13 καλύτερες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων Wi-Fi για Android το 2023

Λοιπόν, το Android ήταν πάντα γνωστό για το τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών του. Απλώς κοιτάξτε εν συντομία το Play Store. θα το βρείτε για κάθε διαφορετικό σκοπό εκεί. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Play Store ταξινομεί επίσης τις εφαρμογές με βάση τις κατηγορίες τους. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τις εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi.

Οι εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi είναι χρήσιμες, ειδικά αν θέλετε να ανταλλάσσετε αρχεία μεταξύ συσκευών γρήγορα. Με αυτές τις εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi, μπορείτε να ανταλλάσσετε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, εφαρμογές κ.λπ., μεταξύ συσκευών.

Διαβάστε επίσης: 13 καλύτεροι διαχειριστές αρχείων για Android

13 καλύτερες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi για Android

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε καταχωρίσει καμία απαγορευμένη εφαρμογή όπως το Xender. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi για Android.

1. XShare

XShare

Το XShare είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες μεταφοράς αρχείων σας. Με το XShare, μπορείτε εύκολα να μοιράζεστε διαφορετικούς τύπους αρχείων με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android.

Το βοηθητικό πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων για Android σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εφαρμογές, μουσική, βίντεο, ταινίες, PDF, αρχεία Word, Excel, ZIP, φακέλους κ.λπ. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή, το XShare εξαρτάται επίσης από το WiFi για την ανταλλαγή αρχείων με μεγαλύτερη ταχύτητα.

2. Εφαρμογή Αποστολέας & Κοινή χρήση αρχείων

Εφαρμογή Αποστολέας & Κοινή χρήση αρχείων

Η εφαρμογή File Sender & Share είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android που καλύπτει όλες τις ανάγκες μεταφοράς σας. Με την εφαρμογή File Sender & Share App, μπορείτε εύκολα να στείλετε φωτογραφίες, μουσική, βίντεο, ηλεκτρονικά βιβλία, έγγραφα PDF και πολλά άλλα χωρίς καλώδια.

Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με δημοφιλείς επωνυμίες smartphone όπως OnePlus, Samsung, Oppo, LG, Realme κ.λπ. Επίσης, η εφαρμογή έχει καθαρή διεπαφή και εμφανίζει μόνο λίγες διαφημίσεις.

3. Μοιράσου με

Μοιράσου με

Το ShareMe από τη Xiaomi είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές μεταφοράς αρχείων WiFi για συσκευές Android. Το καλό με το ShareMe είναι ότι λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Oppo, OnePlus, LG, Realme και άλλων.

Δεδομένου ότι η εφαρμογή βασίζεται στο WiFi για την ανταλλαγή αρχείων, η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων είναι ιλιγγιώδης. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια διαισθητική και φιλική διεπαφή χρήστη.

4. InShare

InShare

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες μεταφοράς αρχείων σας, τότε το InShare μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Με μια κοινή χρήση, μπορείτε εύκολα να στείλετε βίντεο, φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές, ηλεκτρονικά βιβλία και αρχεία PDF σε όλες τις συσκευές. Επιπλέον, η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων είναι 200 ​​φορές μεγαλύτερη από το Bluetooth.

5. JioSwitch

JioSwitch

Το JioSwitch είναι μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων χωρίς διαφημίσεις που διατίθεται στο Google Play Store. Η Reliance Retail δημιουργεί την εφαρμογή, η οποία υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τύπων αρχείων για μεταφορά από τη μια συσκευή στην άλλη.

Διαθέτει επίσης υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ συσκευών Android και iOS. Φυσικά, όπως κάθε άλλη εφαρμογή, το JioSwitch βασίζεται επίσης στο WiFi για την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ συσκευών.

6. Ζάπια

Ζάπια

Το Zapya είναι μακράν η καλύτερη και ταχύτερη εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων WiFi που είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Το καλό είναι ότι το Zapya προσφέρει τέσσερις διαφορετικές μεθόδους κοινής χρήσης εκτός σύνδεσης για κοινή χρήση αρχείων με κοντινούς χρήστες.

Με το Zapya, μπορείτε να μοιραστείτε σχεδόν όλους τους τύπους αρχείων από τη μια συσκευή στην άλλη. Επίσης, έχει υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών.

7. SuperBeam

SuperBeam

Το SuperBeam είναι ένα άλλο παράδειγμα εφαρμογής μεταφοράς αρχείων με διαισθητική διεπαφή. Φυσικά, διαθέτει επίσης τις τυπικές δυνατότητες που αναφέρθηκαν στις προηγούμενες εφαρμογές. Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του είναι η σύζευξη του τηλεφώνου ή του tablet Android με τον υπολογιστή σας.

Το SuperBeam σάς επιτρέπει να αντιστοιχίζετε συσκευές μέσω κωδικών NFC ή QR, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά κλικ και να μοιράζεστε χειροκίνητα κλειδιά.

8. Μεταφορά αρχείων WiFi

Μεταφορά αρχείων WiFi

Αυτή είναι μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στην κατηγορία της. Το WiFi File Transfer σάς επιτρέπει να ανεβάσετε και να κατεβάσετε αρχεία από και προς το τηλέφωνο/tablet και τον υπολογιστή σας μέσω μιας εύχρηστης διεπαφής ιστού.

Αυτή η διεπαφή σάς επιτρέπει να διαγράφετε, αντιγράφετε, μετονομάζετε, συμπιέζετε ή αποσυμπιέζετε αρχεία γρήγορα. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε ολόκληρους φακέλους εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

9. Αποστολή Οπουδήποτε

Αποστολή Οπουδήποτε

Αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αρχεία Android οποιουδήποτε μεγέθους με ασφάλεια. Το υπέροχο με το Send Anywhere είναι ότι μεταφέρει αρχεία μέσω WiFi απευθείας. Επομένως, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης αρχείων WiFi που πρέπει να έχετε στη συσκευή σας Android.

10. Αρχεία από την Google

Αρχεία από την Google

Είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων πολλαπλών χρήσεων που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κοινή χρήση εικόνων, βίντεο και άλλων μεγάλων αρχείων μέσω WiFi όταν συζητάτε για την κοινή χρήση αρχείων.

Επίσης, όλα τα αρχεία που στέλνετε χρησιμοποιώντας το Files by Google είναι κρυπτογραφημένα μέσω απευθείας δικτύου WiFi. Εκτός από αυτό, είναι επίσης ένας διαχειριστής αρχείων από μόνος του.

11. EasyShare

EasyShare

Εάν έχετε smartphone Vivo, θα έχετε ενσωματωμένη την εφαρμογή EasyShare για κοινή χρήση αρχείων. Είναι μια κανονική εφαρμογή κοινής χρήσης αρχείων για Android που παρέχει λειτουργίες κοινής χρήσης αρχείων με αστραπιαία ταχύτητα.

Δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς εξαρτάται από το Διαδίκτυο για τη μεταφορά αρχείων. Η ταχύτητα μεταφοράς αρχείων μπορεί να φτάσει έως και 40 Mbps.

Όσον αφορά τους τύπους αρχείων που μπορείτε να μοιραστείτε, από φωτογραφίες έως εφαρμογές, μπορείτε να στείλετε όλα τα είδη αρχείων με αυτήν την εφαρμογή.

12. Zapya

Ζάπια

Το Zapya είναι μια εξαιρετική εφαρμογή μεταφοράς αρχείων WiFi για κοινή χρήση μεγάλων αρχείων. Η εφαρμογή έχει πολλές ομοιότητες με το ShareIT και υποστηρίζει επίσης μαζική μεταφορά.

Αυτό που μας άρεσε περισσότερο στο Zapya είναι η επιλογή κοινής χρήσης μεταξύ πλατφορμών, η οποία σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία σε διαφορετικές συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από Android σε Mac, Android σε Windows κ.λπ.

Ενώ η εφαρμογή διαθέτει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε για σωστή μεταφορά αρχείων, το μόνο μειονέκτημα είναι οι διαφημίσεις της. Οι διαφημίσεις στην εφαρμογή είναι ενοχλητικές και κάνουν τη διεπαφή εντελώς χάος.

13. Smash

Σπάσιμο

Το Smash είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων, αλλά λειτουργεί διαφορετικά.

Η εφαρμογή μεταφέρει τα αρχεία σας στους διακομιστές τους και δημιουργεί έναν σύνδεσμο κοινής χρήσης αρχείων. Άλλοι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στους συνδέσμους που δημιουργούνται για να λάβουν τα αρχεία.

Η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά και δεν συμπιέζει τα αρχεία σας κατά τη μεταφόρτωση. Αλλά η εγκυρότητά του πρέπει να ελεγχθεί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές Android για να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ συσκευών. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές.

Διαβάστε επίσης :εναλλακτικές λύσεις WeTransfer για αποστολή μεγάλων αρχείων

καλύτερες εφαρμογές συμπίεσης αρχείων για Android

Οι καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι για επεξεργασία αρχείων PDF

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *