Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική το 2023 (4 Μέθοδοι)

Το Instagram είναι σίγουρα η καλύτερη πλατφόρμα για κοινή χρήση εικόνων και βίντεο. Έχει γίνει πλέον μια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι έφηβοι για να εκθέσουν τον τρόπο ζωής τους.

Χάρη στον ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας του Instagram, οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να βασίζονται σε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να προσθέσουν μουσική, φίλτρα, αυτοκόλλητα, κείμενα και άλλα στοιχεία στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

Ενώ το πρόγραμμα επεξεργασίας εντός εφαρμογής του Instagram είναι πλούσιο σε δυνατότητες, εξακολουθεί να μην μπορεί να κατεβάσει την ιστορία με μουσική λόγω ορισμένων πολιτικών αδειοδότησης και διανομής μουσικής. Ωστόσο, τώρα το ερώτημα είναι «Μπορείτε να κατεβάσετε το Instagram Stories με μουσική‘;

Αποθηκεύστε το Instagram Story με μουσική

Ευτυχώς, μερικές λύσεις σάς επιτρέπουν να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική, αλλά απαιτείται πολλή χειρωνακτική εργασία. Έχετε ακόμη την επιλογή να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων για να αποθηκεύσετε την ιστορία Instagram με τη Μουσική.

Επομένως, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους τρόπους κατεβάστε το Instagram Stories με μουσική. Ας αρχίσουμε.

1. Κατεβάστε τις ιστορίες σας στο Instagram με μουσική (χωρίς εφαρμογή τρίτων)

Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε τις δικές σας ιστορίες Instagram με μουσική και χωρίς να χρησιμοποιήσετε καμία εφαρμογή τρίτων. Δεν χρειάζεται να δημοσιεύσετε το Instagram Story για να το κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και δημιουργήστε μια ιστορία ή ανεβάστε ένα υπάρχον από τη συλλογή του τηλεφώνου σας.

2. Στην οθόνη κοινής χρήσης ιστορίας, πατήστε το τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Αποθηκεύσετε‘.

4. Στην προτροπή Αποθήκευση χωρίς μουσική, πατήστε το «Αποθηκεύσετεκουμπί ‘.

5. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην ενότητα Μηνύματα. Ανοίξτε μια συνομιλία με τον στενό σας φίλο και πατήστε το ‘ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗεικονίδιο στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης.

6. Επιλέξτε ‘Εκθεσιακός χώρος‘ και επιλέξτε την ιστορία που μόλις αποθηκεύσατε. Μετά την επιλογή της ιστορίας, σύρετε προς τα πάνω και προσθέστε το αυτοκόλλητο μουσικής. Αφού προσθέσετε το αυτοκόλλητο Μουσική, επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να προσθέσετε στην ιστορία σας.

7. Αφού προσθέσετε τη μουσική, ελέγξτε το «Διατήρηση στο Chatεπιλογή και μετά πατήστε Στείλετε.

8. Το Instagram Story με μουσική θα σταλεί στη συνομιλία. Πρώτα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το βίντεο για να δείτε τις επιλογές. Στη συνέχεια, πατήστε στο Αποθηκεύσετε επιλογή.

Αυτό είναι! Αυτό θα αποθηκεύσει το Instagram Story με μουσική στο smartphone σας.

2. Αποθηκεύστε το Instagram Story με μουσική μετά τη δημοσίευση

Εάν έχετε ήδη δημοσιεύσει μια ιστορία στο Instagram και τώρα θέλετε να αποθηκεύσετε την ιστορία με μουσική, μπορείτε να το κάνετε επίσης. Δείτε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε μια ιστορία Instagram με μουσική μετά τη δημοσίευση της ιστορίας.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

2. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε το Αρχείο.

3. Τώρα, βρείτε το βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε με μουσική. Πατήστε στο τρεις τελείες στην κάτω δεξιά γωνία.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε το «Αποθήκευση βίντεοεπιλογή.

5. Αφού αποθηκεύσετε την ιστορία, ανοίξτε τα μηνύματα Instagram και στείλτε την ιστορία σε έναν από τους φίλους σας. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στην ιστορία που στείλατε και προσθέστε ένα αυτοκόλλητο μουσικής.

6. Επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να προσθέσετε στην ιστορία σας στο Instagram. Στην επόμενη οθόνη, ελέγξτε το “Διατηρήστε τη συνομιλία‘ επιλογή και πατήστε το Στείλετε κουμπί.

7. Το Instagram Story με μουσική θα σταλεί στη συνομιλία. Πατήστε παρατεταμένα το μήνυμα βίντεο (Ιστορία) στη συνομιλία και επιλέξτε το Αποθηκεύσετε επιλογή.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε την ιστορία του instagram με μουσική μετά τη δημοσίευση της ιστορίας.

3. Κατεβάστε το Instagram Story με μουσική χρησιμοποιώντας το StorySaver

Το StorySaver είναι ένας ιστότοπος τρίτων που σας επιτρέπει να κατεβάζετε Ιστορίες Instagram με μουσική. Μπορείτε να κατεβάσετε τα Instagram Stories με μουσική που έχετε ήδη δημοσιεύσει στον λογαριασμό σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά και επισκεφτείτε το storysaver.net δικτυακός τόπος.

2. Στο πεδίο Λήψη Ιστοριών Instagram, εισαγάγετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το ‘ΚατεβάστεΚουμπί ‘ για να λάβετε όλες τις ιστορίες σας στο Instagram.

3. Ο ιστότοπος θα φέρει τις πρόσφατες ιστορίες σας στο Instagram και θα σας παρέχει την επιλογή να τις αποθηκεύσετε ως βίντεο. Απλώς πατήστε στο ‘Αποθήκευση ως βίντεοΚουμπί ‘ για να αποθηκεύσετε την ιστορία με μουσική στο smartphone σας.

4. Για να αποθηκεύσετε τις Ιστορίες του Instagram που δημοσιεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες/εβδομάδες, πατήστε στο «Εμφάνιση #Highlights» και εντοπίστε το Story που θέλετε να κατεβάσετε. Μόλις βρείτε την ιστορία, ακολουθήστε τα ίδια βήματα για να τα κατεβάσετε στο smartphone σας.

Έτσι είναι εύκολο να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο StorySaver.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Αποθηκεύστε το Instagram Story με Μουσική χρησιμοποιώντας το Snapinsta

Το SnapInsta μοιάζει πολύ με τον ιστότοπο StorySaver που χρησιμοποιήσαμε στην προηγούμενη μέθοδο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SnapInsta για να κατεβάσετε ιστορίες Instagram με μουσική απευθείας από τη συλλογή του τηλεφώνου σας. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας και εντοπίστε το Story που θέλετε να αποθηκεύσετε. Στη συνέχεια, ανοίξτε την ιστορία, πατήστε στις τρεις τελείες και επιλέξτε ‘Αντιγραφή συνδέσμου‘.

2. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Snapinsta.app δικτυακός τόπος. Στην κύρια οθόνη, πατήστε στο Ιστορία κουμπί.

3. Στη συνέχεια, επικολλήστε τον σύνδεσμο που έχετε αντιγράψει στο ‘Επικόλληση διεύθυνσης URL Instagramπεδίο.

Πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου στο Instagram Story(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Ο ιστότοπος θα ανακτήσει τη λήψη και θα σας παρέχει μια επιλογή λήψης. Πατήστε στο ‘Λήψη βίντεοκουμπί ‘.

Αυτό θα κατεβάσει το Instagram Story με μουσική στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram

Αν και δεν υπάρχει επιλογή αποθήκευσης του Instagram Story με μουσική, αυτές οι τέσσερις λύσεις σάς επιτρέπουν να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας ιστορίες Instagram με μουσική. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αποθήκευση του Instagram Story με μουσική, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να μοιραστείτε τη δημοσίευση Instagram στο Snapchat Story

Πώς να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Instagram Story 

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου Story στο Instagram

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *