Πώς να διορθώσετε το σφάλμα RESULT_CODE_HUNG στο Chrome (8 Μέθοδοι)

Όσον αφορά την περιήγηση στον ιστό, το Google Chrome είναι μια επιλογή για πολλούς χρήστες. Η εφαρμογή προγράμματος περιήγησης είναι διαθέσιμη τόσο για κινητά όσο και για υπολογιστές και προσφέρει καλύτερες δυνατότητες από άλλα προγράμματα περιήγησης. Ενώ το Google Chrome είναι το καλύτερο στο τμήμα του προγράμματος περιήγησης, εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα.

Κατά καιρούς, το Google Chrome μπορεί να σας εμφανίσει ασυνήθιστα σφάλματα και να σας εμποδίσει να αποκτήσετε πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους. Το πρόσφατο σφάλμα που εμποδίζει πολλούς χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ιστότοπους είναι “Result_Code_Hung”.

Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται από το πουθενά, εμποδίζοντας τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπούς τους. Το σφάλμα είναι εξαιρετικά απογοητευτικό επειδή οι χρήστες δεν μπορούν να φορτώσουν τον ιστότοπο μετά από πολλές προσπάθειες. Επομένως, εάν λάβατε πρόσφατα το ίδιο σφάλμα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Διαβάστε επίσης :Πώς να επαναφέρετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα RESULT_CODE_HUNG στο Chrome

Το σφάλμα ESULT_CODE_HUNG θα μπορούσε να εμφανιστεί για διάφορους λόγους. Θα μπορούσε να οφείλεται σε κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο, παλιά έκδοση του Chrome, κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης, επεκτάσεις/αποκλειστές διαφημίσεων κ.λπ.

Ό,τι κι αν είναι, μπορείτε να κάνετε μερικά πράγματα για να επιλύσετε το σφάλμα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το σφάλμα RESULT_CODE_HUNG στο Chrome.

1) Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Ελέγξτε τη συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο

Πριν δοκιμάσετε τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων, είναι σημαντικό να ελέγξετε πρώτα τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο λειτουργεί σωστά.

Το σφάλμα RESULT_CODE_HUNG εμφανίζεται συνήθως όταν το πρόγραμμα περιήγησης αποτυγχάνει να φορτώσει την ιστοσελίδα λόγω κακής σύνδεσης στο διαδίκτυο. Ο καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα είναι να διορθώσετε τη σύνδεση δικτύου.

Επομένως, εάν το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί σωστά, πρέπει να επιλύσετε τα προβλήματα σύνδεσής σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή WiFi, να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi, να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή κ.λπ.

2) Ανανεώστε την ιστοσελίδα

Ανανεώστε την ιστοσελίδα

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί σωστά και εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα RESULT_CODE_HUNG, ανανεώστε την ιστοσελίδα σας. Μερικές φορές, είναι απλώς ένα σφάλμα που ενεργοποιεί το σφάλμα ESULT_CODE_HUNG στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Έτσι, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να φορτώσετε ξανά την τρέχουσα ιστοσελίδα σας στο Chrome για να δείτε αν λύνει το πρόβλημα. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Επαναφόρτωση δίπλα στο κουμπί αρχικής σελίδας για να φορτώσετε ξανά την τρέχουσα ιστοσελίδα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί CTRL+R για να φορτώσετε ξανά τη σελίδα. Αφού πατήσετε το κουμπί, ελέγξτε αν η ιστοσελίδα φορτώνεται.

3) Ελέγξτε τις επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης

ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της επέκτασης

Οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης όπως οι αποκλεισμοί διαφημίσεων είναι συχνά ο ένοχος για το σφάλμα RESULT_CODE_HUNG στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε κανένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, πρέπει να ελέγξετε άλλες επεκτάσεις τρίτων που είναι εγκατεστημένες στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν χρησιμοποιείτε επεκτάσεις τρίτων που δεν είναι συμβατές με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε. Μερικές φορές, οι επεκτάσεις αποκλεισμού παρακολούθησης εμποδίζουν επίσης τη φόρτωση ιστοσελίδων για να αποτρέψουν τους ανιχνευτές.

Επομένως, πρέπει να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και να επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα: chrome://extensions. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Επεκτάσεις. ελέγξτε όλες τις επεκτάσεις τρίτων και απενεργοποιήστε τις μία προς μία.

4) Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης Chrome

Εάν το Google Chrome εξακολουθεί να εμφανίζει σφάλμα RESULT_CODE_HUNG, συνιστάται να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων του προγράμματος περιήγησης θα αποκλείσει την κατεστραμμένη κρυφή μνήμη και θα διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Chrome για να διορθώσετε το σφάλμα.

1. Ανοίξτε το Chrome και κάντε κλικ στις τρεις τελείες επάνω δεξιά. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Απόρρητο και ασφάλεια αυτί.

Απόρρητο και ασφάλεια

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης.

Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης

4. Στη γραμμή εντολών Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, ελέγξτε τα Cookies και άλλα πλευρικά δεδομένα, τις εικόνες και τα αρχεία στην κρυφή μνήμη. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Καθαρισμός δεδομένων κουμπί.

Καθαρισμός δεδομένων

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα cookie του προγράμματος περιήγησης Chrome για να επιλύσετε το μήνυμα σφάλματος.

5) Απενεργοποιήστε την εφαρμογή VPN/Proxy

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή VPN

Ναι, είναι αλήθεια ότι οι υπηρεσίες VPN/Proxy δεν έχουν άμεση σύνδεση με το μήνυμα σφάλματος Result_Code_Hung, ωστόσο, η χρήση των υπηρεσιών VPN και Proxy επηρεάζει την ταχύτητα του διαδικτύου και οδηγεί σε διάφορα ζητήματα.

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το σφάλμα Result_Code_Hung απλώς απενεργοποιώντας τις εφαρμογές VPN τους. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή VPN ή υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε προσωρινά και να ελέγξετε αν βοηθάει.

6) Μετάβαση στο Google DNS στο Google Chrome

Ένα άλλο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το μήνυμα σφάλματος Result_Code_Hung είναι να αλλάξετε τον διακομιστή DNS στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Είναι εύκολο να μεταβείτε στο Google DNS στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome. ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Google Chrome και κάντε κλικ στις τρεις τελείες επάνω δεξιά.

τρεις τελείες

2. Στο μενού του Chrome, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

3. Στις Ρυθμίσεις Chrome, μεταβείτε στο Απόρρητο και ασφάλεια καρτέλα στα αριστερά.

Απόρρητο και ασφάλεια

4. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ασφάλεια.

Ασφάλεια

5. Μεταβείτε στην ενότητα Για προχωρημένους και ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Χρησιμοποιήστε ασφαλές DNS.

Χρησιμοποιήστε ασφαλές DNS

6. Στο αναπτυσσόμενο μενού Με, επιλέξτε Google (Δημόσιο DNS).

Google (Δημόσιο DNS)

Αυτό είναι! Τώρα, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για να εφαρμόσετε τις αλλαγές. Αυτό θα αλλάξει σε Google DNS στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

7) Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Ενημερώστε το Chrome

Είναι πραγματικά καλή ιδέα να διατηρείτε ενημερωμένο το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Μερικές φορές, συγκεκριμένα σφάλματα ή δυσλειτουργίες εμποδίζουν τη σωστή φόρτωση μιας ιστοσελίδας. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος Result_Code_Hung.

Έτσι, εάν δεν έχετε ενημερώσει το πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome για λίγο, ήρθε η ώρα να το ενημερώσετε στην πιο πρόσφατη έκδοση. Για να ενημερώσετε το Google Chrome, κάντε κλικ στις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις > Σχετικά με το Chrome. Αυτό θα ελέγξει αυτόματα για όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις.

Εάν κάποια ενημέρωση εκκρεμεί, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα τη πραγματοποιήσει αυτόματα λήψη και εγκατάσταση.

8) Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε υπέρ σας για την επίλυση του σφάλματος Result_Code_Hung, ήρθε η ώρα να επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις του Chrome. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome με απλά βήματα.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε Chrome://settings/reset.

chrome://settings/reset

2. Στην ενότητα Reset and Clean up, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε τις Ρυθμίσεις στις αρχικές προεπιλογές τους.

Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις στις αρχικές προεπιλογές τους

3. Στην προτροπή επιβεβαίωσης επαναφοράς ρυθμίσεων, κάντε κλικ στο Επαναφορά ρυθμίσεων.

Επαναφορά ρυθμίσεων

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome με απλά βήματα.

Επομένως, αυτές είναι μερικές απλές μέθοδοι για να διορθώσετε το σφάλμα Result_Code_Hung στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη διόρθωση του μηνύματος σφάλματος Result_Code_Hung στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome με πολλά προφίλ

Πώς να μεταβείτε στο Google DNS για να επιταχύνετε την περιήγηση στο Web

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *