Καλύτερες εφαρμογές Android για εκτέλεση Dual WhatsApp σε ένα τηλέφωνο

Η ύπαρξη πολλών λογαριασμών δεν είναι μεγάλη, αλλά η διαχείριση όλων των κεφαλαίων μπορεί να είναι ενοχλητική. Στα λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή, η διαχείριση διαφορετικών λογαριασμών γίνεται εύκολη, επειδή έχουμε μια πρόσθετη επιλογή για Αποσύνδεση και Είσοδο.

Ωστόσο, η εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λογαριασμών σε ένα λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας όπως το Android είναι δύσκολη. Οι περισσότερες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης όπως το WhatsApp, το Telegram κ.λπ., δεν παρέχουν στους χρήστες το κουμπί «αποσύνδεση».

Έτσι, για να αντιμετωπίσουν τέτοια ζητήματα, οι χρήστες Android εγκαθιστούν κλωνοποιητές εφαρμογών. Υπάρχουν πολλά προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store για τη δημιουργία ακριβών αντιγράφων μιας εφαρμογής στο smartphone σας. Αυτοί οι κλωνοποιητές εφαρμογών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία πολλαπλών παρουσιών του WhatsApp.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές κλωνοποίησης

10 καλύτερες εφαρμογές Android για εκτέλεση Dual WhatsApp

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές καλύτερες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν τρέξτε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp στο smartphone σας. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Πολυπαράλληλη

Πολυπαράλληλη

Με το Multi Parallel, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά WhatsApp, Messenger, Facebook, Line, Instagram κ.λπ. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης τις Υπηρεσίες Google Play και τα Παιχνίδια Google Play. Αυτό σημαίνει ότι με το Multi Parallel, μπορείτε να εκτελέσετε πολλούς λογαριασμούς Παιχνιδιών Play.

2. 2 Λογαριασμοί

2 Λογαριασμοί

Εάν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να κλωνοποίηση δημοφιλών εφαρμογών όπως WhatsApp, Telegram, Instagram, Twitter, Messenger κ.λπ., οι 2 Λογαριασμοί μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Το 2Accounts επιτρέπει ακόμη και στους χρήστες να δημιουργούν πολλαπλές παρουσίες των Παιχνιδιών Google Play.

Η διεπαφή χρήστη του 2Accounts είναι καθαρή και όμορφα οργανωμένη και είναι η καλύτερη εφαρμογή Android για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών WhatsApp.

3. ΚΑΝΤΕ Πολλαπλούς Λογαριασμούς

ΚΑΝΤΕ Πολλαπλούς Λογαριασμούς

Αν ψάχνετε τρόπους για να συνδεθείτε σε πολλούς λογαριασμούς WhatsApp, Messenger και Facebook, το DO Multiple Accounts μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Η εφαρμογή μπορεί να κλωνοποιήσει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών. Εκτός από την κλωνοποίηση εφαρμογών, διαθέτει επίσης ένα ντουλάπι απορρήτου για την προστασία των κλωνοποιημένων εφαρμογών με κωδικούς πρόσβασης/PIN.

4. Πολυ Χώρος

Πολυ Χώρος

Το Multi Space είναι βασικά μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να εκτελείτε διπλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σε ένα μόνο τηλέφωνο. Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Multi Space είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μεγάλες εφαρμογές και παιχνίδια Android.

Ωστόσο, το Multi Space δεν διαθέτει μερικές δυνατότητες που προσφέρουν άλλες εφαρμογές. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει επιλογή απόκρυψης των κλωνοποιημένων εφαρμογών, κλειδώματος των κλωνοποιημένων εφαρμογών με κωδικό πρόσβασης κ.λπ.

5. Σούπερ κλώνος

Σούπερ κλώνος

Αυτή η εφαρμογή προορίζεται για χρήστες που θέλουν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ πολλών λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης και παιχνιδιών στο Android γρήγορα.

Το Super Clone μπορεί να δημιουργήσει κλώνο για WhatsApp, Facebook, COC κ.λπ., με ένα μόνο κλικ. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι σας επιτρέπει να αλλάξετε την ετικέτα και το εικονίδιο της εφαρμογής κλωνοποίησης.

6. Water Clone

Κλώνος νερού

Όπως κάθε άλλο πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών, το Water Clone σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εφαρμογές κλωνοποίησης για την εκτέλεση πολλών λογαριασμών.

Το καλό είναι ότι το Water Clone είναι ελαφρύ και υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το WhatsApp, το Facebook, το Instagram κ.λπ. Έχει επίσης μια λειτουργία κλειδώματος εφαρμογών που σας επιτρέπει να κλειδώνετε τις κλωνοποιημένες εφαρμογές.

7. Πολλαπλοί Λογαριασμοί

Πολλαπλοί Λογαριασμοί

Οι Πολλαπλοί Λογαριασμοί είναι μια άλλη εφαρμογή κλωνοποίησης με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί να κλωνοποιήσει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στη συσκευή σας. Μπορεί να δημιουργήσει μια κλωνοποιημένη έκδοση εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, ανταλλαγής μηνυμάτων και παιχνιδιών.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στην εφαρμογή είναι ότι διαθέτει μια δυνατότητα που προστατεύει ευαίσθητα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις κλωνοποιημένες εφαρμογές σας με ένα κλείδωμα ασφαλείας. Επίσης, υπάρχει μια επιλογή να κάνετε τις κλωνοποιημένες εκδόσεις των εφαρμογών αόρατες.

8. Διπλές εφαρμογές

Διπλές εφαρμογές

Όπως όλα τα άλλα προγράμματα κλωνοποίησης εφαρμογών, το Dual Apps δημιουργεί την κλωνοποιημένη έκδοση δημοφιλών εφαρμογών όπως το WhatsApp, το Instagram, το Messenger κ.λπ. Εκτός από αυτό, το Dual Apps μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα δύο λογαριασμών gaming για το Google Play.

9. Clone App

Clone App

Αυτό είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις και μπορεί να εκτελέσει το Dual WhatsApp σε ένα τηλέφωνο. Το app cloner σάς προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένα ιδιωτικό και δωρεάν VPN για να παρακάμψετε περιορισμούς εφαρμογών, μαγικά αυτοκόλλητα κ.λπ. Επίσης, σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το εικονίδιο της κλωνοποιημένης εφαρμογής για να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

10. Dr.Clone

Δόκτωρ Κλώνη

Σε σύγκριση με κάθε άλλο πρόγραμμα κλωνοποίησης εφαρμογών για Android, το Dr.Clone είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε δύο λογαριασμούς μιας εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να εκτελείτε πολλούς λογαριασμούς της ίδιας εφαρμογής ταυτόχρονα σε ένα τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Dr.Clone να αποκλείει ή να επιτρέπει ειδοποιήσεις οποιασδήποτε κλωνοποιημένης εφαρμογής.

Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να εκτελείτε διπλό WhatsApp σε μία μόνο συσκευή. Οι ίδιες εφαρμογές μπορούν να δημιουργήσουν άλλες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικών δικτύων όπως Facebook, Telegram κ.λπ. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε λογαριασμό στο Google Play Store

Το WhatsApp σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλούς λογαριασμούς σε μία συσκευή


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *