Πώς να διαγράψω αρχεία βίντεο Picsart σε Android

Πώς να διαγράψω αρχεία βίντεο Picsart σε Android

Το Picsart είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο για συσκευές Android και iOS. Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο προσφέρει μια σουίτα εφέ, μουσικής, εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και προτύπων για τη δημιουργία σύντομων κλιπ, προβολών διαφανειών και βίντεο για μέσα κοινωνικής δικτύωσης—TikTok, Instagram κ.λπ.

Εάν επεξεργάζεστε συχνά βίντεο με το Picsart, τα ημιτελή έργα και τα αρχεία βίντεο μπορούν να καταναλώσουν γρήγορα τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Αυτό το σεμινάριο καλύπτει τα βήματα για τη διαγραφή περιττών αρχείων βίντεο Picsart σε συσκευές Android.

Διαγράψτε τα αρχεία βίντεο Picsart στη Συλλογή

Τα αρχεία βίντεο Picsart είναι προσβάσιμα στην εφαρμογή Gallery ή Picture της συσκευής σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Picture ή Gallery του τηλεφώνου σας και ελέγξτε τον φάκελο ή την κατηγορία “Βίντεο”.

Ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής σας Android, μπορείτε επίσης να βρείτε αρχεία βίντεο Picsart στην κατηγορία “Πρόσφατα” ή “Εικόνες που προστέθηκαν πρόσφατα”.

Ελέγξτε τις μικρογραφίες για να εντοπίσετε τα αρχεία βίντεο Picsart που θέλετε να διαγράψετε. Πατήστε παρατεταμένα το βίντεο, πατήστε το Διαγράφω ή Εικονίδιο κάδουκαι επιλέξτε Διαγράφω ή Μετακίνηση στον Κάδο απορριμμάτων.

Διαγράψτε τα αρχεία βίντεο Picsart στη Διαχείριση αρχείων σας

Μπορείτε επίσης να βρείτε και να διαγράψετε τις αποθηκευμένες επεξεργασίες του Picsart μέσω της ενσωματωμένης Διαχείρισης αρχείων του τηλεφώνου σας ή οποιασδήποτε εφαρμογής διαχείρισης αρχείων τρίτου κατασκευαστή.

 1. Ανοιξε το Βίντεο κατηγορία στην εφαρμογή Διαχείριση αρχείων σας.
 2. Πατήστε το εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε Θέακαι μεταβείτε σε α Λίστα ή Αναλυτική λίστα θέα.
 1. Ελέγξτε για βίντεο κλιπ των οποίων τα ονόματα αρχείων ξεκινούν με “Picsart”.

Εάν υπάρχουν πολλά αρχεία βίντεο Picsart στο φάκελο, χρησιμοποιήστε την παρακάτω ημερομηνία και ώρα δημιουργίας για να εντοπίσετε ένα συγκεκριμένο βίντεο που θέλετε να διαγράψετε. Κάντε διπλό έλεγχο ή προεπισκόπηση του βίντεο για να αποφύγετε τη διαγραφή ενός σημαντικού βίντεο/αρχείου.

 1. Πατήστε παρατεταμένα τα αρχεία βίντεο που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε το Εικονίδιο διαγραφής.
 2. Επιλέγω Διαγράφω ή Μετακίνηση στον Κάδο απορριμμάτων να προχωρήσει.

Θα βρείτε επίσης αρχεία βίντεο Picsart στο φάκελο “Ταινίες” του εσωτερικού χώρου αποθήκευσης της συσκευής σας. Επιστρέψτε στην προεπιλεγμένη εφαρμογή Αρχεία ή Διαχείριση αρχείων του τηλεφώνου σας και ανοίξτε το Εσωτερική αποθήκευση ντοσιέ.

 1. Εντοπίστε και ανοίξτε το Κινηματογράφος ντοσιέ.
 1. Επίλεξε το εικονίδιο με τρεις κουκκίδες δίπλα στο αρχείο βίντεο Picsart που θέλετε να διαγράψετε και επιλέξτε Διαγράφω, Μετακίνηση στον Κάδο απορριμμάτωνή Διαγραφή οριστικά.

Τα στοιχεία στο φάκελο Κάδος/Κάδος απορριμμάτων καταλαμβάνουν επίσης τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας. Σας συμβουλεύουμε να διαγράψετε μόνιμα αρχεία βίντεο Picsart που δεν χρειάζεστε για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης.

Διαγράψτε ημιτελή έργα βίντεο Picsart

Το Picsart επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ημιτελείς επεξεργασίες ως έργα βίντεο. Η διαγραφή έργων βίντεο Picsart που δεν χρειάζεστε μπορεί να ελευθερώσει τεράστιο χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Picsart και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε ημιτελή έργα βίντεο.

 1. Πατήστε το Δημιουργώ ή Συν εικόνισμα.
 2. Κατευθυνθείτε προς το Βίντεο καρτέλα και ελέγξτε την ενότητα “Τα έργα μου” για ημιτελή έργα βίντεο.
 3. Παρακέντηση Προβολή όλων για να δείτε όλα τα ημιτελή έργα βίντεο.

Τα διαγραμμένα έργα βίντεο δεν μπορούν να ανακτηθούν. Ως εκ τούτου, συνιστούμε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε έργου, ώστε να μην διαγράψετε το λάθος βίντεο.

 1. Πατήστε παρατεταμένα το έργο βίντεο που θέλετε να διαγράψετε και επιλέξτε Διαγραφή έργου στο αναδυόμενο παράθυρο.

Δεν μπορείτε να βρείτε ή να διαγράψετε αρχεία βίντεο Picsart; Δοκιμάστε αυτές τις διορθώσεις

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας Android και δοκιμάστε να διαγράψετε ξανά τα αρχεία βίντεο Picsart. Ενημερώστε το Picsart στην πιο πρόσφατη έκδοση εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε ή να διαγράψετε βίντεο που έχουν δημιουργηθεί στην εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών.

Διαβάστε επίσης:εναλλακτικές PicsArt για Android

Πώς να αφαιρέσω αλλαγές σελίδων και αλλαγές ενοτήτων στα Έγγραφα Google

Πώς να διαγράψω τα σημεία επαναφοράς συστήματος στα Windows 10/11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *