Είναι νόμιμη η Evry Jewels;  (Η αλήθεια αποκαλύπτεται εδώ)

Είναι νόμιμη η Evry Jewels; (Η αλήθεια αποκαλύπτεται εδώ)

Μια μεγάλη γκάμα κοσμημάτων που προσφέρει η Evry Jewels σε προσιτές τιμές μπορεί να σας έχει δελεάσει να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Ωστόσο, ανησυχείτε για τη νομιμότητά του, καθώς οι δελεαστικές φθηνότερες τιμές συχνά συνοδεύονται από απάτες και ορισμένους άλλους πιθανούς κινδύνους.

Επομένως, πριν αγοράσετε από την Evry Jewels, επιτρέψτε μου να διερευνήσω αν είναι νόμιμη και ποια είναι τα πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με την αγορά από το κατάστημά της.

Ας το εμβαθύνουμε!

Είναι νόμιμη η Evry Jewels;

Το Evry Jewels είναι νόμιμο όπως είναι εγγεγραμμένη εταιρεία στον Καναδά που ιδρύθηκε το 2019, με αριθμό εταιρείας 1160308-6 και διεύθυνση 95 Boulevard Hymus Pointe-Claire QC H9R 1E2, Καναδάς.

Επιπλέον, το Better Business Bureau ανέθεσε ένα Βαθμολογία A+ για την Evry Jewels λόγω της επιχειρηματικής της διαφάνειας.

Έτσι, μια εταιρεία που έχει βαθμολογία A+ BBB και είναι εγγεγραμμένη στην καναδική κυβέρνηση μπορεί σίγουρα να είναι νόμιμη.

Ως εκ τούτου, η Evry Jewels είναι μια νόμιμη πλατφόρμα για την αγορά κοσμημάτων καλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, όπως περιδέραια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, ποδήλατα, αλυσίδες χεριών και πολλά άλλα.

Περίμενε όμως λίγο!

Αν και η Evry Jewels είναι νόμιμη, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα 3 βασικά πράγματα πριν την αγοράσετε από το κατάστημά της:

1. Δεν δέχεται αιτήματα επιστροφής, επιστροφής χρημάτων και ακύρωσης

Πριν κάνετε μια αγορά από την Evry Jewels, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το χρώμα, το μέγεθος και την ποιότητα του προϊόντος που λαμβάνετε, δεν μπορείτε να το επιστρέψετε για επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, εάν κάνετε μια παραγγελία και στη συνέχεια θέλετε να την ακυρώσετε, η Evry Jewels δεν θα αποδεχτεί το αίτημα ακύρωσης σας.

Έτσι, μόλις υποβάλετε μια παραγγελία, θα πρέπει να αποδεχτείτε την παραγγελία σας ως έχει επειδή δεν μπορείτε να την ακυρώσετε ή να την επιστρέψετε για επιστροφή χρημάτων.

Η Evry Jewels δέχεται αντικατάσταση μόνο όταν λάβετε ένα αντικείμενο ελαττωματικό, σπασμένο ή αμαυρωμένο. Και σε αυτήν την περίπτωση, η Evry Jewels θα αντικαταστήσει το αντικείμενο σας και δεν θα σας επιστρέψει τα χρήματα.

πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων evry jewelsπολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων evry jewels

2. Καθυστερημένες παραδόσεις

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι πελάτες της Evry Jewels είναι η λήψη των παραγγελιών τους αργότερα από τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Οι παραγγελίες τους είτε καθυστερούν από τους μεταφορείς είτε η Evry Jewels χρειάζεται πολύ χρόνο για να τις επεξεργαστεί.

Η καθυστέρηση στο χρόνο επεξεργασίας οφείλεται κυρίως στη μη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος ή αντικειμένων στις παραγγελίες που κάνουν οι πελάτες παρά το γεγονός ότι εμφανίζονται ως “σε απόθεμα” στον ιστότοπό του.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το ζήτημα αντιμετωπίζεται από εκείνους τους πελάτες που αγοράζουν πολλά προϊόντα σε μία παραγγελία.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σύμφωνα με την πολιτική της Evry Jewels, ολόκληρη η παραγγελία σας τίθεται σε αναμονή έως ότου όλα τα είδη της παραγγελίας σας γίνουν διαθέσιμα σε απόθεμα.

πολιτική προπαραγγελίας evry jewelsπολιτική προπαραγγελίας evry jewels

Αλλά καθώς μερικές φορές λείπουν τα παραγγελθέντα είδη ή αντικείμενα στο απόθεμά τους, η Evry Jewels κρατά την παραγγελία τους σε αναμονή έως ότου γίνει διαθέσιμο το(τα) είδος(α) που είναι εκτός αποθέματος.

Εκτός από τα προβλήματα καθυστερημένης παράδοσης, ορισμένοι πελάτες αναφέρουν ότι δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν τις παραγγελίες τους αφού αποσταλούν στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για παράδοση, καθώς το σύστημα ενημέρωσης παρακολούθησης συχνά δεν λειτουργεί αποτελεσματικά.

Γι’ αυτό δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται οι παραγγελίες τους κατά τη μεταφορά.

Το πραγματικό πρόβλημα εδώ είναι ότι όταν οι πελάτες δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραγγελίες τους, να λάβουν ένα ελαττωματικό προϊόν, οι παραγγελίες τους καθυστερούν ή αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα, γίνεται πολύ απογοητευτικό για αυτούς να επιλύσουν τα προβλήματά τους επειδή:

3. Η υποστήριξη πελατών της Evry Jewels είναι πολύ ανεύθυνη

Αυτό που η πλειοψηφία των πελατών δεν αρέσει στην Evry Jewels είναι ότι η υποστήριξη πελατών της δεν είναι καλή στο να τους διευκολύνει.

Αναφέρουν ότι είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσετε ένα κατεστραμμένο, αμαυρωμένο ή ελαττωματικό προϊόν λόγω της κακής υποστήριξης πελατών της Evry Jewels.

Επιπλέον, όταν θέλουν επιστροφή χρημάτων επειδή δεν λαμβάνουν την παραγγελία τους ή καθυστερεί πάρα πολύ που θέλουν να την ακυρώσουν, η επιστροφή χρημάτων από την Evry Jewels είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να περιμένετε πολύ για να λάβετε την απάντησή τους. Και στη συνέχεια, αντί να σας δώσουν επιστροφή χρημάτων, σας προσφέρουν μια πίστωση καταστήματος για να τη χρησιμοποιήσετε για άλλη αγορά.

Ακριβώς όπως αυτά τα ζητήματα, η επίλυση τυχόν άλλων προβλημάτων με την Evry Jewels είναι πολύ περίπλοκη λόγω της ανεύθυνης υποστήριξης πελατών της.

Οπότε για να ολοκληρώσουμε την παραπάνω συζήτηση, η απόκτηση προϊόντων από την Evry Jewels είναι είτε επιτυχία είτε χάση.

Εάν λάβετε την παραγγελία σας χωρίς να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, σίγουρα θα επωφεληθείτε από τα φθηνότερα αλλά καλής ποιότητας προϊόντα της.

Αλλά αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα, το μέγεθος και το χρώμα του προϊόντος σας, δεν μπορείτε να το αλλάξετε ή να το επιστρέψετε για επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, εάν δεν λάβετε την παραγγελία σας ή την λάβετε με ελαττωματικά, αμαυρωμένα ή σπασμένα αντικείμενα, θα κολλήσετε σε πραγματικό πρόβλημα καθώς η αντικατάστασή της ή η επιστροφή χρημάτων από την Evry Jewels είναι πολύ πονοκέφαλος λόγω της κακής υποστήριξης πελατών της .

Αυτό είναι όλο!

Ως εκ τούτου, αυτά είναι τα 3 κύρια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε Evry Jewels.

Λοιπόν, πρέπει να αγοράσετε από την Evry Jewels;

Σε τελική ανάλυση, εξαρτάται από την προσωπική σας άνεση, τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας είτε αγοράζετε από την Evry Jewels είτε μείνετε μακριά.

Αλλά αν ανησυχείτε για την αγορά από την Evry Jewels λόγω των προαναφερθέντων ζητημάτων, θα έλεγα ότι δεν συμβαίνει πάντα ότι οι πελάτες ενώ ψωνίζουν από την Evry Jewels αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα.

Τα θέματα που συζητήθηκαν παραπάνω είναι απλώς οι αρνητικές εμπειρίες ορισμένων πελατών και επομένως δεν αντιπροσωπεύουν τις συνολικές εμπειρίες των άλλων πελατών της.

Ο σκοπός της συζήτησης αυτών των θεμάτων εδώ είναι να σας ενημερώσουμε πριν αγοράσετε οτιδήποτε από την Evry Jewels.

Ενώ είναι αλήθεια ότι ορισμένοι από τους πελάτες έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα, η πλειοψηφία τους είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τις αγορές που έχουν κάνει από την Evry Jewels.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να αγοράσετε μια ποικιλία από κοσμήματα καλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές από την Evry Jewels.

Όμως, καθώς η αγορά από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ενέχει ορισμένους πιθανούς κινδύνους, ειδικά, καθυστερημένες παραδόσεις και ζητήματα αντικατάστασης και επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει επίσης να είστε διανοητικά προετοιμασμένοι για αυτά τα ζητήματα κατά την αγορά από την Evry Jewels.

Σκέφτεστε λοιπόν να αγοράσετε από την Evry Jewels;

Οι παρακάτω 7 συμβουλές πρέπει να ακολουθήσετε ενώ κάνετε μια αγορά από την Evry Jewels για να μειώσετε την πιθανότητα να κολλήσετε σε κάποιο πρόβλημα:

7 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την αγορά από την Evry Jewels

Πρώτον, θα πρέπει:

1. Διαβάστε τις Λεπτομέρειες προϊόντος

Για να ενημερωθείτε για τη σύνθεση, το μέγεθος και άλλες ιδιότητες του προϊόντος που σκέφτεστε να αγοράσετε, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του προϊόντος.

λεπτομέρειες προϊόντος evry jewelsλεπτομέρειες προϊόντος evry jewels

Το επόμενο είναι:

2. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες του προϊόντος προσεκτικά

Κοιτάξτε προσεκτικά τις πολλαπλές φωτογραφίες του προϊόντος από διαφορετικές οπτικές γωνίες για να πάρετε μια ιδέα για την εμφάνιση, το στυλ και το σχεδιασμό του.

φωτογραφίες προϊόντων evry jewelsφωτογραφίες προϊόντων evry jewels

Στη συνέχεια, προχωρήστε σε:

3. Διαβάστε τις κριτικές πελατών

Για να μάθετε τι να περιμένετε από το προϊόν που πρόκειται να αγοράσετε, διαβάστε τις κριτικές των πελατών που το έχουν βιώσει προσωπικά στο παρελθόν.

evry jewels κριτικέςevry jewels κριτικές

Κάτι τέτοιο θα σας επιτρέψει να συνειδητοποιήσετε τις θετικές και αρνητικές πτυχές αυτού του προϊόντος καθώς και τα άλλα χαρακτηριστικά του.

4. Ελέγξτε τον Οδηγό μεγέθους δαχτυλιδιού

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Evry Jewels δεν δέχεται επιστροφές και ανταλλαγές εάν το μέγεθος του προϊόντος δεν σας ταιριάζει.

Επομένως, θα πρέπει να μετρήσετε επιμελώς το μέγεθος του δακτύλου σας ακολουθώντας το οδηγός μεγέθους δαχτυλιδιού παρέχεται από την Evry Jewels και, στη συνέχεια, επιλέξτε το ακριβές μέγεθος του δαχτυλιδιού σας.

5. Ξεκαθαρίστε τη σύγχυσή σας εάν υπάρχει

Εάν εξακολουθείτε να έχετε σύγχυση σχετικά με το προϊόν που σκέφτεστε να αγοράσετε ή οτιδήποτε άλλο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το υποστήριξη πελατών.

Συνιστάται να μην αγοράσετε Evry Jewels εάν η υποστήριξη πελατών της δεν ανταποκριθεί στο ερώτημά σας ή δεν ξεκαθαρίσει τη σύγχυσή σας.

6. Παραγγείλετε καλά εκ των προτέρων

Όπως γνωρίζετε, το σημαντικότερο μειονέκτημα των αγορών από την Evry Jewels είναι ότι συχνά χρειάζεται περισσότερος χρόνος από τον δεδομένο εκτιμώμενο χρόνο για να παραδοθούν τα προϊόντα στους πελάτες της.

Επομένως, θα πρέπει να παραγγείλετε πολύ πριν χρειαστείτε το προϊόν σας, ειδικά κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων της Black Friday, ώστε να μπορείτε να λάβετε την παραγγελία σας ακόμη και αν υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι:

7. Ελέγξτε την παραγγελία σας

Πριν προχωρήσετε στην πληρωμή, ελέγξτε τα στοιχεία της παραγγελίας σας για να βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση αποστολής, η διεύθυνση email και τα στοιχεία του προϊόντος είναι σωστά για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία αργότερα.

Εδώ είσαι!

Αυτές είναι λοιπόν οι 7 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε κάνοντας μια αγορά από την Evry Jewels.

συμπέρασμα

Λοιπόν, ναι, η Evry Jewels είναι μια νόμιμη εταιρεία ηλεκτρονικών αγορών, καθώς είναι εγγεγραμμένη καναδική εταιρεία και η BBB της έχει ορίσει βαθμολογία A+.

Ωστόσο, αν και είναι νόμιμο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένους άλλους παράγοντες πριν αγοράσετε από την Evry Jewels, όπως:

  • Η Evry Jewels δεν δέχεται αιτήματα επιστροφής, ανταλλαγής ή επιστροφής χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν σας. Δέχεται αντικατάσταση μόνο για ελαττωματικά, σπασμένα και αμαυρωμένα αντικείμενα.
  • Συχνά απαιτείται περισσότερος χρόνος από τον δεδομένο εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης για την παράδοση των παραγγελιών.
  • Η υποστήριξη πελατών της δεν είναι καλή στην επίλυση των προβλημάτων των πελατών.

Εκτός από αυτά τα πράγματα, πρέπει ακολουθήστε τις παραπάνω 7 συμβουλές κάνοντας μια αγορά από την Evry Jewels.

Όλα αυτά λοιπόν αφορούσαν αυτό που ψάχνετε για την Evry Jewels. Ελπίζουμε να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή θέλετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον για το Evry Jewels, μη διστάσετε να αφήσετε το σχόλιό σας παρακάτω.

Συχνές ερωτήσεις για το Evry Jewels

Πού βρίσκεται η Evry Jewels;

Η Evry Jewels βρίσκεται στην 95 Boulevard Hymus Pointe-Claire QC H9R 1E2, Καναδάς.

Αμαυρώνει το Evry Jewels;

Αν και η Evry Jewels πουλά προϊόντα καλής ποιότητας, η μακροζωία των αντικειμένων εξαρτάται από την τιμή και την ποιότητα των αντικειμένων.

Έτσι, όσο πιο ακριβό είναι το προϊόν, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα φθηνότερα προϊόντα του αμαυρώνονται μετά τη χρήση για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δεν πρέπει να έχετε υψηλότερες προσδοκίες από προϊόντα χαμηλότερης βαθμολογίας.

Είναι το Evry Jewels αδιάβροχο;

Διαφορετικά προϊόντα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Άρα κάποια αντικείμενα είναι αδιάβροχα ενώ κάποια όχι. Για να μάθετε εάν το προϊόν που σκέφτεστε να αγοράσετε είναι αδιάβροχο, θα πρέπει να διαβάσετε τις λεπτομέρειες του προϊόντος όπου αναφέρεται.

Αν θέλετε να αγοράσετε αδιάβροχα αντικείμενα, θα πρέπει να επιλέξετε την ενότητα αδιάβροχα κοσμήματα όπου αναφέρεται στην επάνω σελίδα του Evry Jewels στην υποκατηγορία Κοσμήματα.

Είναι το Super.com Legit

Είναι το Spokeo Legit;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *