δοκιμή υλικού στο Android

15 καλύτερες εφαρμογές για δοκιμή υλικού στο Android το 2023

Το Android είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα αυτή τη στιγμή, και αυτό οφείλεται στο τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών. Στο Google Play Store, θα βρείτε εφαρμογές για κάθε διαφορετικό σκοπό, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών για να ελέγξετε αν όλα λειτουργούν σωστά στο smartphone σας.

Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για τις καλύτερες εφαρμογές για δοκιμή υλικού στο Android σας. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να δοκιμάσετε γρήγορα την απόδοση της συσκευής σας, να ελέγξετε τις πληροφορίες υλικού κ.λπ. Οι περισσότερες εφαρμογές που παραθέτουμε παρακάτω είναι δωρεάν και διαθέσιμες στο Play Store.

15 καλύτερες εφαρμογές για δοκιμή υλικού στο Android

Λοιπόν, ας τσεκάρουμε το καλύτερες εφαρμογές Android για δοκιμή υλικού διαμόρφωση της συσκευής σας Android.

1. Ευερέθιστος

Ευερέθιστος

Το Testy είναι η απόλυτη εφαρμογή Android για δοκιμάστε όλα τα στοιχεία υλικού του τηλεφώνου σας Android. Μάντεψε? Η εφαρμογή μπορεί να δοκιμάσει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά υλικού, όπως κάμερες, κεραίες, αισθητήρες κ.λπ.

Αφού αναλύσετε τα στοιχεία του υλικού σας, σας δείχνει τις πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία τους. Συνολικά, το Testy είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για δοκιμή υλικού.

2. Πληροφορίες συσκευής

Πληροφορίες συσκευής

Οι πληροφορίες συσκευής διαφέρουν ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές του άρθρου. Αυτή είναι μια εφαρμογή πληροφοριών συσκευής που σας παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες του τηλεφώνου σας.

Αυτή η εφαρμογή σάς ενημερώνει για το μοντέλο του τηλεφώνου σας, το αναγνωριστικό συσκευής, το υλικό, το σύστημα, τη CPU, την GPU, τη RAM, τον χώρο αποθήκευσης, το δίκτυο, τους αισθητήρες κ.λπ.

Εκτελεί επίσης μερικές δοκιμές στο smartphone σας για να δοκιμάσει την οθόνη, το υλικό, τον αισθητήρα, τον φακό και το κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Έτσι, το Device Info είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να δείτε εάν το υλικό του τηλεφώνου σας λειτουργεί σωστά.

3. AIDA64

AIDA64

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που θα μπορούσε να σας παρέχει πληροφορίες υλικού και λογισμικού, τότε μην ψάχνετε άλλο από το AIDA64.

Ανιχνεύει αυτόματα τη CPU και σας δείχνει την ταχύτητα του βασικού ρολογιού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες που σχετίζονται με την οθόνη, το επίπεδο μπαταρίας, το δίκτυο και πολλά άλλα.

4. CPU-Z

CPU-Z

Το CPU-Z είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για την αναγνώριση των CPU. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε το όνομα SoC, την αρχιτεκτονική, την ταχύτητα ρολογιού κ.λπ.

Επιπλέον, η CPU-Z σάς εμφανίζει επίσης πληροφορίες συστήματος, πληροφορίες μπαταρίας και πληροφορίες αισθητήρα.

5. Πληροφορίες υλικού Droid

Πληροφορίες υλικού Droid

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ Εφαρμογή Android για έλεγχο των προδιαγραφών υλικού του smartphone σας, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τις πληροφορίες υλικού Droid.

Παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για το smartphone σας, συμπεριλαμβανομένου του τύπου, του συστήματος, της μνήμης, της κάμερας, της μπαταρίας και των στοιχείων του αισθητήρα.

6. GFXBench GL Benchmark

GFXBench GL Benchmark

Το GFXBench GL Benchmark είναι μια δωρεάν εφαρμογή συγκριτικής αξιολόγησης γραφικών 3D, πολλαπλών πλατφορμών και cross-API για Android. Αυτό μετρά την απόδοση γραφικών, τη μακροπρόθεσμη σταθερότητα απόδοσης, την ποιότητα απόδοσης και την κατανάλωση ενέργειας της συσκευής σας.

Επιπλέον, το GFXBench 4.0 επιτρέπει τη μέτρηση της απόδοσης για φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές με προηγμένα εφέ γραφικών και αυξημένο φόρτο εργασίας.

7. CPU X: Πληροφορίες συστήματος και υλικού

CPU X: Πληροφορίες συστήματος και υλικού

Αυτή η εφαρμογή εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με μια συσκευή όπως επεξεργαστή, πυρήνες, ταχύτητα, μοντέλο, μνήμη RAM, κάμερα, αισθητήρες κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε την ταχύτητα του διαδικτύου (σε ειδοποιήσεις και τη γραμμή κατάστασης) και τη χρήση δεδομένων (ημερήσια και μηνιαία).

Μπορείτε ακόμη να δείτε την τρέχουσα ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης στις ειδοποιήσεις και τη συνδυασμένη ταχύτητα στη γραμμή κατάστασης.

8. Η συσκευή μου

Η συσκευή μου

Είναι μια ισχυρή αλλά απλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να γνωρίζετε όλες τις βασικές λεπτομέρειες για το τηλέφωνό σας. Είτε πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με το Σύστημά σας στο Chip (SoC), τη μνήμη της συσκευής σας ή τις τεχνικές προδιαγραφές σχετικά με την μπαταρία σας, εμφανίζει όλες τις σχετικές πληροφορίες για τη συσκευή σας.

9. Δοκιμάστε το Android σας

Δοκιμάστε το Android σας

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android με διεπαφή χρήστη Material Design, μεταβείτε στο Test Your Android app. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δοκιμάσετε τις λειτουργίες της συσκευής σας και να λάβετε όλες τις πληροφορίες συστήματος Android σε μία εφαρμογή.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη CPU, τη χρήση δικτύου και τη μνήμη.

10. Έλεγχος προγραμματιστή

Έλεγχος προγραμματιστή

Παρακολουθήστε το υλικό σας σε πραγματικό χρόνο και λάβετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο της συσκευής σας, τη CPU, την GPU, τη μνήμη, την μπαταρία, την κάμερα, το δίσκο, το δίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα.

Το DevCheck σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το υλικό και το λειτουργικό σας σύστημα με σαφή, ακριβή και οργανωμένο τρόπο.

11. Πλήρεις πληροφορίες συστήματος

Πλήρεις πληροφορίες συστήματος

Αυτή η εφαρμογή είναι κάτι το εξαιρετικό. Πλήρεις πληροφορίες συστήματος εφαρμογή Android σας δίνει βασικές πληροφορίες σχετικά με το Android σας και σας ενημερώνει εάν η συσκευή σας είναι root. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να δείτε ενδιαφέρουσες παραμέτρους σε πραγματικό χρόνο του συστήματός σας.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συλλέγετε γρήγορα πληροφορίες για τη CPU, τη GPU, το λογισμικό και τον αισθητήρα της συσκευής σας Android.

12. Πληροφορίες τηλεφώνου

Πληροφορίες τηλεφώνου

Αυτή είναι μια άλλη δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να λαμβάνετε αναφορές σχετικά με το λειτουργικό σας σύστημα Android. Οι πληροφορίες τηλεφώνου λένε για τον επεξεργαστή, την ανάλυση οθόνης, τη μνήμη RAM, τον χώρο αποθήκευσης και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες μπαταρίας, όπως κατάσταση, θερμοκρασία και χωρητικότητα.

Εκτός από αυτό, θα λάβετε επίσης πληροφορίες συστήματος, πληροφορίες SoC, μπαταρία και πληροφορίες αισθητήρα.

13. TestM

TestM

Με τη βοήθεια του TestM, μπορείτε να λάβετε μια ακριβή, αντικειμενική αναφορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση, την αγορά ή την επισκευή του τηλεφώνου σας. Η εφαρμογή φιλοξενεί σχεδόν τα πάντα για δοκιμαστικούς σκοπούς, όπως ηχεία, οθόνες αφής, αισθητήρες, συνδεσιμότητα, κίνηση, κάμερα και πολλά άλλα.

14. 3DMark

3DMark

Η εφαρμογή αξιολογεί την απόδοση της GPU και της CPU της συσκευής σας. Στο τέλος του τεστ, λαμβάνετε μια βαθμολογία, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συγκρίνετε μοντέλα. Αλλά το 3DMark σας δίνει επίσης πολλά περισσότερα. Η εφαρμογή έχει μοναδικά γραφήματα, λίστες και ταξινομήσεις.

15. Δοκιμή της συσκευής μου

Δοκιμή της συσκευής μου

Αν και δεν είναι διάσημο, το Test My Device είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή διάγνωσης για κινητά που μπορείτε να έχετε στο Android σας. Η εφαρμογή Android εκτελεί δοκιμές υλικού στη συσκευή σας και εντοπίζει το πρόβλημα.

Μπορεί να δοκιμάσει υλικό όπως Bluetooth, Wi-Fi, GPS, μπροστινή κάμερα, μικρόφωνο, κουμπί έντασης ήχου, ευαισθησία οθόνης αφής και άλλα.

Εάν το τηλέφωνό σας έχει προβλήματα που σχετίζονται με το υλικό, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ελέγξετε τις προδιαγραφές του υπολογιστή σας

“Κάντε το Σαλόνι σας Έξυπνο! Αποκτήστε Το Καλύτερο Android TV Box σε Προσφορά!”

καλύτερες εφαρμογές για τη διάγνωση της υγείας της συσκευής Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *