Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram

Αν και το Instagram δεν ηταν ποτέ γνωστό για τις δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων, πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούν ακόμα για επικοινωνία. Εάν βασίζεστε στο Instagram για να επικοινωνείτε με τους φίλους, τους οπαδούς ή την οικογένειά σας, ίσως θέλετε περισσότερο έλεγχο στις συνομιλίες σας.

Ας παραδεχτούμε ότι ενώ χρησιμοποιούμε το Instagram, όλοι θέλουμε να κρύψουμε συγκεκριμένες συνομιλίες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το Instagram δεν παρέχει επιλογή απόκρυψης ή αρχειοθέτησης συνομιλιών στην πλατφόρμα.

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων στο Android σας για να αποκρύψετε συγκεκριμένες συνομιλίες ώστε να μην εμφανίζονται στα εισερχόμενά σας στο Instagram, αλλά αυτό θα προκαλούσε ζητήματα απορρήτου και ασφάλειας. Επομένως, για να αποκρύψετε τις προσωπικές σας συνομιλίες στο Instagram, πρέπει να βασιστείτε σε μερικούς άλλους τρόπους.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αντιδράτε στα μηνύματα Instagram (κινητά και Web)

Πώς να εμφανιστείτε εκτός σύνδεσης στο Instagram

Οι καλύτεροι τρόποι απόκρυψης μηνυμάτων στο Instagram

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε τρόπους για να απόκρυψη συνομιλιών στο Instagram, διαβάσατε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί τις δύο καλύτερες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να αποκρύψετε τις συνομιλίες στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

1) Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Vanish Mode στο Instagram

Λοιπόν, η λειτουργία Vanish είναι πολύ διαφορετική από την κανονική επιλογή συνομιλίας. Η λειτουργία εξαφάνισης μοιάζει πολύ με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης για συνομιλίες που διαγράφει αυτόματα τη συνομιλία μόλις φύγετε από το παράθυρο συνομιλίας.

Η λειτουργία Vanish Mode στο Instagram σάς επιτρέπει να στέλνετε προσωρινά μηνύματα στους φίλους σας, αλλά μόλις κλείσετε το παράθυρο συνομιλίας, όλα τα μηνύματα θα εξαφανιστούν και από τις δύο άκρες. Έτσι, αυτό δεν κρύβει τις συνομιλίες, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο messenger εικονίδιο, όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στο εικονίδιο Messenger

2. Στο παράθυρο συνομιλίας, επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε στο Instagram σας.

3. Πρέπει σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξαφάνισης.

σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος

4. Μόλις ενεργοποιηθεί, μπορείτε να στείλετε μηνύματα, GIF, εικόνες και βίντεο. Όλα τα μηνύματα θα εξαφανιστούν αφού προβληθούν και αποχωρήσετε από τη συνομιλία.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Vanish Mode στο Instagram για να αποκρύψετε τη συνομιλία. Για έξοδο από τη λειτουργία Vanish, σύρετε ξανά προς τα πάνω από το κάτω μέρος. Τελείωσες.

σύρετε ξανά προς τα πάνω από το κάτω μέρος

2) Αλλάξτε τον Τύπο λογαριασμού σε Απόκρυψη συνομιλιών

Μπορείτε να αλλάξετε τύπους λογαριασμού στην εφαρμογή Instagram για να αποκρύψετε τις συνομιλίες σας. Ο επαγγελματικός λογαριασμός στο Instagram σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τις συζητήσεις στο Γενικό. Όταν μετακινείτε τις συνομιλίες στην καρτέλα Γενικά και αλλάζετε τον τύπο του λογαριασμού σας ξανά σε προσωπικό, οι συνομιλίες θα είναι κρυφές ακόμη και στον προσωπικό λογαριασμό. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

Εικόνα προφίλ

2. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στο τρεις γραμμές (μενού χάμπουργκερ) όπως φαίνεται παρακάτω.

τρεις γραμμές (μενού χάμπουργκερ)

3. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στο λογαριασμός.

λογαριασμός

5. Στη σελίδα Λογαριασμός, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Μετάβαση σε Επαγγελματικό Λογαριασμό.

Μετάβαση σε Επαγγελματικό Λογαριασμό

6. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αλλαγής λογαριασμού.

ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη

7. Αφού μεταβείτε στον επαγγελματικό λογαριασμό, ανοίξτε την ενότητα μηνυμάτων Instagram. Πατήστε παρατεταμένα στη συνομιλία που θέλετε να αποκρύψετε και επιλέξτε Μετακίνηση στο Γενικό.

Μετακίνηση στο Γενικό

8. Τώρα μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού.

Λογαριασμός > Εναλλαγή τύπου λογαριασμού”

Πώς να διαγράψετε και να αφαιρέσετε όλα τα likes στο Instagram

6. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, πατήστε στο Μετάβαση σε προσωπικό λογαριασμό.

Μετάβαση σε προσωπικό λογαριασμό

7. Αφού μεταβείτε στον προσωπικό λογαριασμό, ανοίξτε την ενότητα μηνυμάτων Instagram. Η επιλεγμένη συνομιλία σας δεν θα εμφανιστεί στη λίστα συνομιλιών.

Πώς να επαναφέρετε τις συνομιλίες;

Εάν θέλετε να επαναφέρετε τις κρυφές συνομιλίες, αλλάξτε τον λογαριασμό σας σε έναν Επαγγελματικό/Επιχειρηματικό λογαριασμό και μετακινήστε τη συνομιλία σε ‘Πρωταρχικός’ από ‘Γενικός’.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποκρύψετε τις συνομιλίες DM Instagram μέσω ενός επαγγελματικού λογαριασμού.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς να κρύψετε μηνύματα στο Instagram χωρίς διαγραφή;

Η δεύτερη μέθοδος που έχουμε μοιραστεί, η οποία απαιτεί εναλλαγή τύπων λογαριασμού, κρύβει μηνύματα στο Instagram χωρίς να τα διαγράφει. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ Προσωπικών και Επαγγελματικών λογαριασμών για να αποκρύψετε μηνύματα στο Instagram χωρίς διαγραφή.

Πώς να κρύψετε τη συνομιλία στο Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Και οι δύο μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί στο άρθρο σάς επιτρέπουν να αποκρύψετε τη συνομιλία στο Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης. Δεν υπάρχει τρόπος να κρύψετε τη συνομιλία στο Instagram με προστασία κωδικού πρόσβασης.

Πώς να κλειδώσετε τη συνομιλία Instagram με έναν κωδικό πρόσβασης;

Για να κλειδώσετε τη συνομιλία σας στο Instagram, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους που ονομάζεται Locker για insta. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και σας επιτρέπει να κλειδώνετε τις συνομιλίες με κωδικό πρόσβασης. Αλλά υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος απορρήτου και ασφάλειας που συνδέεται με αυτό.

Πώς να δείτε την κρυφή συνομιλία στο Instagram;

Με τον όρο κρυφή συνομιλία, εάν εννοείτε το κρυφό αίτημα, πατήστε στο εικονίδιο DM του Instagram και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή Αιτήματα > Κρυφά αιτήματα. Εδώ θα βρείτε όλα τα κρυφά αιτήματά σας για μηνύματα. Εάν θέλετε να δείτε την κρυφή συνομιλία, ακολουθήστε τα βήματα στην ενότητα “Πώς να επαναφέρετε τις συνομιλίες;” Ενότητα.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι για να κρύψετε τις συνομιλίες σας στο Instagram. Αν και αυτές δεν είναι η επίσημη μέθοδος, θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακολουθώντας αυτές τις δύο μεθόδους. Ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους απόκρυψης συνομιλιών στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Vanish στο Facebook Messenger

Πώς να ελέγξετε το ιστορικό παρακολούθησης των Instagram Reels

15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram για Android

Η φωτογραφία Instagram δεν μπορεί να δημοσιευτεί (10 καλύτεροι τρόποι)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *