Πώς να ρυθμίσετε συναγερμούς. Χρονοδιακόπτες στα Windows 11

Ενώ χρησιμοποιούμε υπολογιστή, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθούμε με τη δουλειά μας και να ξεχάσουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 11 , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ρολόι για να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι για τις πιο σημαντικές εργασίες σας.

Η νέα εφαρμογή Ρολόι των Windows 11 παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες εκτός από τη ρύθμιση ειδοποιήσεων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε την εστίασή σας παίζοντας μουσική Spotify, ρυθμίζοντας επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια, δημιουργώντας μια λίστα υποχρεώσεων και πολλά άλλα.

Έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τη νέα εφαρμογή ρολογιού των Windows 11. Και σήμερα, θα συζητήσουμε πώς να ρυθμίσετε ξυπνητήρια και χρονοδιακόπτες στο νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11. Επομένως, αν σας ενδιαφέρει να ρυθμίσετε ξυπνητήρια και χρονοδιακόπτες σε υπολογιστή Windows 11 , έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς να ρυθμίσετε ξυπνητήρια και χρονοδιακόπτες στον νέο υπολογιστή Windows 11. Τα βήματα θα ήταν πολύ εύκολα. ακολουθήστε τους όπως έχουμε αναφέρει. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους χρονοδιακόπτες αφύπνισης στα Windows 10/11

15 Καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Ξυπνητήρι για Android

1) Ρυθμίστε το Alarm στα Windows 11

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα εφαρμογή Ρολόι των Windows 11 για να ορίσετε ξυπνητήρια. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τους συναγερμούς σε υπολογιστή με Windows 11 .

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε « Ρολόι ». Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

2. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής Ρολόι. Για να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι, κάντε κλικ στο εικονίδιο Alarm στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

3. την οθόνη Συναγερμός, κάντε κλικ στο κουμπί (+) στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Στην οθόνη Προσθήκη νέου ξυπνητηριού, εισαγάγετε την ώρα αφύπνισης, το όνομα, ορίστε τη μελωδία αφύπνισης και την ώρα αναβολής.

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .

6. Ο νέος συναγερμός θα εμφανιστεί στην οθόνη συναγερμού. Πρέπει να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή δίπλα στον συναγερμό για να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε έναν συναγερμό στον νέο υπολογιστή Windows 11.

2) Πώς να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες στα Windows 11

Για να ορίσετε χρονοδιακόπτες στα Windows 11, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ίδια εφαρμογή Ρολόι. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες στο λειτουργικό σύστημα Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Ρολόι . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

2. Στην εφαρμογή Ρολόι, κάντε κλικ στο εικονίδιο Χρονοδιακόπτης στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

3. Στην οθόνη Timer, θα βρείτε μερικά προκατασκευασμένα σετ χρονοδιακόπτη. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το χρονόμετρο σας, κάντε κλικ στο κουμπί (+) στην κάτω δεξιά γωνία.

4. Ρυθμίστε την ώρα και το όνομα του χρονοδιακόπτη στην προτροπή Προσθήκη νέου χρονοδιακόπτη. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί αποθήκευσης.

5. Στην οθόνη του χρονοδιακόπτη, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη κάτω από το χρονόμετρο για να το ξεκινήσετε.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες στη νέα εφαρμογή Ρολόι των Windows 11.

Αυτά είναι λοιπόν μερικά από τα απλά βήματα για να ρυθμίσετε ξυπνητήρια και χρονοδιακόπτες στο νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11. Ορισμένες εφαρμογές τρίτων για τον ίδιο σκοπό είναι διαθέσιμες στον ιστό, αλλά δεν χρειάζεστε μία.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *