Οι καλύτεροι δωρεάν τρόποι για να βρείτε ιδέες

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε ιδέες είναι να κάνετε καταιγισμό ιδεών σε έναν φυσικό ή ψηφιακό πίνακα. Είτε είστε μόνο εσείς είτε εσείς και μια ομάδα, εδώ είναι αρκετοί από τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς πίνακες για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας.

Καθένας από αυτούς τους εικονικούς πίνακες βασίζεται στον ιστό και είναι ιδανικός για ομαδική συνεργασία. Πέρα από τον καταιγισμό ιδεών, χρησιμοποιήστε ένα για τον προγραμματισμό του έργου , την εμφάνιση μιας ροής εργασίας ή τη λήψη πληροφοριών από τα απομακρυσμένα μέλη της ομάδας σας. Εάν εργάζεστε μόνοι σας και δεν έχετε φυσικό πίνακα, θα απολαύσετε την ευκολία στη χρήση και την ευχάριστη εμπειρία διαδραστικού πίνακα.

Miro

Το Miro είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και πλήρως εξοπλισμένους διαδικτυακούς πίνακες. Παίρνετε τα ακριβή εργαλεία που χρειάζεστε με στυλό, επισήμανση και γόμα, καθώς και αυτοκόλλητες σημειώσεις, σχήματα, πλαίσια κειμένου, γραμμές και βέλη. Ωστόσο, το Miro κάνει το παραπάνω μίλι με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Πρότυπα για διαγράμματα ροής, καταιγισμός ιδεών, χάρτες πορείας και άλλα.

Έξυπνα σχέδια που μετατρέπουν τα σκίτσα σας σε τέλεια σχήματα.

Ενσωματώσεις με εφαρμογές όπως το Slack, το Asana, το Jira και το Microsoft Teams.

Συνεργασία με σχόλια, ψηφοφορία, συνομιλία μέσω βίντεο, αντιδράσεις και χρονόμετρο.

Απλή κοινή χρήση του πίνακα σας με έναν σύνδεσμο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Miro Lite και να δημιουργήσετε έναν πίνακα χωρίς λογαριασμό που λήγει σε 24 ώρες. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε δωρεάν και να λάβετε τρεις πίνακες, περισσότερα πρότυπα και βασικές ενσωματώσεις. Εάν θέλετε επιπλέον πίνακες και δυνατότητες, ρίξτε μια ματιά στα προγράμματα επί πληρωμή της Miro .

Canva

Μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει το Canva για τη δημιουργία προσκλήσεων, γραφημάτων ή banner κοινωνικών μέσων. Η Canva προσφέρει επίσης έναν ηλεκτρονικό πίνακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ή χωρίς λογαριασμό .

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Πρότυπα για χρονοδιαγράμματα, χάρτες μυαλού, διαγράμματα ροής και πολλά άλλα.

Ανεβάστε τη δική σας εικόνα, βίντεο ή αρχείο ήχου.

Επιλέξτε γραφικά λευκού πίνακα, αυτοκόλλητα, φωτογραφίες, ήχο, γραφήματα, πίνακες και συλλογές.

Μια ενότητα σημειώσεων για τη λήψη σκέψεων για την προβολή παρουσιαστή.

Κοινή χρήση με έναν σύνδεσμο για λήψη, μόνο προβολή, παρουσίαση ή για το πρότυπο με προαιρετικούς περιορισμούς.

Για να αποθηκεύσετε τον πίνακα σας, συνδεθείτε ή δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό με το Canva. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις άλλες δυνατότητες του Canva ή να αποκτήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, μπορείτε να δείτε το Canva Pro που προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Whiteboard

Για έναν τρόπο απελευθέρωσης και ανταλλαγής ιδεών, δοκιμάστε την Ομάδα Whiteboard. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο λευκού πίνακα παραμένει δωρεάν και δεν απαιτεί λογαριασμό. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μια γρήγορη συνεδρία καταιγισμού ιδεών με συνεργάτες που χρησιμοποιούν τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Πρότυπα για καταιγισμό ιδεών, ημερολόγια, επιχειρηματικά μοντέλα και πολλά άλλα.

Εξαγάγετε τον πίνακα ως εικόνα, τις αυτοκόλλητες σημειώσεις ή τα σχόλια.

Μεταφορτώστε στοιχεία από τη συσκευή σας ή με μια διεύθυνση URL.

Κλείδωμα στοιχείων για αποφυγή επεξεργασίας.

Μοιραστείτε το προσκαλώντας συνεργάτες μέσω email ή συνδέσμου με έλεγχο πρόσβασης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα χωρίς λογαριασμό Whiteboard Team που θα καταργηθεί σε 30 ημέρες ή να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό που θα διατηρείτε στον πίνακα σας για όσο διάστημα θέλετε.

Browserboard

Για μια άλλη επιλογή παρόμοια με την Ομάδα Whiteboard, ανατρέξτε στο Browserboard. Μπορείτε να φτιάξετε έναν πίνακα χωρίς λογαριασμό, να χρησιμοποιήσετε τα βασικά εργαλεία που χρειάζεστε όπως στυλό, μαρκαδόρο και αυτοκόλλητες σημειώσεις και να σχεδιάσετε σχήματα, γραμμές και βέλη.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Ανεβάστε εικόνες από τη συσκευή σας με έναν δωρεάν λογαριασμό.

Κλειδώστε τον πίνακα για να αποτρέψετε την επεξεργασία.

Μεγέθυνση και σμίκρυνση ή μετατόπιση στο πλάτος της πλακέτας σας.

Κατεβάστε μια εικόνα του πίνακα και επιλέξτε την κλίμακα και ένα διαφανές φόντο.

Μοιραστείτε τον πίνακα σας με προσαρμοσμένους συνδέσμους για προβολή μόνο, δυνατότητα επεξεργασίας και πρόσβαση κατόχου.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πίνακα που λήγει σε επτά ημέρες χωρίς να εγγραφείτε. Για να αποθηκεύσετε τον πίνακα σας, να δημιουργήσετε περισσότερα και να λάβετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως προσαρμοσμένα πρότυπα, εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό στο Browserboard.

Explain Everything

Ενώ είναι προσανατολισμένο προς τους δασκάλους , το Explain Everything σάς δίνει δυνατότητες που οι άλλοι πίνακες είτε δεν προσφέρουν είτε δεν προσφέρουν δωρεάν.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Προσθέστε μέσα όπως φωτογραφίες, στιγμιότυπα οθόνης, εικόνες, βίντεο, αρχεία, clipart ή GIF.

Κλείδωμα, τακτοποίηση, ομαδοποίηση και κατάργηση ομαδοποίησης αντικειμένων.

Εγγραφή βίντεο και ήχου με επιλογές επεξεργασίας.

Δημιουργήστε μια σύνδεση βίντεο Ιστού, εξάγετε την πλακέτα σας ή χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα μετάδοσης.

Επιλέξτε από διαφορετικές διατάξεις χώρου εργασίας, συμπεριλαμβανομένης μιας προσαρμοσμένης επιλογής.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Explain Everything για να δείτε αν σας αρέσει επιλέγοντας Δοκιμάστε το τώρα στην κεντρική σελίδα . Στη συνέχεια, εγγραφείτε για ένα δωρεάν πρόγραμμα με τρία έργα, βίντεο ενός λεπτού και συνεργασία έως και 15 λεπτών. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τις τιμές για τα προγράμματα επί πληρωμή για να λάβετε πρόσθετες δυνατότητες.

Google Jamboard

Αν και το Google Jamboard μπορεί να μην έχει τόσες πολλές δυνατότητες μπόνους όπως οι άλλοι πίνακες αυτής της λίστας, είναι μια βολική επιλογή. Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία λευκού πίνακα Google Meet , το Jamboard είναι το εργαλείο που θα δείτε. Επιπλέον, οι πίνακες σας αποθηκεύονται αυτόματα με τον λογαριασμό σας Google και είναι προσβάσιμοι μέσω του ιστότοπου Jamboard ή του Google Drive.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:

Επιλέξτε μια εικόνα φόντου για να κάνετε τις σημειώσεις σας να ξεχωρίζουν.

Δημιουργήστε ξεχωριστά πλαίσια στον ίδιο πίνακα και εναλλάξτε εύκολα μεταξύ τους.

Προσθέστε εικόνες από τη συσκευή σας, μια διεύθυνση URL, μια κάμερα web ή Εικόνες Google, Drive ή Φωτογραφίες.

Κατεβάστε τον πίνακα σας ως PDF ή ως πλαίσιο ως εικόνα.

Μοιραστείτε το με τις ίδιες επιλογές με άλλες εφαρμογές Google, με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν σύνδεσμο και περιορίστε την πρόσβαση.

Το Google Jamboard είναι δωρεάν και προσφέρει συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μέσω του ιστού, της εφαρμογής για κινητά ή μιας συσκευής Jamboard. Ανατρέξτε στις οδηγίες μας για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του Google Jamboard .

Επιλέξτε τον δωρεάν πίνακα σας

Αν ψάχνετε για τους καλύτερους δωρεάν διαδικτυακούς πίνακες για το έργο σας ή τη συνεδρία καταιγισμού ιδεών , αυτές οι επιλογές είναι κορυφαίες. Θα σας καλύψουν με τα βασικά εργαλεία που χρειάζεστε και αυτά τα πρόσθετα που θα εκτιμήσετε.

Απλώς ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού, θερμαίνετε τον κέρσορα και δημιουργήστε τον δικό σας πίνακα.

 

10 καλύτερες εφαρμογές Android για το 2022 που δεν πρέπει να χάσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: