Πώς να αλλάξετε το φύλο του Snapchat AI

Πώς να αλλάξετε το φύλο του Snapchat AI το 2023

Η τάση της τεχνητής νοημοσύνης είναι τόσο υψηλή που ακόμη και οι εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινής χρήσης φωτογραφιών έρχονται τώρα με τα δικά τους chatbot AI. Πριν από λίγους μήνες, το Snapchat απέκτησε ένα νέο chatbot AI με το όνομα My AI.

Το My AI είναι βασικά ένα chatbot AI που μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα για εσάς. Μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το ChatGPT καθώς τροφοδοτείται από την ίδια τεχνολογία ChatGPT του OpenAI.

Το My AI του Snapchat είναι λιγότερο δημοφιλές από άλλα chatbot που βασίζονται σε AI, αλλά πολλοί χρήστες του Snapchat εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν σε τακτική βάση. Εάν είστε λάτρης του My AI στο Snapchat, ίσως θέλετε να μάθετε για τις επιλογές προσαρμογής του.

Το Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το avatar και το φύλο του AI μου και σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε πώς να το κάνουμε. Έτσι, αν θέλετε αλλαγή φύλου Snapchat AIσυνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου.

Πώς να αλλάξετε το φύλο του Snapchat AI

Το My AI του Snapchat είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Μπορείς αλλάξτε το φύλο του Snapchat AI, προσαρμόστε τον τόνο του δέρματος, το χτένισμα και τα μάτια και κάντε πολλά άλλα πράγματα. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat στο Android ή το iPhone σας.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας και μετακινηθείτε στο Συνομιλίες Ενότητα.

Συνομιλίες

3. Στην οθόνη Συνομιλία, πατήστε στο Άβαταρ MyAI.

Άβαταρ MyAI

4. Θα δείτε τώρα την οθόνη MyAI. Σύρετε ελαφρά προς τα κάτω για να αποκαλύψετε το Προσαρμογή επιλογή και πατήστε πάνω της.

Προσαρμογή

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια επιλογή. Πρέπει να επιλέξετε ένα από τα δύο θηλυκό (πάνω) ή αρσενικό (κάτω) ως το φύλο του Snapchat AI σας.

θηλυκό (πάνω)

6. Αφού επιλέξετε, μπορείτε προσαρμόστε το Snapchat AI σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να αλλάξετε τον τόνο του δέρματος, το χτένισμα, το χρώμα των φρυδιών, το χρώμα του φορέματος και μερικά άλλα πράγματα.

προσαρμόστε το Snapchat AI

7. Αφού κάνετε τις αλλαγές, πατήστε το Αποθηκεύσετε κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

Αποθηκεύσετε

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε το φύλο Snapchat MyAI με απλά βήματα.

Πώς να αλλάξω το φύλο του AI στο Snapchat για δεύτερη φορά

Η μέθοδος που μοιραστήκαμε παραπάνω θα λειτουργήσει εάν αλλάξετε το φύλο του My AI στο Snapchat για πρώτη φορά. Εάν θέλετε να εκχωρήσετε ξανά στο Snapchat My AI Gender, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το Snapchat My AI Gender για δεύτερη φορά.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο Android ή το iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Συνομιλίες στον πάτο.

Συνομιλίες

3. Στις συνομιλίες, πατήστε στο Άβαταρ MyAI.

Άβαταρ MyAI

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

5. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις Avatar.

Ρυθμίσεις Avatar

6. Τώρα, πρέπει επιλέξτε το φύλο.

επιλέξτε το φύλο

7. Αφού επιλέξετε το φύλο, μπορείτε να περάσετε από το Επιλογές προσαρμογής AI Avatar. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χτένισμα, το χρώμα των φρυδιών, το χρώμα φορέματος, τον τόνο του δέρματος και μερικά άλλα πράγματα.

Επιλογές προσαρμογής Avatar AI

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε το Φύλο Snapchat MyAI για δεύτερη φορά. Φροντίστε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές πριν φύγετε από την εφαρμογή.

Οπότε, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει πώς να αλλάξετε το Snapchat Το φύλο μου στο AI. Έχουμε μοιραστεί δύο διαφορετικές μεθόδους για την αλλαγή του φύλου Snapchat AI. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την προσαρμογή του avatar σας στο Snapchat AI. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αλλάξετε το όνομά σας στο Tinder

Τι είναι το AI μου στο Snapchat;

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου;Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *