20 καλύτερα VPN για υπολογιστές Windows 10, φορητούς υπολογιστές και tablet (2022)

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες VPN (Virtual Private Network) στον υπολογιστή σας με Windows για να είστε ασφαλείς στο διαδίκτυο και πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους στο δίκτυο. Θα μοιραστούμε το καλύτερα VPN για τα Windows σας 10/11 pc, φορητοί υπολογιστές και tablet.

Το VPN (Virtual Private Network) είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Το VPN είναι ωφέλιμο επειδή κρυπτογραφεί την εισερχόμενη και την εξερχόμενη κυκλοφορία σας. Δεν είστε ασφαλείς όταν συνδέεστε σε οποιαδήποτε δημόσια σύνδεση Wi-Fi ή στο διαδίκτυο, επειδή οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας μέσω αυτού του δικτύου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ISP σας ή οι χάκερ δεν μπορούν να κατασκοπεύουν τις δραστηριότητες που εκτελείτε σε αυτό το δίκτυο. Τα VPN που θα συζητήσουμε εδώ είναι τα καλύτερα για χρήση στον υπολογιστή σας. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά σε αυτά τα δωρεάν VPN παρακάτω.

 

Το καλύτερο VPN για Windows 10/11 που πρέπει να δοκιμάσετε το 2022

Εδώ έχω επιλέξει μερικές από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN που θα σας εξασφαλίσουν πολύ, και με τη βοήθεια αυτών των VPN, μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένους ιστότοπους, λήψη και όλες τις άλλες υπηρεσίες που είναι αποκλεισμένες στον διακομιστή σας. Δοκιμάστε λοιπόν το καλύτερο VPN για windows 10/11 δωρεάν που παραθέτω παρακάτω.

1. CyberGhost VPN

 

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN που έχω δοκιμάσει ποτέ σε υπολογιστή. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη θετική βαθμολογία αυτού του εργαλείου. Και χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου στον υπολογιστή σας με Windows.

10 καλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές Messenger για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Είναι επίσης το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης για να σερφάρετε ανώνυμα στον Ιστό, καθώς κρύβει την ταυτότητα του κύριου διακομιστή σας. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσω αυτό το εξαιρετικό VPN.

2. TorVPN

 

Αυτός είναι ένας από τους προσιτές ανώνυμους παρόχους υπηρεσιών διακομιστή μεσολάβησης VPN που σας βοηθούν να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο μέσω του δικτύου. Αυτό το VPN παρέχει μια υψηλής ταχύτητας, εξαιρετικά γρήγορη κρυπτογραφημένη σύνδεση στον υπολογιστή σας με Windows.

3. OkayfreedomVPN

 

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN που βοηθά στην ασφαλή πρόσβαση στους ιστότοπους στον υπολογιστή σας με Windows και αυτό το VPN σάς παρέχει το πλήρες ιδιωτικό δίκτυο στον υπολογιστή σας με Windows. Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσω αυτό το εξαιρετικό VPN.

4. Spotfulx

 

Το Spotflux είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε και να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Εκτελεί εκατομμύρια υπολογισμούς σε πραγματικό χρόνο που βασίζονται σε σύννεφο, κρυπτογραφεί και συμπιέζει την επισκεψιμότητά σας στο Διαδίκτυο. Ξεκλειδώστε και απελευθερώστε όλες τις δυνατότητες του Διαδικτύου στις συσκευές σας με το Spotflux. Εξαλείφει πράγματα που αποτελούν απειλή για την ταυτότητά σας ή τα δεδομένα σας. Χρησιμοποιεί το σύννεφο και δεν σας επιβραδύνει.

5. Surfeasy

 

Το SurfEasy κρυπτογραφεί όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο από τον υπολογιστή σας για να προστατεύσει το απόρρητο και την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο. Περιηγηθείτε στον Ιστό με ασφάλεια, ασφάλεια και όπως έπρεπε να είναι –χωρίς όρια και περιορισμούς.

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το SurfEasy VPN είναι επίσης συμβατό με Mac, iOS και Android. Το SurfEasy VPN σάς επιτρέπει να περιηγείστε με απόλυτη ανωνυμία και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση τραπεζικού επιπέδου για να κρύψετε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.

6. NordVPN

 

Λοιπόν, είναι μια άλλη υπηρεσία VPN που μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας με Windows αν ψάχνετε για μια premium υπηρεσία. Το NordVpn δεν έχει καμία δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους VPN στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2012 και χρησιμοποιείται από πάνω από 200.000 άτομα σε όλο τον κόσμο.

7. ExpressVPN

 

Το δίκτυο του ExpressVpn είναι ασφαλισμένο με SSL με κρυπτογράφηση 256-bit. Αυτό το VPN είναι τέλειο για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν τον υπολογιστή, το tablet, το smartphone ή τον δρομολογητή τους με ένα μόνο κλικ. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι αυτό το VPN εκτελείται απρόσκοπτα στο παρασκήνιο για να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο χωρίς διακοπές.

8. Buffered

 

Με ένα Buffered VPN, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε από οποιαδήποτε χώρα. Οι χρήστες μπορούν να σερφάρουν ιδιωτικά ενώ προστατεύουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Μπορείτε να απολαύσετε απόλυτη ασφάλεια, ακόμη και σε δημόσιες συνδέσεις wifi.

10 καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Κρατήστε τους κωδικούς πρόσβασης και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ασφαλή από κατασκοπευτικά μάτια.

9. VyprVPN

 

Αν ψάχνετε για το πιο γρήγορο VPN στο διαδίκτυο, τότε το VyprVPN θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτό το VPN προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ταχύτητας και ασφάλειας. Το VyprVPN προσφέρει πάνω από 200.000 διευθύνσεις IP, 700+ διακομιστές και εύκολη, απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή.

10. VPNarea VPN

 

Το VPNarea κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο με άθραυστη κρυπτογράφηση AES 256 bit, κρατώντας μακριά τους εισβολείς του απορρήτου. Αυτή η υπηρεσία VPN έχει προγράμματα που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης και οι υπηρεσίες premium ξεκινούν από μόλις 4,92 $ το μήνα.

11. IP Vanish

 

Το IP Vanish είναι μία από τις δημοφιλείς υπηρεσίες VPN που είναι διαθέσιμες στον Ιστό. Αυτό είναι γνωστό για την παροχή της ταχύτερης ταχύτητας. Με ένα premium πρόγραμμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 40.000 κοινόχρηστες IP και 850+ διακομιστές VPN σε περισσότερες από 60 χώρες.

12. Windscrib

 

Το Windscrib κρυπτογραφεί τη δραστηριότητα περιήγησής σας, αποκλείει διαφημίσεις και ξεμπλοκάρει το ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Τα 5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης VPN για iPhone το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Το Windscrib καλύπτει τη διεύθυνση IP σας. Αυτό σας δίνει απεριόριστη και ιδιωτική πρόσβαση σε ψυχαγωγία, ειδήσεις και αποκλεισμένο περιεχόμενο. Το Windscrib διαθέτει μια δωρεάν έκδοση που παρέχει 8 τοποθεσίες διακομιστή.

13. Speedify

 

Το Speedify δεν καταγράφει διευθύνσεις IP, ιστότοπους ή δεδομένα που στέλνετε ή λαμβάνετε ενώ είστε συνδεδεμένοι στην υπηρεσία και χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες κρυπτογράφησης για την κρυπτογράφηση όλης της επισκεψιμότητάς σας. Η δωρεάν έκδοση παρέχει 1 GB δωρεάν βελτιστοποίησης Διαδικτύου.

14. PrivateTunnel

 

Το PrivateTunnel είναι διαθέσιμο για Windows, Mac, Android και iOS. Το PrivateTunnel προσφέρει ένα τυπικό μηνιαίο πακέτο. Αυτό δεν έχει δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, παρέχει μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών με απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα. Το PrivateTunnel αναπτύσσεται από την ομάδα OpenVPN και το εμπιστεύονται οι επιχειρήσεις.

15. FreeLan

 

Το Freelan είναι ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα και είναι δωρεάν από κάθε άποψη. Ωστόσο, το να ξεκινήσετε μπορεί να είναι δύσκολο. Το Freelan εγκαθιστά πρώτα νέα προγράμματα οδήγησης δικτύου που αναλαμβάνουν τον έλεγχο της κυκλοφορίας σας στο διαδίκτυο. Το Freelan μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μιας σήραγγας VPN.

16. Pure  VPN

 

Το PureVPN προστατεύει την ταυτότητα, τα δεδομένα και το δίκτυό σας με εξαιρετικά ασφαλή κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου. Το PureVPN αντικαθιστά την πραγματική σας IP με μία από τις άφθονες IP, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο ενώ παραμένετε εντελώς αόρατοι.

17. VPN Απεριόριστο

 

Λοιπόν, αυτή είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows. Η υπηρεσία βοηθά τους χρήστες να παραμένουν ανώνυμοι και να μην παρακολουθούνται σε οποιονδήποτε ιστότοπο από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η υπηρεσία VPN προστατεύει τους χρήστες αλλάζοντας τη φυσική τους θέση. Έτσι, οι ιστότοποι, οι χάκερ και οι διαφημιστές δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν.

18. Total VPN

 

Αυτός είναι ένας άλλος καλύτερος πάροχος υπηρεσιών VPN στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Μάντεψε? Το Total VPN διαθέτει την εφαρμογή VPN για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για να συνδεθείτε σε περισσότερες από 30 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Έτσι, αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές VPN που μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή σας με Windows.

19. Touch  VPN

 

Το Touch VPN είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN στον υπολογιστή σας με Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Touch VPN για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς και να ξεμπλοκάρετε οποιονδήποτε ιστότοπο. Το TouchVPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και παρέχει ασφάλεια τραπεζικού επιπέδου για την καλύτερη προστασία ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα μη ασφαλές σημείο πρόσβασης Wi-Fi.

20. Private Internet Access VPN

 

Το Private Internet Access VPN είναι μία από τις νέες και καλύτερες εφαρμογές VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10. Το καλύτερο πράγμα για ένα Private Internet Access VPN είναι ότι συνοδεύεται από μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Η εφαρμογή VPN μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκρύψετε την ηλεκτρονική σας ταυτότητα, καθώς προσφέρει πάνω από 3.000 διακομιστές από 33 διαφορετικές χώρες. Είναι επίσης μια από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για Windows, η οποία φιλοξενεί πάνω από 3.000 διακομιστές VPN. Εκτός από αυτά, το VPN προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες όπως ανώτατα όρια ταχύτητας, αποκλεισμός διαφημίσεων κ.λπ.

Παραπάνω λοιπόν είναι τα καλύτερα VPN για υπολογιστή με Windows. Με αυτά τα καλύτερα VPN, μπορείτε να περιηγηθείτε με ασφάλεια στο Διαδίκτυο και να αποκτήσετε πρόσβαση στους αποκλεισμένους ιστότοπους και τις λήψεις με το Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο που θα παρέχουν. Ελπίζω να σας αρέσει η δουλειά μας, μοιραστείτε την και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *