσετε φίλτρα σε βίντεο κ.λπ.

Επίσης, λαμβάνετε εργαλεία επαγγελματικής ποιότητας με το KineMaster, όπως το πλήκτρο chroma (πράσινη οθόνη, βίντεο time-lapse, εργαλεία αφαίρεσης φόντου κ.λπ. Έχει επίσης ένα κατάστημα Asset που προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου χιλιάδες μουσική, ηχητικά εφέ, πρότυπα βίντεο κ.λπ. .

Ωστόσο, το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι οι αγορές εντός εφαρμογής. Τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία του Kinemaster ξεκλειδώνονται πίσω από ένα paywall.

7. Εμφάνιση βίντεο

Εμφάνιση βίντεο

Τόσο το KineMaster όσο και το VideoShow έχουν πολλές ομοιότητες. Όπως το KineMaster, το VideoShow είναι ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας και δημιουργίας βίντεο που μπορεί να δημιουργήσει αβίαστα μοναδικά σύντομα βίντεο στο YouTube.

Η εφαρμογή φέρνει πολλές χρήσιμες και επαγγελματικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως συσκευή εξαγωγής ήχου, αφαίρεση φόντου, επιλογές μεταγλώττισης βίντεο κ.λπ.

Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο all-in-one για άμεση δημιουργία μουσικών βίντεο, slideshow ή vlog. Εάν έχετε ένα προεγγεγραμμένο βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε με το YouTube Shorts, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VideoShow για να το επεξεργαστείτε πριν το δημοσιεύσετε.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος επεξεργασίας βίντεο VideoShow περιλαμβάνουν προσαρμογή της ταχύτητας αναπαραγωγής, αποκοπή/περικοπή/συγχώνευση βίντεο κλιπ, σχεδίαση οτιδήποτε σε βίντεο, μοναδικά φίλτρα κ.λπ.

8. Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο InShot

Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο InShot

Αν ψάχνετε για ένα εύκολο στη χρήση εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για σορτς YouTube, θα πρέπει να δώσετε την κορυφαία προτεραιότητα στο InShot Video Editor. Είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για Android που είναι διαθέσιμη στο Play Store εδώ και λίγο καιρό.

Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή σε όλο τον κόσμο και φέρνει πολλές σημαντικές και χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο. Παίρνετε όλα τα απαραίτητα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο με το InShot Video Editor και μερικές λειτουργίες AI.

Το νέο εργαλείο AI του InShot Video Editor μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει το σώμα από ένα βίντεο και να εφαρμόσει μοναδικά εφέ AI. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κινούμενα σχέδια βασικού καρέ σε κείμενο, αυτοκόλλητα και PIP, να συνδυάσετε τα βίντεό σας, να επιλέξετε ένα χρώμα από οποιοδήποτε βίντεο κ.λπ.

Για τους κατασκευαστές βίντεο μικρού μήκους YouTube, έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες ηχητικά εφέ και φίλτρα βίντεο που μπορείτε να προσθέσετε στα βίντεό σας. Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει μια εύκολη επιλογή κοινής χρήσης για να μοιράζεστε τα επεξεργασμένα βίντεό σας σε σορτς YouTube.

9. VN – Video Editor & Maker

Επεξεργαστής βίντεο VN

Το VN – Το Video Editor & Maker λαμβάνει πρόσφατα πολλές αρνητικές κριτικές και βαθμολογίες από τους χρήστες του λόγω σφαλμάτων και δυσλειτουργιών. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει τις δυνατότητες να μετατρέψει τα συνηθισμένα βίντεό σας σε εξαιρετικά.

Η εφαρμογή φέρνει ένα διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πολλαπλών κομματιών που είναι καλό για την αποτελεσματική διαχείριση των κλιπ. Μπορείτε να διαγράψετε και να αναδιατάξετε κλιπ εύκολα, να αποθηκεύσετε πρόχειρα κ.λπ.

Έχουμε συμπεριλάβει το VN – Video Editor & Maker στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας βίντεο Shorts λόγω της εκτεταμένης συλλογής μουσικής και μοντέρνων εφέ βίντεο.

10. ShotCut

ShotCut

Το ShotCut είναι το καλύτερος δωρεάν κατασκευαστής YouTube Shorts και εφαρμογή επεξεργασίας. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να αποκτήσετε από το Google Play Store.

Η εφαρμογή διαθέτει όλες τις δυνατότητες για τη δημιουργία εκπληκτικών slideshow, ταινιών, ταινιών και vlog. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε βίντεο με μουσική, εφέ, πράσινη οθόνη και να προσαρμόσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής.

Εκτός από τη βασική επεξεργασία βίντεο, το ShotCut προσφέρει επίσης πολλές επαγγελματικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως προσθήκη μουσικής σε βίντεο, δημιουργία κινούμενων εικόνων βίντεο stop motion, προσθήκη θολώματος/μωσαϊκού σε βίντεο, δημιουργία βίντεο επικάλυψης κ.λπ.

Το ShotCut διαθέτει επίσης μερικές λειτουργίες που υποστηρίζονται από AI, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγοράζοντας στοιχεία εντός εφαρμογής. Συνολικά, το ShotCut είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για το YouTube που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

Η επεξεργασία βίντεο YouTube Shorts δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά αυτές οι εφαρμογές παρέχουν εύχρηστα εργαλεία για να κάνουν την επεξεργασία βίντεο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. Λοιπόν, χρησιμοποιήστε αυτά Εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο Shorts για Android για να δημιουργήσετε καταπληκτικά βίντεο για το κανάλι σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να προσθέσετε το όνομα του δημιουργού βίντεο μικρού μήκους YouTube που χρησιμοποιείτε.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κατεβάσετε βίντεο YouTube Shorts

Πώς να δημοσιεύσετε σορτς YouTube από υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *