Τι είναι το AI μου στο Snapchat;

Το 2023, το Snapchat αποκάλυψε μια δυνατότητα σε όλους όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή, η οποία προηγουμένως ήταν διαθέσιμη μόνο σε μέλη premium. Αυτό ονομάζεται My AI, ένα ρομπότ συνομιλίας AI ενσωματωμένο απευθείας στην εφαρμογή Snapchat. Σύμφωνα με το Snapchat, το My AI τροφοδοτείται από την τεχνολογία ChatGPT του OpenAI, καθώς και από ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ελέγχου που διατίθενται μόνο μέσω του Snapchat.

Το AI μου λειτουργεί παρόμοια με άλλα chatbot, καθώς μπορείτε να του κάνετε ερωτήσεις, να εισάγετε μηνύματα προτροπής και να συζητήσετε ιδέες. Μαθαίνει και εξελίσσεται όσο περισσότερο του μιλάτε, ώστε να μπορεί να παρέχει καλύτερες και καλύτερες απαντήσεις όσο περισσότερο συνεχίζονται οι συνομιλίες σας. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε μερικά από τα βασικά για το πώς να χρησιμοποιήσετε το My AI, τι μπορεί να κάνει και τι όχι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το AI μου στο Snapchat

Για να έχετε πρόσβαση στο My AI, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Snapchat είναι ενημερωμένη στην πιο πρόσφατη έκδοση. Στη συνέχεια, μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, θα πρέπει να δείτε το My AI καρφιτσωμένο στην κορυφή των συνομιλιών σας στο Snapchat. Για να ξεκινήσετε να μιλάτε με το My AI, πατήστε σε αυτήν τη συνομιλία και μπορείτε να ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε σε αυτήν, όπως κάθε άλλη συνομιλία.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε από το My AI να κάνει. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, να αναζητήσετε οδηγίες, να ζητήσετε συνταγές και πολλά άλλα. Ό,τι και να ρωτήσετε το My AI περιορίζεται στην πραγματικότητα στη φαντασία σας.

Για να ξεκινήσετε να μιλάτε με το My AI, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 1. Ανοίξτε το Snapchat και σύρετε προς τα δεξιά για να μεταβείτε στις συνομιλίες σας από την κάμερα.
 1. Θα δείτε το Το AI μου συνομιλήστε στην κορυφή των συνομιλιών σας με ένα emoji ρομπότ. Πατήστε πάνω του.
 1. Ξεκινήστε τη συνομιλία με το My AI πληκτρολογώντας στο πεδίο κειμένου, όπως ακριβώς θα μιλούσατε στους άλλους φίλους σας στο Snapchat.
 1. Μπορείτε ακόμη και να στείλετε φωτογραφίες πατώντας στο εικονίδιο κάμερας στα αριστερά του πεδίου κειμένου.

Από εδώ μπορείτε να συνομιλείτε όσο θέλετε με το chatbot My AI.

Πώς να προσαρμόσω το AI μου

Εάν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του άβαταρ My AI, να αλλάξετε το όνομά του ή ακόμα και το ντύσιμό του, μπορείτε να το κάνετε αυτό πολύ εύκολα. Λειτουργεί παρόμοια με την αλλαγή του δικού σας avatar Snapchat.

Για να αλλάξετε το όνομα του AI μου:

 1. Στο Συνομιλίες καρτέλα, πατήστε επάνω Το AI μου εικόνα avatar.
 1. Πατήστε στο ελλείψεις εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 1. Πατήστε Διαχειριστείτε τη Φιλία.
 1. Πατήστε Επεξεργασία ονόματος.
 1. Στο πλαίσιο κειμένου, αλλάξτε το όνομα του My AI σε οτιδήποτε θέλετε.

Αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του My AI, δείτε πώς:

 1. Στο προφίλ του My AI, πατήστε στο Προσαρμογή επιλογή στο banner.
 1. Πατήστε Avatar.
 1. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε την προσαρμογή. Αυτό λειτουργεί το ίδιο με την προσαρμογή του δικού σας Bitmoji.
 1. Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Αποθηκεύσετε.

Εάν θέλετε να αλλάξετε το ντύσιμο του είδωλου My AI, μπορείτε να το κάνετε κατά την επεξεργασία του Bitmoji. Ωστόσο, αν θέλετε μόνο να αλλάξετε το ντύσιμό του, μπορείτε να το κάνετε και αυτό.

 1. Στη σελίδα προφίλ του My AI, πατήστε Προσαρμογή.
 1. Πατήστε Εξοπλισμός.
 1. Επιλέξτε ένα ρούχο που θέλετε να φοράει το άβαταρ My AI.
 1. Παρακέντηση Αποθηκεύσετε μόλις τελειώσεις.

Μπορείτε πάντα να αλλάξετε το My AI Bitmoji ή το avatar όποτε θέλετε.

Μπορείτε να διαγράψετε το AI μου;

Ορισμένοι χρήστες του Snapchat δεν αγαπούν ακριβώς το AI bot να είναι αιώνια καρφιτσωμένο στην κορυφή των συνομιλιών τους. Είναι λοιπόν δυνατόν να διαγράψετε το My AI αν δεν θέλετε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε; Η απάντηση εξαρτάται από το αν έχετε Snapchat Plus ή όχι.

Εάν είστε συνδρομητής του Snapchat Plus, μπορείτε να αφαιρέσετε το My AI. Ωστόσο, εάν δεν εγγραφείτε στο Snapchat Plus, δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε αυτήν τη στιγμή. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το My AI ως χρήστη του Snapchat Plus:

 1. Στο Snapchat, μεταβείτε στο Κουβέντα οθόνη.
 1. Πατήστε παρατεταμένα Το AI μου.
 1. Πατήστε Ρυθμίσεις συνομιλίας.
 1. Επιλέγω Διαγραφή από τη ροή συνομιλίας.

Από εκεί, δεν θα βλέπετε πλέον το AI μου καρφιτσωμένο στην οθόνη συνομιλίας σας. Μπορείτε ακόμα να αναζητήσετε το My AI και να συνομιλήσετε ξανά με το bot εάν θέλετε να εμφανιστεί αργότερα.

Πώς το AI μου γνωρίζει την τοποθεσία μου;

Ορισμένοι χρήστες του Snapchat έχουν εκφράσει ανησυχίες για το γεγονός ότι η τεχνητή νοημοσύνη μου είναι σε θέση να τους δίνει προτάσεις σχετικές με την τοποθεσία τους, όπως εστιατόρια. Οι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι το My AI μπορεί να το κάνει αυτό ακόμα κι αν έχετε ρυθμίσει το Snapchat σας σε λειτουργία Ghost.

Ωστόσο, υπάρχει μια εύκολη εξήγηση για αυτό, η οποία δεν οδηγεί στο My AI να συλλέγει νέες πληροφορίες τοποθεσίας που δεν έχετε ήδη δώσει. Εάν έχετε επιτρέψει στο Snapchat να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες τοποθεσίας σας στο παρελθόν, αυτό χρησιμοποιεί το My AI. Η χρήση της λειτουργίας Ghost δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή Snapchat στο σύνολό της δεν συλλέγει ακόμα τις πληροφορίες τοποθεσίας σας, σημαίνει απλώς ότι δεν τις εμφανίζει σε άλλους χρήστες.

Εάν δεν θέλετε το Snapchat να χρησιμοποιεί την τοποθεσία σας, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας στο smartphone σας, να βρείτε την εφαρμογή Snapchat και να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση τοποθεσίας.

Χρήση της τεχνητής νοημοσύνης μου στο Snapchat

Είτε σας αρέσει είτε δεν σας αρέσει αυτή η νέα δυνατότητα Snapchat, φαίνεται να είναι εδώ για να μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να είναι ένα χρήσιμο και προσβάσιμο εργαλείο για τη λήψη συμβουλών, τον προγραμματισμό ή την εύρεση πληροφοριών.

Τι πιστεύετε για τη δυνατότητα My AI; Ενημερώστε μας παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android

Πώς να καταργήστε το My AI στο Snapchat Chat Feed

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου;

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: