Πώς να διορθώσετε τις ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν (8 μέθοδοι)

Πώς να διορθώσετε τις ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν (8 μέθοδοι)

Μερικές φορές, ενώ χρησιμοποιείτε το Instagram στο Android ή το iPhone σας, μπορεί να συναντήσετε μια ιστορία που θέλετε να προβάλετε. Όταν πατάτε την ιστορία για να την προβάλετε, δεν συμβαίνει τίποτα. βλέπετε μια θολή οθόνη με έναν κύκλο που περιστρέφεται.

Εάν αυτό σας συμβαίνει συχνά, πρέπει να το επιλύσετε. Όπως κάθε ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram έχει επίσης ορισμένα σφάλματα και δυσλειτουργίες. Τα σφάλματα στον ιστότοπο μπορεί μερικές φορές να σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες δυνατότητες εφαρμογής, μία από τις οποίες είναι το Instagram Stories που δεν λειτουργεί .

Οι ιστορίες Instagram δεν λειτουργούν

Εάν τα Instagram Stories δεν λειτουργούν ή δεν μπορείτε να τα δείτε, πρέπει να αντιμετωπίσετε ορισμένα πράγματα. Αλλά προτού εξετάσουμε τη λύση, ας δούμε μερικούς εξέχοντες λόγους για τους οποίους το Instagram Stories αποτυγχάνει να φορτώσει .

Έχετε αργή ή καθόλου σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας.
Η εφαρμογή Instagram έχει μια κατεστραμμένη κρυφή μνήμη.
Ο λογαριασμός σας έχει αποκλειστεί.

Οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε τις ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν

Τώρα που γνωρίζετε τους πιο σημαντικούς λόγους για τους οποίους δεν λειτουργούν τα Instagram Stories, θα πρέπει να το επιλύσετε. Είναι εύκολο να διορθώσετε ότι τα Instagram Stories δεν λειτουργούν. Ακολουθούν οι καλύτερες λύσεις για να σταματήσετε αυτόν τον ατελείωτο κύκλο στο Instagram Story .

1) Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

 

Πριν κάνετε οποιεσδήποτε υποθέσεις, πρέπει να ελέγξετε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και είναι σταθερό. Η πιο σημαντική αιτία της μη λειτουργίας των ιστοριών Instagram είναι συχνά η αργή ή η απουσία σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Εάν το Διαδίκτυό σας είναι ασταθές και αποσυνδέεται κάθε δευτερόλεπτο, η εφαρμογή Instagram θα αποτύχει να φορτώσει την ιστορία. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που το Instagram Stories δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό σας.

Επομένως, προτού δοκιμάσετε άλλες μεθόδους, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Ακόμα κι αν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί, πρέπει να ελέγξετε για διακοπή σύνδεσης.

2) Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

 

Είναι πιθανό το Instagram να αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας διακομιστή περιστασιακά. Κατά τη διάρκεια διακοπών του διακομιστή, οι περισσότερες από τις λειτουργίες της εφαρμογής αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν.

Όταν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας, οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Instagram, να δουν φωτογραφίες Instagram κ.λπ.

Εάν το Instagram Stories δεν λειτουργεί ή έχει κολλήσει σε κύκλο, το πιθανότερο είναι ότι το Instagram αντιμετωπίζει διακοπές και είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως.

Επομένως, πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να ανοίξετε τη Σελίδα Κατάστασης του Instagram στο DownDetector και να ελέγξετε αν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας. Εάν δεν υπάρχουν διακοπές, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

 

Πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram εάν το διαδίκτυο λειτουργεί και ο ιστότοπος δεν αντιμετωπίζει διακοπές.

Μερικές φορές, οι παλιές εκδόσεις των εφαρμογών προκαλούν τέτοια προβλήματα. Επίσης, η εκτέλεση απαρχαιωμένων εφαρμογών μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα ασφάλειας και απορρήτου.

Επομένως, εάν τα Instagram Stories δεν λειτουργούν, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram από το Google Play Store ή το Apple App Store.

4) Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Εάν διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram, όλες οι διαδικασίες που σχετίζονται με το Instagram θα αποδεσμευτούν από τη μνήμη. Έτσι, εάν οποιαδήποτε διαδικασία δημιουργήσει πρόβλημα, θα διορθωθεί αμέσως. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram.

1. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram στο Android σας και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής .

 

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στην επιλογή Αναγκαστική διακοπή .

 

3. Αφού πατήσετε στο Force stop, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ξεκινήστε ξανά την εφαρμογή.

Αυτό είναι! Αυτό πιθανότατα θα διορθώσει το Instagram που δεν λειτουργεί στο smartphone Android.

5) Απενεργοποιήστε την Εξοικονόμηση δεδομένων στο Instagram

Η εφαρμογή Instagram Mobile διαθέτει λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων που αποθηκεύει τα δεδομένα του κινητού σας καθώς χρησιμοποιείτε το Instagram. Η Εξοικονόμηση δεδομένων μπορεί να αποτρέψει την αναπαραγωγή ιστοριών για τη διατήρηση των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σας.

Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Instagram για να διορθώσετε τις ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν στο Android.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την εικόνα προφίλ .

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στο μενού Hamburger και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, πατήστε Λογαριασμός .

 

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο στοιχείο Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας .

 

5. Απενεργοποιήστε την επιλογή « Εξοικονόμηση δεδομένων » στις ρυθμίσεις δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Τα iPad της Apple θα λειτουργούν ως Home Hub μετά το iOS 16(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στην εφαρμογή Instagram.

6) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Instagram

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η παλιά προσωρινή μνήμη και τα αρχεία δεδομένων μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα όπως το Instagram Stories που δεν λειτουργεί. Έτσι, σε αυτήν τη μέθοδο, θα καθαρίσουμε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και το αρχείο δεδομένων για την εφαρμογή Instagram για να επιλύσουμε το πρόβλημα.

1. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram στην Αρχική οθόνη σας και επιλέξτε « Πληροφορίες εφαρμογής ».

 

2. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής για το Instagram, πατήστε Χρήση αποθηκευτικού χώρου .

 

3. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Εκκαθάριση δεδομένων .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και τα δεδομένα της εφαρμογής Instagram για το Android σας. Αφού κάνετε τις αλλαγές, ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram. Οι ιστορίες θα παίζουν τώρα.

7) Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Ορισμένες λειτουργίες του iOS 16 ενδέχεται να μην λειτουργούν σε κάποιο παλιό iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η επανεγκατάσταση γίνεται πιο σημαντική από ποτέ, εάν όλες οι βασικές μέθοδοι αποτύχουν να διορθώσουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που σχετίζεται με την εφαρμογή. Η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Instagram θα διασφαλίσει ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση χωρίς πιθανά προβλήματα όπως το Instagram Stories που δεν λειτουργεί.

Ωστόσο, η επανεγκατάσταση του Instagram θα καταργήσει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευτηρίων του λογαριασμού σας. Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Instagram, πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Αφού απεγκαταστήσετε την εφαρμογή, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από το Google Play Store ή το Apple App Store. Μόλις εγκατασταθεί, συνδεθείτε ξανά με τον λογαριασμό σας στο Instagram.

8) Επικοινωνήστε με το Instagram

Εάν όλες οι μέθοδοι αποτύχουν να διορθώσουν τις ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν, το πιθανότερο είναι ότι η εφαρμογή έχει τεχνικό πρόβλημα.

Επειδή δεν μπορείτε να κάνετε πολλά εδώ, μπορείτε να αναφέρετε το τεχνικό πρόβλημα στο Instagram. Όχι μόνο για τη διόρθωση των Ιστοριών Instagram που δεν λειτουργούν, αλλά αν παρατηρήσετε κάτι στο Instagram που πρέπει να διορθωθεί, θα πρέπει να το αναφέρετε.

Είναι εύκολο να αναφέρετε ένα πρόβλημα στο Instagram. Για αυτό, πρέπει να ανατρέξετε σε αυτήν τη Σελίδα βοήθειας του Instagram .

 

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε τις ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν. 

 

Τι είναι τα παιχνίδια Netflix και πώς λειτουργούν;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *