Πώς να διορθώσετε το «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα» στο Facebook (6 Μέθοδοι)

Ας το παραδεχτούμε: οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Χωρίς αυτό, η ζωή μας είναι βαρετή και νιώθουμε παγιδευμένοι. Το Facebook είναι η κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που σας παρέχει όλα τα είδη επικοινωνιακών δυνατοτήτων που μπορείτε να σκεφτείτε.

Έχει επίσης την εφαρμογή για κινητά διαθέσιμη για Android και iOS. Αν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Messenger για να πραγματοποιείτε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, η εφαρμογή Facebook χρησιμοποιείται κυρίως για περιήγηση στη ροή του Facebook, παρακολούθηση βίντεο και αλληλεπίδραση με τα πολυμέσα που μοιράζονται στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, ένα σφάλμα έχει επηρεάσει πρόσφατα πολλούς χρήστες εφαρμογών για κινητά του Facebook. Οι χρήστες ισχυρίστηκαν ότι η εφαρμογή τους στο Facebook λέει το σφάλμα «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα» κατά τον έλεγχο των σχολίων ή των likes των αναρτήσεων.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Facebook, το σφάλμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα” μπορεί να σας ενοχλήσει. μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να αναζητήσετε λύσεις για να επιλύσετε το πρόβλημα. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο κοινοποιεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα” στο Facebook. Ας αρχίσουμε.

Γιατί το Facebook λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα;

Το σφάλμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα” στην εφαρμογή Facebook εμφανίζεται κατά τον έλεγχο των σχολίων ή των “μου αρέσει” μιας ανάρτησης. Για παράδειγμα, όταν ένας χρήστης κάνει κλικ στον αριθμό των “μου αρέσει” μιας ανάρτησης, αντί να δείχνει στους χρήστες που τους άρεσε η ανάρτηση, εμφανίζεται Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα’.

Το ίδιο σφάλμα εμφανίζεται κατά τον έλεγχο των σχολίων σε αναρτήσεις στο Facebook. Το πρόβλημα δεν εμφανίζεται στην έκδοση web/desktop του Facebook. εμφανίζεται μόνο σε εφαρμογές για κινητά.

Τώρα, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να προκαλέσουν το σφάλμα. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι μπορεί να περιλαμβάνουν διακοπή του διακομιστή Facebook, ασταθή σύνδεση στο διαδίκτυο, κατεστραμμένα δεδομένα εφαρμογής Facebook, παλιά προσωρινή μνήμη, σφάλματα σε συγκεκριμένες εκδόσεις εφαρμογών κ.λπ.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα” στο Facebook

Τώρα που ξέρετε γιατί εμφανίζεται το σφάλμα, ίσως θελήσετε να το επιλύσετε. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να σας βοηθήσουμε να διορθώσετε σφάλματα “Μου αρέσει” ή σχολίων στο Facebook “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα”. Ας τσεκάρουμε.

1. Βεβαιωθείτε ότι το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Εάν το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί, η εφαρμογή Facebook ενδέχεται να αποτύχει να ανακτήσει τα δεδομένα από τους διακομιστές της, οδηγώντας σε σφάλματα. Μπορεί ακόμη και να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την προβολή των φωτογραφιών και των βίντεο που μοιράζονται άλλοι χρήστες στο Facebook.

Ακόμα κι αν το Διαδίκτυό σας είναι ενεργό, μπορεί να είναι ασταθές και συχνά να χάνει τη σύνδεση. Επομένως, φροντίστε να ελέγξετε σωστά τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να συνδέσετε ξανά το WiFi σας ή να μεταβείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και να ελέγξετε αν εξακολουθεί να εμφανίζεται το σφάλμα «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα» στο Facebook. Εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί καλά, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Ελέγξτε την κατάσταση διακομιστή Facebook

Ελέγξτε αν οι διακομιστές του Facebook ήταν εκτός λειτουργίας

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί, αλλά εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα” κατά τον έλεγχο των σχολίων ή των “μου αρέσει” στην εφαρμογή Facebook, πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή του Facebook.

Οι πιθανότητες είναι ότι το Facebook αντιμετωπίζει ένα τεχνικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή ή οι διακομιστές μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης. Εάν συμβεί αυτό, καμία από τις λειτουργίες της εφαρμογής Facebook δεν θα λειτουργήσει.

Εάν το Facebook είναι εκτός λειτουργίας, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Δεν έχετε παρά να περιμένετε και να συνεχίσετε να ελέγχετε τη σελίδα Κατάσταση διακομιστή Facebook στο Downdetector. Μόλις ανοίξουν οι διακομιστές, μπορείτε να ελέγξετε τα σχόλια και τις επισημάνσεις “μου αρέσει” στο Facebook.

3. Συνδεθείτε σε διαφορετικό δίκτυο

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε ένα δίκτυο WiFi για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Facebook. μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Αν και αυτή δεν είναι η κατάλληλη λύση, μερικές φορές μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Η μετάβαση σε διαφορετικό δίκτυο δημιουργεί μια νέα σύνδεση με τον διακομιστή Facebook. Επομένως, εάν υπάρχει σφάλμα στη διαδρομή του δικτύου, θα διορθωθεί αμέσως. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε WiFi, μεταβείτε στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ή αντίστροφα.

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Facebook

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, μια παρωχημένη ή κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών Facebook μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ένα τέτοιο πρόβλημα. Ο επόμενος καλύτερος τρόπος για να επιλύσετε τα σχόλια ή τις επισημάνσεις “μου αρέσει” στο Facebook χωρίς δεδομένα είναι να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Facebook και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής’.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε το Χρήση αποθήκευσης επιλογή.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη για την εφαρμογή Facebook για Android.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή Facebook

Ξεπερασμένη εφαρμογή Facebook

Εάν εξακολουθείτε να βλέπετε το σφάλμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα” κατά τον έλεγχο των σχολίων και των “μου αρέσει” στο Facebook, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Facebook.

Μπορεί να υπάρχει ένα σφάλμα στη συγκεκριμένη έκδοση της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε, το οποίο σας εμποδίζει να ελέγξετε τα σχόλια. Μπορείτε εύκολα να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα εγκαθιστώντας την πιο πρόσφατη έκδοση ή ενημερώνοντας την εφαρμογή Facebook.

Επομένως, ανοίξτε το Google Play Store στο Android και ενημερώστε την εφαρμογή Facebook. Αυτό θα πρέπει να διορθώσει το πρόβλημα.

6. Χρησιμοποιήστε το Facebook σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού

Περιηγητές Ιστού

Η εφαρμογή Facebook για κινητά δεν είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Προορίζεται κυρίως για προγράμματα περιήγησης ιστού. θα έχετε καλύτερη εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν το Facebook εξακολουθεί να εμφανίζει το σφάλμα “Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα” σε ορισμένες αναρτήσεις, συνιστάται να ελέγξετε αυτές τις αναρτήσεις σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Το σφάλμα χωρίς διαθέσιμα δεδομένα εμφανίζεται κυρίως στην εφαρμογή Facebook για Android και iOS.

Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού, επισκεφτείτε το Facebook.com και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας. Θα μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό των like ή των σχολίων.

Πώς να διορθώσετε το «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα» στην έκδοση Ιστού του Facebook;

Εάν λαμβάνετε το σφάλμα Χωρίς Διαθέσιμα Δεδομένα στο Facebook για επιτραπέζιους υπολογιστές (μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού), πρέπει να κάνετε μερικά πράγματα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί ορισμένα βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το σφάλμα «Δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα» του Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές.

  • Επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Αποσυνδέστε το διαδίκτυο και συνδεθείτε ξανά.
  • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα cookie του προγράμματος περιήγησης Ιστού.
  • Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις που χρησιμοποιείτε με το πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το Facebook σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.
  • Ελέγξτε τις ρυθμίσεις τείχους προστασίας/αντί ιών του υπολογιστή σας.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι ο ένοχος.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερα δωρεάν προγράμματα λήψης βίντεο από το Facebook

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους απλούς και καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε σφάλματα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα στο Facebook. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επιδιόρθωση του μηνύματος σφάλματος χωρίς διαθέσιμα δεδομένα, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *