6 τρόποι για να στείλετε μεγάλα αρχεία ως συνημμένα email

Όλα τα δημοφιλή προγράμματα email έχουν όρια μεγέθους στα αρχεία που μπορείτε να στείλετε μέσω email στους παραλήπτες. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να στείλετε μεγάλα αρχεία ως συνημμένα email παρά αυτούς τους περιορισμούς.

Τα όρια μεγέθους αρχείου ποικίλλουν ανάλογα με την υπηρεσία email.

Για παράδειγμα, τα Gmail, Yahoo και AOL έχουν όριο 25 Mb ανά email.

Το Outlook.com περιορίζεται σε μόνο 10 Mb. Ακόμη και τα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτραπέζιου υπολογιστή έχουν όρια.

Το Microsoft Outlook επιτρέπει μόνο αποστολή αρχείων 20 Mb και ενώ το Mozilla Thunderbird είναι απεριόριστο, ενδέχεται να εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε όρια μεγέθους αρχείου ανάλογα με τους λογαριασμούς email με τους οποίους το συνδέετε.

Ο ποιο εύκολος τροπος  ειναι το Wetransfer.com

To WeTransfer είναι μία από τις πιο εύχρηστες και βολικές υπηρεσίες για την αποστολή μεγάλων αρχείων με email.

Ανοίγετε τον browser και πηγαίνετε στη διεύθυνση www.wetransfer.com

 

Πάμε στα ποιο δύσκολα τώρα αλλά μην απογοητεύεστε Απλά ακολουθήστε τα βήματα..

Είσαι διαχειριστής κάποιου σαιτ; Εδω μπορείς να δεις την υγειά του – δωρεάν

<δωρεαν VPN για το κινητό στο play store>

Συμπίεση Αρχείων

Εάν το αρχείο που προσπαθείτε να στείλετε είναι ακριβώς πάνω από το όριο (για παράδειγμα, ένα αρχείο 30 Mb στο Gmail), ενδέχεται να μπορείτε να συμπιέσετε το αρχείο κάτω από το όριο.

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο, επιλέξτε Αποστολή σε και, στη συνέχεια, επιλέξτε Συμπιεσμένος (συμπιεσμένος) φάκελος .

Τα περισσότερα αρχεία, αφού συμπιεστούν σε ένα αρχείο ZIP, θα μειωθούν σε μέγεθος από 10 σε 75%, ανάλογα με το πόσο διαθέσιμος χώρος υπάρχει στα δεδομένα του αρχείου για να κάνει τα μαγικά του ο αλγόριθμος συμπίεσης.

Εάν η ρουτίνα συμπίεσης μπόρεσε να συρρικνώσει το αρχείο κάτω από τα όρια μεγέθους της υπηρεσίας email σας , μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο στο email σας.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο βίντεό μας στο YouTube, όπου περιγράφουμε πώς να καταχωρήσετε ένα αρχείο και να το κάνετε μικρότερο:

ΠΩΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ: Εύκολη μέθοδος

Splitting Apart Archives

Εάν προσπαθείτε να στείλετε ένα μεγάλο αρχείο αρχειοθέτησης που περιέχει πολλά αρχεία και φακέλους, μπορείτε πάντα να χωρίσετε αυτό το αρχείο σε μικρότερα αρχεία που το καθένα είναι κάτω από το όριο μεγέθους της υπηρεσίας email.

Για παράδειγμα, πάρτε ένα αρχείο ZIP που είναι λίγο λιγότερο από 60 Mb. Δεν θα μπορείτε να στείλετε αυτό το αρχείο χρησιμοποιώντας το Gmail ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου cloud.

6 τρόποι για να στείλετε μεγάλα αρχεία ως συνημμένα email

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και εξαγάγετε όλα τα αρχεία μέσα σε αυτό στα μεμονωμένα αρχεία και φακέλους επιλέγοντας Εξαγωγή όλων .

Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα νέο αρχείο αρχειοθέτησης κάνοντας δεξί κλικ μέσα στο φάκελο, επιλέγοντας Νέος και συμπιεσμένος (συμπιεσμένος) φάκελος .

Στη συνέχεια, αντιγράψτε όλα τα μεμονωμένα αρχεία και φακέλους που μόλις εξαγάξατε από το μεγάλο αρχείο αρχειοθέτησης. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο νέο, κενό αρχείο αρχειοθέτησης και επιλέξτε Επικόλληση .

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για όσα περισσότερα αρχεία και μεμονωμένους φακέλους μπορείτε μέχρι το μέγεθος του νέου αρχείου αρχειοθέτησης που δημιουργήσατε να είναι ακριβώς κάτω από το όριο μεγέθους.

Επαναλάβετε την παραπάνω διαδικασία για να δημιουργήσετε ένα άλλο κενό αρχείο και συνεχίστε την αντιγραφή περισσότερων αρχείων και φακέλων έως ότου καθένα από αυτά τα αρχεία είναι ακριβώς κάτω από το όριο. Δημιουργήστε όσα αρχεία αρχειοθέτησης χρειάζεστε για να επανασυμπιέσετε όλα τα αρχεία και τους φακέλους από το αρχικό, μεγάλου μεγέθους αρχείο αρχειοθέτησης.

Τέλος, μπορείτε να στείλετε καθένα από αυτά τα αρχεία ως μεμονωμένα email, μέχρι να ολοκληρώσετε την αποστολή όλων.

διαβαστε επισης Οι 7 καλύτεροι αναγνώστες PDF για Windows το 2020

Αποστολή αρχείων μέσω Google Drive

Μια άλλη προσέγγιση είναι η μεταφόρτωση του μεγάλου μεγέθους αρχείου σε έναν λογαριασμό κοινής χρήσης cloud, όπως το Google Drive, η εκχώρηση δικαιωμάτων σε οποιονδήποτε έχει τον σύνδεσμο για να το δει (που είναι προεπιλογή) και η αποστολή στον παραλήπτη του συνδέσμου προς το αρχείο στο Google Drive.

Για να το κάνετε αυτό, ανεβάστε το αρχείο μεγάλου μεγέθους σε έναν φάκελο στον λογαριασμό σας στο Google Drive.

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο στο Google Drive και επιλέξτε Κοινή χρήση .

Στο παράθυρο Κοινή χρήση με άλλους , δίπλα στο Όποιος έχει το σύνδεσμο μπορεί να προβάλει , επιλέξτε Αντιγραφή συνδέσμου .

Αυτό θα αντιγράψει τη διεύθυνση URL του αρχείου Google Drive στο πρόχειρό σας.

Επιστρέψτε στο μήνυμα email σας στο Gmail και επιλέξτε το εικονίδιο εισαγωγής συνδέσμου . Επικολλήστε τον σύνδεσμο του αρχείου Google Drive στο πεδίο διεύθυνσης Ιστού .

Επιλέξτε ΟΚ για να τελειώσετε. Αυτό θα εισαγάγει τον σύνδεσμο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Επιλέξτε Αποστολή για να τελειώσετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο παραλήπτης είναι να κάνει κλικ στον σύνδεσμο για λήψη του αρχείου από το κοινόχρηστο αρχείο του Google Drive.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την προσέγγιση, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το αρχείο. Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε αρχείο οποιουδήποτε μεγέθους με αυτόν τον τρόπο.

 

 

διαβαστε επισης Γιατί οι Blogger προτιμούν το Bluehost: Ο ταχύτερος, πιο αξιόπιστος πάροχος φιλοξενίας Ιστού

 

Χρησιμοποιήστε την ενσωμάτωση του Gmail Google Drive

Ένας ακόμα πιο γρήγορος τρόπος για να ανεβάσετε ένα μεγάλο αρχείο και να στείλετε τον σύνδεσμο είναι χρησιμοποιώντας την ενοποίηση που υπάρχει μεταξύ του Gmail και του Google Drive.

Εάν αυτές είναι δύο υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και στέλνετε το email σας χρησιμοποιώντας το Gmail, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να επισυνάψετε ένα αρχείο μεγαλύτερο από 25 Mb.

Το Gmail θα ανεβάσει αυτόματα το αρχείο στον λογαριασμό σας στο Google Drive με ορατότητα για τον παραλήπτη του email. Θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ειδοποιεί για αυτό.

Όταν ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση, θα δείτε τον σύνδεσμο του Google Drive να έχει εισαχθεί στο email σας.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να στείλετε ένα μεγάλου μεγέθους αρχείο μέσω email, αλλά και πάλι πρέπει να έχετε λογαριασμό Gmail και Google Drive για να λειτουργήσει.

 

Αποστολή απευθείας από το Cloud

Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να στείλετε ένα μεγάλου μεγέθους email είναι να το στείλετε από τον λογαριασμό σας στο cloud και όχι από την ίδια την υπηρεσία email.

Για παράδειγμα, από τον λογαριασμό σας στο OneDrive, μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο και να επιλέξετε Κοινή χρήση .

Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο Αποστολή συνδέσμου όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση email του παραλήπτη και το μήνυμα email που θέλετε να συμπεριλάβετε.

Επιλέξτε Αποστολή για να στείλετε το email με τον σύνδεσμο προς το κοινόχρηστο αρχείο να εισάγεται αυτόματα.

Αυτός είναι ένας πολύ πιο γρήγορος τρόπος για να στείλετε αρχεία μεγάλου μεγέθους και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τα χωρίσετε σε μικρότερα αρχεία ή με κάποιο τρόπο να τα συρρικνώσετε κάτω από το όριο.

Χρησιμοποιήστε το Ανώνυμο FTP της φιλοξενίας σας

Εάν έχετε τον δικό σας λογαριασμό φιλοξενίας Ιστού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανώνυμη λειτουργία FTP που συνήθως περιλαμβάνεται σε αυτούς τους λογαριασμούς.

Επικοινωνήστε με τον πάροχο φιλοξενίας Ιστού εάν δεν είστε βέβαιοι εάν έχετε ενεργοποιημένη αυτήν τη δυνατότητα.

Εάν είναι ενεργοποιημένο, όταν είστε συνδεδεμένοι στο cPanel, απλώς επισκεφτείτε την ενότητα FTP και αναζητήστε το όνομα χρήστη του ανώνυμου λογαριασμού. Επιλέξτε Configure FTP Client για να δείτε το όνομα διακομιστή που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο παραλήπτης email σας για να πραγματοποιήσει τη σύνδεση FTP.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το δικό σας πρόγραμμα-πελάτη FTP για να ανεβάσετε τα μεγάλα αρχεία σας στον ανώνυμο φάκελο FTP μέσα στον λογαριασμό φιλοξενίας Ιστού σας.

Ο φάκελος για αυτό ονομάζεται συνήθως κάτι σαν public_ftp .

Αφού στείλετε τα στοιχεία FTP στον παραλήπτη σας, μπορεί να χρησιμοποιήσει το δικό του πρόγραμμα-πελάτη FTP για να συνδεθεί στον ανώνυμο φάκελο και να κατεβάσει το αρχείο από το φάκελο public_ftp.

Αυτή είναι μια προσέγγιση που μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε για πολύ μεγάλα αρχεία, όπως πολύ μεγάλα αρχεία βίντεο που έχουν μέγεθος πολλά gigabyte.

Η μεταφορά αρχείων μπορεί να διαρκέσει λίγο, αλλά αυτό είναι το είδος της μεταφοράς αρχείων για το οποίο προοριζόταν η τεχνολογία FTP.

Μεταφορά μεγάλων αρχείων μέσω email

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι μεταφοράς πολύ μεγάλων αρχείων μέσω email. Η μέθοδος που θα επιλέξετε εξαρτάται πραγματικά από τις υπηρεσίες που έχετε διαθέσιμες και το μέγεθος του ίδιου του αρχείου.

Η προσέγγιση αρχειοθέτησης είναι εξαιρετική εάν τα αρχεία σας είναι λίγο πάνω από το όριο. Αλλά αν έχετε να κάνετε με πολύ μεγάλα αρχεία που δεν μπορείτε να χωρίσετε σε μικρότερα αρχεία, τότε η μέθοδος κοινής χρήσης cloud ή η προσέγγιση FTP μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian