Πώς να κάνετε προσφορές στο Reddit το 2022 (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

Πώς να κάνετε προσφορές στο Reddit το 2022 (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

Έχετε πολλούς ιστότοπους συζήτησης που βασίζονται σε φόρουμ στον Ιστό, αλλά το Reddit είναι ο πιο δημοφιλής και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες. Το Reddit είναι ένας ιστότοπος που αυτοαποκαλείται «Μπροστινή σελίδα του Διαδικτύου».

Θα βρείτε πολλούς χρήσιμους πόρους στον ιστότοπο. Με τα χρόνια, το Reddit έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα για συζήτηση. Ενώ το Reddit είναι εύκολο στη χρήση, ορισμένες λειτουργίες απαιτούν μη αυτόματη ενεργοποίηση.

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Προσφορά στο Reddit (Desktop & Mobile)

Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες μας έστειλαν πρόσφατα μήνυμα ρωτώντας πώς να κάνουμε προσφορές στο Reddit. Μπορεί να έχετε μπει σε ένα νήμα για να εκφράσετε την άποψή σας, αλλά δεν ξέρετε πώς να παραθέσετε ένα υπάρχον κείμενο .

Παράθεση κειμένου στο Reddit

Εάν θέλετε να απαντήσετε σε σχόλια ή αναρτήσεις κάποιου, πρέπει να αναφέρετε το κείμενό του. Η δυνατότητα προσφοράς του Reddit μοιάζει πολύ με τα περισσότερα χαρακτηριστικά προσφοράς του φόρουμ. Ωστόσο, απαιτεί χειροκίνητη ενεργοποίηση.

Αν και υπάρχουν άλλοι τρόποι για να απαντήσετε σε ένα σχόλιο ή μια ανάρτηση, η παραπομπή εξαλείφει όλες τις αμφιβολίες σας σχετικά με το ποιον απευθύνεστε.

Και το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία τροποποίηση Reddit ή να εγκαταστήσετε κάποια επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να παραθέσετε κείμενα στο Reddit.

Κάποιος μπορεί επίσης να παραθέσει κείμενο στο Reddit για να κάνει το σχόλιό του πιο ευανάγνωστο και να ξεχωρίζει. Αυτό βοηθά στη λήψη περισσότερων θετικών ψήφων στην πλατφόρμα.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παράθεση κειμένου σε Reddit Desktop και Mobile

Είτε χρησιμοποιείτε το Reddit στον υπολογιστή σας είτε στο κινητό σας, είναι εύκολο να αναφέρετε κείμενο στο Reddit. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παραθέσετε ένα κείμενο στο Reddit. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τα βήματα για την προσφορά στο Reddit για υπολογιστές και κινητά. Ας αρχίσουμε.

1) Πώς να κάνετε προσφορά στο Reddit Desktop

Εάν χρησιμοποιείτε το Reddit σε επιφάνεια εργασίας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να αναφέρετε ένα κείμενο. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε προσφορές στην επιφάνεια εργασίας του Reddit με απλά βήματα.

1. Ανοίξτε τον ιστότοπο του Reddit στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Μόλις συνδεθείτε, βρείτε το σχόλιο που θέλετε να αναφέρετε. Επιλέξτε το σχόλιο και κάντε κλικ στο κουμπί Απάντηση από κάτω.

 

3. Το επιλεγμένο σχόλιό σας θα εμφανίζεται ως εισαγωγικά στο Reddit. Μπορείτε να γράψετε την απάντησή σας και να κάνετε κλικ στο κουμπί Απάντηση.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να παραθέσετε ένα κείμενο σε μια επιφάνεια εργασίας του Reddit. Υπάρχει μια άλλη μέθοδος αναφοράς στην επιφάνεια εργασίας του Reddit, την οποία έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε τη δημοσίευση του Reddit όπου θέλετε να απαντήσετε. Τώρα βρείτε το σχόλιο στο οποίο θέλετε να απαντήσετε και αντιγράψτε το. Μόλις αντιγραφεί, κάντε κλικ στο κουμπί Απάντηση .

 

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Περισσότερα , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε το εικονίδιο Προσφορά .

 

4. Τώρα επικολλήστε το σχόλιο που αντιγράψατε στο πρώτο βήμα. Μια γκρίζα γραμμή θα εμφανιστεί δίπλα στο σχόλιό σας. Τώρα γράψτε την απάντηση και κάντε κλικ στο κουμπί Απάντηση .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ένας άλλος απλός τρόπος για να παραθέσετε κείμενο σε μια επιφάνεια εργασίας του Reddit.

2) Πώς να κάνετε προσφορά στην εφαρμογή Reddit

Εάν χρησιμοποιείτε το Reddit στο smartphone σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε προσφορά στην εφαρμογή Reddit για Android και iOS.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο Android ή το iOS σας.

2. Βρείτε την ανάρτηση με το σχόλιο που θέλετε να παραθέσετε.

Πώς να αποσυνδεθείτε από το Reddit το 2020 (κινητά και επιτραπέζιοι υπολογιστές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις τελείες κάτω από το κείμενο που θέλετε να παραθέσετε και επιλέξτε « Αντιγραφή κειμένου »

 

4. Τώρα προσγειωθείτε στην ανάρτηση όπου θέλετε να σχολιάσετε με την προσφορά σας και πατήστε το κουμπί Απάντηση .

5. Στην οθόνη Απάντηση, πληκτρολογήστε > στην αρχή και επικολλήστε το κείμενο που έχετε αντιγράψει πριν. Αυτό θα παραθέσει το κείμενο. Για να τερματίσετε την προσφορά, πατήστε Enter ή ξεκινήστε μια νέα γραμμή.

 

6. Γράψτε την απάντησή σας και πατήστε το κουμπί Δημοσίευση .

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να κάνετε προσφορές στην εφαρμογή Reddit για Android και iOS. Εκτός από την αναφορά κειμένου, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μορφοποίηση κειμένου στο Reddit, όπως έντονη γραφή, πλάγια γραφή,
υπογράμμιση κ.λπ. Θα συζητήσουμε για άλλες επιλογές μορφοποίησης σε άλλο άρθρο.

 

Έτσι, είναι τόσο εύκολο να κάνεις παραθέσεις στο Reddit. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Reddit για υπολογιστές ή κινητά για να αναφέρετε ένα κείμενο. Στην επιφάνεια εργασίας, έχετε πολλούς τρόπους για να κάνετε προσφορές στο Reddit.

Πώς να προβάλετε και να διαγράψετε το ιστορικό Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *