Το Truecaller επαναφέρει την εγγραφή κλήσεων για χρήστες Android και iOS

Το Truecaller, η δημοφιλής εφαρμογή αναγνώρισης κλήσεων και αποκλεισμού κλήσεων, επανέφερε τα πιο απαιτούμενα λειτουργία εγγραφής φωνητικών κλήσεων σε συσκευές Android και iOS. Αυτή η δυνατότητα καταργήθηκε πέρυσι λόγω των κανονισμών του Android για τις εφαρμογές κλήσεων τρίτων.

Το Truecaller επαναφέρει την εγγραφή κλήσεων για χρήστες Android και iOS

λειτουργία εγγραφής κλήσεων truecaller

Επί του παρόντος, το Η δυνατότητα εγγραφής φωνητικών κλήσεων περιορίζεται σε συνδρομητές Premium Connect, Assistant ή Premium Family. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσει σταδιακά σε άλλα μέρη του κόσμου τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας.

Ξεπερνώντας τους περιορισμούς με μια έξυπνη λύση

Τόσο τα λειτουργικά συστήματα Android όσο και iOS αποτρέπουν τις εφαρμογές από την εγγενή εγγραφή κλήσεων. Ωστόσο, το Truecaller βρήκε μια λύση χρησιμοποιώντας μια αποκλειστική γραμμή εγγραφής.

Στο Android, οι χρήστες που έχουν επιλέξει το Truecaller ως προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσεων μπορούν τώρα να ενεργοποιήσουν εύκολα την εγγραφή κλήσεων μέσω του ίδιου του dialer, με την εφαρμογή να καταγράφει αυτόματα όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις. Ομοίως, όσοι χρησιμοποιούν πρόγραμμα κλήσης τρίτου μέρους θα λάβουν ένα κυμαινόμενο κουμπί εγγραφής κλήσεων από την εφαρμογή Truecaller για να ξεκινήσει η εγγραφή κλήσεων.

Από την άλλη, σε αντίθεση με το Android, η Apple δεν επιτρέπει σε καμία εφαρμογή να καταγράφει κλήσεις σε συσκευές iOS. Για την εγγραφή εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων, οι χρήστες iPhone ή iOS πρέπει να καλέσουν μια γραμμή εγγραφής στην εφαρμογή Truecaller και να συγχωνεύσουν και τις δύο κλήσεις για να ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής. Για να διασφαλιστεί το απόρρητο του χρήστη, το άλλο μέρος στην κλήση θα ακούσει έναν ήχο μπιπ που θα υποδεικνύει ότι «η κλήση καταγράφεται».

Η εγγραφή κλήσεων εισήχθη για πρώτη φορά στην πλατφόρμα Android του Truecaller το 2018 για premium χρήστες και επεκτάθηκε σε όλους τους χρήστες Android το 2021. Ωστόσο, το 2022, το Truecaller αντιμετώπισε περιορισμούς στην πρόσβαση στο Accessibility API της Google, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συνήθως για σκοπούς καταγραφής κλήσεων. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία αναγκάστηκε να αφαιρέσει τη δυνατότητα εγγραφής κλήσεων από τις εφαρμογές της.

Ασφάλεια Δεδομένων και Απόρρητο

Όσον αφορά την ασφάλεια των δεδομένων και το απόρρητο, το Truecaller θα αποθηκεύει τις εγγραφές κλήσεων τοπικά στα smartphone των χρηστών για να διασφαλίσει ότι τα ευαίσθητα δεδομένα κλήσεων παραμένουν ασφαλή και υπό τον έλεγχο του χρήστη.

Μελλοντικά σχέδια

Επιπλέον, για τις ηχογραφήσεις κλήσεων, το Truecaller εργάζεται επίσης για την εισαγωγή μιας δυνατότητας μεταγραφής ενισχυμένης με AI, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε γραπτές μεταγραφές των ηχογραφημένων συνομιλιών τους, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία χρήστη.

Αυτή η δυνατότητα θα επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αναζητούν συγκεκριμένες πληροφορίες στις μεταγραφές, παρέχοντας μια βολική αναφορά για ηχογραφημένες συνομιλίες. Η λειτουργία μεταγραφής αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Τα νέα προγράμματα συνδρομής της Truecaller στις ΗΠΑ για την καταγραφή κλήσεων

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η λειτουργία καταγραφής κλήσεων του Truecaller είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε όλους τους premium συνδρομητές στις ΗΠΑ. Με αυτήν την κυκλοφορία, το Truecaller προσφέρει τώρα τρία σχέδια στις ΗΠΑ:

  • ΕΝΑ βασικό πρόγραμμα χωρίς διαφημίσεις Για $1 το μήνα.
  • ΕΝΑ πρόγραμμα premium με εγγραφή κλήσεων δικαστικά έξοδα 3,99 $ το μήνα.
  • ΕΝΑ σχέδιο κορυφαίας βαθμίδας με βοηθό ελέγχου κλήσεων Για 4,49 $ το μήνα.

Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα έρθει η δυνατότητα εγγραφής κλήσεων στην Ελλαδα.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κρύψετε την τελευταία εμφάνιση στο Truecaller για Android

Truecaller στο Android Πώς να προγραμματίσετε μηνύματα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

10 καλύτερες εφαρμογές Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *