10 καλύτερες εφαρμογές Snapchat Saver για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές Snapchat Saver για Android το 2023

Το Snapchat είναι αναμφίβολα η καλύτερη εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο εκεί έξω. Είναι μια εφαρμογή γνωστή για τα μοναδικά φίλτρα φωτογραφιών και βίντεο.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Snapchat, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή καταγράφει όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης και ειδοποιεί το άλλο άτομο. Αυτό το πράγμα γίνεται για την προστασία του απορρήτου του χρήστη που ανέβασε.

Είτε τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας συνομιλίας, μιας ιστορίας ή βίντεο, η εφαρμογή Snapchat θα ειδοποιήσει τον χρήστη για να τον ενημερώσει. Αν και είναι μια εξαιρετική δυνατότητα προστασίας του απορρήτου, πολλοί χρήστες μπορεί να εξακολουθούν να θέλουν να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε στιγμιότυπα από το Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Snapchat Saver. Οι εφαρμογές αποθήκευσης Snapchat για Android είναι ένας συνδυασμός εργαλείων στιγμιότυπου οθόνης και συσκευών εγγραφής βίντεο. Όμως, ακολουθούν μια διαφορετική ιδέα για να συλλάβουν τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη.

10 καλύτερες εφαρμογές SnapchaTopt Saver

Οι εφαρμογές Snapchat Saver μπορούν εύκολα να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης ή να καταγράψουν στιγμιότυπα χωρίς να ειδοποιήσουν τον άλλο χρήστη. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης Snapchat για Android.

1. SaveStory

 

Το SaveStory είναι ταυτόχρονα συσκευή εγγραφής βίντεο και εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης για Android. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης οποιασδήποτε εφαρμογής και έχετε επίσης την επιλογή να καταγράψετε την οθόνη.

Το καλό με το SaveStory είναι ότι λειτουργεί άψογα τόσο σε smartphone Android με root όσο και σε μη root και δεν στέλνει καμία ειδοποίηση όταν λαμβάνεται ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να ορίζετε συνεχόμενα στιγμιότυπα οθόνης. Με αυτήν τη δυνατότητα, η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα μια σειρά στιγμιότυπων οθόνης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να καταγράψει τον εσωτερικό ήχο εάν η συσκευή σας τρέχει σε Android 10 ή νεότερη έκδοση. Συνολικά, το SaveStory είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εξοικονόμησης Snapchat για Android.

2. Ιδιωτικά στιγμιότυπα οθόνης

 

Η εφαρμογή Private Screenshots για Android μπορεί να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης χωρίς να ειδοποιήσει το τελικό άτομο. Το καλό με τα ιδιωτικά στιγμιότυπα οθόνης είναι ότι λειτουργεί με κάθε είδους εφαρμογές που ανιχνεύουν στιγμιότυπα οθόνης που δημιουργήσατε από συνομιλίες.

Ωστόσο, τα ιδιωτικά στιγμιότυπα οθόνης δεν λειτουργούν με προστατευμένες εφαρμογές όπως Netflix, Tor Provider, Τραπεζικές εφαρμογές κ.λπ. Θα εμφανιστεί μια μαύρη οθόνη εάν προσπαθήσετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης σε προστατευμένες εφαρμογές.

Μετά τη λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης, το Private Screenshot αποθηκεύει τα αρχεία σε έναν κρυφό κατάλογο και δεν μεταδίδει κανένα μήνυμα σχετικά με νέα στιγμιότυπα οθόνης.

Η έννοια των ιδιωτικών στιγμιότυπων οθόνης είναι διαφορετική. Αντί να τραβήξει απευθείας το στιγμιότυπο οθόνης, ξεκινά μια λειτουργία παρουσίασης στη συσκευή σας και, στη συνέχεια, καταγράφει ολόκληρη την οθόνη. Με αυτόν τον τρόπο, οι εφαρμογές δεν μπορούν να εντοπίσουν ότι έχει ληφθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης.

3. ShotSaver

 

Το ShotSaver είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή προφύλαξης Snapchat για Android που σας επιτρέπει να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης και να εγγράφετε οθόνη ανώνυμα. Ενώ η εφαρμογή λειτουργεί καλά σε παλαιότερες εκδόσεις του Snapchat, μερικές φορές αποτυγχάνει να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης στην πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat.

Το πιο σημαντικό μέρος του ShotSaver είναι η εύκολη στη χρήση διεπαφή του. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη φαίνεται καθαρό και ταιριάζει καλά με το υλικό σχεδιασμού του Android.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του ShotSaver είναι η δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης και εγγραφής οθονών στην ίδια περίοδο λειτουργίας. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή και λειτουργεί με συνομιλίες Snapchat.

Το άλλο άτομο δεν ειδοποιείται όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή εγγράφετε βίντεο με το ShotSaver. Μπορείτε να προβάλετε τις εικόνες/βίντεο που τραβήξατε από την εφαρμογή Gallery του Android σας.

4. Εύκολο στιγμιότυπο οθόνης

 

Το Screenshot Easy είναι ένα πλήρες και απλό στη χρήση εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης για συσκευές Android. Σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο smartphone σας με τον εύκολο τρόπο.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα εγγραφής οθόνης που καταγράφει όλα όσα εμφανίζονται στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας, στιγμιότυπα οθόνης με κύλιση, στιγμιότυπα οθόνης σε υψηλή ποιότητα κ.λπ.

Η εφαρμογή σάς παρέχει επίσης πολλούς τρόπους λήψης στιγμιότυπων οθόνης. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μια επιλογή λήψης οθόνης στον πίνακα ειδοποιήσεων, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία shake-to-capture, να προσθέσετε ένα εικονίδιο επικάλυψης για εγγραφή οθόνης/στιγμιότυπο οθόνης κ.λπ.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι αυτή η εφαρμογή θα στείλει μια ειδοποίηση εάν προσπαθήσετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης ή να εγγράψετε οθόνη στο Snapchat. Είναι απλώς μια απλή εφαρμογή λήψης οθόνης για Android που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση ιστοριών Snapchat ή snap.

5. AZ Recorder

 

Το AZ Recorder είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή εγγραφής οθόνης για Android που μπορεί να καταγράψει την οθόνη σας σε καλύτερη ποιότητα. Είναι μια συσκευή εγγραφής οθόνης υψηλής ποιότητας με δυνατότητα λήψης εσωτερικού ήχου.

Διαθέτει πολλές μοναδικές δυνατότητες που κάνουν την εφαρμογή πιο χρήσιμη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης. Και έχετε επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για την επεξεργασία των λήψεων οθόνης.

Το AZ Recorder είναι τέλειο αν θέλετε να αποθηκεύσετε μια ιστορία Snapchat χωρίς υδατογράφημα. Ναι, η εφαρμογή θα ειδοποιήσει τον άλλο χρήστη ότι τραβήξατε ένα στιγμιότυπο οθόνης, αλλά αν είστε εντάξει με αυτό, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ.

Η εφαρμογή λειτουργεί με κάθε είδους εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως WhatsApp, Telegram, Snapchat, Instagram κ.λπ.

6. AirDroid Cast

 

Το AirDroid Cast είναι μια εφαρμογή αντικατοπτρισμού οθόνης, αλλά είναι περίεργη στη λίστα. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε μια ιστορία Snapchat ή να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης χωρίς να ενημερώσετε τον άλλον, η καλύτερη επιλογή είναι να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του τηλεφώνου σε έναν υπολογιστή και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή εγγραφής οθόνης του υπολογιστή για να τραβήξετε την οθόνη.

Ο στόχος είναι να αντικατοπτρίσετε την οθόνη σας Android σε έναν υπολογιστή με AirDroid Cast και στη συνέχεια να εγγράψετε την οθόνη του υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας και όχι την εφαρμογή Snapchat. Αυτό δεν θα ειδοποιήσει το άλλο άτομο ότι τραβήξατε το στιγμιότυπο οθόνης.

Το AirDroid Cast είναι ένα ισχυρό και εύχρηστο εργαλείο κοινής χρήσης και ελέγχου οθόνης που επιτρέπει την κοινή χρήση οθονών για κινητά με Windows ή macOS.

7. ApowerMirror

 

Το ApowerMirror ακολουθεί την ίδια ιδέα με το AirDroid Cast. Είναι μια εφαρμογή αντικατοπτρισμού οθόνης με περισσότερες δυνατότητες από το AirDroid Cast.

Η εφαρμογή διευκολύνει τον ασύρματο κατοπτρισμό οθόνης και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε το Android σε υπολογιστή, MAC ή ακόμα και Smart TV με ήχο.

Ο στόχος εδώ παραμένει ο ίδιος, αντικατοπτρίζετε την οθόνη σας Android σε έναν υπολογιστή και, στη συνέχεια, καταγράφετε την οθόνη του υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταγράφετε την οθόνη του υπολογιστή, εμποδίζοντας το Snapchat να ειδοποιήσει τον άλλο χρήστη.

Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Υποστηρίζει mirroring 4 συσκευών ταυτόχρονα χωρίς καμία καθυστέρηση.

8. Εργαλείο SnapScreenshot

 

Το SnapScreenshot Tool είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης που έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές που ειδοποιεί άλλα άτομα όταν τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με το Snapchat και θα σας επιτρέψει να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στην εφαρμογή ανώνυμα.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσετε ότι η εφαρμογή δεν θα λειτουργεί με προστατευμένες εφαρμογές όπως το Netflix, οι εφαρμογές τραπεζών κ.λπ. Θα εμφανιστεί μια κενή οθόνη εάν επιχειρήσετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης προστατευμένων εφαρμογών.

Για λήψη κατά τη χρήση εφαρμογών, το SnapScreenshot Tool παρέχει ένα αιωρούμενο κουμπί κάμερας που κολλάει στην οθόνη. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί της αιωρούμενης κάμερας για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης.

9. Συσκευή εγγραφής οθόνης Apowersoft

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή προφύλαξης Snapchat και δεν σας ενδιαφέρει αν η εφαρμογή στέλνει ειδοποιήσεις στον τελικό χρήστη, μπορεί να βρείτε το Apowersoft Screen Recorder πολύ χρήσιμο.

Το Apowersoft Screen Recorder είναι μία από τις καλύτερες και εύχρηστες εφαρμογές εγγραφής οθόνης που μπορούν να εγγράψουν ολόκληρη την οθόνη Android σας σε υψηλή ποιότητα.

Το Apowersoft Screen Recorder διαθέτει επίσης μια λειτουργία προβολής οθόνης που σας επιτρέπει να μεταδώσετε την οθόνη του κινητού σας σε έναν υπολογιστή. Εάν δεν θέλετε να ειδοποιήσετε τον άλλο χρήστη για τη λήψη οθόνης, απλώς μεταφέρετε την οθόνη του τηλεφώνου σας στον υπολογιστή και καταγράψτε την οθόνη του υπολογιστή.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Apowersoft Screen Recorder περιλαμβάνουν οθόνη εγγραφής με εσωτερικό ήχο, εγγραφή μπροστινής κάμερας, ευέλικτο εικονίδιο επικάλυψης, λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο κ.λπ.

10. SnapGrab

 

Για ορισμένους λόγους, το SnapGrab έχει αφαιρεθεί από το Google Play Store. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να το κατεβάσετε από καταστήματα εφαρμογών τρίτων.

Το SnapGrab είναι μια ιδιωτική εφαρμογή στιγμιότυπου οθόνης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Snapchat. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αποθηκεύσετε εικόνες και βίντεο Snapchat χωρίς να ειδοποιήσετε τον τελικό χρήστη.

Όλα είναι καλά στην εφαρμογή, από τη διεπαφή χρήστη έως τις δυνατότητες. Η εφαρμογή δεν βάζει υδατογράφημα στα εγγεγραμμένα βίντεο ή στιγμιότυπα οθόνης σας.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η εφαρμογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί κατά τη λήψη της από καταστήματα εφαρμογών τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα αξιόπιστο κατάστημα εφαρμογών τρίτων για λήψη της εφαρμογής για Android.

 

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αποθήκευσης Snapchat για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αν θέλετε να προτείνετε άλλες παρόμοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *