Πώς να διορθώσετε την «ύποπτη συμπεριφορά» στο Instagram

Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης και οι εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη ζωή μας. Μας παρέχουν ένα μέσο για να επικοινωνούμε με τους άλλους, να μένουμε σε επαφή με τους φίλους μας και να κάνουμε τη ζωή πιο νόημα.

Ωστόσο, μια τέτοια ταχεία ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει και ορισμένα μειονεκτήματα. Οι χρήστες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν εργαλεία αυτοματισμού για να ενισχύσουν την αφοσίωση στις αναρτήσεις και τα προφίλ τους. Όσον αφορά το Instagram, η πλατφόρμα δεν επιτρέπει στα bots ή σε εργαλεία αυτοματισμού να αυξάνουν την αφοσίωση ή τον αριθμό των ακολούθων και είναι αρκετά αυστηρή για τους χρήστες που χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Instagram φέρεται να έλαβαν ένα προειδοποιητικό μήνυμα που λέει, “Εντοπίσαμε αυτοματοποιημένη συμπεριφορά στο λογαριασμό σας” κατά τη σύνδεση. Αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα εμποδίζει τους χρήστες να συνδεθούν και απλώς σημαίνει ότι ο λογαριασμός χρήστη έχει περιοριστεί ή απενεργοποιηθεί.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να ανεβάσετε ιστορίες Instagram υψηλής ποιότητας

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης του Instagram

Τι σημαίνει «Αυτοματοποιημένη συμπεριφορά στον λογαριασμό σας»;

Εάν δείτε αυτό το προειδοποιητικό μήνυμα, σημαίνει απλώς ότι το Instagram έχει περιορίσει ή έχει απενεργοποιήσει οριστικά τον λογαριασμό σας λόγω της χρήσης bots ή εργαλείων αυτοματισμού.

Το Instagram δεν επιτρέπει τη χρήση εργαλείων αυτοματισμού, ούτε ευνοεί την πρόσβαση τρίτων στον λογαριασμό σας που παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις του.

Η χρήση εργαλείων όπως η αυτόματη παρακολούθηση, η αυτόματη παρακολούθηση κ.λπ., οδηγεί σε προσωρινό περιορισμό ή οριστική απενεργοποίηση λογαριασμών. Επομένως, πρέπει να διασφαλίσετε ότι κανένας άλλος χρήστης ή εργαλεία δεν έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας και ότι ακολουθείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του Instagram.

Πώς να διορθώσετε την «ύποπτη αυτοματοποιημένη συμπεριφορά» στο Instagram;

Η προειδοποίηση “Υποψιαζόμαστε ότι υπάρχει αυτοματοποιημένη συμπεριφορά στον λογαριασμό σας” συνδέεται άμεσα με εργαλεία τρίτων που έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να διασφαλίσετε είναι ότι οι εφαρμογές ή οι υπηρεσίες τρίτων έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μερικές φορές, προβλήματα σφαλμάτων και προσωρινές δυσλειτουργίες ενεργοποιούν επίσης το προειδοποιητικό μήνυμα. Επομένως, πρέπει να αποκλείσετε και τέτοια προβλήματα. Εδώ είναι τα λίγα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να επιλύσετε την «Υποψία αυτοματοποιημένης συμπεριφοράς» στο Instagram.

1) Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Μερικές φορές, οι παλιές εφαρμογές ενεργοποιούν επίσης το μήνυμα σφάλματος “Υποψία αυτοματοποιημένης συμπεριφοράς”. Οι παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής Instagram είχαν ένα σφάλμα που πυροδότησε τέτοιες προειδοποιήσεις.

Επομένως, πρέπει να κατευθυνθείτε στο Google Play Store ή στο Apple App Store και να ενημερώσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram. Επίσης, είναι μια καλή πρακτική ασφάλειας να διατηρείτε ενημερωμένες τις εφαρμογές Android και iOS.

Η ενημέρωση των εφαρμογών καλωσορίζει πολλά πλεονεκτήματα: θα μπορείτε να απολαύσετε τις νέες λειτουργίες, να αποκλείσετε τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες και η εφαρμογή θα έχει καλύτερη απόδοση και σταθερότητα.

2) Καταργήστε την πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων

Οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να συνδεθούν με τον λογαριασμό σας στο Instagram για να παρέχουν εκτεταμένα οφέλη. Ωστόσο, οι εφαρμογές τρίτων είναι συχνά ο κύριος λόγος για το προειδοποιητικό μήνυμα “Υποψία αυτοματοποιημένης συμπεριφοράς”.

Εάν ο λογαριασμός σας είναι προσωρινά περιορισμένος, θα μπορείτε να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να καταργήσετε την πρόσβαση σε εφαρμογές τρίτων.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στο δικό σας Εικόνα προφίλ κάτω δεξιά.

Εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη Προφίλ, πατήστε το μενού χάμπουργκερ πάνω αριστερά.

μενού χάμπουργκερ

3. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο

4. Στις Ρυθμίσεις και απόρρητο, πατήστε Άδεια ιστότοπου.

Άδεια ιστότοπου

5. Στη συνέχεια, πατήστε Εφαρμογές και ιστότοποι.

Εφαρμογές και ιστότοποι

6. Στις εφαρμογές και τους ιστότοπους, αφαιρέστε και αποσυνδέστε τις εφαρμογές τρίτων.

αποσυνδέστε τις εφαρμογές τρίτων

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να καταργήσετε την πρόσβαση εφαρμογών τρίτων στον λογαριασμό σας στο Instagram.

3) Αποφύγετε τον ψεύτικο αρραβώνα

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Instagram ευνοεί όσους χρησιμοποιούν εργαλεία αυτοματισμού ή bots για να αποκτήσουν ψεύτικη εμπλοκή στις αναρτήσεις. Όταν εντοπίζει τέτοια συμβάντα, περιορίζει ή απενεργοποιεί τον λογαριασμό προσωρινά/μόνιμα.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εφαρμογή ή υπηρεσία τρίτου μέρους για να λάβετε ψεύτικη αφοσίωση στον λογαριασμό σας, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες. Είναι πάντα καλύτερο να κερδίζετε δεσμεύσεις με οργανικό τρόπο.

Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε εφαρμογές ή υπηρεσίες τρίτων για να κερδίσετε αφοσίωση, θυμηθείτε τις υπηρεσίες ή τους ιστότοπους όπου παρείχατε τα στοιχεία του λογαριασμού Instagram. Επομένως, πρέπει να αναζητήσετε τη βασική αιτία της προειδοποίησης και να τις εξαλείψετε.

4) Περιορίστε τις δραστηριότητές σας στο Instagram

Εάν ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι ήδη περιορισμένος, πρέπει να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας. Μόλις αφαιρέσετε τις συνδεδεμένες εφαρμογές τρίτων από τον λογαριασμό σας στο Instagram, θα πρέπει επίσης να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας.

Πρέπει να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας στο Instagram για μερικές ημέρες. Για λίγες ημέρες, αποφύγετε την αλληλεπίδραση σε αναρτήσεις, την αποστολή του αιτήματος παρακολούθησης ή την αποστολή απευθείας μηνυμάτων.

Αυτό θα δώσει στον λογαριασμό σας χρόνο να κρυώσει και θα τον βοηθήσει να ανακάμψει από τον σαρωτή δραστηριότητας bot του Instagram. Επομένως, φροντίστε να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας στο Instagram για μερικές ημέρες εάν ο λογαριασμός σας είναι ήδη περιορισμένος ή απενεργοποιημένος.

5) Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Αυτή δεν είναι η κατάλληλη διόρθωση για την «Υποψία αυτοματοποιημένης συμπεριφοράς» στο Instagram, αλλά θα εξαλείψει τα σφάλματα που μπορούν να προκαλέσουν τέτοιες προειδοποιήσεις.

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι έλυσαν την προειδοποίηση κλείνοντας αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram. Επομένως, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω για να αναγκάσετε να σταματήσετε το Instagram.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στο Force Stop.

Force Stop

Αυτό είναι! Μόλις σταματήσει η δύναμη, επανεκκινήστε τον λογαριασμό Instagram. Ελέγξτε εάν η προειδοποίηση εξακολουθεί να εμφανίζεται.

6) Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Instagram

πατήστε στο εικονίδιο με το σημάδι επιλογής

Η αλλαγή των κωδικών πρόσβασης των διαδικτυακών λογαριασμών σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι μια καλή πρακτική ασφαλείας και θα πρέπει να την κάνετε συνήθεια.

Οι πιθανότητες είναι ότι ο λογαριασμός σας στο Instagram είναι συνδεδεμένος σε διαφορετική συσκευή που δεν θυμάστε. Κατά τη διάρκεια τέτοιων συμβάντων, το Instagram εμποδίζει την πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή τον περιορίζει προσωρινά.

Επομένως, συνιστάται να ακολουθήσετε τον οδηγό μας – Πώς να αφαιρέσετε συνδεδεμένες συσκευές από τον λογαριασμό Instagram για να αφαιρέσετε όλες τις μη εξουσιοδοτημένες συσκευές. Διαφορετικά, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Instagram.

7) Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Instagram

Εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το σφάλμα «Αυτόματη συμπεριφορά» στο Instagram, το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram.

Πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης και να αναφέρετε το πρόβλημα. Δείτε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην οθόνη του προφίλ σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ πάνω δεξιά.

πατήστε στο μενού Hamburger

2. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο

3. Στις Ρυθμίσεις και Απόρρητο, πατήστε στο Βοήθεια.

Βοήθεια

4. Τώρα πατήστε στην Αναφορά προβλήματος και επιλέξτε Αναφορά προβλήματος χωρίς ανακίνηση.

Αναφέρω ένα πρόβλημα

5. Τώρα εξηγήστε σύντομα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και πατήστε το υποβάλλουν κουμπί.

εξήγησε εν συντομία το πρόβλημά σου

Αυτό είναι! Τώρα, η ομάδα υποστήριξης του Instagram θα εξετάσει το πρόβλημά σας και θα αναπτύξει τις κατάλληλες λύσεις. Πρέπει να παρακολουθείτε την καταχωρημένη διεύθυνση email σας.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να διορθώσετε το προειδοποιητικό μήνυμα «Αυτόματη συμπεριφορά» στο Instagram. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε το Instagram Reels χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους

Πώς να κάνετε σίγαση και κατάργηση σίγασης της ιστορίας κάποιου στο Instagram

Οι ιστορίες Instagram δεν λειτουργούν;


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *