το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11

Πώς να διορθώσετε το Messenger που δεν λειτουργεί στα Windows 11 (11 Μέθοδοι)

Ενώ η εφαρμογή Messenger για υπολογιστές είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, έχει μερικά προβλήματα που μπορεί να καταστρέψουν την εμπειρία άμεσων μηνυμάτων σας. Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα ότι το Messenger δεν λειτουργεί στο πρόβλημα των Windows 11.

Επομένως, εάν μόλις αναβαθμίσατε τον υπολογιστή σας σε Windows 11 και η εφαρμογή Messenger δεν λειτουργεί πλέον, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Γιατί το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11;

Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους το Messenger δεν λειτουργεί στον υπολογιστή σας. Παρακάτω, παραθέτουμε ορισμένους σημαντικούς λόγους για τους οποίους το Messenger δεν λειτουργεί ή έχει κολλήσει σε προβλήματα φόρτωσης στα Windows.

  • Πολλές παραλλαγές του Messenger εκτελούνται στο παρασκήνιο.
  • Η έκδοση των Windows 11 δεν είναι συμβατή με το Messenger.
  • Λάθος ημερομηνία και ώρα στο smartphone σας.
  • Τα αρχεία εγκατάστασης για το Messenger είναι κατεστραμμένα.
  • Ξεπερασμένα αρχεία cache του Messenger.

Τώρα που γνωρίζετε όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11, ακολουθούν τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πως να διορθώσετε το Facebook Messenger που δεν λειτουργεί

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

1. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Messenger στα Windows 11

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εάν το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11 είναι να επανεκκινήσετε την εφαρμογή. Αυτή είναι μια απλή συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων, αλλά μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα σφάλματα και ζητήματα που σχετίζονται με το Messenger.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Διαχειριστής εργασιών. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Task Manager από τη λίστα.

Διαχειριστής εργασιών

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Διαδικασίες καρτέλα στη δεξιά πλευρά.

Διαδικασίες

3. Κάντε δεξί κλικ στο Messenger και επιλέξτε Τέλος εργασίας.

Τέλος εργασίας

4. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Messenger από την οθόνη επιφάνειας εργασίας ή το μενού Έναρξη.

2. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Εάν η επανεκκίνηση της εφαρμογής Messenger δεν βοήθησε, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows. Μερικές φορές τα σφάλματα στα Windows 11 μπορεί να εμποδίσουν την εκτέλεση εφαρμογών.

Ο καλύτερος τρόπος για την εξάλειψη τέτοιων σφαλμάτων είναι η επανεκκίνηση του υπολογιστή. Για να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows 11, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και μετά στο Μενού Ενεργοποίησης.

Στο μενού Power, επιλέξτε το Επανεκκίνηση επιλογή. Αυτό θα επανεκκινήσει αμέσως τον υπολογιστή σας με Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, εκκινήστε ξανά την εφαρμογή Messenger.

3. Ελέγξτε το διαδίκτυο

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Εάν η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο ήταν ασταθής, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με την εκτέλεση των περισσότερων διαδικτυακών υπηρεσιών και εφαρμογών. Είναι απαραίτητο να ελέγξετε και να αποκλείσετε τα ζητήματα συνδεσιμότητας δικτύου για να διορθώσετε το πρόβλημα που το Messenger δεν λειτουργεί.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να ελέγξετε εάν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε λειτουργικό και σταθερό Διαδίκτυο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε επισκεπτόμενοι το fast.com ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ελέγχου ταχύτητας.

Εάν υπάρχει πρόβλημα με το διαδίκτυο, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το δρομολογητή σας και να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi.

4. Ελέγξτε εάν το Facebook Messenger είναι απενεργοποιημένο

Ελέγξτε εάν το Facebook Messenger είναι απενεργοποιημένο

Πριν από όλα τα άλλα, θα πρέπει να ελέγξετε εάν οι επίσημοι διακομιστές του Facebook Messenger είναι έτοιμοι και λειτουργούν.

Όπως όλες οι υπηρεσίες ιστού, οι διακομιστές του Facebook Messenger είναι συχνά εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης. Όταν συμβεί αυτό, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη χρήση της εφαρμογής Messenger.

Επισκεφτείτε λοιπόν αυτό ιστοσελίδα και ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Facebook Messenger είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Εάν είναι, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να αποκατασταθούν.

5. Διορθώστε τις ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας

Οι εσφαλμένες ρυθμίσεις ώρας και ημερομηνίας μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Messenger. Ως εκ τούτου, πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν η συσκευή σας χρησιμοποιεί τη σωστή ημερομηνία και ώρα. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

ρυθμίσεις των windows

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Χρόνος & Γλώσσα.

το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ημερομηνία ώρα.

Επιλογή ημερομηνίας και ώρας

4. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Ρύθμιση ζώνης ώρας αυτόματα.

Ρύθμιση ζώνης ώρας αυτόματα

5. Κάντε κλικ στο κουμπί «Συγχρονισμός τώρα» αφού κάνετε τις αλλαγές.

6. Ενημερώστε την εφαρμογή Facebook Messenger

Είναι μια καλή πρακτική ασφάλειας να διατηρείτε ενημερωμένες τις εφαρμογές υπολογιστή. Κάτι τέτοιο θα εξασφαλίσει καλύτερη συμβατότητα και σταθερότητα και θα φέρει νέα χαρακτηριστικά.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Messenger στα Windows 11, ανοίξτε την εφαρμογή Microsoft Store και μεταβείτε στην καρτέλα Βιβλιοθήκη.

Βρείτε την εφαρμογή Messenger και κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω κουμπί δίπλα του. Αυτό θα ενημερώσει την εφαρμογή Facebook Messenger στον υπολογιστή σας.

7. Επιδιορθώστε και επαναφέρετε την εφαρμογή Messenger

Στα Windows 11, μπορείτε να επιδιορθώσετε και να επαναφέρετε τις εφαρμογές του Microsoft Store. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη, ειδικά εάν η εφαρμογή δεν λειτουργεί σωστά.

Έτσι, εάν η εφαρμογή Messenger εξακολουθεί να μην λειτουργεί στα Windows 11, μπορείτε να την επιδιορθώσετε ή να την επαναφέρετε. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Εφαρμογές τμήμα στα αριστερά.

το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ Εγκατεστημένες εφαρμογές.

Εγκατεστημένες εφαρμογές

4. Τώρα, βρείτε την εφαρμογή Messenger, κάντε κλικ στις τρεις τελείες και επιλέξτε Προχωρημένες επιλογές.

Προχωρημένες επιλογές

5. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Επισκευή κουμπί.

Επισκευή

6. Αυτό θα επιδιορθώσει τα αρχεία εγκατάστασης της εφαρμογής Messenger. Μόλις επισκευαστεί, εκκινήστε την εφαρμογή Messenger. Εάν η εφαρμογή εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μεταβείτε στην οθόνη Επιλογές για προχωρημένους και κάντε κλικ στο Επαναφορά επιλογή.

το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11

8. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store

Ενώ η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Microsoft Store δεν έχει άμεση σύνδεση με το Messenger, η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Store έχει βοηθήσει πολλούς χρήστες.

Αρκετοί χρήστες των Windows 11 ισχυρίστηκαν ότι επέλυσαν το μήνυμα σφάλματος εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να το κάνετε για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα επιλύεται. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Microsoft Store

  • Πρώτα, πατήστε το Windows Key + R κουμπί για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου RUN.
  • Όταν ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε wsreset.exe και πατήστε Εισαγω.

9. Εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις των Windows 11

Μερικές φορές, σφάλματα στο λειτουργικό σύστημα μπορεί να εμποδίσουν την εφαρμογή Messenger να λειτουργεί στα Windows 11. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε ένα τέτοιο πρόβλημα είναι να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις του Windows Update από Ρυθμίσεις > Ενημερώσεις των Windows. Στη δεξιά πλευρά, θα βρείτε όλα τα Windows 11 που εκκρεμούν.

Ρυθμίσεις > Ενημερώσεις των Windows

Εάν το Messenger εξακολουθεί να είναι κολλημένο στην οθόνη φόρτωσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Η επανεγκατάσταση είναι ο απόλυτος τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που δεν επιλύονται.

Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Messenger, κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Messenger. Κάντε δεξί κλικ στο Messenger και επιλέξτε Απεγκατάσταση.

το Messenger δεν λειτουργεί στα Windows 11

Στην προτροπή που εμφανίζεται, επιλέξτε Απεγκατάσταση . Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Microsoft Store και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Messenger . Μετά την εγκατάσταση, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows 11.

11. Χρησιμοποιήστε την έκδοση του Messenger Web

Εάν δεν έχετε χρόνο να ακολουθήσετε όλες αυτές τις μεθόδους και αναζητάτε έναν ευκολότερο τρόπο πρόσβασης στη συνομιλία του Messenger, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Έκδοση Ιστού του Messenger.

Η web έκδοση του Messenger σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με τους φίλους σας στο Facebook και να έχετε πρόσβαση σε αυτό από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Απλώς ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το https://www.messenger.com/. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Messenger και ξεκινήστε να συνομιλείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης: Windows 11 ISO Δωρεάν

Αυτές είναι απλές επιδιορθώσεις για το Messenger που δεν λειτουργεί σε υπολογιστές με Windows 11. Όλες αυτές οι μέθοδοι θα είχαν διορθώσει τα ζητήματα του Messenger στα Windows 11. Εάν θεωρείτε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με άλλους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης :

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *