Είναι το FreeCash νόμιμο; (Προσοχή σε κάποια θέματα)

Έτσι, είστε περίεργοι να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα στον ελεύθερο χρόνο σας στο FreeCash λόγω της εύχρηστης διεπαφής και του ευρέος φάσματος ευκαιριών κερδών.

Ωστόσο, προτού εγγραφείτε στο FreeCash, είναι σημαντικό πρώτα να γνωρίζετε εάν είναι νόμιμο και αξίζει τον χρόνο και τον κόπο σας, καθώς οι διαδικτυακές πλατφόρμες κερδών συχνά συνοδεύονται από απάτες και άλλα πιθανά ζητήματα.

Έτσι, μέχρι το τέλος αυτής της ανάγνωσης, θα ρίξετε μια εις βάθος ματιά στη νομιμότητα, την αξιοπιστία και άλλα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την πλατφόρμα.

Ας αρχίσουμε.

Διαβάστε επίσης :Είναι το Testerup νόμιμο; (Πληρώνει πραγματικά)

Είναι το GetYourGuide νόμιμο; (Γνωρίστε ΑΥΤΟ πριν κάνετε κράτηση)

Είναι το Vio.com νόμιμο; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

DISCLAIMER: Ας τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι το άρθρο είναι ενημερωτικό . Όσα γράφονται παρακάτω είναι ενδεικτικά και ειναι η άποψη μας.

Είναι το FreeCash νόμιμο;

Το FreeCash είναι αναμφισβήτητα μια νόμιμη πλατφόρμα πληρ����μής, καθώς είναι θυγατρική μάρκα της Almedia GmbH μια διεθνής διαφημιστική πλατφόρμα για παιχνίδια και εφαρμογές για κινητά.

Επιπλέον, δραστηριοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια και ανταμείβει πραγματικά χιλιάδες χρήστες του για την ολοκλήρωση ενός ευρέος φάσματος εργασιών.

Έτσι, μπορούμε να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα ότι το FreeCash είναι μια νόμιμη πλατφόρμα για να κερδίζετε επιπλέον μετρητά κάνοντας διαδικτυακές εργασίες όπως η ολοκλήρωση ερευνών και παιχνιδιών, η λήψη και η δοκιμή εφαρμογών και πολλά άλλα.

Περίμενε όμως λίγο!

Αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη νομιμότητά του, θα πρέπει να έχετε κατά νου τα ακόλουθα 4 πράγματα πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα:

Aκολουθήστε μας στο facebook

1. Μερικές φορές οι χρήστες δεν πιστώνονται

Ένα από τα σημαντικότερα παράπονα που εκφράστηκαν από ορισμένους χρήστες του FreeCash είναι ότι δεν πιστώνονται από τα offerwalls (έρευνα/προσφορά/παροχείς παιχνιδιών στο FreeCash), για τις εργασίες που έχουν κάνει με επιτυχία.

Αφού επενδύσουν πολύ χρόνο και προσπάθεια για την ολοκλήρωση εργασιών, όπως το παιχνίδι σε επίπεδα παιχνιδιού, η συμπλήρωση ερευνών, η λήψη και η δοκιμή εφαρμογών ή η εκτέλεση οποιωνδήποτε άλλων εργασιών, μερικές φορές δεν πιστώνονται για την εργασία τους.

Οι λόγοι που τους παρέχονται περιλαμβάνουν τη μη πλήρη συμπλήρωση της προσφοράς, τη χρήση εκμεταλλεύσεων, την ανακριβή παρακολούθηση και την αδυναμία συμμετοχής στην προσφορά με βάση τα δημογραφικά τους στοιχεία.

Οι άλλοι λόγοι είναι κατανοητοί, αλλά δεν έχει νόημα να ενημερώσετε κάποιον ότι η τοποθεσία, η ηλικία ή άλλα δημογραφικά στοιχεία δεν ταιριάζουν με την έρευνα ή την προσφορά που έχει ήδη ολοκληρώσει.

Έτσι, αν και σπάνια συμβαίνει και προσφέρει στους χρήστες πίστωση τοίχου, εξακολουθεί να υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ορισμένοι από αυτούς να μην σας πιστώσουν για μια εργασία που έχετε ολοκληρώσει για οποιονδήποτε λόγο.

2. Περιορισμένες υποχρεώσεις FreeCash

Το FreeCash σάς παρέχει τις δικές του προσφορές καθώς και προσφορές που παρέχονται από τρίτα μέρη προσφορών (έρευνα/πάροχοι προσφορών).

Εάν επιλέξετε προσφορές που παρέχονται απευθείας από το FreeCash, θα είναι υπεύθυνο για την πίστωσή σας ή για την αντιμετώπιση τυχόν σχετικών ανησυχιών.

Ωστόσο, εάν επιλέξετε προσφορές τρίτων προσφορών και δεν πιστωθούν ή αποκλείονται κατά τη διάρκεια της εργασίας, αν και το FreeCash θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημά σας, δεν θα είναι υπεύθυνο να σας αποζημιώσει εάν το αντίστοιχο wallwall απορρίψει το αίτημά σας για οποιονδήποτε λόγο.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το FreeCash ενεργεί μόνο ως μεσάζων μεταξύ εσάς και των τοιχωμάτων προσφοράς και δεν έχει καμία ευθύνη να σας αποζημιώσει εάν το αίτημά σας για πίστωση ή αποκλεισμό από εργασίες απορριφθεί από το τείχος προσφοράς τρίτου μέρους.

3. Κίνδυνος Απαγόρευσης

Το FreeCash αποκλείει τους χρήστες όταν τα offerwalls συχνά παραπονιούνται ότι δεν ολοκληρώνουν τις εργασίες τους με τα αποδεκτά πρότυπα ή τις εκτελούν με εκμεταλλεύσεις και απάτη, ή όταν το ίδιο το FreeCash διαπιστώνει ότι παραβιάζουν τους όρους του.

Ωστόσο, ορισμένοι από τους χρήστες παραπονιούνται ότι έχουν αποκλειστεί από το FreeCash, παρά το γεγονός ότι πιστώνονται από τα προσφερόμενα τείχη/εφαρμογές και εκτελούν εργασίες χωρίς να καταφεύγουν σε δόλια μέτρα.

Αρκετοί απαγορευμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι αποκλείστηκαν απροσδόκητα από το FreeCash χωρίς καμία εξήγηση ή προηγούμενη προειδοποίηση.

Αυτοί οι χρήστες μπορεί να διέπραξαν ακούσια λάθη κατά την εκτέλεση των εργασιών ή οι ερευνητές απάτης του FreeCash τα απαγόρευσαν λόγω υποψίας.

Είναι αξιέπαινο το γεγονός ότι το FreeCash αναλαμβάνει δράση εναντίον όσων εμπλέκονται σε δόλιες δραστηριότητες, αλλά είναι άδικο να απαγορεύονται οι χρήστες αποκλειστικά λόγω υποψίας ή χωρίς προειδοποίηση ή εξήγηση.

Αλλά αυτό που είναι πιο απογοητευτικό για τους χρήστες είναι ότι όταν τους απαγορεύεται, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους για να κάνουν ανάληψη των κερδισμένων χρημάτων τους από το FreeCash.

4. Χαμηλό εισόδημα

Λάβετε υπόψη ότι οι χρήστες συχνά ανταμείβονται σε νομίσματα, όχι απευθείας σε δολάρια και 1000 νομίσματα είναι ίσα με $1.

νομίσματα freecash σε δολάρια

Επιπλέον, όταν ολοκληρώνετε μια εργασία που παρέχεται από ένα Offerwall τρίτου μέρους στο FreeCash, ανταμείβεστε μόνο με 100 νομίσματα Για 1000 νομίσματα έχεις κερδίσει.

εκπτώσεις κερμάτων σε δωρεάν μετρητά

Επιπλέον, ενδέχεται να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για να κάνετε όλες τις εργασίες που είναι διαθέσιμες στο FreeCash, επειδή μπορεί να μην απαιτούν την τοποθεσία, τη γλώσσα ή άλλα δημογραφικά στοιχεία σας.

Και ακόμα κι αν πιστώνεστε απευθείας σε δολάρια, οι ανταμοιβές για τη συμπλήρωση ερευνών, παιχνιδιών ή άλλων προσφορών δεν είναι αρκετά σημαντικές για να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό.

Έτσι, ενώ το FreeCash μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε πολλά δολάρια, μην περιμένετε να κερδίσετε ένα υψηλό ποσό σε αυτήν την πλατφόρμα.

Το έπιασα!

Ως εκ τούτου, αυτά είναι τα 4 κύρια πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν δοκιμάσετε το FreeCash για να κερδίσετε εισόδημα.

Πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε το FreeCash;

Αφού γνωρίζουμε ότι το FreeCash είναι νόμιμο, αλλά εξακολουθείτε να ανησυχείτε για τη δοκιμή αυτής της πλατφόρμας λόγω του κινδύνου απαγόρευσης ή μη πίστωσης, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Δεν συμβαίνει πάντα ότι οι χρήστες αποκλείονται ή δεν πιστώνονται, καθώς υπάρχουν εκατοντάδες και χιλιάδες χρήστες που χρησιμοποιούν το FreeCash για να κερδίσουν εισόδημα χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Το θέμα της απαγόρευσης ή της μη πίστωσης είναι η εμπειρία λίγων μόνο χρηστών και δεν αντιπροσωπεύει τις συνολικές εμπειρίες της πλειοψηφίας των άλλων χαρούμενων και ικανοποιημένων.

Το πιο σημαντικό, οι χρήστες αποκλείονται ή δεν πιστώνονται επειδή δεν εκτελούν εργασίες βάσει των προτύπων των offerwalls ή τις εκτελούν με δόλια μέτρα και στη συνέχεια κατηγορούν το FreeCash ή τα offerwalls για την απαγόρευση ή τη μη πίστωσή τους.

Όσον αφορά τις περιορισμένες υποχρεώσεις του FreeCash, κάθε πλατφόρμα πληρωμής, όχι μόνο η FreeCash, δεν έχει καμία ευθύνη να σας αποζημιώσει εάν ένα τρίτο μέρος που προσφέρει το αίτημά σας για την πίστωσή σας ή οτιδήποτε άλλο για οποιονδήποτε λόγο.

Έτσι, αν και η τελική επιλογή είναι δική σας, θα συνιστούσα να μην ανησυχείτε για πιθανές απαγορεύσεις ή προβλήματα πίστωσης και να δοκιμάσετε το FreeCash για να κερδίσετε λίγο επιπλέον μετρητά στον ελεύθερο χρόνο σας.

Όμως, καθώς το ποσοστό πληρωμής στο FreeCash δεν είναι τόσο υψηλό για να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό, συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε χρήματα στο πλάι αντί να βασίζεστε σε αυτό με πλήρη απασχόληση.

Σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε το FreeCash;

Εάν ναι, πρέπει να ακολουθήσετε τις 7 συμβουλές κατά τη χρήση του FreeCash για να μειώσετε τις πιθανότητες αποκλεισμού ή μη επιβράβευσης ή αντιμετώπισης άλλων προβλημάτων:

7 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη χρήση του FreeCash

Το πρώτο σημαντικό είναι:

1. Διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή της προσφοράς

Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την περιγραφή της προσφοράς καθώς σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την προθεσμία, τα βήματα, τα επίπεδα, τις ανταμοιβές και κάποιες άλλες οδηγίες σχετικά με την προσφορά.

περιγραφή προσφοράς σε δωρεάν μετρητάπεριγραφή προσφοράς σε δωρεάν μετρητά

Στη συνέχεια, προχωρήστε σε:

2. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε την προσφορά

Αφού δείτε την προθεσμία, τα επίπεδα και τις οδηγίες, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε την προσφορά πριν την ξεκινήσετε.

Αυτό συμβαίνει γιατί εάν αποτύχετε να ολοκληρώσετε μόνο ένα επίπεδο/στάδιο σε ολόκληρη την προσφορά, δεν θα ανταμειφθείτε για την υπόλοιπη εργασία που έχετε ολοκληρώσει.

3. Αποφύγετε κάποια κοινά λάθη

Στο τέλος της εργασίας τους, οι χρήστες μερικές φορές δεν ανταμείβονται από τον πάροχο προσφοράς/έρευνας επειδή κάνουν κάποια λάθη κατά την ολοκλήρωση των εργασιών τους.

Επομένως, για να αποφύγετε να μην πιστωθείτε από τα offerwalls, θα πρέπει αποφύγετε να κάνετε αυτά τα λάθη όπως η χρήση VPN, η ολοκλήρωση των προσφορών με χρήση διαφορετικών συσκευών και τοποθεσιών και ορισμένων άλλων.

4. Διαβάστε συμβουλές και κόλπα για έρευνες

Υπάρχουν μερικά συμβουλές και κόλπα για έρευνες που πρέπει να διαβάσετε και να ακολουθήσετε κατά τη συμπλήρωση ερευνών στο FreeCash.

Κάτι τέτοιο θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε ορισμένα απαγορευμένα μέτρα καθώς και να μάθετε πώς να αυξήσετε τις πιθανότητες να πληροίτε τις προϋποθέσεις για περισσότερες έρευνες.

5. Μην περιμένετε να επιλέξετε και να ολοκληρώσετε την προσφορά

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι έρευνες/προσφορές στο FreeCash είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα καθώς εκτελούνται από άλλους πολλούς χρήστες ταυτόχρονα.

Έτσι, μόλις συμπληρωθεί το όριο για την ολοκλήρωση προσφορών/έρευνας, το offerwall τις αποσύρει από το FreeCash.

Επομένως, εάν ένα wallwall σάς παρέχει μια έρευνα ή βρείτε μια προσφορά που μπορείτε να ολοκληρώσετε, μην περιμένετε να αρχίσετε να την εργάζεστε καθώς θα εξαφανιστεί μόλις ολοκληρωθεί από αρκετούς χρήστες.

6. Μην κρατάτε τα κέρδη σας για πολύ σε δωρεάν μετρητά

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ορισμένοι χρήστες παραπονιούνται ότι δεν μπόρεσαν να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους για να κάνουν ανάληψη των κερδισμένων χρημάτων τους όταν τους απαγόρευσε το FreeCash.

Ως εκ τούτου, συνιστάται να μην κρατάτε το κερδισμένο ποσό σας στο FreeCash για πάρα πολύ καιρό, καθώς υπάρχει κίνδυνος (αν και πολύ ελάχιστος) να αποκλειστείτε από το FreeCash για οποιονδήποτε λόγο.

7. Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας μέσω μπόνους/ανταμοιβών

Υπάρχουν πολλαπλούς τρόπους παρέχεται από το FreeCash μέσω του οποίου μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα νομίσματα ή ανταμοιβές χωρίς να ολοκληρώσετε εργασίες, όπως ανταμοιβές εγγραφής, ανταμοιβές σεμιναρίου, κωδικούς μπόνους, ανταμοιβές σερί και πολλά άλλα.

Επομένως, μην παραλείψετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες κερδών, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές.

Αυτό είναι όλο!

Αυτές είναι λοιπόν οι 7 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε και θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε σωστά τις εργασίες σας στο FreeCash, να αυξήσετε το εισόδημά σας και να μειώσετε τις πιθανότητες αποκλεισμού, μη πίστωσης ή αντιμετώπισης οποιουδήποτε άλλου ζητήματος.

συμπέρασμα

Ναι, λοιπόν, το FreeCash είναι αναμφίβολα μια νόμιμη πλατφόρμα πληρωμής, καθώς λειτουργεί από το 2020 και είναι θυγατρική μάρκα της Almedia, μιας διεθνούς πλατφόρμας που διαφημίζει παιχνίδια ή εφαρμογές.

Ωστόσο, πριν δοκιμάσετε το FreeCash, θα πρέπει να έχετε κατά νου τα ακόλουθα 4 βασικά πράγματα:

  • Ορισμένοι χρήστες παραπονιούνται ότι δεν πιστώθηκαν για τις εργασίες που ολοκλήρωσαν.
  • Υπάρχει κίνδυνος απαγόρευσης από το FreeCash μετά τη λήψη παραπόνων από τα offerwalls ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.
  • Το FreeCash δεν θα είναι υπεύθυνο να σας αποζημιώσει εάν αποκλείεστε από εργασίες ή δεν πιστωθείτε από τα offerwalls για οποιονδήποτε λόγο.
  • Το ποσοστό πληρωμής στο FreeCash δεν είναι τόσο υψηλό για να κερδίσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Εκτός από την εξέταση αυτών των θεμάτων, είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το προαναφερθείσες 7 συμβουλές που θα σας βοηθήσει να εκτελείτε καλά εργασίες στο FreeCash και θα μειώσετε τις πιθανότητες αποκλεισμού, μη πίστωσης ή αντιμετώπισης οποιουδήποτε άλλου ζητήματος.

Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο για να λάβετε μια καλά ενημερωμένη απόφαση σχετικά με τη χρήση του FreeCash.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις ή σκέψεις σχετικά με το FreeCash, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε στην ενότητα σχολίων παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5233

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *