καλύτερες εφαρμογές στιγμιότυπων οθόνης

10 καλύτερες εφαρμογές screenshots με κύλιση στο Android

Τα smartphone Android διαθέτουν ένα ενσωματωμένο εργαλείο λήψης στιγμιότυπων οθόνης που ενεργοποιείται κρατώντας πατημένο το κουμπί Αύξηση έντασης + Αρχική οθόνη ή το κουμπί Αύξηση έντασης + Μείωση έντασης. Το προεπιλεγμένο βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης του Android είναι αρκετά καλό για να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης ιστοσελίδων ή οποιασδήποτε οθόνης, αλλά δεν μπορεί να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση.

Η κύλιση στιγμιότυπων οθόνης γίνεται εύχρηστη κατά τη λήψη ολόκληρης της ιστοσελίδας χωρίς να σπάσει το στιγμιότυπο οθόνης. Για παράδειγμα, με ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης, μπορείτε να τραβήξετε γρήγορα το στιγμιότυπο οθόνης της συνομιλίας ως σύνολο, ολόκληρο το νήμα κ.λπ.

Πολλές εφαρμογές στιγμιότυπων οθόνης Android είναι διαθέσιμες στο Google Play Store, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδυάζουν πολλά στιγμιότυπα οθόνης για να δώσουν το εφέ κύλισης στιγμιότυπου οθόνης, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι κουραστικό. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android που επιτρέπουν στους χρήστες να λαμβάνουν στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες επεκτάσεις Google Chrome για λήψη screenshot

10 καλύτερες εφαρμογές για λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση στο Android

Πριν εξερευνήσετε τις εφαρμογές, θυμηθείτε ότι μερικά smartphone Android, όπως η Huawei και η Samsung, διαθέτουν ένα εγγενές εργαλείο κύλισης στιγμιότυπων οθόνης γνωστό ως “Έξυπνη Λήψη”. Εάν το τηλέφωνό σας διαθέτει το εργαλείο έξυπνης λήψης, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή τρίτων. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για λήψη στιγμιότυπων οθόνης με κύλιση στο Android.

1. Stitch & Share

Stitch & Share

Λοιπόν, το Stitch & Share είναι μια δωρεάν εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης διαθέσιμη για Android στο Google Play Store. Η εφαρμογή μπορεί να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης περισσότερο από την οθόνη σας.

Καταγράφει εν μέρει το στιγμιότυπο οθόνης μιας ιστοσελίδας και τα συρράπτει μεταξύ τους για να σχηματίσουν ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης. Είναι πολύ εύκολο να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση με το Stitch & Share.

2. Web Scroll Capture

Web Scroll Capture

Το Web Scroll Capture είναι μια εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης για Android που σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα προφίλ από οποιονδήποτε ιστότοπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως Facebook, Instagram, Twitter κ.λπ.

Είναι βασικά μια εφαρμογή κύλισης στιγμιότυπου οθόνης που καταγράφει ολόκληρη την ιστοσελίδα. Αφού καταγράψετε έναν ολόκληρο ιστότοπο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τη λήψη ως αρχείο PDF. Ενώ η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, ορισμένες από τις λειτουργίες της απαιτούν αγορά.

3. Στιγμιότυπο οθόνης Easy

Στιγμιότυπο οθόνης Easy

Το Screenshot Easy είναι μια εφαρμογή στιγμιότυπων οθόνης με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store. Εκτός από τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, το Screenshot Easy μπορεί επίσης να καταγράψει στιγμιότυπα οθόνης βίντεο.

Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει ένα κουμπί επικάλυψης στο επάνω μέρος της οθόνης σας που παρέχει λειτουργίες εγγραφής οθόνης και στιγμιότυπου οθόνης. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης έναν εσωτερικό επεξεργαστή εικόνας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχολιάσει στιγμιότυπα οθόνης.

4. StitchCraft

StitchCraft

Το StitchCraft είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης. Μπορεί να χρειαστούν μεγάλα στιγμιότυπα οθόνης, αλλά η διαδικασία δεν είναι αυτοματοποιημένη. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να καταγράψετε κάθε τμήμα της ιστοσελίδας ξεχωριστά και να το συρράψετε για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο στιγμιότυπο οθόνης.

Η εφαρμογή διαθέτει έναν αυτόματο επεξεργαστή συρραφής στον οποίο μπορείτε να επιλέξετε εικόνες για να δημιουργήσετε ένα μεγάλο στιγμιότυπο οθόνης.

5. Μεγάλη προσπάθεια

Μεγάλη προσπάθεια

Το LongShot είναι μια από τις καλύτερες και πιο ισχυρές εφαρμογές λήψης στιγμιότυπων οθόνης που μπορεί κανείς να έχει στο Android. Όπως και το StitchCraft, το LongShot διαθέτει επίσης ένα εργαλείο συρραφής για τη συγχώνευση πολλαπλών στιγμιότυπων οθόνης.

Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης ένα αιωρούμενο εργαλείο για τη λήψη πολλαπλών στιγμιότυπων οθόνης σε γρήγορη διαδοχή. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το LongShot είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν ολόκληρες ιστοσελίδες κάνοντας κύλιση προς τα κάτω.

6. Ράψε το!

Ράψε το!

Ράψε το! είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας στιγμιότυπου οθόνης και στιγμιότυπου οθόνης για smartphone Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης μιας επιλεγμένης περιοχής, να περικόψετε στιγμιότυπα οθόνης ή να επεξεργαστείτε στιγμιότυπα οθόνης. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ανεβάσετε την εικόνα απευθείας στο imgur.com.

7. Screen Master

Screen Master

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν, ελαφρύ και εύχρηστο εργαλείο λήψης οθόνης για το smartphone Android σας, τότε το Screen Master μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης που παραμένει ακίνητο σε κάθε οθόνη.

Για τη λήψη μεγάλων στιγμιότυπων οθόνης, καταγράφει τα στιγμιότυπα οθόνης με γρήγορη διαδοχή. Αργότερα, συρράπτει τις φωτογραφίες για να δημιουργήσει ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης.

8. Μακρύς

Μακρύς

Το Long είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης. Κατά την εγκατάσταση, η εφαρμογή Long προσθέτει ένα εικονίδιο στην αρχική οθόνη σας, το οποίο μπορείτε να πατήσετε για να τραβήξετε αμέσως το στιγμιότυπο οθόνης.

Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε μια αιωρούμενη επικάλυψη που κολλάει στην οθόνη. Με το Long, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας, στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση κ.λπ.

Επίσης, η εφαρμογή προσφέρει μερικές λειτουργίες σχολιασμού εικόνας, όπως προσθήκη σχημάτων ή σχέδιο στην εικόνα που τραβήξατε.

9. Λήψη στιγμιότυπου μεγάλης οθόνης

Λήψη μακράς οθόνης

Είναι ένα άλλο καλύτερο βοηθητικό πρόγραμμα λήψης στιγμιότυπου οθόνης για Android που σας επιτρέπει να καταγράφετε εύκολα την ιστοσελίδα. Αφού εγκατασταθεί, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί Λήψη εικόνας για να τραβήξουν ένα μεγάλο στιγμιότυπο οθόνης. Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει επίσης να μετατρέψετε ιστοσελίδες σε μορφή PDF.

10. Στιγμιότυπα οθόνης

Στιγμιότυπα οθόνης

Είναι μια πλήρης εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης διαθέσιμη για smartphone Android. Με τα Στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε ένα κανονικό στιγμιότυπο οθόνης, ένα περικομμένο στιγμιότυπο οθόνης και ένα στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση.

Προσφέρει στους χρήστες πολλούς τρόπους λήψης στιγμιότυπων οθόνης, όπως παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί αρχικής οθόνης, αιωρούμενο κουμπί, μήνυμα ειδοποίησης, συνδυασμό κουμπιού λειτουργίας και αρχικής οθόνης κ.λπ.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές στιγμιότυπων οθόνης για Android που επιτρέπουν στους χρήστες να συνδυάζουν πολλά στιγμιότυπα οθόνης σε ένα. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Chromebook

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης τηλεφώνου Android απευθείας από τον υπολογιστή


Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5426