Συμπίεση φωτογραφιών

Πώς να συμπιέσετε εικόνες στο Android χωρίς απώλεια ποιότητας

Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλή μνήμη για να βελτιώσετε την απόδοση του Android σας. Η μεταφορά μέσων μέσω δικτύων μέσων κοινωνικής δικτύωσης καταναλώνει επίσης πολλή μνήμη και για να ελευθερώσει αυτόν τον χώρο. μπορείτε να συμπιέσετε όλες τις εικόνες σας στο Android σας. Έτσι, θα μοιραστούμε μια πολύτιμη μέθοδο συμπίεσης εικόνων στο Android χωρίς απώλεια ποιότητας. περάστε ολόκληρη την ανάρτηση για να μάθετε γι ‘αυτό.

Χρησιμοποιείτε πολύ συχνά την κάμερα του τηλεφώνου σας για να κάνετε κλικ σε selfies ή φωτογραφίες; Όλα αυτά τα αρχεία εικόνας καταναλώνουν πολλή μνήμη στο smartphone Android σας. Για χρήστες Android, είμαστε εδώ με μια μέθοδο συμπίεσης εικόνων στο Android χωρίς απώλεια ποιότητας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αλλάξετε το μέγεθος και να κάνετε τις εικόνες μεγαλύτερες χωρίς να χάσετε την ποιότητα

Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλή μνήμη για να βελτιώσετε την απόδοση του Android σας. Η μεταφορά πολυμέσων μέσω δικτύων κοινωνικών μέσων καταναλώνει επίσης πολλή μνήμη και για να ελευθερώσετε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να συμπιέσετε όλες τις εικόνες σας στο Android σας. Δείτε λοιπόν τον πλήρη οδηγό για συμπίεση εικόνων χωρίς απώλεια ποιότητας.

10 καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF

Πώς να συμπιέσετε εικόνες στο Διαδίκτυο χωρίς να χάσετε την ποιότητα

Πώς να συμπιέσετε εικόνες στο Android χωρίς απώλεια ποιότητας

Η μέθοδος είναι απλή και εξαρτάται από μια εξαιρετική εφαρμογή Android που θα σας επιτρέψει να συμπιέσετε όλες τις εικόνες Android με ένα μόνο κλικ, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητά τους. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Χρήση Συμπίεσης φωτογραφιών

Το Photo Compress είναι μια φοβερή εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να συμπιέσετε μεγάλες φωτογραφίες σε μικρότερα μεγέθη. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Συμπίεση φωτογραφιών στη συσκευή σας Android.

Συμπίεση αρχείου εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

2. Θα δείτε επιλογές όπως Επιλογή εικόνας από τη συλλογή, λήψη και πολλαπλή συμπίεση. Επιλέξτε οποιαδήποτε τυχαία εικόνα από τη συλλογή για να τη συμπιέσετε. Επιλέξτε τις διάφορες επιλογές για να συμπιέσετε 2 ή περισσότερες ή να συμπιέσετε όλες τις εικόνες σε μια συλλογή για να αποθηκεύσετε πολλά δεδομένα στη συσκευή σας Android.

Συμπίεση ρυθμίσεων εικόνας

3. Τώρα επιλέξτε την ενέργεια συμπίεσης στην επόμενη οθόνη.

Συμπίεση

4. Επιλέξτε την ποιότητα που θέλετε να ορίσετε στην εικόνα που συμπιέζετε.

Πώς να συμπιέσετε εικόνες στο Android

Αυτό είναι! Τελείωσες; Οι εικόνες σας συμπιέζονται, εξοικονομώντας πολλή μνήμη.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 καλύτερες εφαρμογές κάμερας για το smartphone Android σας

Χρήση Συμπίεσης εικόνας

Χαμηλή αποθήκευση; Αλλά δεν θέλετε να διαγράψετε τις πολύτιμες εικόνες σας. απλά συμπίεσε τα! Είναι μια απλή εφαρμογή που συμπιέζει εικόνες με ένα μόνο πάτημα. Είναι ένα από τα νέα εργαλεία συμπιεστή εικόνας που μπορεί να συμπιέσει τις φωτογραφίες σας έως και 97% χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

1. Λήψη και εγκατάσταση Συμπίεση εικόνας στο Android smartphone σας. Θα βοηθούσε αν

Πρέπει να πατήσετε στο εικονίδιο της συλλογής για να ξεκινήσετε την επιλογή των φωτογραφιών σας.

Χρήση Συμπίεσης εικόνας

3. Στο επόμενο βήμα, επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να συμπιέσετε.

Χρήση Συμπίεσης εικόνας

4. Τώρα, πατήστε το κουμπί επιλογής και περιμένετε να συμπιέσει η εφαρμογή τις επιλεγμένες εικόνες. Μόλις συμπιεστεί, θα δείτε την παρακάτω οθόνη.

Χρήση Συμπίεσης εικόνας

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να συμπιέσετε εικόνες στο Android σας χωρίς να χάσετε την ποιότητα.

Χρήση Cram

Το Cram είναι μια εφαρμογή συμπιεστή εικόνων για τη συρρίκνωση των εικόνων στη συσκευή σας Android κατά 60% ή περισσότερο—χωρίς να διακυβεύονται οι πραγματικές διαστάσεις εμφάνισης/εκτύπωσης, ανάλυση ή ομορφιά των αρχείων φωτογραφιών σας.

Ωστόσο, σας δίνει μόνο 300 φωτογραφίες δωρεάν κατά τη διάρκεια ζωής της εφαρμογής. Αργότερα, πρέπει να πληρώσετε 1,99 $ για να καταργήσετε τον περιορισμό.

1. Πρώτον, Κατεβάστε ΧΩΝΩ από το Google Play Store στο smartphone Android σας. Μπορείτε να λάβετε τον σύνδεσμο λήψης παρακάτω.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και παραχωρήστε άδεια πρόσβασης στον χώρο αποθήκευσης του smartphone σας.

3. Τώρα, θα δείτε μια διεπαφή όπως η παρακάτω. Εδώ, πατήστε στο στριμώξτε το!

Χώνω

4. Θα ζητηθεί από τον επιλογέα να επιλέξει τις φωτογραφίες για να μειώσει το μέγεθος. Απλά επιλέξτε τις εικόνες ακαι πατήστε «Σκουπίστε το!»

Χρήση Cram

5. Περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να συμπιέσει τις εικόνες σας. Μόλις τελειώσετε, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας δείξει το μειωμένο μέγεθος των φωτογραφιών.

Χρήση Cram

Αυτό είναι; Τελείωσες! Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cram! Για να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων σας. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, συζητήστε το μαζί μας στα σχόλια.

Οι καλύτερες εφαρμογές για τη συμπίεση εικόνων στο Android

Όπως και οι τρεις που έχουμε χρησιμοποιήσει, υπάρχουν πολλές άλλες παρόμοιες εφαρμογές διαθέσιμες στο Google Play Store. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να συμπιέσετε εικόνες στο Android χωρίς να χάσετε καμία ποιότητα. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές για τη συμπίεση εικόνων.

1) Photoczip – συμπίεση αλλαγής μεγέθους

Photoczip

Photoczip – Συμπίεση, αλλαγή μεγέθους και συμπίεση όλων των φωτογραφιών σε ένα βήμα. Αυτή η εφαρμογή είναι ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο για τη συμπίεση μεγάλων φωτογραφιών στο smartphone/tablet σας. Μπορεί να συμπιέσει εικόνες σε λιγότερο από 100 KB σε ένα βήμα. Μπορεί ακόμη και να μετατρέψει PNG σε JPG.

2) Photo & Picture Resizer

Photo & Picture Resizer

Το εύχρηστο Image Resizer σάς βοηθά να μειώσετε γρήγορα το μέγεθος ή την ανάλυση της εικόνας σας. Το Resizer σάς επιτρέπει να μειώσετε αμέσως το μέγεθος της φωτογραφίας χωρίς να χάσετε την ποιότητα. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε με μη αυτόματο τρόπο τις εικόνες που έχουν αλλάξει μέγεθος, επειδή αποθηκεύονται αυτόματα σε ξεχωριστό φάκελο με τίτλο «PhotoResizer» και είναι προσβάσιμες μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής Gallery.

3) Μειώστε το μέγεθος της φωτογραφίας

Μειώστε το μέγεθος της φωτογραφίας

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που σας βοηθά να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για κοινή χρήση email, Twitter και Facebook. Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την εφαρμογή είναι ότι δύσκολα θα παρατηρήσετε καμία επιρροή στην αρχική φωτογραφία, ακόμα κι αν η εικόνα μειώνεται με αυτό.

4) Photo & Picture Resizer

Photo & Picture Resizer

Το εύχρηστο Image Resizer σάς βοηθά να μειώσετε γρήγορα το μέγεθος ή την ανάλυση της εικόνας σας. Το Smart Image Resizer είναι μια τέλεια επιλογή για γρήγορη μείωση του μεγέθους ή της ανάλυσης της εικόνας. Το Photo Resizer σάς επιτρέπει να μειώσετε αμέσως το μέγεθος της φωτογραφίας χωρίς να χάσετε την ποιότητα.

5) Συμπίεση εικόνας

Συμπίεση εικόνας

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που σας βοηθά να συμπιέσετε ή να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων με βάση το μέγεθος και την ποιότητα. Όπως γνωρίζουμε, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με κάμερα HD έχουν τεράστια μνήμη. Έτσι, με το Image Compress, μπορείτε να συμπιέσετε τις εικόνες σας έως και 10 φορές.

Οι καλύτεροι ιστότοποι για συμπίεση εικόνων στο Android

Λοιπόν, πολλοί διαθέσιμοι ιστότοποι μπορούν να συμπιέσουν εικόνες χωρίς να χάσουν την ποιότητα. Ωστόσο, δεν ανταποκρίνονται όλα αυτά. Έτσι, εδώ έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους ανταποκριτικούς ιστότοπους που μπορείτε να επισκεφτείτε για να συμπιέσετε εικόνες στο Android.

1) TinyPng

TinyPng

Το TinyPNG είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους που είναι γνωστός για μετατροπές χωρίς απώλειες. Μπορείτε να συμπιέσετε αρχεία PNG και JPG μέσω του TinyPNG.

Το υπέροχο με το TinyPNG είναι ότι μπορεί να συντομεύσει και να μειώσει σχεδόν το 50% του μεγέθους της εικόνας σας. Έτσι, το TinyPNG είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να επισκεφτείτε από το Android για να συμπιέσετε εικόνες.

2) Compress.io

Compress.io

Το Compress.io είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος συμπίεσης εικόνας που μπορείτε να επισκεφτείτε από το smartphone Android σας. Ο ιστότοπος μπορεί να λειτουργήσει μέσω φορητών συσκευών, οι οποίες μπορούν να συμπιέσουν τις εικόνες σας διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα. Έτσι, το Compress.io είναι ο καλύτερος ιστότοπος συμπίεσης εικόνας που μπορείτε να επισκεφτείτε από το Android smartphone σας.

3) Συμπίεση JPEG

Συμπίεση JPEG

Το Compress JPEG είναι ένας άλλος πλήρως αποκριτικός ιστότοπος που μπορείτε τώρα να επισκεφτείτε για να συμπιέσετε εικόνες. Το υπέροχο με το Compress JPEG είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να συμπιέζουν πολλές εικόνες ταυτόχρονα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το επίπεδο συμπίεσης είναι επίσης καλό, και μπορείτε να περιμένετε συμπίεση χωρίς απώλειες.

4) iLoveimg

iLoveIMG

Το iLoveimg είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο ιστού που συμπιέζει μορφές αρχείων JPG, PNG, SVG ή GIF. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και ελαφριά και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.

Για να ξεκινήσετε με το iLoveimg, πατήστε το κουμπί Επιλογή εικόνων και ανεβάστε τις εικόνες που θέλετε να συμπιέσετε. Αφού επιλέξετε, ορίστε τα κριτήρια συμπίεσης και είστε έτοιμοι.

Εκτός από τη συμπίεση των εικόνων, το iLoveimg σάς παρέχει επίσης άλλα εργαλεία όπως μετατροπέα εικόνας, πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας κ.λπ.

5) Compress2Go

Συμπίεση βίντεο στο Διαδίκτυο

Το Compress2Go είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος στη λίστα που σας επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος αρχείου των εικόνων σας. Αυτό είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο συμπίεσης εικόνας για γρήγορη συμπίεση αρχείων εικόνας.

Η διεπαφή του ιστότοπου έχει υψηλή απόκριση, επιτρέποντάς σας έτσι να συμπιέσετε εικόνες από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά. Προς το παρόν, το Compress2Go υποστηρίζει μόνο JPG & PNG για συμπίεση.

Σας παρέχει επίσης διαφορετικούς τρόπους συμπίεσης: Βέλτιστη ποιότητα, Μικρότερο αρχείο και χειροκίνητη επιλογή. Εάν θέλετε να συμπιέσετε εικόνες χωρίς οπτικές διαφορές, επιλέξτε την καλύτερη ποιότητα λειτουργίας για συμπίεση.

Με αυτήν τη μέθοδο, μπορείτε να συμπιέσετε αποτελεσματικά όλες τις μεγάλες εικόνες στη συσκευή σας Android και να εξοικονομήσετε πολλή μνήμη στη συσκευή σας Android. Επομένως, διατηρήστε τη μνήμη σας και αυξήστε την απόδοσή σας στο Android.

Ελπίζω να σας αρέσει η δουλειά μας και να τη μοιραστείτε με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες σχετικά με αυτό.

Διαβάστε επίσης:Εφαρμογές συμπιεστή PDF

Πώς να συμπιέσετε βίντεο στο iPhone

1καλύτεροι ιστότοποι για μείωση του μεγέθους αρχείου PNG

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *