Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο στο Instagram; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Προσπαθείτε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο, αλλά το Instagram δεν σας το επιτρέπει; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που παρουσιάζεται αυτό το ζήτημα, από το ότι η εφαρμογή σας είναι ξεπερασμένη μέχρι το σχόλιό σας που αντίκειται στις οδηγίες της πλατφόρμας. Θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε αυτά και μερικά άλλα στοιχεία για να επιλύσετε το πρόβλημά σας και να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας με επιτυχία. Ας αρχίσουμε.

Ελέγξτε τη σύνδεση του τηλεφώνου σας στο Διαδίκτυο

Όταν δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο, ελέγξτε και βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση του τηλεφώνου σας στο διαδίκτυο λειτουργεί. Το Instagram απαιτεί ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν σχόλια.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση σύνδεσης του τηλεφώνου σας στο Διαδίκτυο ανοίγοντας ένα πρόγραμμα περιήγησης και εκκινώντας έναν ιστότοπο. Εάν ο ιστότοπός σας δεν ανοίγει, η σύνδεσή σας είναι ελαττωματική. Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε και ενεργοποιήστε ξανά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας, αποσυνδεθείτε και επανασυνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi ή επανεκκινήστε το δρομολογητή σας. Εάν το πρόβλημά σας δεν επιδιορθωθεί, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου σας.

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Facebook; Δοκιμάστε αυτές τις 10 διορθώσεις

Πώς να λάβετε βοήθεια στα Windows 11

Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Instagram;

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Αφού ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, βεβαιωθείτε ότι το Instagram δεν είναι απενεργοποιημένο. Οι διακομιστές της πλατφόρμας δεν λειτουργούν μπορεί να κάνει το σχόλιό σας να μην εμφανίζεται ζωντανά.

Ελέγξτε αν η εικόνα του Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Μπορείτε να ελέγξετε εάν η πλατφόρμα είναι απενεργοποιημένη μεταβαίνοντας στο Σελίδα Instagram στο Downdetector. Αυτός ο ιστότοπος σάς ενημερώνει εάν μια διαδικτυακή υπηρεσία αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας. Εάν διαπιστώσετε ότι το Instagram είναι εκτός λειτουργίας, περιμένετε έως ότου η εταιρεία διορθώσει το πρόβλημα και επαναφέρει την υπηρεσία.

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το Apple iPhone σας (iOS)

Το Instagram συνιστά την ενημέρωση της έκδοσης της εφαρμογής εάν δεν μπορείτε να προσθέσετε ένα σχόλιο στην πλατφόρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σφάλματα της εφαρμογής ενδέχεται να εμποδίζουν τη δράση σας, την οποία μπορεί να διορθώσει μια νεότερη έκδοση του Instagram.

Σε Android

 1. Εκτόξευση Google Play Store στο τηλέφωνό σας.
 2. Εύρημα Ίνσταγκραμ.
Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram στην εικόνα Android ή Apple iPhone (iOS).
 1. Παρακέντηση Εκσυγχρονίζω δίπλα στο Ίνσταγκραμ για να ενημερώσετε την εφαρμογή στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Στο iPhone

 1. Ανοιξε το App Store στο τηλέφωνό σας.
 2. Παρακέντηση Ενημερώσεις στην κάτω μπάρα.
 3. Εύρημα Ίνσταγκραμ στη λίστα εφαρμογών και επιλέξτε Εκσυγχρονίζω δίπλα στην εφαρμογή.
Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το Apple iPhone (iOS) εικόνα 2

Βεβαιωθείτε ότι το σχόλιό σας συμμορφώνεται με τις Οδηγίες κοινότητας του Instagram

Το Instagram έχει συγκεκριμένες οδηγίες κοινότητας που πρέπει να ακολουθεί κάθε σχόλιο. Εάν το σχόλιό σας αντίκειται σε αυτούς τους κανόνες, η πλατφόρμα θα σας εμποδίσει να προσθέσετε αυτό το σχόλιο.

Οι οδηγίες λένε ότι το σχόλιό σας δεν πρέπει να έχει περισσότερες από πέντε αναφορές. Το σχόλιο δεν πρέπει να περιέχει περισσότερα από 30 hashtags. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε το ίδιο σχόλιο πολλές φορές (συμπεριλαμβανομένων των emoji). Επιπλέον, το σχόλιό σας δεν πρέπει να περιέχει λέξεις αποκλεισμένες από την πλατφόρμα.

Μπορείτε να τροποποιήσετε το σχόλιό σας εάν δεν πληροί τις οδηγίες για τη διόρθωση των προβλημάτων ανάρτησής σας.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Instagram στη συσκευή σας Android

Τα αρχεία προσωρινής μνήμης του Instagram επιτρέπουν στην εφαρμογή να βελτιώσει την εμπειρία σας προφορτώνοντας συγκεκριμένο περιεχόμενο. Είναι πιθανό αυτή η κρυφή μνήμη να έχει καταστραφεί, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δημοσιεύσετε σχόλια. Σε αυτήν την περίπτωση, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής για να επιλύσετε το πρόβλημά σας. Λάβετε υπόψη ότι δεν χάνετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας όταν το κάνετε αυτό.

Μπορείτε να διαγράψετε μόνο την προσωρινή μνήμη μιας εφαρμογής στο Android. το iPhone δεν σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

 1. Πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμ στο συρτάρι της εφαρμογής ή στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
 2. Επιλέγω Χρήση αποθήκευσης στην παρακάτω οθόνη.
Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του Instagram στη συσκευή σας Android
 1. Επιλέγω Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να διαγράψετε το αποθηκευμένο περιεχόμενο της εφαρμογής.
Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Instagram στη συσκευή σας Android εικόνα 2
 1. Επανεκκινήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο Instagram

Εάν το πρόβλημά σας δεν επιλυθεί, αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή για να διορθώσετε το πρόβλημά σας. Αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή Instagram ενδέχεται να έχει πρόβλημα σύνδεσης, το οποίο μπορείτε να επιλύσετε πραγματοποιώντας αποσύνδεση και επιστροφή.

Διατηρήστε εύχρηστες τις συνδέσεις σας στο Instagram, καθώς θα χρειαστείτε αυτά τα διαπιστευτήρια για να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

 1. Εκτόξευση Ίνσταγκραμ στο τηλέφωνό σας.
 2. Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω γραμμή.
 3. Επιλέξτε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
 4. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Αποσύνδεση [Username].
Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στην εικόνα του λογαριασμού σας Instagram
 1. Συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Διορθώστε το πρόβλημα σχολίων Instagram χρησιμοποιώντας ένα VPN

Ένας λόγος που το Instagram περιορίζει το σχόλιό σας είναι ότι η πλατφόρμα σας έχει απαγορεύσει διεύθυνση IP. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η πλατφόρμα εντοπίζει κακόβουλη δραστηριότητα από την IP σας. Για να το επαληθεύσετε, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το VPN του τηλεφώνου σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη VPN, η IP του VPN σας ενδέχεται να έχει αποκλειστεί. Σε αυτήν την περίπτωση, απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN και δείτε εάν μπορείτε να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN, αποκτήστε μια εφαρμογή VPN και ενεργοποιήστε την υπηρεσία. Στη συνέχεια, δείτε αν το Instagram σας επιτρέπει να προσθέσετε το σχόλιό σας. Η ενεργοποίηση μιας υπηρεσίας VPN αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας από το Instagram, αίροντας τους περιορισμούς της πλατφόρμας στην IP σας, εάν υπάρχουν.

Σημειώστε ότι το Instagram δεν κρατά μια διεύθυνση IP αποκλεισμένη για πάντα. Έτσι, εάν η IP σας έχει απαγορευτεί, η πλατφόρμα θα πρέπει να την ξεμπλοκάρει σε λίγες μέρες.

Καταργήστε και επανεγκαταστήστε το Instagram στο τηλέφωνό σας

Εάν το Instagram εξακολουθεί να μην σας επιτρέπει να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο, η ίδια η εφαρμογή σας μπορεί να είναι ελαττωματική. Σε αυτήν την περίπτωση, καταργήστε και επανεγκαταστήστε την εφαρμογή για να επιλύσετε το πρόβλημά σας. Η απεγκατάσταση της εφαρμογής διαγράφει όλα τα αρχεία εφαρμογής, ορισμένα από τα οποία μπορεί να είναι ελαττωματικά και να προκαλούν το πρόβλημά σας.

Λάβετε υπόψη ότι δεν χάνετε τα δεδομένα του λογαριασμού σας όταν το κάνετε αφαιρέστε την εφαρμογή. Η εφαρμογή συγχρονίζει τα δεδομένα σας όταν συνδέεστε στην εφαρμογή.

Σε Android

 1. Πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμ στο συρτάρι εφαρμογών του τηλεφώνου σας.
 2. Επιλέγω Απεγκατάσταση στο μενού.
Καταργήστε και επανεγκαταστήστε το Instagram στο τηλέφωνό σας
 1. Επιλέγω Απεγκατάσταση στην προτροπή.
 2. Ανοιξε Google Play Storeεύρημα Ίνσταγκραμκαι πατήστε Εγκαθιστώ.

Στο iPhone

 1. Πατήστε παρατεταμένα Ίνσταγκραμ στο συρτάρι της εφαρμογής σας.
 2. Επιλέγω Κατάργηση εφαρμογής > Διαγραφή εφαρμογής στο μενού.
 3. Εκκινήστε το App Storeεύρημα Ίνσταγκραμκαι πατήστε το εικονίδιο λήψης.

Περιμένετε 48 ώρες πριν προσπαθήσετε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο

Εάν οι παραπάνω μέθοδοι δεν επιλύσουν το πρόβλημά σας, το Instagram ενδέχεται να έχει περιορίσει τον λογαριασμό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να περιμένετε περίπου 48 ώρες έως ότου η εταιρεία άρει τους περιορισμούς από τον λογαριασμό σας.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Instagram περιορίζει έναν λογαριασμό. Μπορεί να έχετε δημοσιεύσει περιεχόμενο που το Instagram θεωρεί ανεπιθύμητο, με αποτέλεσμα την προσωρινή απαγόρευση.

Αντιμετώπιση προβλημάτων με τα σχόλια του Instagram

Το να μην μπορείτε να δημοσιεύετε σχόλια σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με συγκεκριμένες αναρτήσεις στην πλατφόρμα. Εάν το Instagram περιορίζει τα σχόλιά σας και δεν ξέρετε γιατί, ο παραπάνω οδηγός παραθέτει τους πιθανούς λόγους και προσφέρει τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος.

Αφού ακολουθήσετε τις μεθόδους στον οδηγό, το πρόβλημά σας θα πρέπει να επιλυθεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημοσιεύσετε τα σχόλιά σας χωρίς προβλήματα σε αυτό το δίκτυο κοινωνικών μέσων.

Πώς να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *