δωρεάν δοκιμή Adobe Photoshop

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στο Adobe Photoshop

Γρήγορη απάντηση

  • Μπορείτε να πάρετε ένα 7 ημέρες δωρεάν δοκιμή στο Adobe Photoshop.
  • Μεταβείτε στην Adobe Ιστοσελίδα Photoshop → Πατήστε Δωρεάν δοκιμή → Επιλέξτε α Συνδρομή → Κάντε κλικ Να συνεχίσει → Είσοδος → Ολοκλήρωση Πληρωμή → Ξεκινήστε το Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
  • Αποκτήστε δωρεάν δοκιμή 14 ημερών: Μεταβείτε στην Adobe δικτυακός τόπος → Επιλέξτε Creative Cloud Όλες οι εφαρμογές Σχέδιο → Κάντε κλικ Δωρεάν δοκιμή → Επιλέξτε α Συνδρομή → Είσοδος → Τέλος το Πληρωμή → Πρόσβαση σε 20+ εφαρμογές για 14 ημέρες δωρεάν.

Το Adobe Photoshop είναι απίστευτο ράστερ γραφική επεξεργασία λογισμικό που δημιουργήθηκε για Windows και macOS. Αυτό είναι ένα ασφάλιστρο πλατφόρμα, και μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο με μια συνδρομή. Σας προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στη συνδρομή του.

Εκτός από το Photoshop, υπάρχουν πολλά Λογισμικό Adobe που χρησιμοποιήσαμε στα έργα μας και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Πρέπει να αγοράσετε κάθε λογισμικό για να το χρησιμοποιήσετε στα έργα σας. Όμως, έχουμε χρησιμοποιήσει περισσότερα από 20+ εφαρμογές μαζί με ένα Creative Cloud Όλες οι εφαρμογές συνδρομή. Θα πάρετε επίσης ένα Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σε αυτό το σχέδιο.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή του Adobe Photoshop στη διεύθυνση οποτεδήποτε. Εάν δεν ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή, θα χρεωθείτε αυτόματα για την επιλεγμένη συνδρομή. Υπάρχουν εφαρμόζονται όροι και Προϋποθέσεις για ακύρωση συνδρομής Adobe.

Σε αυτό το άρθρο, σας παρέχουμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για να εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή του Adobe Photoshop.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στην Adobe

Απαιτήσεις συστήματος Adobe Photoshop

  • Windows 10 64-bit (έκδοση 22H2) ή νεότερη έκδοση. Δεν είναι συμβατό με εκδόσεις LTSC.
  • macOS Big Sur (έκδοση 11.0) ή νεότερη έκδοση.

Πώς να εγγραφείτε στο Adobe Photoshop δωρεάν δοκιμή 7 ημερών

1. Στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Smartphone ή υπολογιστή σας, μεταβείτε στο Adobe Photoshop δικτυακός τόπος.

2. Πατήστε στο Δωρεάν δοκιμή επιλογή και επιλέξτε α Photoshop σχέδιο.

3. Κάντε κλικ Να συνεχίσει και εγγραφείτε ή ρυθμίστε το δικό σας Adobe ID.

4. Επιλέξτε α Μέθοδος πληρωμής και ολοκληρώστε την πληρωμή.

Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στο Adobe Photoshop.

Πώς να αποκτήσετε δωρεάν δοκιμή Adobe Creative Cloud All Apps για 14 ημέρες

Εκτός από το Photoshop, η Adobe σάς προσφέρει πολλές εφαρμογές όπως Acrobat Pro, Illustrator, Adobe Lightroom και άλλα. Το Creative Cloud σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε 20+ εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του Photoshop, με μία μόνο συνδρομή. Κόστος Creative Cloud 82,49 $/μήνα και σας προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πρόγραμμα Creative Cloud Team για 84,99 $/μήνα, το οποίο περιλαμβάνει επιχειρηματικά χαρακτηριστικά. Με το πρόγραμμα Creative Cloud Team, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών χωρίς συνδρομή.

1. Πηγαίνετε στο Επίσημος ιστότοπος της Adobe και πατήστε στο Δωρεάν δοκιμή επιλογή για Creative Cloud Όλες οι εφαρμογές.

2. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το Δημιουργικό σύννεφο Ατομο Σχέδιο ή το Ομάδα Σχέδιο.

Σημείωση: Εάν είστε μαθητής ή δάσκαλος, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα Students and Teachers που κοστίζει 19,99 $/μήνα και 239,88 $/έτος.

3. Εγγραφείτε με το δικό σας Adobe ID. Εάν δεν έχετε, δημιουργήστε ένα νέο.

4. Εγγραφείτε και ξεκινήστε τη δική σας Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του Ατομικού σχεδίου. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας για το πρόγραμμα ομάδας χωρίς να πληρώσετε καμία χρέωση.

Πώς να ακυρώσετε τη δωρεάν δοκιμή του Adobe Photoshop

Για κάθε συνδρομή Adobe, υπάρχουν ακυρωτικά συμβόλαια. Εάν το ακυρώσετε μετά από 14 ημέρες, θα πρέπει να πληρώσετε α τέλος ακύρωσης για το Ετήσιο πρόγραμμα, το οποίο καταβάλλεται μηνιαίως. Υπάρχει δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων σχετικά με την ακύρωση ετήσιας συνδρομής μετά από 14 ημέρες. Αλλά μπορείτε να ακυρώσετε τη μηνιαία συνδρομή ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία χρέωση ακύρωσης.

Έτσι, μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή εντός 14 ημερών από την παραγγελία σας για να αποφύγετε την παραβίαση των συμβολαίων. Θα σας επιστραφούν πλήρως τα χρήματα εάν ακυρώσετε τη συνδρομή πριν από τη λήξη της δωρεάν δοκιμής.

1. Κατευθυνθείτε στα σχέδια της Adobe σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού της συσκευής σας.

2. Πατήστε Διαχείριση σχεδίου στο σχέδιο που θέλετε να ακυρώσετε.

3. Κάντε κλικ Ακυρώστε το σχέδιό σας και ελέγξτε τις λεπτομέρειες του σχεδίου σας. Στη συνέχεια, πατήστε Συνεχίστε την ακύρωση.

4. Παρέχετε το λόγος ακύρωσης και κάντε κλικ Να συνεχίσει.

5. Μία φορά, ελέγξτε τις λεπτομέρειες ακύρωσης και πατήστε Επιβεβαιώστε την ακύρωση.

Προγράμματα συνδρομής στο Adobe Photoshop

Ακολουθούν τα διαθέσιμα σχέδια συνδρομής για πρόσβαση στο Adobe Photoshop στη συσκευή σας. Επισκέψου το Ιστοσελίδα Adobe Photoshop (https://www.adobe.com/photoshop) για να εγγραφείτε.

ΣχέδιοΤιμή
Μηνιαίο31,49 $/μήνα
Ετήσιο, προπληρωμένο239,88 $/έτος
Ετήσια, μηνιαία καταβολή20,99 $/μήνα

Πώς να λάβετε τις καλύτερες προσφορές στη συνδρομή Adobe

Όλοι δίνουν 10/10 βαθμολογίες για το λογισμικό επεξεργασίας Adobe, αλλά μόνο λίγοι μπορούν να το αντέξουν οικονομικά. Οφείλεται στο υψηλή τιμή. Τώρα, όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά το Adobe με το συμφωνίες που προσφέρει η Adobe. Ναι είναι αλήθεια. Η Adobe προσφέρει επίσημα συναρπαστικές προσφορές για τους χρήστες εκπτώσεις στις συνδρομές τους. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα 30% στο Creative Cloud All Apps Ατομικό σχέδιο και να πάρει 10 δωρεάν εικόνες Adobe Stock. Για περισσότερες προσφορές, ανατρέξτε στις ειδικές προσφορές της Adobe δικτυακός τόπος.

Επίσης, μπορείτε να πάρετε το Κωδικοί προσφοράς επί ιστοσελίδες τρίτων για να μειώσετε το κόστος της συνδρομής σας. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους κωδικούς προσφοράς για να λάβετε πολύ πιο εκπληκτικές προσφορές.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Έχει η Adobe δωρεάν δοκιμή 30 ημερών;

Ναί. Η Adobe προσφέρει α 30 ημερών δωρεάν δοκιμή για τα προϊόντα της όπως το Photoshop Elements & Premiere Elements, το Adobe Stock, το Frame Make και το RoboHelp.

2. Πού μπορώ να κατεβάσω το Adobe Photoshop;

Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού Adobe Photoshop από τον επίσημο ιστότοπο του (https://www.adobe.com/photoshop).

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *