Πώς να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail το 2022

Πώς να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail το 2022

How to Change or Reset Your Gmail Password in 2022

Ναι, έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις Gmail σήμερα. αλλά το Gmail σάς προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και επιλογές ασφάλειας από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία email. Για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail από χάκερ, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας περιοδικά.

Έχουμε ήδη μοιραστεί πολλούς οδηγούς για την αλλαγή κωδικών πρόσβασης σε δημοφιλείς ιστότοπους και υπηρεσίες. Σήμερα, θα συζητήσουμε πώς να αλλάξετε και να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail. Η αλλαγή των κωδικών πρόσβασης των διαδικτυακών λογαριασμών σας είναι μια καλή πρακτική που πρέπει να υιοθετήσετε και να κάνετε συχνή συνήθεια.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εύκολα βήματα για να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail

Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail για λόγους ασφαλείας ή να τον επαναφέρετε εάν τον ξεχάσετε. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Gmail για να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για την αλλαγή ή την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας στο Gmail. Ας αρχίσουμε.

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail

Εάν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail και θέλετε να τον αλλάξετε, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και κατευθυνθείτε στη σελίδα του Λογαριασμού σας Google .

2. Τώρα συνδεθείτε στον λογαριασμό του οποίου τον κωδικό πρόσβασης θέλετε να αλλάξετε. Στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στην καρτέλα Ασφάλεια .

 

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Είσοδος στο Google και κάντε κλικ στην επιλογή Κωδικός πρόσβασης .

 

4. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης.

5. Στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης και επιβεβαιώστε τον . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή κωδικού πρόσβασης .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε σε όλες τις υπηρεσίες της Google.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail

Πρέπει να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail εάν δεν θυμάστε τον παλιό σας. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης του Gmail, έχουμε μοιραστεί τον πιο εύκολο. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε στο Gmail.com .

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

 

3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στο παράθυρο Enter your password.

 

4. Εάν έχετε το τηλέφωνό σας μαζί σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να λάβετε μια ειδοποίηση για τη σύνδεση. Εάν δεν έχετε το συνδεδεμένο τηλέφωνο μαζί σας, πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Δοκιμάστε άλλον τρόπο .

 

5. Τώρα, θα βρείτε διάφορα μέσα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους 8ψήφιους εφεδρικούς κωδικούς ή να λάβετε έναν κωδικό επαλήθευσης στον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου σας .

 

6. Μετά την επαλήθευση, θα έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε νέο κωδικό πρόσβασης. Ορίστε τον νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση κωδικού πρόσβασης .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail με απλά βήματα.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail με απλά βήματα. Θα πρέπει να αλλάζετε περιοδικά τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail για να προστατεύσετε τον λογαριασμό email σας. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *