Πώς να κατεβάσετε το Popcorn Time σε Mac

Το Popcorn Time είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που περιλαμβάνει πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από όλο τον κόσμο. Το καλύτερο πράγμα για το Popcorn Time είναι ότι μπορείτε να κάνετε streaming και να κατεβάζετε ταινίες δωρεάν. Το Popcorn Time είναι προσβάσιμο σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Mac. Το Popcorn Time δεν είναι διαθέσιμο στο App Store. Για να εγκαταστήσετε το Popcorn Time, πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου Popcorn Time (.PKG) στο Mac σας. Εγκαθιστώντας την εφαρμογή Popcorn Time στο MacBook σας, μπορείτε να μεταδώσετε το περιεχόμενο βίντεο σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας. Το Popcorn Time είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής που είναι εξοπλισμένη με μια εκτενή βιβλιοθήκη βίντεο.

(Σημείωση: Εφόσον το Popcorn Time ανακτά περιεχόμενο πολυμέσων από συνδέσμους torrent και P2P, παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στα μέσα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δωρεάν. Επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε VPN κατά την πρόσβαση στο περιεχόμενο πολυμέσων στο Popcorn Time).

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να εγκαταστήσετε  το Popcorn Time σε Smart TV

Πώς να κατεβάσετε το Popcorn Time για Mac

Το Popcorn Time είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις macOS. Έτσι, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Popcorn Time σε οποιοδήποτε MacBook.

#1 : Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Safari στη συσκευή Mac σας.

#2 : Επισκεφτείτε τη διεύθυνση URL https://bit.ly/35eBJ4B για λήψη του αρχείου Popcorn Time .pkg .

#3 : Μόλις γίνει λήψη του αρχείου εγκατάστασης, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και πατήστε New Finder Window στο μενού File .

#4 : Μεταβείτε στις Λήψεις και εκτελέστε το αρχείο εγκατάστασης Popcorn Time (.pkg).

#5 : Μεταβείτε στις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και εγκαταστήστε την εφαρμογή Popcorn Time στο Mac σας.

#6 : Μόλις εγκατασταθεί, επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και ανοίξτε το Launchpad .

#7 : Τώρα, μπορείτε να δείτε την εφαρμογή Popcorn Time ανάμεσα στη λίστα άλλων εφαρμογών Mac.

#8 : Πατήστε το εικονίδιο Popcorn Time για να εκκινήσετε την εφαρμογή.

#9 : Αυτό είναι. Εγκαταστήσατε με επιτυχία το Popcorn Time στη συσκευή. Απολαύστε τη ροή των αγαπημένων σας ταινιών δωρεάν.

[WooZoneProducts asin=”amz-B07RHZ7T4M”][/WooZoneProducts]

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για Popcorn Time;

Χρησιμοποιώντας το Popcorn Time, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες δωρεάν. Ταυτόχρονα, η ροή μέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα θα σας οδηγήσει σε κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας από τον ISP και τις κρατικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το καλύτερο VPN , κατά τη ροή περιεχομένου στο Popcorn Time. Τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN κατά την πρόσβαση στο Popcorn Time δίνονται παρακάτω.

Παρακάμψτε το γκάζι του ISP για ταχύτερη ροή. Ασφαλής και ανώνυμη πρόσβαση στα περιεχόμενα πολυμέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Αποφύγετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς με ευκολία. Προστατέψτε την ταυτότητά σας και τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα από ISP, κυβερνητικές υπηρεσίες, χάκερ και εγκληματίες στον κυβερνοχώρο.

Εγκαταστήστε το Popcorn Time σε άλλες συσκευές

Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το Popcorn Time σε άλλες πλατφόρμες. Εδώ είναι οι οδηγοί εγκατάστασης για

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Popcorn Time στο Macbook και παρακολουθήστε δωρεάν τις τελευταίες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Όλο το περιεχόμενο του Popcorn Time μπορεί να παρακολουθηθεί σε 720p και 1080p μαζί με υπότιτλους.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πώς να εγκαταστήσετε το Popcorn Time σε Mac;

Μπορείτε να κατεβάσετε το. Pkg αρχείο από αξιόπιστη πηγή και μπορεί να εγκαταστήσει το Popcorn Time σε Mac.

2. Είναι το Popcorn Time ασφαλές για εγκατάσταση σε Mac;

Ναί. Το Popcorn Time είναι ασφαλές για εγκατάσταση στο macOS.

3. Γιατί το Popcorn Time δεν λειτουργεί στο Mac μου;

Ο κύριος λόγος για το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Popcorn Time είναι η κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επομένως, συνδεθείτε σε μια ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο και δοκιμάστε ξανά.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *