Πώς να κάνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις από τους χρήστες του Instagram είναι πώς να επισημαίνουν τα άμεσα μηνύματά τους ως μη αναγνωσμένα. Η λειτουργία μη αναγνωσμένων μηνυμάτων είναι διαθέσιμη στο Facebook Messenger , οπότε γιατί όχι και στο Instagram;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να το κάνετε. Ίσως κατασκοπεύατε τον λογαριασμό του φίλου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαβάσατε κατά λάθος τα νέα του μηνύματα ή θέλετε να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας να διαβάσει ένα συγκεκριμένο μήνυμα αργότερα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επισήμανση των DM του Instagram ως μη αναγνωσμένα δεν είναι τόσο απλή.

Ποιος μπορεί να διαβάσει μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram;

Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε τρόπος για κανέναν χρήστη του Instagram να μην διαβάσει μηνύματα. Ακόμη και τώρα αυτή η δυνατότητα προορίζεται για επιχειρήσεις και λογαριασμούς δημιουργών. Η επιλογή “Επισήμανση ως μη αναγνωσμένη” δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για ιδιωτικούς λογαριασμούς ή χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών Instagram.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Πώς να αφαιρέσετε τις συσκευές σύνδεσης Instagram

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν επισημαίνετε ένα μήνυμα Instagram ως μη αναγνωσμένο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο αποστολέας δεν θα ξέρει ότι το έχετε διαβάσει. Θα εξακολουθήσει να επισημαίνεται ως “Seen” για αυτούς. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε το γεγονός ότι είδατε το μήνυμα. Η επισήμανση του μηνύματος ως μη αναγνωσμένου θα λειτουργήσει μόνο στο τέλος του παραλήπτη. Ωστόσο, υπάρχουν πρόσθετοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εμποδίσετε τον αποστολέα να γνωρίζει ότι είδατε το μήνυμά του. Περισσότερα για αυτό στο τέλος αυτού του άρθρου. Αρχικά, ας δούμε πώς μπορείτε να κάνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram τόσο σε επαγγελματικούς όσο και σε ιδιωτικούς λογαριασμούς

Διαβάστε επίσης : Πώς να κρύψετε τους ακόλουθους στο Instagram

Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα Instagram ως μη αναγνωσμένα σε επαγγελματικό λογαριασμό

Η διαδικασία επισήμανσης DM ως μη αναγνωσμένων σε επαγγελματικούς λογαριασμούς Instagram είναι απλή. Αλλά όσοι είναι νέοι στη διαφήμιση της επιχείρησής τους μέσω της εφαρμογής Instagram μπορεί να μην ξέρουν πώς να το κάνουν. Όταν ανοίξετε τα εισερχόμενά σας, θα δείτε τρεις καρτέλες, Κύρια, Γενικά και Αιτήματα. Αυτές οι καρτέλες είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να ταξινομήσετε τα μηνύματά σας.

Η κύρια καρτέλα θα περιέχει μηνύματα κειμένου από άτομα που επισημάνατε ως σημαντικά. Αυτό σημαίνει ότι το Instagram θα σας ειδοποιήσει όταν λάβετε ένα μήνυμα στα Κύρια εισερχόμενα και μπορείτε να το διαβάσετε αμέσως. Τα μηνύματα στην καρτέλα Γενικά προορίζονται για όλους τους άλλους αποστολείς και δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για αυτά τα μηνύματα. Μπορείτε να επιλέξετε να τα δείτε και να απαντήσετε σε αυτά όποτε έχετε χρόνο. Τα αιτήματα μηνυμάτων είναι DM που αποστέλλονται από άτομα με τα οποία συνήθως δεν αλληλεπιδράτε.

Τώρα που ξέρετε πώς να πλοηγείστε στα εισερχόμενά σας στο Instagram και είστε εξοικειωμένοι με όλες τις καρτέλες του, μπορείτε να επιλέξετε πώς να δώσετε προτεραιότητα στα DM και ποια να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένα για να απαντήσετε σε αυτά αργότερα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό.

1. Ανοίξτε το Instagram.

2. Μεταβείτε στα Εισερχόμενα.

3. Πατήστε σε τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Πατήστε στο εικονίδιο επιλογής.

5. Πατήστε στη συνομιλία που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένη για να την επιλέξετε.

6. Πατήστε Περισσότερα στο κάτω μέρος της οθόνης.

7. Πατήστε Επισήμανση ως μη αναγνωσμένη.

Είναι τόσο εύκολο να μη διαβάσετε τα μηνύματά σας σε έναν επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram. Θα μπορούσατε επίσης:

1. Ανοίξτε τα εισερχόμενά σας.

2. Βρείτε τη συνομιλία που θέλετε να επισημάνετε ως μη αναγνωσμένη.

3. Πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία για μερικά δευτερόλεπτα και η επιλογή Επισήμανση ως μη αναγνωσμένη θα εμφανιστεί μεταξύ άλλων επιλογών. Απλώς αγγίξτε το.

Μια μπλε κουκκίδα θα εμφανιστεί δίπλα στη συνομιλία που μόλις επισημάνατε ως μη αναγνωσμένη.

Στην ειδοποίησή σας, θα έχετε έναν κόκκινο αριθμό που υποδηλώνει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων που έχετε. Σε αυτό θα προστεθεί το σημειωμένο.

Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα Instagram ως μη αναγνωσμένα σε προσωπικό λογαριασμό

Οι προσωπικοί λογαριασμοί απλά δεν έχουν την επιλογή να επισημάνουν τα μηνύματα Instagram ως μη αναγνωσμένα. Αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, αλλά προς το παρόν, οι προγραμματιστές του Instagram σιωπούν για το θέμα. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε αυτήν την ταλαιπωρία και θα τους εξερευνήσουμε εδώ.

Εφόσον οι επαγγελματικοί λογαριασμοί έχουν την επιλογή να επισημάνουν τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα, γιατί να μην αλλάξετε απλώς τον τύπο του λογαριασμού; Αυτό δεν θα επηρεάσει πραγματικά τίποτα σχετικά με τη σελίδα σας στο Instagram, εκτός από το ότι θα έχετε κάποιες πρόσθετες λειτουργίες. Οι φίλοι και οι ακόλουθοί σας θα παραμείνουν οι ίδιοι και θα μπορούν να συνεχίσουν να συνομιλούν μαζί σας, να σχολιάζουν και να κάνουν like στις αναρτήσεις σας.

Η μόνη αλλαγή που έχει σημασία θα είναι το απόρρητό σας. Με έναν επαγγελματικό λογαριασμό, δεν μπορείτε να κάνετε το προφίλ σας εντελώς ιδιωτικό. Αυτό συμβαίνει επειδή οι δημιουργοί και οι επιχειρήσεις θέλουν το κοινό τους να τους προσεγγίσει και δεν έχει νόημα να κρύβονται.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα τον τύπο του λογαριασμού σας στο Instagram:

1. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ, τις τρεις οριζόντιες γραμμές στη δεξιά γωνία στο επάνω μέρος της οθόνης.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Μεταβείτε στον Λογαριασμό και πατήστε τον.

5. Κάντε κύλιση μέχρι κάτω και βρείτε την επιλογή Μετάβαση σε επαγγελματικό λογαριασμό και, στη συνέχεια, πατήστε την.

6. Πατήστε το κουμπί Συνέχεια αρκετές φορές μέχρι να φτάσετε στην ενότητα κατηγορίας.

7. Επιλέξτε αυτό που σας περιγράφει καλύτερα. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι αισθάνεστε εδώ και μπορείτε να επιλέξετε αν θα το εμφανίσετε στο προφίλ σας ή όχι. Πατήστε Τέλος και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το Instagram να επεξεργαστεί την αλλαγή τύπου λογαριασμού.

8.Τώρα μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε ένα προφίλ Δημιουργού ή Επιχείρησης. Μόλις τελειώσετε πατήστε Επόμενο.

9. Μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε αμέσως τον επαγγελματικό σας λογαριασμό ή να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Ρυθμίσατε με επιτυχία το επαγγελματικό προφίλ Instagram και τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που το συνοδεύουν, συμπεριλαμβανομένης της επισήμανσης των μηνυμάτων ως μη αναγνωσμένων. Για να μην διαβάσετε άμεσα μηνύματα Instagram απλώς ακολουθήστε τα βήματα από την προηγούμενη ενότητα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να επισημάνετε τα μηνύματά σας ως μη αναγνωσμένα με προσωπικά προφίλ. Αλλά αν ο στόχος σας δεν είναι πραγματικά να επισημάνετε το μήνυμα, αλλά να αποτρέψετε έναν χρήστη από το να γνωρίζει ότι το έχετε διαβάσει, υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε, απλώς συνεχίστε να διαβάζετε.

Πώς να διαβάζετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram χωρίς ο παραλήπτης να γνωρίζει ότι τα έχετε δει

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το προσωπικό σας προφίλ και να μην μεταβείτε ποτέ στο επαγγελματικό, μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε ορισμένους χρήστες στη λειτουργία Περιορισμού. Αυτό θα τους εμποδίσει να δουν τις αναρτήσεις σας και να αλληλεπιδράσουν μαζί τους. Η καλή πλευρά αυτού είναι ότι θα μπορείτε να διαβάζετε τα μηνύματα στο Instagram που σας έστειλαν, χωρίς να το γνωρίζουν ποτέ. Ωστόσο, αυτό δεν θα κάνει το ληφθέν DM Instagram αδιάβαστο.

Δείτε πώς μπορείτε να βάλετε οποιονδήποτε σε λειτουργία περιορισμού:

1. Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να περιορίσετε. Μπορείτε είτε να τα αναζητήσετε στο Instagram είτε μεταξύ των οπαδών σας.

2. Μόλις βρείτε το άτομο, πατήστε πάνω του για να εισέλθετε στο προφίλ του. Μόλις φτάσετε, πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας που σας ζητά να επιλέξετε την ενέργεια. Πατήστε Περιορισμός

Και κάπως έτσι, περιορίσατε αυτόν τον χρήστη και θα μπορείτε να διαβάσετε το DM του στο Instagram χωρίς να το προσέξει. Σημειώστε ότι όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε από τον περιορισμένο χρήστη θα εμφανίζονται στην καρτέλα “Γενικά εισερχόμενα”. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν θα λάβετε ειδοποίηση όταν αυτός ο χρήστης σας στείλει μήνυμα. Μπορείτε να περιορίσετε τους χρήστες μέσω της επίσημης εφαρμογής ή μέσω μιας έκδοσης επιτραπέζιου υπολογιστή του Instagram. Αρκετά προσεγμένο χαρακτηριστικό.

Διαβάστε επίσης:Πως να γίνεις Influencer

Πώς να διορθώσετε την «ύποπτη συμπεριφορά» στο Instagram

Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *