Πώς να καταργήστε το My AI στο Snapchat Chat Feed

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του ChatGPT, το Snapchat είχε μια παρόμοια δυνατότητα για την εφαρμογή του που ονομάζεται My AI. Ενώ συζητούσαμε σχεδόν όλες τις νέες δυνατότητες του Snapchat, παραλείψαμε το My AI επειδή βρήκαμε τη λειτουργία λιγότερο χρήσιμη.

Το Snapchat είναι μια δωρεάν εφαρμογή για χρήση, αλλά συνεχίζει να εισάγει νέες δυνατότητες περιστασιακά. Και οι νέες δυνατότητες και αλλαγές στην εφαρμογή Snapchat συχνά δεν πάνε καλά με τους χρήστες της.

Η συνομιλία My AI που παρουσιάστηκε πρόσφατα αντιμετωπίζει προβλήματα με πολλούς Snapchatters και αναζητούν τρόπους να το ξεφορτωθούν. Έτσι, αν πιστεύετε ότι η εμφάνιση του My AI στη ροή συνομιλίας κάνει τα εισερχόμενά σας να φαίνονται πιο ακατάστατα, ήρθε η ώρα να το αφαιρέσετε.

10 καλύτερες εφαρμογές Find My Phone για Android

Τι είναι το My AI στο Snapchat;

Το AI μου στο Snapchat είναι ένα chatbot που μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Μπορεί να απαντήσει σε μια καυστική ερώτηση, να προσφέρει συμβουλές για το τέλειο δώρο για τα γενέθλια του BFF σας, να προγραμματίσει ένα ταξίδι κ.λπ.

Το chatbot AI μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα που κάνει το ChatGPT, καθώς τροφοδοτείται από την τεχνολογία ChatGPT του OpenAI. Ωστόσο, το Snapchat ανέφερε ότι εργάζεται για τη βελτίωση και την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης μου, ώστε περιστασιακά να λαμβάνετε μεροληπτικό, εσφαλμένο, επιβλαβές ή παραπλανητικό περιεχόμενο.

Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε ξανά τις πληροφορίες που παρέχει το chatbot AI από άλλες αξιόπιστες πηγές προτού βασιστείτε σε αυτές.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αφαιρέσετε τη γρήγορη προσθήκη στο Snapchat (Πλήρης οδηγός)

Πώς να δείτε τους κοινούς σας φίλους στο Snapchat

Πώς να απαλλαγείτε από το AI μου στο Snapchat Chat Feed;

Για να είμαι ειλικρινής, αν θέλετε να απαλλαγείτε από το My AI στο Snapchat Chat Feed, πρέπει να το πληρώσετε. Αυτό είναι ένα ανόητο βήμα που έκανε η εταιρεία, το οποίο περιορίζει τη δυνατότητα ξεκαρφιτσώματος ή κατάργησης της τεχνητής νοημοσύνης μου από τη ροή του Snapchat Chat.

Πρέπει να είστε συνδρομητής στο Snapchat+ καταργήστε το My AI στο Snapchat Chat Feed. Χωρίς συνδρομή Snapchat+, μπορείτε να ξεκαρφιτσώσετε ή να αφαιρέσετε την καταχώριση My AI από τη ροή συνομιλίας σας στο Snapchat.

Εάν έχετε ήδη συνδρομή Snapchat+, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αφαιρέστε το AI μου από τη ροή συνομιλίας σας.

Συνδρομή Snapchat+

 • Ανοιξε το Snapchat εφαρμογή στο smartphone σας.
 • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Κουβέντα οθόνη. Τώρα θα βλέπετε ολόκληρη τη ροή συνομιλίας σας.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Το AI μου καταχώριση συνομιλίας.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις συνομιλίας.
 • Στη γραμμή εντολών ρυθμίσεων συνομιλίας, επιλέξτεt Διαγραφή από τη ροή συνομιλίας επιλογή.

Αυτό είναι! Αυτό θα αφαιρέσει το My AI από τη ροή σας στο Snapchat Chat.

Πώς να αφαιρέσετε το Snapchat My AI από τις Ρυθμίσεις

Εάν αισθάνεστε άβολα με την παραπάνω μέθοδο, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγείτε από το My AI στην εφαρμογή Snapchat. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Καταργήστε το Snapchat My AI από τις Ρυθμίσεις

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ.
 • Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο Ρυθμίσεις εικονίδιο με το γρανάζι.
 • Στη συνέχεια, στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Στοιχεία ελέγχου απορρήτου > Εκκαθάριση δεδομένων > Εκκαθάριση συνομιλιών.
 • Τώρα πατήστε στο (Χ) εικονίδιο δίπλα στο My AI για να καταργήσετε την καταχώριση συνομιλίας και στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε στο Clear.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από το Snapchat MY AI bot από το Snapchat Chat Feed μέσω των Ρυθμίσεων.

Πώς να ξεκαρφιτσώσετε το AI μου από το Snapchat Chat Feed;

Εάν δεν θέλετε να απαλλαγείτε από το My AI στη ροή συνομιλίας σας στο Snapchat, μπορείτε να επιλέξετε να το ξεκαρφιτσώσετε. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκαρφιτσώσετε το My AI στο Snapchat.

Ξεκαρφιτσώστε το My AI από τη ροή συνομιλίας Snapchat

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας.
 • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Κουβέντα οθόνη. Τώρα θα βλέπετε ολόκληρη τη ροή συνομιλίας σας.
 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Το AI μου καταχώριση συνομιλίας.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις συνομιλίας και επιλέξτε Ξεκαρφιτσώστε τη συνομιλία.

Αυτό είναι! Αυτό θα ξεκαρφιτσώσει αμέσως τη συνομιλία My AI στη ροή συνομιλίας σας στο Snapchat.

Πώς να αφαιρέσω το AI μου από το Snapchat χωρίς το Snapchat Plus;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να αφαιρέσετε το My AI από το Snapchat χωρίς να εγγραφείτε στον λογαριασμό Snapchat Plus. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, μπορείτε να φορτώσετε μια παλαιότερη έκδοση του Snapchat APK στο Android σας και να την εγκαταστήσετε.

Μπορείτε εύκολα να πάρετε παλαιότερες εκδόσεις του Snapchat APK από καταστήματα εφαρμογών τρίτων όπως το Apkpure ή το Apkmirror. Πρέπει να το κατεβάσετε και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε στο smartphone σας.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τις παλαιότερες εκδόσεις του Snapchat είναι ότι δεν θα έχει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα σταθερότητας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκρύψετε συνομιλίες στο Snapchat

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι αφαιρέστε το My AI από τη ροή συνομιλίας Snapchat. Εάν έχετε έναν κανονικό λογαριασμό, δεν θα μπορείτε να αφαιρέσετε το My AI στο Snapchat. Ποια είναι η άποψή σας για τη νέα δυνατότητα My AI του Snapchat; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Τι σημαίνει χρονόμετρο στο WhatsApp;

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου;

Τι είναι το AI μου στο Snapchat;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *