10 Καλύτερες Εφαρμογές εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών το 2023

Υπάρχουν φορές που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ένα τραγούδι που παίζει κοντά. Εκείνη την ώρα, ψάχνουμε τους στίχους του τραγουδιού που παίζει στο Google για να βρούμε το όνομα του τραγουδιού. Η διαδικασία λειτουργεί ακόμα και σήμερα, αλλά έχει καταστεί ξεπερασμένη. Τώρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές για κινητά για να ανιχνεύσουμε τυχόν τραγούδια σε κοντινή απόσταση.

Πολλές εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε οποιοδήποτε τραγούδι. Πρέπει να εγκαταστήσετε μια κατάλληλη εφαρμογή εύρεσης τραγουδιού. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών για Android σε αυτό το άρθρο.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές εύρεσης και ανιχνευτή τραγουδιών

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές ήταν διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών.

1. Musixmatch – Στίχοι & Μουσική

Λοιπόν, το Musixmatch είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως παίζουν τραγούδια με στίχους. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα αναγνώρισης τραγουδιού που προσδιορίζει αυτόματα τα τραγούδια που παίζουν γύρω σας και σας δείχνει τους στίχους. Αυτό που κάνει το Musixmatch μοναδικό είναι ο τεράστιος κατάλογος στίχων του.

Μάντεψε? Το Musixmatch μπορεί ακόμη και να εντοπίσει τα πιο πρόσφατα τραγούδια και να σας δείξει τους στίχους. Εκτός από την αναγνώριση τραγουδιών, το Musixmatch – Lyrics & Music μπορεί να κάνει και μερικά άλλα πράγματα.

Μπορεί να αναπαράγει βίντεο του YouTube σε πλήρη οθόνη, να προσθέτει τα τραγούδια σας απευθείας στη λίστα αναπαραγωγής του Spotify και να ανακτά πληροφορίες τραγουδιού και εξώφυλλο για τα τραγούδια σας. Συνολικά, το Musixmatch είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ανίχνευσης και ανίχνευσης τραγουδιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

2. Shazam

Το Shazam είναι πλέον το πιο δημοφιλής εφαρμογή αναγνώρισης τραγουδιών διαθέσιμο για συσκευές Android. Πρέπει να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας κοντά στη μουσική και η εφαρμογή θα αναγνωρίσει αυτόματα το τραγούδι.

Το Shazam προσφέρει επίσης μερικές άλλες επιλογές μετά την αναγνώριση του τραγουδιού, όπως μπορείτε να παίξετε ένα απόσπασμα του τραγουδιού, να τραγουδήσετε μαζί του κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να προβάλετε τα τσαρτ Shazam για να ανακαλύψετε τι είναι δημοφιλές στη χώρα ή την πόλη σας, να λάβετε προτάσεις, να ανοίξετε αναγνωρισμένα τραγούδια απευθείας στην εφαρμογή Spotify και πολλά άλλα.

3. Βοηθός Google

Το Google Assistant είναι η εφαρμογή προσωπικού βοηθού που έχει κατασκευαστεί με τα περισσότερα smartphone Android. Η εφαρμογή προσωπικού βοηθού είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί να αναπαράγει μουσική, να πραγματοποιεί κλήσεις, να δημιουργεί μια λίστα υποχρεώσεων, να ορίζει ξυπνητήρια και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google για να αναγνωρίσετε τα τραγούδια που ακούγονται γύρω σας.

Ανοίξτε τον Βοηθό Google και ρωτήστε “Τι είναι αυτό το τραγούδι”. Τώρα παίξτε ένα τραγούδι ή βουητό. Θα εντοπίσει αυτόματα και θα σας πει το όνομα του τραγουδιού. Ωστόσο, η αναγνώριση τραγουδιού του Google Assistant δεν είναι τόσο ακριβής. Μερικές φορές, αποτυγχάνει ακόμη και να αναγνωρίσει ένα τραγούδι.

4. SoundCloud – Μουσική & Ήχος

Λοιπόν, το SoundCloud είναι πάντα γνωστό για την προηγμένη αναγνώριση μουσικής του. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το SoundCloud για να ακούσουν μουσική και ήχο δωρεάν.

Αφού εντοπίσετε το τραγούδι, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανακαλύψετε περισσότερα τραγούδια από καλλιτέχνες ή άλμπουμ. Έτσι, είναι η καλύτερη εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

5. SoundHound

Το SoundHound είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ροής μουσικής στη συσκευή σας Android ή iOS.

Το καλύτερο πράγμα για το SoundHound είναι ότι προσφέρει τον βοηθό τραγουδιού του να αναγνωρίζει τραγούδια που παίζουν γύρω σας. Οι χρήστες πρέπει να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και να πουν “Ok Hound” για να αναγνωρίσουν τα τραγούδια που παίζουν γύρω τους.

6. Song Finder & Identifier

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Song Finder & Identifier είναι μια εφαρμογή Android για την αναγνώριση των τραγουδιών που παίζονται γύρω σας. Σε σύγκριση με άλλα αναγνωριστικά τραγουδιών, το Song Finder & Identifier είναι πιο γρήγορο και αναγνωρίζει τραγούδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μόλις αναγνωριστεί, δείχνει τον τίτλο και τον τραγουδιστή του τραγουδιού. Επίσης, σας παρέχει συνδέσμους για να ακούσετε το τραγούδι απευθείας από τις υπηρεσίες ροής μουσικής. Ωστόσο, η εφαρμογή φαίνεται να δυσκολεύεται να εντοπίσει παλαιότερα τραγούδια.

7. BeatFind

Είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή Android στη λίστα που αναγνωρίζει το τραγούδι που παίζει γύρω σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή συγχρονίζεται επίσης με την αναπαραγωγή μουσικής και φέρνει εφέ φωτισμού στροβοσκοπικού φακού μέσω του φακού του τηλεφώνου σας. Για να αναγνωρίσουν οποιοδήποτε τραγούδι, οι χρήστες πρέπει να πατήσουν στο εικονίδιο αναζήτησης στο κάτω μέρος της οθόνης.

8. Ιδιοφυία

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που μπορεί να αναγνωρίσει το τραγούδι που παίζει γύρω σας και να εμφανίζει στίχους, τότε το Genius μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Το Genius μπορεί να βρει στίχους για το τραγούδι που παίζει γύρω σας. Με τους στίχους, μπορείτε να καταλάβετε γρήγορα το όνομα του τραγουδιού.

9. Εύρεση τραγουδιού

Το Song Finder είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει αναγνωρίστε τη μουσική που παίζει γύρω σας. Αν και η εφαρμογή δεν είναι τέλεια, σας προσφέρει μερικές χρήσιμες λειτουργίες. Αφού εντοπίσετε ένα τραγούδι, η εφαρμογή Song Finder σάς επιτρέπει να προβάλετε τους στίχους ή να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο στο YouTube.

Η εφαρμογή σάς εμφανίζει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα αναγνωρισμένα τραγούδια, όπως τίτλους τραγουδιών, αναγνωριστικά κομματιών, κορυφαία κομμάτια, άλμπουμ του καλλιτέχνη και μερικές άλλες λεπτομέρειες.

10. WhoSampled

Το WhoSampled είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στον κόσμο με μουσική βάσει δείγματος, διασκευές τραγουδιών και ρεμίξ.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει τη μουσική που παίζει γύρω σας και να ανακαλύψει τα δείγματα, τις διασκευές και τα ρεμίξ της.

Η εφαρμογή μπορεί να συγκρίνει κομμάτια δίπλα-δίπλα, να ακούει κομμάτια πλήρους μήκους και να κάνει ροή μέσω του YouTube.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές Song Finder;

Το Shazam και το Musixmatch είναι η καλύτερη εφαρμογή εύρεσης τραγουδιών που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Κάθε άλλη εφαρμογή στο άρθρο μπορεί να ανιχνεύσει τραγούδια, αλλά καμία δεν μπορεί να ταιριάζει με το επίπεδο ακρίβειας του Shazam ή του Musixmatch.

Οι εφαρμογές ανίχνευσης τραγουδιών είναι δωρεάν για χρήση;

Ναι, οι περισσότερες από τις εφαρμογές που έχουμε μοιραστεί στη λίστα είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Ακόμη και όλα είναι διαθέσιμα στο Google Play Store και είναι ασφαλή από τυχόν προβλήματα ασφαλείας.

Πώς να αναγνωρίζετε τα τραγούδια με το βουητό;

Μπορείτε να δοκιμάσετε να βουίζει μπροστά από το Shazam ή το Google Assistant για να αναγνωρίσετε τα τραγούδια. Ωστόσο, το επίπεδο ακρίβειας θα είναι χαμηλό. Επίσης, η εφαρμογή SoundHound μπορεί να αναγνωρίσει τραγούδια και από μελωδίες.

Πώς μπορώ να εντοπίσω ένα τραγούδι χωρίς καμία εφαρμογή;

Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, δεν χρειάζεστε ειδική εφαρμογή για να εντοπίσετε ένα τραγούδι. Απλώς παίξτε το τραγούδι σε οποιαδήποτε συσκευή, ανοίξτε τον Βοηθό Google και ρωτήστε “Τι είναι αυτό το τραγούδι”. Ο Βοηθός Google θα αναγνωρίσει το τραγούδι και θα σας παρέχει τις πληροφορίες.

Λοιπόν, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εύρεσης τραγουδιού και ανιχνευτών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να προσδιορίσετε εύκολα τα τραγούδια που παίζουν γύρω σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές για την εύρεση ονομάτων τραγουδιών, ενημερώστε μας στα σχόλια.

εφαρμογές εύρεσης τραγουδιών

Shazam Alternatives

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να βρείτε ένα τραγούδι

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *