Θα σβήσει ο συναγερμός μου στη λειτουργία Μην ενοχλείτε; (Android & iPhone)

Ας το παραδεχτούμε, όλοι όσοι διαβάζουν αυτό το άρθρο έχουν ένα smartphone και έναν υπολογιστή. Ενώ η διαχείριση ειδοποιήσεων είναι εύκολη σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, πρέπει να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα για να ελαχιστοποιήσετε τις διακοπές και να διατηρήσετε τη σιωπή όταν πρόκειται για κινητά.

Το Android και το iPhone διαθέτουν μια λειτουργία αθόρυβης λειτουργίας που σβήνει όλους τους ήχους. Όπως η αθόρυβη λειτουργία, έχετε επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται “DND” ή Μην ενοχλείτε που παρέχει περισσότερο έλεγχο στις ειδοποιήσεις και τις διακοπές ήχου.

Στη λειτουργία «Μην ενοχλείτε», έχετε περισσότερο έλεγχο στους ήχους, όπως μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές μπορούν να σας στέλνουν ειδοποιήσεις, ποιες κλήσεις επιτρέπονται, εάν θα χτυπούν τα ξυπνητήρια σε λειτουργία DND κ.λπ.

Ενώ η λειτουργία Μην ενοχλείτε σε iPhone και Android είναι χρήσιμη, πολλοί χρήστες έχουν μπερδευτεί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της. Για παράδειγμα, εάν είστε άπληστος ύπνος, μπορεί να θέλετε να μάθετε,Θα σβήσει ο συναγερμός μου στο Μην ενοχλείτε‘;

Θα σβήσει ο συναγερμός μου στη λειτουργία Μην ενοχλείτε;

Το αν το ξυπνητήρι σας θα χτυπήσει ή όχι στη λειτουργία DND εξαρτάται από το τηλέφωνο και το λειτουργικό σύστημα που διαθέτει.

Για παράδειγμα, ορισμένα smartphone Android απενεργοποιούν τον ήχο ειδοποίησης όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε. Στα περισσότερα τηλέφωνα Android, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις Μην ενοχλείτε δεν επηρεάζουν τη λειτουργικότητα των ειδοποιήσεων, των χρονοδιακόπτων ή των συμβάντων ημερολογίου.

Θα σβήσει το ξυπνητήρι μου στο Do Not Disturb Android;

Οχι! Εάν δεν έχετε τροποποιήσει το Ρυθμίσεις DND του Android σας smartphone, ο συναγερμός σας θα λειτουργεί, ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε.

Τις περισσότερες φορές, οι συναγερμοί smartphone Android έχουν σχεδιαστεί για να εξουσιάζω τη λειτουργία «Μην ενοχλείτε» ή «Σιωπηλή» και θα λειτουργήσει όπως προβλέπεται.

Θα συνεχίσει να χτυπάει το ξυπνητήρι μου στο Do Not Disturb Samsung;

Στο smartphone Samsung Galaxy, έχετε μερικές εξαιρέσεις. Τα τηλέφωνα Samsung Galaxy παρέχουν περισσότερο έλεγχο στη λειτουργία Μην ενοχλείτε.

Θα συνεχίσει να χτυπάει το ξυπνητήρι μου στο Do Not Disturb Samsung;

Για παράδειγμα, στα smartphone της Samsung, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε για να απενεργοποιήσετε τον ήχο συναγερμού. Έχετε επίσης μια επιλογή να απενεργοποιείτε τους ήχους πολυμέσων, τους ήχους αφής, τα συμβάντα ημερολογίου και τις υπενθυμίσεις με μη αυτόματο τρόπο.

Έτσι, το Ξυπνητήρι που έχετε ρυθμίσει στο smartphone Samsung Galaxy σας υποτίθεται ότι λειτουργεί, ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένη η Λειτουργία Μην ενοχλείτε, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις της λειτουργίας DND.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” στο Android;

Τώρα που μπορείτε να κοιμάστε άνετα γνωρίζοντας ότι το ξυπνητήρι σας θα λειτουργεί ακόμα και όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία DND, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στο τηλέφωνό σας Android με αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Ήχος & Δόνηση.

Ήχος & Δόνηση

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Μην ενοχλείτε τρόπος.

Μην ενοχλείτε

4. Τώρα, απλώς ενεργοποιήστε την εναλλαγή Για Μην ενοχλείτε για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

ενεργοποιήστε την εναλλαγή

5. Μπορείτε επίσης προγραμματίστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στο Android σας.

προγραμματίστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε

Αυτό είναι! Τόσο εύκολη είναι η ενεργοποίηση της λειτουργίας Μην ενοχλείτε σε ένα smartphone Android.

Θα λειτουργήσει το ξυπνητήρι μου στο Do Not Disturb iPhone;

Είναι σύνηθες για τους χρήστες να σκέφτονται αν το Alarm θα λειτουργεί όταν το iPhone τους είναι σε λειτουργία Do Not Disturb. Μην ανησυχείς. Το ξυπνητήρι σας θα χτυπά ακόμα και όταν το iPhone σας είναι σε λειτουργία Μην ενοχλείτε.

Όπως το Android, έτσι και το iPhone θέτει σε σίγαση τα μηνύματα κειμένου, τις ειδοποιήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά δεν παρεμβαίνει στη λειτουργικότητα των Συναγερμών.

Το ξυπνητήρι σας θα εξακολουθήσει να ηχεί, αλλά όλες οι ειδοποιήσεις και οι κλήσεις θα σβήσουν. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή Συναγερμού τρίτου κατασκευαστή στο iPhone σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε μη αυτόματα τον ήχο συναγερμού αυτής της εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή στις ρυθμίσεις λειτουργίας DND.

Μην ενοχλείτε

  • Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας και πατήστε Εστίαση.
  • Στο Εστίαση, πατήστε Μην ενοχλείτε.
  • Στην οθόνη Μην ενοχλείτε, πατήστε στο Εφαρμογές.
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις από και πατήστε στο (+) Προσθήκη κουμπί.
  • Τώρα επιλέξτε την εφαρμογή συναγερμού τρίτου μέρους για το οποίο θέλετε να χτυπήσει ο συναγερμός.
  • Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Τέλος για να εφαρμόσετε τις αλλαγές.

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” στο iPhone σας, αλλά θα εξακολουθεί να επιτρέπει στην εφαρμογή Συναγερμού τρίτου κατασκευαστή να κουδουνίζει.

Γιατί ο συναγερμός μου δεν σβήνει στη λειτουργία Μην ενοχλείτε;

Εάν ο συναγερμός σας δεν σβήνει στη λειτουργία Μην ενοχλείτε, πρέπει να φροντίσετε μερικά πράγματα. Αρχικά, πρέπει να ελέγξετε εάν έχετε ορίσει τη σωστή ημερομηνία και ώρα για το ξυπνητήρι. Συνήθως, οι άνθρωποι κάνουν λάθη κατά την επιλογή του ΕΙΜΑΙ ή PM in ο συναγερμός.

Πρέπει επίσης να διασταυρώσετε εάν ο ήχος του συναγερμού είναι ενεργοποιημένος. Εάν αυτά τα βήματα δεν βοήθησαν, βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις της λειτουργίας DND δεν αποκλείουν τους Συναγερμούς και τους Χρονοδιακόπτες.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε αν σας ο συναγερμός θα λειτουργήσει στη λειτουργία Μην ενοχλείτε. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε Android ή iPhone, με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις DND, ο συναγερμός υποτίθεται ότι λειτουργεί. Εάν δεν λειτουργεί, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις DND έχουν διαμορφωθεί σωστά. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας εάν το ξυπνητήρι δεν χτυπήσει όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία DND.

Διαβάστε επίσης :“Do Not Disturb” στο Discord

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android

 δωρεάν εφαρμογή Ξυπνητήρι για Android

εφαρμογές ξυπνητηριού για iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε τον ήχο της κάμερας στο Snapchat

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *