Πώς να κρύψετε το σήμα Threads στο Instagram

Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά το Instagram, μπορεί να έχετε παρατηρήσει περίεργους αριθμούς να εμφανίζονται στα προφίλ των χρηστών στο Instagram. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοι είναι αυτοί οι αριθμοί και γιατί εμφανίζονται;

Η Meta μόλις ξεκίνησε έναν ανταγωνιστή του Twitter που ονομάζεται Threads. Η εφαρμογή έχει γίνει viral σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και έχει ήδη εγγράψει 50 εκατομμύρια χρήστες. Το Threads κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ημέρες και πολλοί χρήστες το επισημαίνουν ως «Twitter Killer».

Ενώ το «Twitter Killer» είναι μια τεράστια δήλωση προς δικαιολογία, το Threads είναι σίγουρα ένας άξιος ανταγωνιστής του Twitter. Εάν έχετε εγγραφεί στο Threads, ο λογαριασμός σας στο Instagram θα εμφανίζει το σήμα Threads δίπλα στο όνομά σας.

Διαβάστε επίσης :Λήψη εφαρμογής Threads για υπολογιστή

Τι είναι το σήμα Threads;

Θα βρείτε το σήμα Threads στην οθόνη του προφίλ σας στο Instagram. Το σήμα θα εμφανιστεί ακριβώς κάτω από το όνομα του προφίλ σας, δείχνοντας το λογότυπο Threads δίπλα σε έναν αριθμό.

Οι αριθμοί δίπλα στο λογότυπο Threads υποδεικνύουν πόσο γρήγορα εγγραφείτε στην εφαρμογή μετά την εκκίνησή της. Μπορείτε να πατήσετε στο σήμα για να δείτε ένα μήνυμα που σας δείχνει τι “Όχι”. του ατόμου στο οποίο επρόκειτο να εγγραφείτε στην εφαρμογή.

Μαζί με αυτό, έχετε επίσης δύο διαφορετικές επιλογές – Προβολή Προφίλ Νημάτων και Απόκρυψη σήματος. Δεν έχει νόημα να έχεις ένα σήμα. Απλώς χρησιμοποιείται ως εργαλείο μάρκετινγκ για να τραβήξει την προσοχή των χρηστών του Instagram.

Πώς να κρύψετε το σήμα νημάτων στο Instagram;

Ενώ το σήμα Threads ενημερώνει τους ακόλουθούς σας πότε έχετε εγγραφεί στο Threads και τους στέλνει στο προφίλ σας εάν έχουν την εφαρμογή, ίσως θέλετε να την αποκρύψετε.

Μπορεί να θέλετε να κρύψετε το σήμα Threads στο Instagram για διάφορους λόγους. Ίσως θέλετε να διατηρήσετε το απόρρητό σας ή απλά δεν θέλετε να επιδεικνύεστε. Ό,τι κι αν είναι, μπορείς απόκρυψη του σήματος Threads στο Instagram εύκολα.

1. Εφόσον το σήμα Threads εμφανίζεται στο προφίλ Instagram, πρέπει να ανοίξετε το προφίλ σας Εφαρμογή Instagram πρώτα.

2. Τώρα πατήστε στο Εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.

Εικόνα προφίλ

3. Όταν ανοίξει η σελίδα του προφίλ σας στο Instagram, πατήστε το Εικονίδιο σήματος νημάτων.

Εικονίδιο σήματος νημάτων

4. Αυτό θα ανοίξει το μήνυμα σήματος Threads και θα δείξει πόσο γρήγορα γίνατε μέλος της εφαρμογής.

5. Θα βρείτε επίσης δύο διαφορετικές επιλογές – Προβολή Προφίλ Νημάτων και Απόκρυψη Σήματος. Εάν θέλετε να αποκρύψετε το σήμα Threads από το Instagram, πατήστε στο Απόκρυψη σήματος.

Απόκρυψη σήματος

Σπουδαίος: Αν και το σήμα Threads στο προφίλ σας στο Instagram είναι προσωρινό, δεν υπάρχει ακόμα τρόπος να το αποκρύψετε μόλις το αποκρύψετε.

6. Τώρα, θα δείτε μια προτροπή επιβεβαίωσης. Απλώς πατήστε στο Αφαιρέστε το σήμα επιλογή.

Αφαιρέστε το σήμα

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε το σήμα Threads στον λογαριασμό σας στο Instagram με απλά βήματα.

Πώς να αποκρύψετε το σήμα νήματος στο προφίλ Instagram;

Το νέο Threads προσπαθεί να δελεάσει κόσμο από το Instagram τοποθετώντας το σήμα. Είναι απλώς μια τεχνική μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται για να τραβήξει την προσοχή των χρηστών του Instagram.

Το σήμα Threads λέει ότι εμφανίζεται προσωρινά στο προφίλ σας στο Instagram. Αλλά μόλις αποκρύψετε το σήμα Threads, δεν υπάρχει τρόπος να το αποκρύψετε ξανά.

Έτσι, από τώρα, δεν υπάρχει τρόπος αποκρύψτε το σήμα Threads στο προφίλ Instagram. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Instagram και να συνδεθείτε στο Threads για να λάβετε πίσω το σήμα Threads.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να χάσετε το σήμα των νημάτων σας, μην το κρύψετε. Πολλοί χρήστες προσπάθησαν να ενημερώσουν την εφαρμογή τους στο Instagram για να ελέγξουν αν η πιο πρόσφατη έκδοση μπορεί να εμφανίσει το σήμα νήματος στο Instagram, αλλά δεν υπάρχει τύχη.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κατεβάσετε Threads βίντεο

Το Threads είναι μια νέα εφαρμογή από τη Meta που μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Twitter. Άρχισε να εμφανίζει ένα σήμα Threads στο προφίλ σας στο Instagram για να τραβήξει την προσοχή των οπαδών σας. Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την απόκρυψη ή την απόκρυψη του σήματος Threads στο προφίλ σας στο Instagram. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, συζητήστε τις μαζί μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram Threads

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Signal: Συμβουλές ,Κόλπα

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη στο Threads το 2023

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *