Πώς να δημιουργήσετε σύνδεσμο κλήσης WhatsApp (ήχος και βίντεο)

Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το WhatsApp είναι εύκολα η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android και iOS. Ναι, η πρόσβαση στο WhatsApp είναι δυνατή από την επιφάνεια εργασίας μέσω της εφαρμογής ιστού ή επιτραπέζιου υπολογιστή, αλλά η ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων είναι πιο δημοφιλής σε κινητές συσκευές.

Με τα χρόνια, το WhatsApp έχει γίνει μια ενιαία λύση για όλες τις ανάγκες επικοινωνίας σας. Σήμερα, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και να συμμετέχετε σε ομαδικές βιντεοκλήσεις με την εφαρμογή.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το WhatsApp συνεχίζει να κυκλοφορεί νέες λειτουργίες στην εφαρμογή τακτικά. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το Σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp χαρακτηριστικό. Η δυνατότητα δεν είναι νέα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι οι σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp;

Οι σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp είναι λιγότερο δημοφιλείς, αλλά είναι πολύ αποτελεσματικοί. Είναι βασικά ένας σύνδεσμος που μπορούν να δημιουργήσουν οι χρήστες για να συμμετάσχουν άλλοι σε μια κλήση.

Με τον όρο κλήση, εννοούμε κλήσεις ήχου και βίντεο. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης ήχου/βίντεο στο WhatsApp και να τον μοιραστείτε με άλλους.

Το βασικό πλεονέκτημα της δημιουργίας συνδέσμων κλήσης WhatsApp είναι ότι οποιοσδήποτε διαθέτει τον σύνδεσμο μπορεί να συμμετάσχει στην κλήση ανά πάσα στιγμή. Αυτό αφαιρεί την πίεση της συμμετοχής σε μια κλήση όταν είστε πολύ απασχολημένοι.

Αφού δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης στο WhatsApp, πρέπει να τον μοιραστείτε με όποιον θέλετε να συμμετάσχει στην κλήση. Η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στην εφαρμογή WhatsApp για Android και iOS και δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μία.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp

Τώρα που γνωρίζετε τον σκοπό των συνδέσμων κλήσεων WhatsApp, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη μερικά πράγματα πριν δημιουργήσετε έναν.

Οι σύνδεσμοι κλήσεων είναι διαθέσιμοι μόνο στο WhatsApp για Android και iOS.
Οποιοσδήποτε διαθέτει τον σύνδεσμο κλήσης σας μπορεί να συμμετάσχει στις κλήσεις. Επομένως, φροντίστε να το μοιράζεστε μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.
Οι χρήστες στη λίστα αποκλεισμού WhatsApp δεν θα εισαγάγουν τον σύνδεσμο κλήσης σας.
Οι σύνδεσμοι κλήσεων WhatsApp θα λήξουν εάν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για 30 ημέρες.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο κλήσης αφού δημιουργηθεί, αλλά το WhatsApp μπορεί να ανακαλέσει συνδέσμους για λόγους απορρήτου και ασφάλειας.

Πώς να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp σε Android και iOS. απλά πρέπει να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής WhatsApp. Εδώ είναι πώς να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Android για να δείξουμε τα βήματα. Οι χρήστες iPhone πρέπει επίσης να ακολουθήσουν τα ίδια βήματα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, μεταβείτε στο κλήσεις αυτί.

3. Στην καρτέλα Κλήσεις, επιλέξτε το “Δημιουργία συνδέσμου κλήσηςεπιλογή.

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Δημιουργία συνδέσμου κλήσης, πατήστε στο Τύπος κλήσης επιλογή.

5. Θα δείτε ένα μήνυμα που σας ζητά να επιλέξετε τον τύπο κλήσης. Απλώς επιλέξτε μεταξύ Βίντεο ή Φωνή.

6. Μόλις δημιουργηθεί, θα βρείτε τρεις επιλογές για να κοινοποιήστε τον σύνδεσμο κλήσης WhatsApp.

7. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τη σύνδεση με την επαφή WhatsApp, επιλέξτε το «Αποστολή συνδέσμου μέσω WhatsApp‘ και επιλέξτε την επαφή.

8. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, επιλέξτε το “Μοιράζομαι ένα σύνδεσμο‘ και επιλέξτε την εφαρμογή στην οποία θέλετε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο.

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε τον σύνδεσμο και να τον μοιραστείτε με μη αυτόματο τρόπο σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ή ιστότοπο. Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp σε Android/iOS.

Πώς να εγγραφείτε στον σύνδεσμο κλήσης WhatsApp;

Εάν έχετε λάβει έναν σύνδεσμο κλήσης WhatsApp, θα δείτε ένα ‘Συμμετοχή στην κλήσηκουμπί ‘ μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο.

Πατώντας το κουμπί Συμμετοχή στην κλήση θα μεταφερθείτε στην οθόνη κλήσης. Εδώ θα δείτε τους συμμετέχοντες και ένα κουμπί «Συμμετοχή» για να συμμετάσχετε στην κλήση.

Συχνές ερωτήσεις

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να έχετε ακόμα μερικές αμφιβολίες σχετικά με τη χρήση του συνδέσμου κλήσης WhatsApp. Παρακάτω, έχουμε απαντήσει σε όλες τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τους συνδέσμους κλήσεων στο WhatsApp.

Μπορεί κάποιος να εγγραφεί στον σύνδεσμο κλήσης WhatsApp;

Όχι, οποιοσδήποτε με λογαριασμό WhatsApp μπορεί να συμμετάσχει στην κλήση σας μόνο ανοίγοντας τον σύνδεσμο. Για παράδειγμα, εάν ο φίλος σας δεν έχει λογαριασμό WhatsApp, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο θα του ζητηθεί να εγκαταστήσει πρώτα την εφαρμογή WhatsApp.

Μπορώ να δημιουργήσω έναν σύνδεσμο απεριόριστης κλήσης;

Λοιπόν, δεν υπάρχουν περιορισμοί στη δημιουργία συνδέσμων κλήσεων. Κάθε φορά που δημιουργείτε έναν σύνδεσμο κλήσης, η διεύθυνση URL θα είναι διαφορετική και ασφαλής.

Οι κλήσεις σύνδεσης κλήσης είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο;

Ναι, οι κλήσεις σύνδεσης κλήσεων είναι κρυπτογραφημένες από άκρο σε άκρο. Έτσι, μπορείτε να συμμετάσχετε σε κλήσεις χωρίς να ανησυχείτε μήπως σας ακούσει κάποιος μεσάζων.

Οι σύνδεσμοι κλήσεων λήγουν ποτέ;

Ναι, οι Σύνδεσμοι κλήσεων θα λήξουν εάν δεν χρησιμοποιηθούν για 30 ημέρες. Εάν χρησιμοποιούνταν οι σύνδεσμοι κλήσεων, δεν θα λήγουν.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει πώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε συνδέσμους κλήσεων WhatsApp. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

περιαγωγη δεδομενων

ηχοι κλησης δωρεαν

Windows 11 ISO Δωρεάν

αποκλεισμό κλήσεων