Πώς να πληκτρολογήσετε κείμενο ανάποδα στο WhatsApp

Πώς να πληκτρολογήσετε κείμενο ανάποδα στο WhatsApp

How to Type Text Upside Down On WhatsApp

Παρόλο που έχουμε πολλές εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android, χρησιμοποιούμε περισσότερο το WhatsApp. Το WhatsApp είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέσιμη για Android, iOS, Windows και τον Ιστό.

Εάν βασίζεστε στο WhatsApp για την επικοινωνία με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας ή εάν χρησιμοποιείτε ενεργά την εφαρμογή, μπορεί να έχετε παρατηρήσει μερικούς χρήστες που χρησιμοποιούν ανάποδο κείμενο. Μπορείτε να βρείτε τους φίλους σας να χρησιμοποιούν ανάποδα κείμενα στις συζητήσεις, την κατάσταση, την ενότητα σχετικά με και πολλά άλλα.

 

Βήματα για να πληκτρολογήσετε ανάποδα κείμενο στο WhatsApHere έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για την ανάποδη πληκτρολόγηση κειμένου στο WhatsApp. Π

Αν και δεν υπάρχουν σαφείς λόγοι για να αναστρέψετε το γραπτό κείμενο στο WhatsApp, μπορείτε να το κάνετε απλώς για διασκέδαση και για να εκπλήξετε τους φίλους σας. Έτσι, εάν θέλετε να πληκτρολογήσετε ανάποδα κείμενο στο WhatsApp, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Ας τσεκάρουμε.

Το WhatsApp λανσάρει το WhatsApp Business Cloud API(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρήση της εφαρμογής Android Upside Down (Αναστροφή κειμένου).

Δεδομένου ότι το WhatsApp δεν υποστηρίζει επίσημα την ανάποδη πληκτρολόγηση κειμένου, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή. Η εφαρμογή Upside Down (Flip Text) είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για αυτόν τον σκοπό και είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Android Upside Down (Flip Text) από το Google Play Store.

 

2. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής Android Upside Down (Flip Text). Θα δείτε δύο ενότητες .

Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στο κάτω τμήμα, πρέπει να πληκτρολογήσετε το κείμενο που θέλετε να αναστρέψετε και να το κάνετε ανάποδα.

4. Το κείμενο που θα πληκτρολογήσετε θα αναστραφεί αμέσως και θα εμφανιστεί στην επάνω ενότητα .

 

5. Μόλις αναποδογυρίσετε, πρέπει να πατήσετε το κουμπί Αντιγραφή για να αντιγράψετε το κείμενο στο πρόχειρο του Android σας .

 

6. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp και επιλέξτε τη συνομιλία όπου θέλετε να στείλετε το ανάποδο κείμενο. Επικολλήστε το ανάποδο κείμενο και πατήστε το κουμπί Αποστολή .

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να πληκτρολογήσετε κείμενο ανάποδα στο WhatsApp για Android.

Αν και έχουμε γράψει αυτόν τον οδηγό για χρήστες του WhatsApp, τα ίδια βήματα ισχύουν για την αποστολή ανάποδων κειμένων σε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, όπως το Messenger, το Telegram, το Signal και άλλα.

Το WhatsApp υποστηρίζει επίσημα μερικές επιλογές μορφοποίησης κειμένου και σας επιτρέπει να στέλνετε κείμενα με πλάγια, έντονη γραφή και μονοδιάστημα στις συνομιλίες .

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς να πληκτρολογήσετε ανάποδα στο WhatsApp για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να αναστρέψετε το κείμενό σας και να το αναποδογυρίσετε γρήγορα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με την ανάποδη πληκτρολόγηση κειμένου στο Android, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *