Εργαλεία Unfollow Twitter

7 Καλύτερα Δωρεάν Εργαλεία Unfollow Twitter που λειτουργούν στην πραγματικότητα το 2023

Το Twitter είναι μια υπολογιστική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Έχετε ένα όριο στο πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε με βάση το πόσα άτομα σας ακολουθούν. Επομένως, χρησιμοποιήστε τον αριθμό των ακολούθων σας με σύνεση.

Ωστόσο, η κατάργηση της παρακολούθησης περιττών, ψεύτικων λογαριασμών και λογαριασμών που δεν σας ακολουθούν μπορεί να είναι μια υποτονική εργασία και να σας πάρει πολύ χρόνο. Αλλά μην ανησυχείτε. έχουμε απλώσει το 7 καλύτερα δωρεάν εργαλεία unfollow στο Twitter για να μην ακολουθήσετε άτομα που δεν ακολουθούν.

Κοιτάξτε τον παρακάτω πίνακα για να σας βοηθήσει με μια δίκαιη σύγκριση.

Εργαλείο Twitter Δωρεάν / Επί πληρωμή Εκκίνηση Τιμολόγησης Σύνδεσμος
CircleboomΔωρεάν (λιγότερες δυνατότητες) / Επί πληρωμή7,99 $/μήναΕπισκεφθείτε τώρα
CrowdfireappΔωρεάν (λιγότερες δυνατότητες) / Επί πληρωμή7,48 $/μήναΕπισκεφθείτε τώρα
SocialBeeεπί πληρωμή$29/μήναΕπισκεφθείτε τώρα
Μαζική κατάργηση παρακολούθησης στο TwitterΕλεύθερος—-Επισκεφθείτε τώρα
iUnfollowΔωρεάν (λιγότερες δυνατότητες) / Επί πληρωμή3,33 $/μήναΕπισκεφθείτε τώρα
Σύνδεση κοινούΔωρεάν (λιγότερες δυνατότητες) / Επί πληρωμή41,76 $/μήναΕπισκεφθείτε τώρα
SocialDogεπί πληρωμή12 $/μήναΕπισκεφθείτε τώρα

1. Circleboom

Ας ξεκινήσουμε τώρα τη δουλειά και ας δούμε το πρώτο εργαλείο unfollow του Twitter σε αυτήν τη λίστα. Το Circleboom είναι ένα εργαλείο διαχείρισης Twitter που μπορεί να σας βοηθήσει με πολλά περισσότερα από το να μην ακολουθείτε απλώς.

Αυτή η πλατφόρμα έχει δωρεάν πρόγραμμα αλλά δεν έχει πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για να μάθετε τις υπηρεσίες και να προχωρήσετε με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Το Circleboom πληρώνει για τη χρέωση με εκπληκτικά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τον λογαριασμό σας και πιθανώς και την επιχείρησή σας.

Circleboom Σχετικά με

Χαρακτηριστικά

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το Circleboom.

🔶 Επαληθεύτηκε ότι δεν ακολουθείτε: Το Circleboom δεν μένει σε εικασίες. αυτή η πλατφόρμα επαληθεύει σωστά, αποφασίζει εάν ένας λογαριασμός Twitter είναι ψεύτικος και σπαταλά τον αριθμό των ακολούθων σας.

🔶 Πολλαπλά εργαλεία σε ένα μέρος: Όπως είπαμε, το Circleboom μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από το να κάνεις unfollow. Εδώ, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας για να τον αναπτύξετε και να κατανοήσετε το περιβάλλον σας στο Twitter.

🔶 Εργαλείο αναζήτησης Twitter: Τώρα που έχετε τα εργαλεία για να κάνετε unfollow αυτούς που δεν σας ακολουθούν και να σπαταλάτε τον αριθμό των ακολούθων σας, μπορείτε να βρείτε ενεργά άτομα που φέρνουν κάτι στο τραπέζι.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα δωρεάν και να επιλέξετε το σχέδια από 7,99 $/μήνα και μετά. Αυτή η πλατφόρμα έχει πολλά να προσφέρει σε μικρή τιμή, γεγονός που θα κάνει το Twitter σας να αναπτυχθεί και θα σας προσφέρει ένα πολύ πιο εύκολο σύστημα διαχείρισης. Επίσης, το εμπιστεύονται πλατφόρμες όπως το Netflix και το NBC.


2. Crowdfireapp

Το Crowdfireapp είναι μια πλατφόρμα all-in-one. Επίσημα γνωστός ως “Απλώς Unfollow”, αυτή η πλατφόρμα έχει συμπεριλάβει πολλές περισσότερες δυνατότητες. επομένως, κατανοούμε την αλλαγή στο όνομα. Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από το να ακολουθείτε ή να μην ακολουθείτε οποιονδήποτε χρήστη του Twitter.

Αυτή η πλατφόρμα δεν είναι μόνο για το Twitter αλλά και για πολλές άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Είναι ένα πλήρες πακέτο διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις σας, να καταργήσετε την παρακολούθηση των ψεύτικων, ανενεργών ή υπερενεργών λογαριασμών, να αναλύσετε ανταγωνιστές και πολλά άλλα σε ένα μέρος.

Πληροφορίες για το Crowdfireapp

Χαρακτηριστικά

Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει το Crowdfireapp.

🔶 Προγραμματισμός αναρτήσεων: Ο λογαριασμός σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεγαλώνει μόνο όταν παραμένετε συνεπής με αυτόν. Επομένως, για να εξοικονομήσετε χρήματα σε έναν διαχειριστή μέσων κοινωνικής δικτύωσης και χρόνο στον προγραμματισμό ενός προγράμματος, το Crowdfireapp προσφέρει μια δυνατότητα προγραμματισμού των αναρτήσεών μας.

🔶 Επιμέλεια άρθρου: Διατηρώντας έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά όταν σχετίζεται με την επιχείρησή σας, μπορεί συχνά να ξεμείνετε από ιδέες. Ωστόσο, το Crowdfireapp μπορεί να σας βοηθήσει παρέχοντας ιδέες για ανάρτηση σε θέματα που σχετίζονται με τη θέση σας.

🔶 Σύνδεση τροφοδοσίας RSS: Τώρα, θα είστε πάντα συνδεδεμένοι με τις νέες τάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα δημιουργείτε σχετικό περιεχόμενο με το εργαλείο RSS Feed Connect που προσφέρει η Crowdfireappp.

Μπορείτε να εξερευνήσετε το Crowdfireapp μέσω αυτού δωρεάν σχέδιο, που έχει λιγότερες δυνατότητες από ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς λειτουργεί. Με αυτήν την πλατφόρμα, το παιχνίδι κοινωνικής δικτύωσης θα τρέχει με αρκετά καλό ρυθμό λόγω των διαφόρων εργαλείων που προσφέρει το Crowdfireapp.


3. SocialBee

Μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει τον όρο «SocialBee» ως αργκό ή ως όνομα για τους εξωστρεφείς φίλους σας, αλλά τώρα αυτός ο όρος είναι το όνομα ενός από τους καλύτερους παρόχους εργαλείων διαχείρισης πολυμέσων. Αυτή η πλατφόρμα είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία unfollow του Twitter.

Εδώ, σας παρέχεται ένας τεράστιος αριθμός εργαλείων που μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε αναρτήσεις, να παρακολουθήσετε τους ανταγωνιστές σας, να αναλύσετε την ανάπτυξη του λογαριασμού σας, να ελέγξετε για ψεύτικους λογαριασμούς και να καταργήσετε την παρακολούθηση τους και πολλά άλλα.

SocialBee σχετικά

Χαρακτηριστικά

Ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που συνοδεύουν ένα πρόγραμμα SocialBee.

🔶 Γεννήτρια Tweet AI: Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε πλήρως. Για να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, το SocialBee προσφέρει μια γεννήτρια AI Tweet για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σχετικά Tweet που μπορούν να σας προσφέρουν τις περισσότερες αλληλεπιδράσεις.

🔶 Παρακολούθηση ανάπτυξης κοινού: Τώρα, μάθετε περισσότερα για το κοινό σας και την αύξηση του κοινού στον λογαριασμό σας. Αυτό θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη του λογαριασμού σας και τους λογαριασμούς που μπορεί να είναι κάποιος που θέλετε να καταργήσετε την παρακολούθηση.

🔶 Υπηρεσίες Θυρωρείου: Το SocialBee παρέχει επίσης μια λειτουργία όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με ανθρώπινους διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θα σας δώσουν μια καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο λογαριασμός σας πρέπει να είναι ειδικός και τι μπορεί να τον κάνει να αναπτυχθεί.

Η SocialBee εμπιστεύεται μεγάλες μάρκες όπως η Marriott, η Hilton και άλλες. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να φαίνεται ακριβή, αλλά μπορεί να γίνει το καλύτερο πρόσθετο στην επόμενη στρατηγική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αναπτύξετε την επιχείρηση και τον λογαριασμό σας στο διαδίκτυο.


4. Μαζική κατάργηση παρακολούθησης Twitter (επέκταση Chrome)

Αν ψάχνετε για κάτι απλό και δεν χρειάζεστε πολλές δυνατότητες στο δωρεάν εργαλείο unfollow στο Twitter, δοκιμάστε το Twitter Mass Unfollow (επέκταση Chrome). Είναι εύκολο στην πρόσβαση και δωρεάν στη χρήση.

Μαζική κατάργηση παρακολούθησης στο Twitter

Χαρακτηριστικά

Αυτές είναι οι δυνατότητες που προσφέρει το Twitter Mass Unfollow (επέκταση Chrome).

🔶 Εξαίρεση Χρηστών: Όταν προσπαθείτε να διακόψετε την παρακολούθηση των χρηστών του Twitter, ενδέχεται να καταργήσετε την παρακολούθηση αυτών που δεν επιθυμούσατε. Επομένως, το Chrome παρέχει μια δυνατότητα εξαίρεσης χρηστών για να τους αποτρέψει από το να μην ακολουθήσουν.

🔶 Σταματήστε μετά από 1 λεπτό: Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί ως χρονόμετρο. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο για να σταματήσει να μην ακολουθείτε μετά από ένα λεπτό από την έναρξη της διαδικασίας. Ωστόσο, αν το αφήσετε μη επιλεγμένο, αυτή η επέκταση θα συνεχίσει να μην ακολουθεί μέχρι τον τελευταίο ακόλουθο.

Το Twitter Mass Unfollow (επέκταση Chrome) είναι η τέλεια προσθήκη στο Chrome σας, εάν θέλετε να κάνετε τη διαδικασία απενεργοποίησης του Twitter λιγότερο ταραχώδη. Επίσης, αυτή η πλατφόρμα είναι δωρεάν και εύκολη στη χρήση.


5. iUnfollow

Το iUnfollow είναι ένα εξίσου απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο unfollow στο Twitter. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε ποιοι δεν σας ακολουθούν και, επομένως, σας βοηθά να τους απομακρύνετε από τους ακόλουθους σας.

Μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση ατόμων με ένα μόνο πάτημα και να διατηρήσετε έναν ακόλουθο και λίστα με άτομα με πολύτιμες σκέψεις. Αυτή η πλατφόρμα είναι απλή στη χρήση και παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια από ψεύτικους λογαριασμούς.

iUnfollow - Twitter Unfollow Tools

Χαρακτηριστικά

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στις δυνατότητες που προσφέρει το iUnfollow.

🔶 Παρακολούθηση θαυμαστών: Μέσω του iUnfollow, θα ειδοποιηθείτε για τους λογαριασμούς που σας ακολουθούν, αλλά δεν ακολουθείτε. Το να τους ακολουθείτε αναγνωρίζεται ως καλή πρακτική Twitter, παρέχοντάς σας μεγαλύτερο αριθμό ακολούθων.

🔶 Κατάργηση παρακολούθησης μη ακολούθων: Μπορείτε να αναγνωρίσετε γρήγορα τους χρήστες που ακολουθείτε, αλλά περιμένετε να σας ακολουθήσουν. Η παρακολούθηση τέτοιων λογαριασμών μπορεί να φαίνεται σαν σπατάλη του παρακάτω αριθμού, και επομένως με το iUnfollow, μπορείτε να τους καταργήσετε ξανά με ένα μόνο κλικ.

🔶 Προστατέψτε τα αιτήματα παρακολούθησης: Όταν λάβετε ένα αίτημα παρακολούθησης, θα ειδοποιηθείτε ήδη για τον λογαριασμό και εάν αξίζει να ακολουθήσετε, θα παραμείνετε προστατευμένοι από τέτοιους ψεύτικους λογαριασμούς.

Το iUnfollow είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο unfollow στο Twitter που μπορεί να εξοικονομήσει μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Είναι πολύ κατάλληλο εάν δεν χρειάζεστε πολλές δυνατότητες αλλά θέλετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την καλύτερη χρήση του χρόνου.


6. Audiense Connect

Το Audiense Connect είναι ένα πλήρες πακέτο για όσους θέλουν να γίνουν διαχειριστές μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά σε μικρή τιμή. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να διαχειριστεί όλα σας Κελάδημα υποθέσεις εύκολα από ένα μέρος. Εάν θέλετε να διαχειριστείτε τις αναρτήσεις σας, τους ανταγωνιστές σας ή περισσότερα, το Audiense Connect τα έχει όλα.

Το Audiense Connect μπορεί να είναι δαπανηρό, αλλά προσφέρει πολλές δυνατότητες που το καλύπτουν εάν χρησιμοποιηθεί για μια επιχείρηση. Εκτός από την κατανόηση των λογαριασμών που πρέπει να αποκλειστούν, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις άλλες πτυχές του λογαριασμού σας στο Twitter και να τον αναπτύξετε στο χείλος.

Audiense Connect

Χαρακτηριστικά

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στις διάφορες δυνατότητες του Audiense Connect.

🔶 Σύνθετες αναλύσεις κοινότητας: Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει βασικά και προηγμένα εργαλεία ανάλυσης κοινότητας που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τις τάσεις και τις αλληλεπιδράσεις της κοινότητάς σας.

🔶 Tweet Analytics: Μπορείτε επίσης να λάβετε τα αναλυτικά στοιχεία των tweet σας και να κατανοήσετε την απόδοση των tweet σας και τι θα βοηθούσε την ανάπτυξή τους.

🔶 Twitter Chatbots: Κάτι μοναδικό που προσφέρει η Audiense Connect είναι τα Twitter Chatbots. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Το Audiense Connect προσφέρει κυρίως καλύτερη εικόνα για το κοινό σας και μπορείτε να ακολουθήσετε, να μην ακολουθήσετε και να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες. Επίσης, είναι πιο κατάλληλο για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.


7. SocialDog

Ας δούμε την τελική πρόταση σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία unfollow στο Twitter για να μην ακολουθήσετε άτομα που δεν ακολουθούν. Το SocialDog είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα που προσφέρει πολλά σχέδια για τη διαχείριση των κοινωνικών σας.

Εκτός από τα άλλα σχέδια, το SocialDog έχει σχεδιαστεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τους ακόλουθούς σας, όπου μπορείτε να κατανοήσετε τις αλληλεπιδράσεις τους και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε μαζί τους και τι θα λειτουργούσε για την ανάπτυξή σας.

SocialDog

Χαρακτηριστικά

Αυτές είναι οι δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα SocialDog Twitter Follower Management.

🔶 Αναλύσεις ακολούθων: Μπορεί να το αναφέραμε ως μία δυνατότητα, αλλά αυτή η δυνατότητα είναι γεμάτη με τις περισσότερες από τις λειτουργίες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς που ακολουθούν και ακολούθους.

Αυτή η δυνατότητα αποτελείται από πολλές άλλες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιος σας ακολουθεί ή ποιος δεν σας ακολουθεί ή εάν κάποιος είναι εξαιρετικά ανενεργός και είναι προτιμότερο να μην ακολουθείτε. Επίσης, θα σας παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τους ακόλουθούς σας ως αρχείο CSV, έως και 50.000 ακολούθους ανά ημέρα.

🔶 Προσαρμοσμένα φίλτρα: Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα φίλτρα και να βάλετε μια γραμμή για να συναντήσετε πριν κάποιος μπορέσει να συνδεθεί μαζί σας ή να σας βοηθήσει να βρείτε άτομα που ταιριάζουν στα φίλτρα σας.

🔶 Φόντο ακολούθων : Για να διασφαλίσετε ότι ακολουθείτε μόνο τα άτομα προς το συμφέρον σας, μπορείτε να ελέγξετε το ιστορικό, όπως ενδιαφέρον και τοποθεσία ενός λογαριασμού στο SocialDog.

Το SocialDog είναι ένα προσιτό εργαλείο διαχείρισης Twitter που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πληροφορίες για τις αλληλεπιδράσεις του κοινού σας και να κατανοήσετε τους λογαριασμούς που αξίζουν να παρακολουθείτε. Τα σχέδια είναι κατάλληλα και τα χαρακτηριστικά είναι φανταστικά για να δουλέψεις και να έχεις την καλύτερη εμπειρία στο Twitter. Δοκιμάστε τη δοκιμαστική έκδοση και τελικά αποφασίστε να επενδύσετε σε αυτήν.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν δεν ακολουθείτε τους χρήστες στο Twitter

Το Twitter παρέχει έναν ορισμένο αριθμό ακολούθων σε κάθε λογαριασμό σύμφωνα με τους ακόλουθούς του, καθιστώντας τον παρακάτω αριθμό πολύτιμο. Επομένως, εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν καταργείτε την παρακολούθηση ενός λογαριασμού.

  • Ας υποθέσουμε ότι ο λογαριασμός είναι υπερβολικά ενεργός ή εντελώς ανενεργός. Και οι δύο σπαταλούν την παρακάτω καταμέτρηση ερεθίζοντας με επαναλαμβανόμενα tweets ή απλώς ανύπαρκτα.
  • Προσπαθήστε να καταλάβετε τι επίδραση έχει ένας λογαριασμός στην επιχείρησή σας. Το βοηθάει να μεγαλώσει ή είναι απλώς εκεί;
  • Αυτό που φέρνει ο λογαριασμός στο τραπέζι είναι ένας άλλος ουσιαστικός παράγοντας πριν τους ακολουθήσετε. Παρέχουν πληροφορίες για τη βιομηχανία, τον κόσμο ή τα ενδιαφέροντά σας; Είναι αξιόπιστοι και αυθεντικοί λογαριασμοί;

Συμπέρασμα – Twitter Unfollow Tools

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ψεύτικους λογαριασμούς ή να μην φέρετε τίποτα στο τραπέζι και να τους καταργήσετε με μία κίνηση με τα 7 καλύτερα δωρεάν εργαλεία unfollow του Twitter για να μην ακολουθήσετε τους μη ακολούθους παραπάνω.

Όλες αυτές οι πλατφόρμες είναι προσιτές και οι περισσότερες προσφέρουν μια δοκιμαστική περίοδο για να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Μάθετε για την πλατφόρμα για να πάρετε μια τέλεια απόφαση για το αν τη θέλετε. Η χρήση εργαλείων διαχείρισης ακολούθων Twitter μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε σημαντικά χρόνο και αρκετή προσπάθεια στο διαδίκτυο.

καλύτερες επεκτάσεις Chrome για το Gmail

Πόσα άτομα μπορείτε να ακολουθήσετε στο TikTok

Πώς να κατεβάσετε βίντεο Twitter

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *