9 τρόποι για να το καταργήσετε τη σίγαση

Instagram Story πως να καταργήσετε τη σίγαση

Αρνείται το τηλέφωνό σας να αναπαράγει ήχους όταν αποκτάτε πρόσβαση σε ένα Instagram Story; Εάν ναι, το τηλέφωνό σας ή η εφαρμογή Instagram ενδέχεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ακολουθούν οι μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Apple iPhone ή στη συσκευή σας Android για να καταργήσετε τη σίγαση της δημοφιλής εφαρμογής.

1. Απενεργοποιήστε τη αθόρυβη λειτουργία του τηλεφώνου σας

Οταν έχεις πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή ήχων στο smartphone σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι αν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Εσείς ή κάποιος άλλος μπορεί να έχετε ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία, με αποτέλεσμα το τηλέφωνό σας να μην αναπαράγει ήχους.

Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε τη λειτουργία και επαναφέρετε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία κλήσης για να διορθώσετε το πρόβλημά σας.

Σε Android

 1. Σύρετε το Δαχτυλίδι/Αθόρυβο εναλλάξτε το τηλέφωνό σας για να απενεργοποιήσετε τη αθόρυβη λειτουργία και να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κλήσης.
 2. Παίξτε το Instagram Story σας.

Στο iPhone

 1. Αναποδογυρίστε το Δαχτυλίδι/Αθόρυβο διακόπτη για να μην βλέπετε το πορτοκαλί χρώμα πίσω από το διακόπτη. Αυτό υποδηλώνει ότι το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε λειτουργία κλήσης.
 2. Ανοίξτε και παίξτε το Instagram Story σας.

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram

2. Αυξήστε την ένταση του τηλεφώνου σας για να διορθώσετε ένα πρόβλημα χωρίς ήχο

Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε ήχο στα Stories σας στο Instagram, αυξήστε την ένταση του τηλεφώνου σας για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημά σας. Η τρέχουσα ένταση του τηλεφώνου σας μπορεί να είναι πολύ χαμηλή, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται ο ήχος του Story.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φυσική του τηλεφώνου σας Ενταση πάνω πλήκτρο για αύξηση της έντασης. Συνεχίστε να πατάτε αυτό το πλήκτρο μέχρι το τηλέφωνό σας να φτάσει τουλάχιστον το 50% της έντασης του ήχου. Στη συνέχεια, παίξτε το Instagram Story σας και δείτε αν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο.

3. Απενεργοποιήστε το Bluetooth στο τηλέφωνό σας

Ένας λόγος που δεν μπορείτε να ακούσετε τον ήχο στα Stories του Instagram είναι ότι έχετε συνδέσει ένα αξεσουάρ ήχου Bluetooth στο τηλέφωνό σας και το τηλέφωνό σας δρομολογεί όλο τον ήχο σε αυτήν τη συσκευή. Μπορείτε να αποσυνδέσετε το αξεσουάρ από το τηλέφωνό σας για να επιλύσετε το πρόβλημά σας.

Ένας γρήγορος τρόπος για να επαληθεύσετε και να το διορθώσετε είναι να απενεργοποιήσετε το Bluetooth στη συσκευή σας.

Σε Android

 1. Τραβήξτε προς τα κάτω δύο φορές από το επάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας.
 2. Επιλέγω Bluetooth στο μενού για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
Ήχος σίγασης του Instagram Stories: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 1
 1. Παίξτε το Instagram Story σας.

Στο iPhone

 1. Σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης του iPhone σας.
 2. Πατήστε το Bluetooth εικονίδιο για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
Το Instagram Stories Sound Muted: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 2Το Instagram Stories Sound Muted: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 2
 1. Αποκτήστε πρόσβαση στο Instagram Story σας.

4. Διαγράψτε τα αρχεία προσωρινής μνήμης του Instagram στο τηλέφωνό σας Android

Εάν εξακολουθείτε να μην ακούτε τον ήχο για τις Ιστορίες στη ροή σας στο Instagram, τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής σας ενδέχεται να είναι κατεστραμμένα. Όπως πολλές άλλες εφαρμογές, το Instagram δημιουργεί και χρησιμοποιεί αρχεία κρυφής μνήμης για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία εφαρμογής σας. Όταν αυτά τα αρχεία καταστρέφονται, αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου αυτού που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή.

Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα εκκαθαρίζοντας τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής σας. Δεν χάνετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας όταν το κάνετε αυτό και το Instagram θα αναδημιουργήσει αυτά τα αρχεία καθώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Σημειώστε ότι μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν τη διαδικασία μόνο σε τηλέφωνο Android. Το iPhone δεν σας επιτρέπει να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης μιας εφαρμογής.

 1. Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών του τηλεφώνου σας, πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμκαι επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.
 2. Επιλέγω Χρήση αποθήκευσης στην παρακάτω οθόνη.
Το Instagram Stories Sound Muted: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 3
 1. Επιλέγω Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να διαγράψετε τα αποθηκευμένα αρχεία της εφαρμογής σας.
Η σίγαση ήχου του Instagram Stories: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 4
 1. Ανοιξε το Ίνσταγκραμ εφαρμογή και παίξτε το Story σας.

5. Εγκαταστήστε τις Εκκρεμείς ενημερώσεις Instagram στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Η παλιά έκδοση της εφαρμογής του Instagram μπορεί να προκαλέσει πολλά τυχαία προβλήματα και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναπαραγωγή του ήχου για τα Instagram Stories σας. Μπορείτε να διορθώσετε ζητήματα που σχετίζονται με την έκδοση όπως αυτό με ενημέρωση της εφαρμογής σας στο τηλέφωνό σας.

Η ενημέρωση του Instagram στο τηλέφωνό σας διορθώνει πολλά σφάλματα εφαρμογών και πιθανώς προσθέτει νέες δυνατότητες.

Σε Android

 1. Εκτόξευση Play Store στο τηλέφωνό σας.
 2. Εύρημα Ίνσταγκραμ στο μαγαζί.
 3. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στην εφαρμογή για να φέρετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.
Σίγαση ήχου στο Instagram Stories: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 5

Στο iPhone

 1. Ανοιξε App Store στο iPhone σας.
 2. Επιλέγω Ενημερώσεις στην κάτω μπάρα.
 3. Επιλέγω Εκσυγχρονίζω δίπλα στο Ίνσταγκραμ στη λίστα.
Το Instagram Stories Sound Muted: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 6

6. Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να καταργήσετε τη σίγαση των ιστοριών Instagram

Εάν δεν ακούτε τον ήχο μόνο σε ορισμένες Ιστορίες στο Instagram, τα soundtracks αυτών των Ιστοριών ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας. Το Instagram ενδέχεται να μην έχει τα δικαιώματα αναπαραγωγής αυτών των soundtrack στην τρέχουσα περιοχή σας, με αποτέλεσμα οι Ιστορίες σας να παραμένουν σε σίγαση.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να παρακάμψετε αυτόν τον περιορισμό χρησιμοποιώντας ένα VPN στο τηλέφωνό σας. Ένα VPN σάς επιτρέπει να αλλάξετε την τοποθεσία του τηλεφώνου σας στο διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε πολλά όρια σε διάφορες εφαρμογές και ιστότοπους.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές VPN από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, και σχεδόν όλα λειτουργούν τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android. Αφού εγκαταστήσετε μια τέτοια εφαρμογή, ξεκινήστε την εφαρμογή, ενεργοποιήστε την υπηρεσία και παίξτε το Instagram Story σας.

7. Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο Instagram

Εάν το τηλέφωνό σας εξακολουθεί αποτυγχάνει να παίξει τον ήχο για το Instagram Story σας, η περίοδος σύνδεσης στην εφαρμογή ενδέχεται να έχει πρόβλημα. Μπορείτε να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα που σχετίζονται με τη σύνδεση αποσυνδεθείτε και επιστρέψετε στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή.

Δεν χάνετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας όταν το κάνετε αυτό, αλλά θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για να συνδεθείτε ξανά.

 1. Ανοιξε Ίνσταγκραμ στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω γραμμή.
 3. Πατήστε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
 4. Επιλέγω Ρυθμίσεις και απόρρητο στο μενού.
 5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Αποσύνδεση [Username].
Σίγαση ήχου στο Instagram Stories: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 7
 1. Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή.

8. Καταργήστε και επανεγκαταστήστε το Instagram στο τηλέφωνό σας

Εάν τα Instagram Stories σας παραμένουν σε σίγαση ακόμα και αφού ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους, η ίδια η εφαρμογή σας μπορεί να είναι ελαττωματική. Δεν είναι πολύ ασυνήθιστο οι εφαρμογές να καταστρέφονται και να δυσλειτουργούν, και αυτό μπορεί να συμβαίνει με την εφαρμογή σας Instagram.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα με αφαιρώντας και επανεγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας. Αυτό διαγράφει όλα τα αρχεία εφαρμογών από το τηλέφωνό σας και εγκαθιστά νέα αρχεία, επιλύοντας όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τα αρχεία.

Δεν χάνετε δεδομένα όταν το κάνετε αυτό. Ωστόσο, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας όταν επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Σε Android

 1. Πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμ στο συρτάρι της εφαρμογής σας και επιλέξτε Απεγκατάσταση.
Το Instagram Stories Sound Muted: 9 τρόποι για να καταργήσετε τη σίγαση της εικόνας 8
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση στην προτροπή.
 2. Κατεβάστε ξανά την εφαρμογή ανοίγοντας Play Storeεύρεση Ίνσταγκραμκαι πατώντας Εγκαθιστώ.

Στο iPhone

 1. Πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμ στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου σας.
 2. Επιλέγω Κατάργηση εφαρμογής > Διαγραφή εφαρμογής στο μενού.
 3. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή εκκινώντας App Storeεύρεση Ίνσταγκραμκαι επιλέγοντας το εικονίδιο λήψης.

9. Το Instagram Story δεν έχει ήχο

Εάν η επανεγκατάσταση της εφαρμογής δεν επιλύθηκε το πρόβλημά σας, είναι πιθανό το ίδιο το Instagram Story σας να είναι σε σίγαση. Ο δημιουργός μπορεί να μην έχει προσθέσει κανένα μουσικό κομμάτι στο Story, διατηρώντας το Story άφωνο.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, καθώς η αρχική ιστορία είναι χωρίς ήχο.

Πολλοί τρόποι για να επιλύσετε ένα πρόβλημα ήχου στο Instagram Story στο τηλέφωνό σας

Εάν το τηλέφωνό σας δεν παίζει μουσική όταν αποκτάτε πρόσβαση σε ένα Instagram Story, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά στο τηλέφωνό σας. Μπορείτε να τροποποιήσετε μερικές επιλογές εδώ και εκεί στο τηλέφωνό σας καθώς και στην εφαρμογή Instagram, ενδεχομένως επιλύστε το πρόβλημά σας.

Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι όλες οι ιστορίες σας στο Instagram παίζουν τον ήχο. Χαίρομαι που χρησιμοποιείτε αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων!

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram

Πώς να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες στο Instagram Story

Πώς να μοιραστείτε τη δημοσίευση Instagram στο Snapchat Story

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *