Γιατί το Instagram λέει “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη”;

Προσπαθείτε να παρακολουθήσετε ένα Instagram Story μόνο για να σας υποδεχτεί με ένα μήνυμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη”; Η εφαρμογή Instagram για iPhone (iOS) ή Android εμφανίζει αυτό το σφάλμα για διάφορους λόγους. Πολλά στοιχεία μπορεί να κάνουν την επιλεγμένη ιστορία σας να μην είναι διαθέσιμη. Θα σας πούμε τις περιπτώσεις που παρουσιάζεται αυτό το σφάλμα και τι μπορείτε να κάνετε για να δείτε την ιστορία.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα Instagram Story είναι ότι ο χρήστης έχει διαγράψει το Story, το Story έχει λήξει, το Instagram είναι εκτός λειτουργίας, η εφαρμογή Instagram σας έχει ένα μικρό σφάλμα, έχετε θέσει σε σίγαση τα Stories του χρήστη και πολλά άλλα.

Πώς να ενεργοποιήσετε την αθόρυβη λειτουργία στο Instagram

Λόγος 1: Ο χρήστης έχει διαγράψει την ιστορία του Instagram

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που λαμβάνετε το σφάλμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη” είναι ότι διαγράφεται η ιστορία που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ο δημιουργός του Story μπορεί να αποφάσισε να αφαιρέσει το Story από το προφίλ του, εμποδίζοντας την πρόσβαση των χρηστών σε αυτό το στοιχείο.

Ο λόγος που εξακολουθείτε να βλέπετε τη μικρογραφία του Story στην εφαρμογή σας Instagram είναι ότι η εφαρμογή σας έχει αποθηκεύσει στην προσωρινή μνήμη αυτό το περιεχόμενο. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πραγματική ιστορία, καθώς ο χρήστης την έχει αφαιρέσει από τον λογαριασμό του.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης στο Story, εκτός και αν απευθυνθείτε στον δημιουργό του Story και του ζητήσετε να σας στείλει το περιεχόμενο του Story.

Λόγος 2: Το Instagram Story έχει λήξει

Ένας άλλος πιθανός λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να δείτε μια ιστορία είναι ότι η Ιστορία της επιλογής σας έχει λήξει. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, τα Instagram Stories λήγουν 24 ώρες μετά τη δημοσίευσή τους. Όταν παρέλθει αυτή η χρονική περίοδος, η εφαρμογή καταργεί τα περιεχόμενα της ιστορίας.

Εάν ο χρήστης έχει αποθηκεύσει την ιστορία αλλού, μπορείτε να ζητήσετε από τον χρήστη να σας στείλει τα περιεχόμενα της ιστορίας.

Λόγος 3: Οι διακομιστές Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Ένας λόγος που μπορεί να λάβετε το σφάλμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη” είναι αυτός Το Instagram είναι εκτός λειτουργίας. Οι διακομιστές της πλατφόρμας ενδέχεται να αντιμετωπίζουν διακοπή λειτουργίας, καθιστώντας το περιεχόμενο μη διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Instagram.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κατευθυνθείτε στο Σελίδα Instagram στον ιστότοπο Downdetector για να ελέγξετε αν η πλατφόρμα είναι όντως κάτω. Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει αναφορές διακοπών από χρήστες και σας ενημερώνει εάν ένας ιστότοπος αντιμετωπίζει προβλήματα.

Εάν ο ιστότοπος σας πει ότι το Instagram είναι εκτός λειτουργίας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να περιμένετε έως ότου η πλατφόρμα επαναφέρει τη λειτουργικότητα. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Ιστορία που έχετε επιλέξει.

Λόγος 4: Η εφαρμογή Instagram σας έχει πρόβλημα

Μερικές φορές, το ζήτημα δεν είναι στο τέλος του Instagram αλλά στο δικό σας. Η εφαρμογή σας Instagram ενδέχεται να αντιμετωπίζει μικρά προβλήματα, που δεν σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις Ιστορίες σας. Αυτά τα ζητήματα εφαρμογών δεν είναι ασυνήθιστα και υπάρχουν μερικοί εύκολοι τρόποι για να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα εφαρμογής.

Μια βασική λύση που μπορείτε να εφαρμόσετε είναι να διακόψετε αναγκαστικά και να ανοίξετε ξανά την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο απενεργοποιούνται και επαναφορτώνονται όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής, επιλύοντας πολλά μικρά προβλήματα. Εάν αυτό δεν λύσει το πρόβλημά σας, δώστε το iPhone ή τηλέφωνο Android μια επανεκκίνηση για να διορθώσετε μικρά προβλήματα του τηλεφώνου σας.

Μια άλλη επιδιόρθωση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες Android είναι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής, η οποία βοηθά στη διόρθωση πολλών προβλημάτων. Μπορείτε να το κάνετε αυτό πηγαίνοντας μέσα Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών > Ίνσταγκραμ > Χρήση αποθήκευσης και πατώντας Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Δεν το κάνεις χάσετε τον λογαριασμό σας δεδομένα όταν το κάνετε αυτό.

Λόγος 5: Έχετε βάλει σε σίγαση τις ιστορίες του χρήστη

Η σίγαση των Ιστοριών κάποιου χρήστη διασφαλίζει ότι δεν θα βλέπετε τις Ιστορίες αυτού του χρήστη στην επάνω γραμμή της εφαρμογής σας Instagram. Αν και η σίγαση δεν επηρεάζει άμεσα την ικανότητά σας να έχετε πρόσβαση στις Ιστορίες, αξίζει να καταργήσετε τη σίγαση του χρήστη του οποίου τις Ιστορίες δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε για να επιλύσετε πιθανώς το πρόβλημά σας.

  1. Ανοιξε Ίνσταγκραμ στο τηλέφωνό σας και μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του χρήστη του οποίου οι Ιστορίες δεν φορτώνονται.
  2. Επιλέγω ΕΠΟΜΕΝΟ στη σελίδα προφίλ.
  3. Επιλέγω Βουβός στο μενού.
  4. Απενεργοποιήστε το Ιστορίες επιλογή για την κατάργηση της σίγασης των Ιστοριών του χρήστη.

Λόγος 6: Το Instagram έχει αφαιρέσει την ιστορία, οπότε βλέπετε ένα σφάλμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη στο Instagram”

Ένας λόγος που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα Story είναι ότι το Instagram έχει αφαιρέσει το συγκεκριμένο Story. Αν και αυτό συμβαίνει σπάνια, το Instagram είναι γνωστό ότι αναλαμβάνει δράση όταν μια ιστορία ή άλλος τύπος περιεχομένου αντιβαίνει στις οδηγίες της κοινότητας της πλατφόρμας. Το Story που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε μπορεί να έχει παραβιάσει τις οδηγίες του Instagram, αναγκάζοντας την πλατφόρμα να αφαιρέσει το Story.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Story. Εάν γνωρίζετε τον δημιουργό του Story, μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του και να ζητήσετε να δείτε το περιεχόμενο του Story.

Λόγος 7: Ο χρήστης έχει κάνει τον λογαριασμό του στο Instagram ιδιωτικό

Οταν ένας χρήστης κάνει τον λογαριασμό του στο Instagram Private, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο προφίλ αυτού του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των Ιστοριών του. Μόνο οι χρήστες που ακολουθούν αυτόν τον συγκεκριμένο λογαριασμό μπορούν να έχουν πρόσβαση στα περιεχόμενα αυτού του λογαριασμού, όπως τις Ιστορίες, όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Ιδιωτικός λογαριασμός.

Εάν δεν ακολουθείτε τον χρήστη του οποίου τις Ιστορίες θέλετε και αυτός ο λογαριασμός χρήστη είναι Ιδιωτικός, ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Ιστορία σας. Ο χρήστης μπορεί να έχει κάνει τον λογαριασμό του Ιδιωτικό αμέσως μετά τη φόρτωση της ιστορίας αυτού του χρήστη από την εφαρμογή Instagram.

Σε αυτήν την περίπτωση, μεταβείτε στη σελίδα προφίλ του χρήστη και ακολουθήστε τον λογαριασμό. Μόλις ο κάτοχος του λογαριασμού αποδεχτεί το αίτημα παρακολούθησης, μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο αυτού του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των Ιστοριών του.

Λόγος 8: Ο χρήστης σας έχει αποκλείσει στο Instagram

Εάν συνεχίσετε να λαμβάνετε ένα σφάλμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη”, μπορεί να οφείλεται στο ότι ο δημιουργός της ιστορίας έχει αποκλείσει τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα. Ο χρήστης μπορεί να σας έχει αποκλείσει αφού η εφαρμογή Instagram φόρτωσε το Story του. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε τη μικρογραφία της ιστορίας αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της ιστορίας.

Όταν κάποιος σας αποκλείει στο Instagram, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιστορίες, τις φωτογραφίες, τους κυλίνδρους ή άλλο περιεχόμενό του. Δεν μπορείτε καν να αποκτήσετε πρόσβαση στο προφίλ αυτού του χρήστη και αυτό το προφίλ δεν θα εμφανίζεται ούτε στην αναζήτηση Instagram.

Σε αυτήν την περίπτωση, εάν πιστεύετε ότι ο χρήστης έχει κάνει λάθος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χρήστη μέσω άλλων μέσων και να του ζητήσετε να ξεμπλοκάρετε στο Instagram.

Λόγος 9: Ο λογαριασμός Instagram έχει απενεργοποιηθεί ή διαγραφεί

Ο τελευταίος πιθανός λόγος που δεν μπορείτε να δείτε μια ιστορία είναι ότι ο συγκεκριμένος χρήστης έχει απενεργοποιήσει ή διέγραψε τον λογαριασμό τους στο Instagram. Αυτή η ενέργεια μπορεί να συνέβη αφού η εφαρμογή σας φόρτωσε την ιστορία.

Σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να παρακολουθήσετε το Story. Μπορείτε να δοκιμάσετε να επικοινωνήσετε με τον χρήστη σε άλλες πλατφόρμες και να ρωτήσετε για την κατάσταση του λογαριασμού του στο Instagram. Ωστόσο, σημειώστε ότι κάποιος απενεργοποιεί ή διαγράφει τον λογαριασμό του για κάποιο λόγο.

Αντιμετώπιση προβλημάτων του λάθους “Αυτή η ιστορία δεν είναι πλέον διαθέσιμη” του Instagram

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Story κάποιου στο Instagram. Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, το Instagram μπορεί να έχει λάβει μέτρα κατά του Story, ο δημιουργός του Story μπορεί να έχει διαγράψει το στοιχείο και ούτω καθεξής.

Ο παραπάνω οδηγός εξηγεί διάφορους λόγους για τους οποίους εμφανίζεται το σφάλμα “Αυτή η ιστορία δεν είναι διαθέσιμη” και τι μπορείτε να κάνετε σε κάθε σενάριο σε αυτήν την πλατφόρμα. Ελπίζουμε ότι αυτό απαντά στην ερώτησή σας σχετικά με το γιατί δεν μπορείτε να προβάλετε μια ιστορία.

Πώς να αντιδράτε σε μηνύματα στο Instagram 

Πώς να διορθώσετε τις επαναλαμβανόμενες ιστορίες Instagram

Πώς να διορθώσετε τη μουσική του Instagram που δεν λειτουργεί

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4914

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: