Πώς να κλειδώσετε τις συνομιλίες Whatsapp με κωδικό πρόσβασης

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το WhatsApp είναι πλέον η πιο χρησιμοποιούμενη και δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android. Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android σάς επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα, να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο, να μοιράζεστε την κατάσταση, να αντιδράτε σε μηνύματα με emojis και πολλά άλλα.

Το μόνο πράγμα που έλειπε από το WhatsApp ήταν η δυνατότητα προστασίας με κωδικό πρόσβασης στις συνομιλίες. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θυρίδες εφαρμογών για Android για να κλειδώσετε την εφαρμογή WhatsApp, αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε να κλειδώσετε ολόκληρη την εφαρμογή αλλά μόνο να επιλέξετε συνομιλίες;

Ακουστικά παιχνιδιών RAZER Nari Essential(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Μια εφαρμογή τρίτου μέρους στο Android που ονομάζεται Locker for Whats Chat σάς επιτρέπει να κλειδώνετε μεμονωμένες ή ομαδικές συνομιλίες με εύκολα βήματα.

Κλείδωμα συνομιλιών WhatsApp με κωδικό πρόσβασης στο Android

Το καλό με το Locker for Whats Chat είναι ότι λειτουργεί τόσο σε συσκευές με root όσο και σε μη root και είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση.

Επομένως, εάν θέλετε να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης σε ιδιωτικές ή ομαδικές συνομιλίες στο WhatsApp , διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Δείτε πώς μπορείτε να κλειδώσετε τις συνομιλίες σας στο WhatsApp με κωδικούς πρόσβασης στο Android. Ας αρχίσουμε.

Αρχικά, ανοίξτε το Google Play Store και κατεβάστε και εγκαταστήστε την ” εφαρμογή Locker for Whats Chat App ” στη συσκευή σας Android.
Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Locker for Whats Chat στο Android σας και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης . Θα χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης για να ξεκλειδώσετε τη συνομιλία.
Μόλις δημιουργηθεί, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ένα Email ανάκτησης κωδικού πρόσβασης. Μπορείτε να ορίσετε ένα email ανάκτησης ή να πατήσετε το κουμπί Παράλειψη .
Τώρα, θα σας ζητηθεί να εκχωρήσετε την άδεια Προσβασιμότητας για το Locker για την εφαρμογή Whats Chat . Πατήστε στο κουμπί Ενεργοποίηση .
Στην οθόνη Προσβασιμότητα, πατήστε στην εφαρμογή Locker for Whats Chat. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποιήστε την εναλλαγή γιαΝτουλάπι για την εφαρμογή Whats Chat .
Τώρα, θα δείτε την κύρια οθόνη της εφαρμογής. Για να κλειδώσετε μια συνομιλία WhatsApp, πατήστε το κουμπί (+) όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.
Επιλέξτε την ατομική ή ομαδική συνομιλία που θέλετε να αποκλείσετε. Πρέπει να προσθέσετε όλες τις συνομιλίες που θέλετε να κλειδώσετε με τον κωδικό πρόσβασής σας.
Μόλις τελειώσετε, δοκιμάστε τώρα να αποκτήσετε πρόσβαση στις κλειδωμένες συνομιλίες. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης .
Για να ξεκλειδώσετε μια κλειδωμένη συνομιλία, πατήστε στο εικονίδιο κλειδώματος δίπλα στο όνομα συνομιλίας.

Η Riot Games θα ακούσει τις φωνητικές σας συνομιλίες. Να γιατί δεν έχει σημασία(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ντουλάπι για την εφαρμογή συνομιλίας whats για να κλειδώσετε τις συνομιλίες WhatsApp στο Android.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την προστασία με κωδικό πρόσβασης στις συνομιλίες WhatsApp στο Android. Άλλες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για τον ίδιο σκοπό, αλλά το Locker for Whats Chat είναι η πιο δημοφιλής.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *