How To Know WhatsApp Server Status In Real time

Πώς να μάθετε την κατάσταση του διακομιστή WhatsApp σε πραγματικό χρόνο

Αναμφισβήτητα η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων στον κόσμο, φυσικά, το WhatsApp είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες για τους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα και κλήσεις παγκοσμίως. Αλλά, μερικές φορές, όταν η υπηρεσία, φυσικά, το WhatsApp, πέφτει, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπούν καθώς εκατομμύρια χρήστες μένουν «σε αναταραχή».

Ως εκ τούτου, εδώ σε αυτήν την ανάρτηση, θα σας δείξουμε ένα εξαιρετικό σεμινάριο για το πώς να γνωρίζετε εάν το WhatsApp είναι απενεργοποιημένο ή ενεργό.

Βήματα για να γνωρίζετε την κατάσταση του διακομιστή WhatsApp σε πραγματικό χρόνο

Κάθε φορά που μιλάμε για ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι το WhatsApp. Φυσικά, είναι η πιο χρησιμοποιούμενη στον κόσμο και μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων, κλήσεων και άλλων επικοινωνιών.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουμε ήδη δει πώς εμφανίζονται οι αστοχίες διακομιστή στην περίπτωση του WhatsApp, με αποτέλεσμα η εφαρμογή να παραμένει απενεργοποιημένη για όλους τους χρήστες της παγκοσμίως.

Ως εκ τούτου, στις μέρες μας, ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των χρηστών είναι ότι η σύνδεση του WhatsApp είναι εκτός λειτουργίας ή λειτουργεί. Παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις και SMS, όλες αυτές οι επιλογές έχουν συνήθως ένα πρόσθετο κόστος και η πιο χρησιμοποιούμενη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, φυσικά, το WhatsApp, μας επιτρέπει να εξοικονομήσουμε αυτά τα κόστη, οπότε βασικά, όταν οι διακομιστές WhatsApp αποτυγχάνουν, οι χρήστες κάνουν συχνά μια πολύ θόρυβο και γίνονται αρκετά βίαιοι στα κοινωνικά δίκτυα.

Ωστόσο, το γεγονός είναι ότι έχουμε πολλούς τρόπους για να γνωρίζουμε την κατάσταση του WhatsApp σε πραγματικό χρόνο, αν και πολλοί από αυτούς βασίζονται στη χρήση εργαλείων τρίτων και κλειστού κώδικα που δεν γνωρίζουν σε τι βασίζονται να προσφέρουν η πληροφορία.

Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε ένα φανταστικό άρθρο στο οποίο θα σας δείξουμε ένα σεμινάριο στο οποίο θα σας δείξουμε πώς να ελέγχετε την κατάσταση διακομιστή του WhatsApp σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τις επίσημες υπηρεσίες της ίδιας της εταιρείας.

Ελέγξτε το επίσημο WhatsApp Twitter Handle

Το WhatsApp διαθέτει έναν επίσημο λογαριασμό Twitter από τον οποίο μπορούμε να ελέγξουμε την κατάστασή του σε πραγματικό χρόνο. Όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο, ο υπεύθυνος για την ενημέρωση του λογαριασμού κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει για την κατάσταση της υπηρεσίας ώστε να δημοσιεύει ένα μήνυμα μόλις εντοπιστεί μια αποτυχία σύνδεσης.

Όταν αποκατασταθεί το δίκτυο και όλα επιστρέψουν στη λειτουργία τους σωστά, ο ίδιος λογαριασμός ενημερώνει επίσης ότι το σύστημα έχει αποκατασταθεί. Τώρα, αν θέλετε να παρακολουθείτε την κατάσταση της υπηρεσίας του WhatsApp, τότε μπορείτε να το κάνετε από τον παρακάτω σύνδεσμο , αυτό είναι.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης ενημερώσεων WhatsApp, όπως το WABetaInfo , το οποίο ενημερώνει τους χρήστες για διακοπές λειτουργίας και πειραματικές λειτουργίες του WhatsApp. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθείτε αυτές τις δύο λαβές Twitter για να γνωρίζετε την κατάσταση του διακομιστή του WhatsApp σε πραγματικό χρόνο.

Χρησιμοποιήστε τον Έλεγχο κατάστασης ιστότοπου τρίτου μέρους

Πολλοί ιστότοποι είναι διαθέσιμοι στον ιστό που παρακολουθούν την κατάσταση διακομιστή δημοφιλών τοποθεσιών. Ένας τέτοιος ιστότοπος είναι ο Downdetector, ο οποίος παρακολουθεί την κατάσταση του διακομιστή του WhatsApp .

Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του WhatsApp είναι εκτός λειτουργίας

Ο ιστότοπος λειτουργεί παρακολουθώντας και αναλύοντας τα σήματα από τον ιστότοπό του, τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πηγές για τον εντοπισμό περιστατικών και διαταραχών υπηρεσιών.

Ένας άλλος ιστότοπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι ο IsItdownrightnow . Ο ιστότοπος είναι παρόμοιος με το Downdetector και σας ενημερώνει εάν οι διακομιστές του WhatsApp είναι απενεργοποιημένοι για όλους ή μόνο για εσάς.

Γιατί το WhatsApp δεν λειτουργεί;

Ας υποθέσουμε ότι η κατάσταση των διακομιστών είναι εντάξει, αλλά με κάποιο τρόπο τα μηνύματα δεν φτάνουν στους παραλήπτες ή δεν μπορούμε να συνδεθούμε. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι πιθανό η σύνδεση στο Διαδίκτυο να απέτυχε λόγω WiFi ή να μην έχουμε ενεργή σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Ακόμη, είναι επίσης πιθανό οι διακομιστές να έχουν απενεργοποιηθεί και να μην έχει δοθεί χρόνος στην εταιρεία να ειδοποιήσει, οπότε εκείνη τη στιγμή, πρέπει να κρατήσουμε υπομονή και να περιμένουμε λίγα λεπτά για να δούμε εάν η σύνδεση αποκαταστάθηκε.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτό το σεμινάριο, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 113 του Netflix στο Apple TV

Πώς να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό σεμινάριο χρησιμοποιώντας το ChatGPT

Το WhatsApp Web δεν λειτουργεί; Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε προβλήματα Web WhatsApp

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *