“Καταγράψτε την Οθόνη σας στα Windows 11”

Τα Windows 11 της Microsoft είναι ένα νέο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές που προσφέρει πολλές επιλογές ευελιξίας και προσαρμογής. Ας το παραδεχτούμε, κάποια στιγμή ενώ χρησιμοποιούμε τα Windows, θέλουμε να καταγράψουμε την οθόνη μας.

Με την εγγραφή της οθόνης σας στα Windows 11, μπορείτε να επιδείξετε τις νέες δυνατότητες με τις οποίες παίζετε ή ακόμα και να καταγράψετε το παιχνίδι σας. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα να εγγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας στα Windows 11.

Στα Windows 11, μπορείτε να βασιστείτε σε ενσωματωμένα εργαλεία ή λογισμικό τρίτων για την εγγραφή της οθόνης σας. Ως εκ τούτου, εάν αναζητάτε τρόπους εγγραφής οθονών στα Windows 11, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Πώς να μεταδώσετε το Powerpoint στο Chromecast(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3 καλύτερες μέθοδοι για την εγγραφή της οθόνης σας στα Windows 11

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε τα 3 καλύτεροι τρόποι εγγραφής της οθόνης σας στα Windows 11 λειτουργικό σύστημα. Ας τσεκάρουμε.

1) Εγγραφή οθόνης με χρήση της γραμμής παιχνιδιών Xbox

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Xbox Game Bar για την εγγραφή της οθόνης στα Windows 11. Ακολουθούν μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

 

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Παιχνίδι επιλογή όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να γράψετε την οθόνη στα Windows 10 το 2022 (Χωρίς κανένα λογισμικό)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στα δεξιά, κάντε κλικ στο Xbox Game Bar επιλογή.

 

4. Στην οθόνη του Xbox Game Bar, ενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα στο Ανοίξτε το Xbox Game Bar χρησιμοποιώντας αυτό το κουμπί στο Controller.

 

5. Για να εγγράψετε την οθόνη σας, απλώς πατήστε το Πλήκτρο Windows + Κουμπί G. Αυτό θα ανοίξει τη γραμμή παιχνιδιών Xbox.

 

6. Στο παράθυρο Λήψη, κάντε κλικ στο Ξεκινήστε την εγγραφή κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να τραβήξετε βίντεο παιχνιδιού στο Nintendo Switch(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Αυτό θα ξεκινήσει την εγγραφή οθόνης. Για να σταματήσετε την εγγραφή, κάντε κλικ στο Να σταματήσει κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Οι εγγραφές θα αποθηκευτούν στο φάκελο Αυτός ο υπολογιστής > Βίντεο > Καταγράφει. Μπορείτε να προβάλετε ή να διαγράψετε τις εγγραφές σας από αυτόν τον φάκελο.

2) Καταγράψτε την οθόνη των Windows 11 μέσω PowerPoint

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε το Microsoft PowerPoint για την εγγραφή της οθόνης των Windows 11. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί και σε λειτουργικό σύστημα Windows 10. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε το Microsoft Powerpoint και δημιουργήστε ένα κενή παρουσίαση.

2. Τώρα, επιλέξτε μια διαφάνεια από το αριστερό παράθυρο όπως φαίνεται παρακάτω.

 

3. Τώρα μεταβείτε στο Εισάγετε Tab και επιλέξτε το Εγγραφή οθόνης επιλογή.

 

4. Θα δείτε τώρα το παράθυρο εγγραφής οθόνης. Πρέπει να κάνετε κλικ στο Επιλέξτε Περιοχή κουμπί και επιλέξτε την περιοχή της οθόνης που θέλετε να εγγράψετε.

 

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή. Για να σταματήσετε την εγγραφή οθόνης, κάντε κλικ στο Κουμπί διακοπής όπως φαίνεται παρακάτω.

 

6. Η εγγραφή οθόνης θα παρουσιαστεί στη νέα διαφάνεια που δημιουργήσατε. Κάντε δεξί κλικ στην ηχογράφηση και επιλέξτε Αποθήκευση πολυμέσων ως επιλογή αποθήκευσης του κλιπ στον υπολογιστή σας.

Πώς να γράψετε CD, DVD και δίσκους Blu-ray στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Powerpoint για την εγγραφή οθόνης στα Windows 11.

3) Εγγραφή οθόνης χρησιμοποιώντας Bandicam Screen Recorder

Η συσκευή εγγραφής οθόνης Bandicam είναι μια δωρεάν και εύχρηστη συσκευή εγγραφής οθόνης πλήρως συμβατή με τα Windows 11. Σε σύγκριση με άλλα εργαλεία εγγραφής οθόνης τρίτων, η συσκευή εγγραφής οθόνης Bandicam είναι πιο εύχρηστη και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή εγγραφής οθόνης Bandicam για την εγγραφή της οθόνης των Windows 11.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Συσκευή εγγραφής οθόνης Bandicam στον υπολογιστή σας με Windows 11.

 

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και θα δείτε μια οθόνη όπως παρακάτω. Εδώ πρέπει επιλέξτε τη λειτουργία εγγραφής οθόνης.

 

3. Εάν θέλετε να εγγράψετε την πλήρη οθόνη, επιλέξτε το ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ επιλογή.

 

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Ξεκινήστε την εγγραφή επιλογή, όπως φαίνεται παρακάτω.

 

5. Για να σταματήσετε την εγγραφή οθόνης, κάντε κλικ στο Κουμπί διακοπής από την επάνω μπάρα.

Apple iPhone 13 Pro Max (256 GB) – Azzurro Sierra(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6. Η εγγραφή οθόνης θα αποθηκευτεί στο φάκελο Document της μονάδας εγκατάστασης του συστήματός σας.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν έκδοση Bandicam για να εγγράψετε την οθόνη των Windows 11.

Η εγγραφή οθόνης στα Windows 11 είναι αρκετά εύκολη και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο premium εργαλείο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *